nebtios Δημ. August 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2013 Διαβάζω οτι σαν σμαρτ δεν κανει τη δουλειά του. Μια χαρα την κάνει για μενα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamvakoulas Δημ. August 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2013 Ανλογως τι σκοπους και τι προσδοκιες εχεις. Αντικειμενικα, τουλαχιστον με τη stock rom, για πολλα δεν ειναι. Και δε βλεπω και τη samsung δυστυχως να βγαζει καμια επισημη αναβαθμιση, που θα επρεπε εδω και πολυ καιρο να εχει κανει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tripolis Δημ. August 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2013 αυτά τα πράσινα ανθρωπορομποτάκια είναι το σήμα της Android Το γνωρίζω αυτό απλά έλεγα μπας και η Samsung έχει φτιάξει αυτά τα εικονίδια. Δηλαδή ως φαίνεται όσοι έχουμε Android 4+ θα φαίνονται έτσι. Πάντως στο προηγούμενο κινητό που είχα Htc με android 2.2 τα ρομποτάκια ήταν πιο καλαίσθητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stef31nos Δημ. August 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2013 Εχουμε κανενα νεο απο την Samsung για αναβαθμιση σε jely Beam?Εχει βρει καποιος καποιο τροπο να την περασει??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nebtios Δημ. August 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2013 Εχουμε κανενα νεο απο την Samsung για αναβαθμιση σε jely Beam?Εχει βρει καποιος καποιο τροπο να την περασει??? Μπα .. Τπτ ακόμα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stef31nos Δημ. August 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2013 Μπα .. Τπτ ακόμα. Ευχαριστω Netbios παντα προθυμος να βοηθησεις....+100000 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kopoylos Δημ. August 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2013 Ευχαριστω Netbios παντα προθυμος να βοηθησεις....+100000 Καλη σας μέρα. Η γυναικα μου εχει ενα σονυ u κ θελει να το αλλάξει με δικαρτο ...αυτο που την ενδιαφερει ειναι να μην κολλάει(σαν το u) κανα φεις κ κανα λαιτ game. ..ειδα οτι εχει λιγο παραπανω ραμ απο το u κ αυτο μαλλον θα βοηθησει...τι λετε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcan20vt Δημ. August 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2013 Αφού έπαιξα λίγο μαζί του μήπως και το κάνω root (είχα κάνει το y duos παλιότερα) , όταν ανοίγω τη συσκευή μου βγάζει ένα κίτρινο με ένα θαυμαστικό, η συσκευή λειτουργεί κανονικά, λέτε να υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Παράθεση Nokia 9500, HP 6515 , FC T830 , HTC TYTN II , Samsung i5800 Galaxy 3 , HTC legend , s 6102 , SIII mini , s 7562, Grand Duos. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stef31nos Δημ. August 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2013 Μπα .. Τπτ ακόμα. Αφού έπαιξα λίγο μαζί του μήπως και το κάνω root (είχα κάνει το y duos παλιότερα) , όταν ανοίγω τη συσκευή μου βγάζει ένα κίτρινο με ένα θαυμαστικό, η συσκευή λειτουργεί κανονικά, λέτε να υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Ετσι κανει δεν ειναι τιποτα αυτο.....Θα σου συνιστουσα ομως κανεις το τελευταιο update και να το αφησεις ετσι για να μην εχεισ κανενα θεμα με την εγγυηση.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zedzeus Δημ. August 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2013 Καλη σας μέρα. Η γυναικα μου εχει ενα σονυ u κ θελει να το αλλάξει με δικαρτο ...αυτο που την ενδιαφερει ειναι να μην κολλάει(σαν το u) κανα φεις κ κανα λαιτ game. ..ειδα οτι εχει λιγο παραπανω ραμ απο το u κ αυτο μαλλον θα βοηθησει...τι λετε; Μακρυά! Είναι πολύ αργό και κολάει. Κοίτα προς το grand. Παράθεση NOKIA:5110,6150,6210,6310,6310i,6510,7110,E51,6700c,6700s, C3-01,N8,701,515, Lumia 925. 8110,8210,8250,8310,8810,8850,8910,8910i,8600Luna,8800,8800 Sirocco, 8800Arte. SAMSUNG:Galaxy Note 8, Tab S 8.4 Galaxy Note3, Galaxy Alpha, S7 edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karajim80 Δημ. August 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2013 Και εγώ πιστεύω ότι το Γκραντ με δύο πυρήνες θα παίζει καλύτερα Παράθεση Same Sh..t , Different Day Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stef31nos Δημ. August 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2013 Και εγω αυτο ειχα σκεφτει αλλα ειναι πολυ μεγαλο παντοφλα....Οποτε περιμενω να πεσει λιγο το S4 mini duos πιστευω ειναι οτι καλυτερο υπαρχει σε δικαρτο αυτη τη στιγμη....4,3 οθονη 1.7 δυπηρινο...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kopoylos Δημ. August 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2013 Μακρυά! Είναι πολύ αργό και κολάει. Κοίτα προς το grand. πω ρε ****** μου κ το ειχα αποφασισει...ουφ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stef31nos Δημ. August 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2013 πω ρε ****** μου κ το ειχα αποφασισει...