dimitris15 Δημ. November 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2012 (edited) φιλε kalagas μπορω να ςχω το εικονιδιο της μπαταριας απο το mixed theme στο icslike αλλα μπλε οχι πρασινο ευχαριστω Edit: Ακυρο ειδα οτι ειναι οπως το θελω ευχαριστω Edited November 14, 2012 by dimitris15 Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. December 10, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2012 Αναβάθμιση: Το ICSlike Theme αναβαθμίστηκε στην v12.0 Αλλαγές: Προστέθηκαν 4 Themed apks (Divx, DirectConnect, AllshareService, SecGallery2_Galaxy) Προστέθηκαν όλα τα καινούργια Toggles Προστέθηκαν καινούργια αρχεία ήχων από τα τελευταία μοντέλα των HTC και Sony Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. December 31, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2012 Αναβάθμιση: Το ICSlike Theme αναβαθμίστηκε στην v13.0 Αλλαγές: Προστέθηκε πλήρης υποστήριξη του JKay Deluxe - Φλασάρετε το Theme μου ΜΕΤΑ που θα φλασάρετε το JKay Deluxe Mod - Θα χρειαστείτε και την επί πληρωμή εφαρμογή Deluxe Settings από το Play Store Προστέθηκαν Kalagas Mixed/ICSlike/Grayscale Theme JKay Deluxe Icon Pack στο Section - Extras: του 1ου Post Μίκρυνε κατά 20MB περίπου το μέγεθος Theme Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. January 7, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2013 Αναβάθμιση: Το ICSlike Theme αναβαθμίστηκε στην v14.0 Αλλαγές: Προστέθηκε πλήρης υποστήριξη των τελευταίων Omega ROMs και του JKay Deluxe Mods Προστέθηκε Kalagas SlimSignal για ICSlike στο Section - Extras: του 1ου Post Προστέθηκε Kalagas SlimSignal για ICSlike στο Section - Extras: του 1ου Post Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
O_Giannakis Δημ. February 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2013 Καλησπερα και ευχαριστω για την εξαιρετικη προσφορα σου. Με ποιο τροπο μπορω να περασω το Kalagas_ICSlike_Theme_JKay_Deluxe_Icon_Pack ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. February 8, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2013 Καλησπερα και ευχαριστω για την εξαιρετικη προσφορα σου. Με ποιο τροπο μπορω να περασω το Kalagas_ICSlike_Theme_JKay_Deluxe_Icon_Pack ? Αυτό που λες δεν είναι ακριβώς theme. Είναι εικονίδια διαφόρων εφαρμογών που τα κάνεις extract στην κάρτα μνήμης και είναι για τις διάφορες lock screens που έχουν τα mods του Jkay. Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
O_Giannakis Δημ. February 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2013 Αυτό που λες δεν είναι ακριβώς theme. Είναι εικονίδια διαφόρων εφαρμογών που τα κάνεις extract στην κάρτα μνήμης και είναι για τις διάφορες lock screens που έχουν τα mods του Jkay. κατανοητο σε ευχαριστω πολυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokgiorgos Δημ. February 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2013 Εχω το θεμα περασμενο με την V41 με την V42 θα εινα συμβατο ή θα περιμενουμε καποια καινουρια εκδοση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. February 11, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2013 Εχω το θεμα περασμενο με την V41 με την V42 θα εινα συμβατο ή θα περιμενουμε καποια καινουρια εκδοση? Φίλε μου το Theme είναι συμβατό με όλες τις Omega και γενικά με όλες τις Roms ακόμα και τις rooted stock. Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. February 14, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 Αναβάθμιση: Το ICSlike Theme αναβαθμίστηκε στην v15.0. Πρόκειται για Τεράστια Αναβάθμιση... Αλλαγές: Προστέθηκαν 43 Νέα apks (AccuweatherDaemon, AccuweatherWidget, AccuweatherWidget_Main, AllShareCastWidget, ClockPackage, FlashBarService, FmmDM, FmmDS, FmRadio, HelpHub, Keystring_factory, Keystring_misc, Kies, kieswifi, LidroidSettings, MobilePrint, MWControl, SamsungWidget_FavoriteApp, sCloudBackupProvider, sCloudDataRelay, sCloudDataSync, sCloudSyncBrowser, sCloudSyncCalendar, sCloudSyncContacts, sCloudSyncSMemo, SecCalculator2, SecCalendar, SecFileShareServer, SecMediaProvider, SecNoteMyFiles, SelfTestMode, SimpleAlarmClock, SimpleFavoritesWidget, SNS, SPPPushClient_Prod, SyncmlDM, SyncmlDS, Tag, Task_Manager_Shortcut_by_indie, TMServerApp, Torch, TrimApp_phone, WebManual) Πλήρως συμβατό με το 3Minit Framework Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goodwood Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 Άψογο! Συγχαρητήρια! Υπαρχει τροπος να βλεπω στη Lockscreen Notifications? Οπως email,αναπαντητες κτλ Παράθεση http://i248.photobucket.com/albums/gg174/nithin91/The_Joker_Signature.jpg If you’re good at something, never do it for free... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. February 15, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 Άψογο! Συγχαρητήρια! Υπαρχει τροπος να βλεπω στη Lockscreen Notifications? Οπως email,αναπαντητες κτλ Αυτό φίλε μου δεν είναι δουλειά του Theme. Δεν ξέρω αν έχει βγει και κάποιο mod που να το κάνει αυτό. Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panousious Δημ. February 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 Θα μπορούσα και εγω να πάρω την αδεια σας ωστε να εγκαταστησω το ΤΗΕΜΕ αυτό;Σας ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. February 18, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 Θα μπορούσα και εγω να πάρω την αδεια σας ωστε να εγκαταστησω το ΤΗΕΜΕ αυτό;Σας ευχαριστω Πλάκα μου κάνεις έτσι? Ποιανού την άδεια χρειάζεσαι? Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. March 5, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2013 Αναβάθμιση: Το ICSlike Theme αναβαθμίστηκε στην v16.0. Πρόκειται για άλλη μια Μεγάλη Αναβάθμιση... Αλλαγές: Αλλάχθηκαν/Προστέθηκαν πάνω από 2000 εικονίδια, ώστε να είναι Πλήρως συμβατό με το καινούργιο 4.2.1 Προστέθηκαν 19 Νέα apks (AllshareFileShare, AllshareFileShareClient, AllshareFileShareServer, AllshareMediaShare, AllSharePlay, BestFace, Bluetooth, com.sec.android.app.newmessage, ELMAgent, Gmail2, MediaUploader, PopupuiReceiver, sCloudBackupApp, SCParser, SecSetupWizard, ShareShotService, SnapNGo, TasksProvider, wssyncmlnps) Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts