steliosamos Δημοσιεύτηκε July 7, 2012 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 7, 2012 Καλησπέρα παιδιά, Λοιπόν το pc είναι παλιό σίγουρα,6ετία και πάνω αν θυμάμαι καλα αλλά μέχρι τώρα δεν είχα προβλήματα.Με εξυπηρετούσε άψογα καθότι δεν είχα και καμιά τρελή απαίτηση(παιχνίδια ελάχιστα εώς καθόλου,internet,ταινίες,γενικώς πολύ average use).Tις τελευταίες μέρες έχει πάθει τα εξής:bootάρει πιο αργά κι απ το θάνατο,(2 με 3 λεπτά,ίσως και παραπάνω),κολλάει απίστευτα ακόμα και παίζοντας flash game online(pacman!),σε αναπαραγωγή μουσικής είτε από το σκληρό είτε on line από σταθμό,ο ήχος κολλάει και ακούγεται σαν ρομπότ και γενικώς αργεί πάρα πολύ να ανοίξει ακόμα και το ελαφρότερο πρόγραμμα.Δεν είμαι και πολύ σχετικός(εώς καθόλου),όποτε οποιαδήποτε γνώμη σας μετράει.Εφτιαξα reports με το everesthome(κάποια πραγματάκια που δεν τα έβλεπε το everest τα συμπλήρωσα μόνος μου),1 pc report και 1 με τις θερμοκρασίες λειτουργίας.Να αναφέρω επίσης ότι αυτή τη στιγμή που γράφω,σκανάρει το antivirus(να αναφέρω εδώ ότι ιό και malware δυσκολο να έχω,γιατί τα προσέχω αυτά και μάλιστα το έχω ψάξει επανηλλημένως)και εχω ανοικτό το firefox και το task manager μου δείχνει 49 ανοικτές διαδικασίες και χρήση cpu 50-70%(και εκχώρηση μνήμης 875/4960) ΥΓ:Πριν μερικές μέρες,μου έκανε 2 φορές κι άλλο ένα κόλπο.Κολλούσε ξαφνικά,και όπου περνούσα το ποντίκι από πάνω του(είτε μέσα σε πρόγραμμα είτε στην επιφάνεια εργασίας),αυτό σαν σφουγγάρι έσβηνε γράμματα και εικονίδια!Δε ξέρω αν έχει σχέση,το αναφέρω απλώς,αν και μετά από μια επαναφορά συστήματος που του έκανα έχει τώρα 2,3 μέρες να το κάνει. Παράθεση Huawei Ideos X5 Pro , Nexus 7 , Huawei Honor 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. July 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2012 Μου έκανε τα ίδια το pc μου πριν λίγες μέρες και έφταιγε ότι είχε καεί το ανεμιστηράκι του επεξεργαστή.Μόλις το αντικατέστησα όλα επανήλθαν όπως και πριν Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Kont Δημ. July 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2012 Πριν το πετάξεις δοκίμασε έναν άλλο σκληρό δίσκο Παράθεση ------------------------------------------------------------------------------------------------- Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
triavas Δημ. July 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2012 Αν για antivirus έχεις το avast τότε δες http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=338311 Κοίταξε το antivirus πρώτα γιατί πολλές φορές είναι υπαίτιο και για τα προβλήματα που αναφέρεις. Αν δεν στρώσει εδώ είμαστε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosamos Δημ. July 9, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2012 Αν για antivirus έχεις το avast τότε δες http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=338311 Κοίταξε το antivirus πρώτα γιατί πολλές φορές είναι υπαίτιο και για τα προβλήματα που αναφέρεις. Αν δεν στρώσει εδώ είμαστε. Αν δεις,έχω γραψει και εγω σε αυτο το θεμα.Το εβγαλα και εβαλα avg,αν και νομιζω οτι τελικα δεν εφταιγε αυτο.Χθες καθησα και εβγαλα μια καρτα raid που δε χρησιμοποιουσα πια,αλλαξα υποδοχη sata στο σκληρο και τον βιδωσα πολυ καλα πανω στο case και ολα φαινεται να επανηλθαν στα φυσιολογικα.Θα δουμε βεβαια στο μελλον... Παράθεση Huawei Ideos X5 Pro , Nexus 7 , Huawei Honor 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambrosbouk Δημ. August 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2012 (edited) ΠΡΙΝ δοκιμάσεις οτιδήποτε, άνοιξε το σασί του πισιού σου και καθάρισέ το με ένα φυσερό (φυσητήρα). μερικές φορές, η σκόνη που μαγνητίζει ο στατικός ηλεκτρισμός, σε συνδυασμό με τις υψηλές θερμοκρασίες που αναπτύσσονται στο εσωτερικό του πισιού, δημιουργούν ένα "μαλλί" που χώνεται μέσα στο ανεμιστηράκι και σε διάφορα slots (πχ της μνήμης και της κάρτας γραφικών) και προκαλούν πολλές δυσλειτουργίες. αν αυτό δε φταίει τότε: Οι πιο πιθανές αιτίες: χρειάζεσαι επειγόντως μια εκκαθάριση στον υπολογιστή σου. κατέβασε και εγκατέστησε το δωρεάν wise 365, κάνε ένα check-up από την αρχική οθόνη και μετά clean. αν το πισί σου δεν επανέλθει, τότε δοκίμασε να κάνεις ένα καλό σκαν για ιούς κ.λπ. αν διαθέτεις αυθεντικά windows, τότε χρησιμοποίησε το ms security essentials και το ms safety scanner. τα κατεβάζεις και τα 2 δωρεάν, αλλά το 2ο το χρησιμοποιείς μόνο για 10 μέρες (μετά το απεγκαθιστάς και το επανεγκαθιστάς για άλλες 10 κλπ). αν τα 2 παραπάνω βήματα σου δείξουν ότι όλα πάνε καλά, τότε ο σκληρός σου δίσκος. μετά απο 6 χρόνια, είναι πολύ πιθανό να χρειάζεται αντικατάσταση. πάρε backup τα αρχεία σου το συντομότερο... επίσης είναι πιθανό να διάγει τις τελευταίες μέρες της ζωής του το ανεμιστηράκι, αν και χαλάει πολύ πιο δύσκολα από το δίσκο και έχει και άλλα συμπτώματα. Edited August 6, 2012 by lambrosbouk προσθήκη 1 πρότασης Παράθεση http://lambrosbouk.wordpress.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nitrous Δημ. August 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2012 ΜΕΓΑΛΗ πιθανοτητα ειναι να εχει σκαση καποια μνημη κανε ενα memetest να δεις και ενα chkdsk /x /f /r και πες μας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts