jogatore Δημ. December 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2016 Αρχικά δοκίμασε άλλο καλώδιο και φορτιστή. Μετά εάν δεν είναι αυτό πάτησε για πολύ ώρα 30 δευτερόλεπτα το power να δεις μήπως ξυπνήσει. Εάν δεν ανοίγει μάλλον σε άφησε. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ευχαριστω, σημερα το πρωι ξυπνησε....Μαλλον θα ηταν πολυ κουρασμενο :lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jogatore Δημ. January 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2017 Θα ηθελα την βοηθεια σας σχετικα με το Ρ3110. Εχω περασμενη την CM 10.1.3 και μου παρουσιαζει το εξης.... Ειναι σχετικα αργο, πολλες φορες αντι να ανοιξει μια εφαρμογη κανει restart...και το wi-fi του ειναι πολυ αδυναμο.... Τι μπορω να του κανω? Καποιο καινουριο λειτουργικο... Ευχαριστω για οποια βοηθεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jogatore Δημ. March 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2017 Θα ηθελα την βοηθεια σας σχετικα με το Ρ3110. Εχω περασμενη την CM 10.1.3 και μου παρουσιαζει το εξης.... Ειναι σχετικα αργο, πολλες φορες αντι να ανοιξει μια εφαρμογη κανει restart...και το wi-fi του ειναι πολυ αδυναμο.... Τι μπορω να του κανω? Καποιο καινουριο λειτουργικο... Ευχαριστω για οποια βοηθεια. Κάποια βοήθεια ???? Αν γίνετε αναλυτικά.... Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEORGEASCONA Δημ. April 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2017 Γειά σας! Έχω παρατηρησει κατι ενοχλητικο το P3100 με 4.1.2. Όταν το δουλεύω με δεδομένα κολλάει παντού ακομα και στο μενού, στο γράψιμο , ανοιγμα κλεισιμο παραθυρων κτλ. Κολλάει εννοω καθυστερεί αρκετα. ΕΝω όταν το δουλεύω με wifi ειναι σαν άλλο ταμπλετ και παει αρκετά καλά. Ανοιγει τα μενου πιο γρηγορα, τις καρτελες, τα παραθυρα όλα. Δεν αναφερομαι στο φόρτωμα των σελιδων λογω γρηγορου ιντερνετ αλλα γενικα σε ολη τη χρηση. τι μπορει να φταιει? Μεσω Vodafone το 3G , δειχνει να εχει σημα αλλα δεν πιανει γρηγορες ταχυτητες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
the_dynamite Δημ. April 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2017 Δεν μπορώ να προτείνω κάτι άλλο εκτός από backup και επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEORGEASCONA Δημ. April 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2017 Από ότι φαίνεται αυτό θα γίνει, δεν το γλυτώνω. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rockxk Δημ. October 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2017 παιδια εψαξα για το προβλημα που λογικα ειναι γνωστο αλλα δε βρηκα κατι και υπαρχουν απειρες σελιδες εχω τη 4.2.2 και σβηνει ακομα και οταν η μπαταρια ειναι στο 99% θελει αλλαγη η μπαταρια η μεσω odin να το γυρισω στην 4.1.2? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jogatore Δημ. September 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2018 Μια ερώτηση, Έχω το p3110 και έχει brickαρει.... Γνωρίζετε κάποιο αξιόλογο σέρβις που μπορεί να το αναλάβει? Μου είπαν ότι έχει πρόβλημα η μνήμη και σε 2 που διεγνωσαν την βλάβη δεν μπορούν να το φτιάξουν. Βέβαια δεν ξέρω αν αξίζει η επισκευή γιατί είναι παρατημένο από λογισμικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. September 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2018 Μια ερώτηση, Έχω το p3110 και έχει brickαρει.... Γνωρίζετε κάποιο αξιόλογο σέρβις που μπορεί να το αναλάβει? Μου είπαν ότι έχει πρόβλημα η μνήμη και σε 2 που διεγνωσαν την βλάβη δεν μπορούν να το φτιάξουν. Βέβαια δεν ξέρω αν αξίζει η επισκευή γιατί είναι παρατημένο από λογισμικό.Αν βρεις τίποτα οδηγίες και το κάνεις μόνος καλώς, δεν αξίζει να πετάξεις πια χρήματα για αυτό. Στάλθηκε από το Tab2A7-10F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jogatore Δημ. September 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2018 Αν βρεις τίποτα οδηγίες και το κάνεις μόνος καλώς, δεν αξίζει να πετάξεις πια χρήματα για αυτό. Στάλθηκε από το Tab2A7-10F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν ξερω πως να βρω οδηγιες... Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts