Jump to content

Εισαγωγή αρχείων από PDF

alkis_7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα παιδιά. Δεν ξέρω αν είμαι στο σωστό μέρος για να ανοίξω ένα τέτοιο θέμα αλλά αν δεν είμαι παρακαλώ κάποιον moderator να το μεταφέρει στο σωστό!

Θέλω μια βοήθεια από του πιο έμπειρους! Θέλω να πάρω από ένα PDF εικόνες και κάποια ελληνικά κείμενα αλλά αντιμετωπίζω προβλήματα. Πρώτον θέλω να μου πείτε ένα πρόγραμμα για να παίρνω τις εικόνες και να έχω τη δυνατότητα να τις διαμορφώσω όπως θέλω (διαστάσεις κλπ) και δεύτερον θέλω (αν ξέρετε) να μου βρείτε ένα τρόπο να μεταφέρω τα ελληνικά σαν ελληνικά και όχι σαν κινέζικα. Λόγω κωδικοποίησης, όταν κάνω copy από το PDF ένα ελληνικό κείμενο, όπου και να το κάνω paste, βγαίνουν κινέζικα. Ξέρουμε κάποιο τρόπο να λυθεί αυτό;

Είναι λίγο επείγον οπότε όποιος ξέρει κάτι, θα του ήμουν ευγνώμον! Ευχαριστώ πολύ!:)

EDIT: Να πω ότι τρέχω Win XP..

Edited by alkis_7

sumatra pdf θα σου πω να κατεβασεις για τα κειμενα...βεβαια για τις φωτογραφιες δεν τις παιρνει αλλα για το κειμενο απο οσο ελεγξα εγω ολα κανονικα ειναι

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

sumatra pdf θα σου πω να κατεβασεις για τα κειμενα...βεβαια για τις φωτογραφιες δεν τις παιρνει αλλα για το κειμενο απο οσο ελεγξα εγω ολα κανονικα ειναι

Σίγουρα μεταφέρει τα ελληνικά σωστά και όχι κινέζικα;

Άντε να κατεβάσει το άθλιο 3G της Cote.....

Δυστυχώς πάλι κινέζικα τα μεταφέρει... Και χάρηκα προς στιγμήν..

Edited by alkis_7

Σίγουρα μεταφέρει τα ελληνικά σωστά και όχι κινέζικα;

Άντε να κατεβάσει το άθλιο 3G της Cote.....

Δυστυχώς πάλι κινέζικα τα μεταφέρει... Και χάρηκα προς στιγμήν..

κατσε..απο κινητο η απο υπολογιστη εισαι??

πως εχεις 3g στο πισι??

σε μενα που το δοκιμασα μια χαρα ητανε...αμα θελεις στειλε μου εσυ το αρχειο και να στο στειλω σαν κειμενο word η κατι αλλο..

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

Βρε το PDF είναι ένας κατάλογος με προιόντα 500+ σελίδων και στο PC. Το κάθε προιον έχει ελληνικές περιγραφές τις οποίες θέλω να τις κάνω copy/paste σε ένα word ας πούμε.. Αλλά τα εμφανίζει κινέζικα!

3G στο PC έχω μέσω tethering!

Σε αντίστοιχες περιπτώσεις στη δουλεία μου, έχει δώσει τη λύση το Abbyy Finereader.

Δεν είναι βέβαια 100% εγγυημένο το αποτέλεσμα, αλλά με τη μέχρι τώρα εμπειρία που έχω μαζί του, είναι από τις καλύτερες πιθανές λύσεις.

Mάλιστα. Θα το δοκιμάσω και θα απαντήσω! Ευχαριστώ για την πρόταση!

Kαι ναι! Η καλύτερη πιθανή λύση βγήκε! Είναι λίγο χρονοβόρο βέβαια αλλά κάνει τη δουλειά που θέλω. Ευχαριστώ και πάλι!

Βρέθηκε λύση και για τις εικόνες οπότε μπορεί να κλειδωθεί!

Edited by alkis_7

• 4 weeks later...

Για εξαγωγή από pdf με λατινκούς χαρακτήρες, υπάρχουν πάμπολλες λύσεις και online pdf to docx converters.

Όταν όμως έχεις ελληνικούς χαρακτήρες, η μόνη σοβαρή λύση είναι το abbyy finereader. Βγάζει ελάχιστα λάθη, είναι πολύ γρήγορο και αξιόπιστο.