Jump to content

Κάρτες μνήμης: Απορίες, συμβατότητα, προβλήματα κ.α.

eosid
 Κοινοποίηση

ποια να επιλεξω???  

3 members have voted

1. 1. ποια να επιλεξω???

• SAMSUNG
      1
    • Sandisk
      2

Recommended Posts

φθηνη ειναι αν και τοσο θα επρεπε να κανει αφου για 64 εδωσα 30 σχεδον και η 32αρα κανει 15. ομως και η βαθμολογια του, 98.8 δεν ειναι και η πιο ασφαλης. για μενα βρες εναν καλο πωλητη και δωστα. προσωπικα πηρα 64gb γιατι η SD δεν χανεται, θα την εχεις 5-6 χρονια σιγουρα, μεχρι τοτε σιγουρα θα εχεις ενα καλυτερο κινητο και θα εχεις περισσοτερες αναγκες. εκτος αν τις καταργησουν οι κατασκευαστες.

Γιαυτο πηρα 64gb, οποτε τα 32 θα σου ελεγα οτι ειναι καλα με 15 ευρω και κλεινεις.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

• Απαντήσεις 1,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδιά αυτή η κάρτα από vickmall τι λέτε 32gb class 10? δεν ξέρω από μάρκα τι παίζει

http://www.vickmall.com/32gb-micro-tf-memory-card.html

και γιατι δεν παιρνεις την samsung evo ΠΟυ εχει ιδια τιμη και ξερουμε τι ειναι?

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

αξίζει η αγορά μνήμης UHS 3 ? ή το κινητο μου (lumia 535) δεν θα εκμεταλλεύεται την ταχύτητα της και ειναι πεταμένα λεφτά?

Η παρακάτω πως σας φαίνεται:

http://www.skroutz.gr/s/5836955/Sandisk-Extreme-microSDHC-16GB-UHS-3-with-Adapter.html

edit.

και αν τελικά δεν αξίζει η uhs3 πως βλέπεται και την transcend uhs1?

http://www.e-shop.gr/transcend-premium-16gb-micro-sdhc-uhs-i-class-10-with-adapter-p-PER.305948

Edited by Dimis164

-------------------------------------------------------------

Life is what happens when your cell phone is charging.

Παιδιά πήρα τη Samsung evo micro SD 32gb αλλά έχω θέμα μεγάλο.. Κατεβάζω στο pc με 19mb/sec μόνο.. Τι να φταίει? Επίσης μου λέει για μια προστασία εγγραφής..

Απο την καρτα προς το pc δλδ;

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

Αυτό εξαρτάται πρωτα απ'ολα με την ταχύτητα του σκληρού δισκου. Απ'τη στιγμη που πρόκειται για τον ίδιο σκληρο, εγω ποντάρω οτι την πρωτη φορά μετεφερες μεγαλυτερα αρχεια, ενω εδω περισσοτερα και μικροτερα

Μια πλήρης φόρτιση.

Βασικά για λαπτοπ πρόκειται.. Για αρχεία βίντεο hd μιλούσα και στις δύο περιπτώσεις.. Στην evo τρία αρχεία από 4gb και στην άλλη τρία μικρότερα των 2gb συνολικά..

Σε μια νέα microSD χρειάζεται να κάνεις φορμάτ πριν χρησιμοποιηθεί στο κινητό;αν ναι ,από υπολογιστή ή μέσα απο το κινητό;

καλο ειναι να κανεις, απ το κινητο

επειδή δεν ξέρω για αυτό ρωτάω, βοηθάει σε κάτι το format της microSD ακόμα και όταν είναι καινούρια;

• 4 weeks later...

Καλησπέρα εχω αυτην την sd http://www.e-shop.gr/samsung-32gb-micro-sdhc-plus-uhs-i-class-10-p-PER.576899

Την οποία τη έχω σε κινητό Jiayu s3.Δεν ξέρω πως αλλα μπήκε προστασια εγγραφής και δεν μπορω να

κάνω αντιγραφή ούτε format.Εχω δοκιμάσει τα πάντα ψάχνοντας στο google αλλα τίποτα.

Ξερει κάποιος πως βγαίνει η προστασία εγγραφής?

Καλησπέρα εχω αυτην την sd http://www.e-shop.gr/samsung-32gb-micro-sdhc-plus-uhs-i-class-10-p-PER.576899

Την οποία τη έχω σε κινητό Jiayu s3.Δεν ξέρω πως αλλα μπήκε προστασια εγγραφής και δεν μπορω να

κάνω αντιγραφή ούτε format.Εχω δοκιμάσει τα πάντα ψάχνοντας στο google αλλα τίποτα.

Ξερει κάποιος πως βγαίνει η προστασία εγγραφής?

Αν την έχεις στο κινητό και βγάζει το μήνυμα αυτό, ίσως η κάρτα έχει πρόβλημα ή το κινητό. Έψαξες τίποτα σχετικό για προβλήματα του S3 στο συγκεκριμένο θέμα;

Αν την έχεις στο κινητό και βγάζει το μήνυμα αυτό, ίσως η κάρτα έχει πρόβλημα ή το κινητό. Έψαξες τίποτα σχετικό για προβλήματα του S3 στο συγκεκριμένο θέμα;

Και στο κινητό και στο pc το κάνει.Βλεπω κανονικα τα αρχεία αλλα δεν μπορω

να αντιγράψω-σβήσω ηνα κανω format.Λέει ότι έχει προστασια εγγραφής.

το κινητό με αλλη sd δουλευει μια χαρα

Και στο κινητό και στο pc το κάνει.Βλεπω κανονικα τα αρχεία αλλα δεν μπορω

να αντιγράψω-σβήσω ηνα κανω format.Λέει ότι έχει προστασια εγγραφής.

το κινητό με αλλη sd δουλευει μια χαρα

Ψαξε στο google "micro sd remove write protection"... Εχει πολλα αποτελεσματα... :)

Ψαξε στο google "micro sd remove write protection"... Εχει πολλα αποτελεσματα... :)

Δοκιμασα τα παντα οτι βρηκα στο google αλλα η sd συνεχιζει να έχει προστασια.Μου εχει σπασει τα νευρα

και με βλεπω να περνω το σφυρι

Δοκιμασα τα παντα οτι βρηκα στο google αλλα η sd συνεχιζει να έχει προστασια.Μου εχει σπασει τα νευρα

και με βλεπω να περνω το σφυρι

http://www.skroutz.gr/c/957/sfyria-bariopoules.html

Ενδιαφέρομαι για κάρτα micro SD 128GB η οποία να είναι γρήγορη μιας και θα μεταφερθούν εφαρμογές και επίσης για την αποθήκευση εγγράφων, βίντεο και φωτογραφιών.

Ποια προτείνετε;

Desktop.

Ultrabook Samsung Ativ Book 7.

Samsung Galaxy Note 3.

LG G2.

Ενδιαφέρομαι για κάρτα micro SD 128GB η οποία να είναι γρήγορη μιας και θα μεταφερθούν εφαρμογές και επίσης για την αποθήκευση εγγράφων, βίντεο και φωτογραφιών.

Ποια προτείνετε;

Sandisk Ultra microSDXC 128GB Class 10. Αξιόπιστη ;)

Θελω να αγορασω μιακαρτα micro sd των 32GB και ειμαι μεταξυ των:

-Samsung microSDHC 32GB Class 10 Evo

-Sandisk Ultra microSDHC 32GB Class 10

ποια προτεινεται?

Θελω να αγορασω μιακαρτα micro sd των 32GB και ειμαι μεταξυ των:

-Samsung microSDHC 32GB Class 10 Evo

-Sandisk Ultra microSDHC 32GB Class 10

ποια προτεινεται?

Έχω την Sandisk την προτείνω ανεπιφύλακτα. :)

k750i - nokia e66 - nokia 5800 - motorola milestone - htc desire - Vodafone Smart 4G

Παιδες καλημερα,

εχω την samsung 64gb evo και ενω πιστευα οτι ειναι απο τις πιο γρηγορες, διαπιστωνω οτι τελικα η ταχυτητα εγγραφης δεν ειναι τοσο μεγαλη..απλα την ειχα πατησει με το site που δινει σαν ταχυτητα το 48x ενω αυτο ειναι το read!

Επειδη ομως γραφω 4Κ βιντεο, και παρολο οτι δεν εχω κανενα προβλημα μεχρι τωρα, ποια θα προτεινατε μεχρι 30 ευρω (απο ebay) για αγορα, με καλυτερες ταχυτητες?

Θελω να παρω μια για την κοπελα μου και λεω να παρω μια πιο καλη, ασχετως αν εχει βγει καλη η evo. Δε νομιζω οτι τελικα ειναι τοσο γρηγορη οσο παρουσιαζοταν.

Δεν ειναι αναγνωσης, η Samsung δε γραφει ξεχωριστα, δινει 48Χ ταχυτητα μεταφορας, που σημαινει εγγραφης. Ομως οι τιμες ειναι μονο αναγραφομενες, στην πραξη ειναι διαφορετικα, καθε μία ειναι αλλιως. Για να το διαπιστωσεις μετεφερε απο τον υπολογιστη ενα μεγαλο αρχειο, πχ ταινια στην καρτα και δες ταχυτητα που γραφει στις δύο καρτες.

Μια πλήρης φόρτιση.