ουφ!! Κοιτα να δεις για τα χρηματα που εχει τωρα ειναι μια χαρα η καμερα ειναι συμπαθητικη αν χρησιμοποιεις μονο κανα Whatapp και viber κανει μια χαρα την δουλεια του.....Εγω το εχω και ειναι μια χαρα....Παιχνιδια αλλωστε δεν θα επεζα ποτε σε κινητο οσο καλο κιαν ειναι.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pipisf Δημ. August 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2013 Εχουμε κανενα νεο απο την Samsung για αναβαθμιση σε jely Beam?Εχει βρει καποιος καποιο τροπο να την περασει??? Χτες παντως βγηκε η αναβαθμιση για το ACE II σε JB 4.1 , οποτε πιστευω σιγα-σιγα θα ερθει και η σειρα μας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kopoylos Δημ. August 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2013 Κοιτα να δεις για τα χρηματα που εχει τωρα ειναι μια χαρα η καμερα ειναι συμπαθητικη αν χρησιμοποιεις μονο κανα Whatapp και viber κανει μια χαρα την δουλεια του.....Εγω το εχω και ειναι μια χαρα....Παιχνιδια αλλωστε δεν θα επεζα ποτε σε κινητο οσο καλο κιαν ειναι.... το κακο ειναι οτι το χρειαζεται κ για λιγα παιχνιδακια...μην φανταστεις τιποτα τρομερο...καμια πασιεντζα κ κανα mahjong...αν ομως κολλαει κ σ αυτα...χεσε μεσα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stef31nos Δημ. August 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2013 το κακο ειναι οτι το χρειαζεται κ για λιγα παιχνιδακια...μην φανταστεις τιποτα τρομερο...καμια πασιεντζα κ κανα mahjong...αν ομως κολλαει κ σ αυτα...χεσε μεσα... Αυτα τα πολυ απλα θα τα παιζει μια χαρα πιστευω δεν ειναι κ τοσο χαλια ας μην το κατακρινουν πολλοι τοσο πολυ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_kiriazis Δημ. August 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2013 Μια χαρά θα τα παίζει. Η γυναίκα μου το λιώνει όλη μέρα τώρα στις διακοπές στο babble και δεν καταλαβαίνει τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tripolis Δημ. August 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2013 (edited) Παιδια πρεπει να καταλαβουμε ομως οτι το κινητο ειναι στην κατηγορια των 150€. Τωρα αν καθομαστε να κοιταμε τις επιδοσεις κινητου με 300€ ειναι ατοπο.Αν καποιος ομως θελει να τα σκασει οκ να μην παρει αυτο το κινητο.Απλα τα πραγματα! Παντως στην ιδια τιμη με αυτα τα χαρακτηριστικα δεν υπαρχει αλλο που να αξιζει. Καποια κολληματακια τα εχω δει αλλα τπτ σπουδαιο.Σε κανα δυο παιχνιδια που εχω μεσα δεν εχει κολλησει μεχρι στιγμης. Edited August 5, 2013 by tripolis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kopoylos Δημ. August 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2013 τελικα απεριψε την ιδεα του δικαρτου κ σημερα καναμε την παραγγελια για το samsung core.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stef31nos Δημ. August 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2013 τελικα απεριψε την ιδεα του δικαρτου κ σημερα καναμε την παραγγελια για το samsung core.. Οτι της αρεσει καλυτερα..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karajim80 Δημ. August 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2013 Παιδια πρεπει να καταλαβουμε ομως οτι το κινητο ειναι στην κατηγορια των 150€. Τωρα αν καθομαστε να κοιταμε τις επιδοσεις κινητου με 300€ ειναι ατοπο.Αν καποιος ομως θελει να τα σκασει οκ να μην παρει αυτο το κινητο.Απλα τα πραγματα! Παντως στην ιδια τιμη με αυτα τα χαρακτηριστικα δεν υπαρχει αλλο που να αξιζει. Καποια κολληματακια τα εχω δει αλλα τπτ σπουδαιο.Σε κανα δυο παιχνιδια που εχω μεσα δεν εχει κολλησει μεχρι στιγμης. Ναι φίλε μου αλλά μην ξεχνάς ότι βγήκε με τιμή 300€ Παράθεση Same Sh..t , Different Day Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. August 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2013 τελικα απεριψε την ιδεα του δικαρτου κ σημερα καναμε την παραγγελια για το samsung core.. το οποίο ενημερωτικά, βγαίνει και αυτο σε δικαρτο..:rolleyes: https://www.skroutz.gr/s/3606987/Samsung-Galaxy-Core-I8262.html?from=autocomplete&keyphrase=galaxy+core+i8262 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kopoylos Δημ. August 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2013 το οποίο ενημερωτικά, βγαίνει και αυτο σε δικαρτο..:rolleyes: https://www.skroutz.gr/s/3606987/Samsung-Galaxy-Core-I8262.html?from=autocomplete&keyphrase=galaxy+core+i8262 Απεριψε εντελως την ιδεα δικαρτου...:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antwtas Δημ. August 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2013 Παιδια εχω ενα θεμα με την αναπαραγωγη της μουσικης. Οταν αναπαραγεται μουσικη ειτε απο καποιο προγραμμα ειτε οταν με παιρνουν τηλ, το mp3 που παιζει αναπαραγεται με ενοχλητικες διακοπες. Ξερεις κανεις τι συμβαινει??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts