venejo Δημ. September 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2013 Λέτε τόσο καιρό για την Αγγλική 4.2.2 για την οποία φαντάστηκα πως δεν είχε Ελληνικά, ενώ με το που την πέρασα είδα ότι είναι κομπλέ. Μέχρι τώρα οι διαφορές είναι καλές και δεν βλέπω τον λόγο να μην περάσει κανείς αυτή και να περιμένει την καημένη την Ελληνική... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jogatore Δημ. October 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2013 Πως μπορω να βγαλω την εφαρμογη Samsung Applications????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotaras85 Δημ. October 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2013 Παιδια,μαλλον θα το τσιμπησω το ταμπλετ αποψε το βραδυ. Μερικες ερωτησεις πριν την αγορα. - Το ταμπλετ ειναι αγορασμενο απο καταστημα vodafone,θα εχει firmware απο την vodafone και αν ναι,ειναι δυσκολο να βγει και να μπει το μαμα της samsung? Ισχυει οτι και στα κινητα που ειναι καμια φορα της cosmote,vodafone,κ.τ.λ. ? - Το βασικοτερο,ταινιες full hd αλλα οχι βαρβατα αρχεια,τις παιζει η οχι? Μιλαμε για ταινιες σχεδον full hd ας το πω,με σχετικο μικρο bitrate, και σχετικα μικρο μεγεθος,της ταξης 1.5 ~ 2.5 gb. - Η μπαταρια ποσο κραταει? Σημαντικο και αυτο. Βγαζει καμια διωρη ταινια η θα το εχω μονιμως στην πριζα? Αυτες προς το παρον,γραφω απο κινητο,ευχαριστω εκ των προτερων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
the_dynamite Δημ. October 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2013 Φίλε το τάμπλετ παίζει full hd βίντεο. Με τον mxplayer παίζω κάθε είδους αρχείο βίντεο. Με ξέσκισμα σε wi-fi και οθόνη ανοικτή συνέχεια βγάζει 7 και κάτι ώρες. Χαλαρά βλέπεις την ταινία και θα χεις και περιθώρια σε μπαταρία μετά! Γενικά πολύ ευχαριστημένος, έχω καταργήσει το pc! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sterka Δημ. October 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2013 Το ταμπλετάκι είναι εργαλείο μη το σκέφτεσαι καθόλου δεν πρόκειται να το μετανιώσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. October 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2013 Μέχρι ποια αναβάθμιση θα πάρει το ταμλετ; Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. October 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2013 Μέχρι ποια αναβάθμιση θα πάρει το ταμλετ; Μάλλον μέχρι 4.2.2 υποθέτω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos78 Δημ. October 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2013 Γεια χαρα στην παρεα, σκεφτομαι να παρω το Samsung Galaxy Tab 7.0 II P3110 8GB Wifi απο το ΠΛΑΙΣΙΟ στα 159 ευρω. Θα ηθελα να ρωτησω καποιον που το εχει αν δουλευει σωστα το GPS και αν υποστηριζει flash player για on-line παιχνιδια στο internet. Ευχαριστω εκ των προτερων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
acer65 Δημ. October 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2013 φιλε μου σε μενα δουλευει αψογα ,αν κι εχω περασει και το sygic.flash player τον εγκατεστησα εγω .δεν προσεξα αν τον ειχε η οχι.απλα οταν περναγα εφαρμογες εβαλα κι αυτον.στο συνιστω αυτο το ταμπλετ φιλε μου...αψογο σε ολα του...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. October 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2013 Και γω μια απτα ιδια με το p3110.navigon αψογο (και γρηγορο κλειδωμα δορυφορων).flash player και γω τον περασα μετα.δειχνει flash κανονικα (βιντεο).παιχνιδια δεν παιζω. Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antsir Δημ. October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 Γεια χαρα στην παρεα, σκεφτομαι να παρω το Samsung Galaxy Tab 7.0 II P3110 8GB Wifi απο το ΠΛΑΙΣΙΟ στα 159 ευρω. Θα ηθελα να ρωτησω καποιον που το εχει αν δουλευει σωστα το GPS και αν υποστηριζει flash player για on-line παιχνιδια στο internet. Ευχαριστω εκ των προτερων Δεν έχω δει καλύτερο GPS. Το σπίτι μου είναι στον 3ο όροφο και έχω άλλους τρεις ορόφους από πάνω. Βλέπει 6-7 δορυφόρους σε χρόνο dt. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giagkos Δημ. October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 (edited) Γεια χαρά παίδες, χαίρομαι που μπαίνω κι εγώ στην μεγάλη σας παρέα και ξεκινώ με μια απορία: έχω το εν λόγω tablet και μέχρι χθες το συνέδεα με το smartphone που είχα για internet είχα what's up. Θέλω να σας ρωτήσω αν ξέρετε, αν μπορώ την κάρτα του what's up να την βάλω σε modem usb stick και να την συνδέσω στο tablet θα πετύχει; θα μπορώ να συνδεθώ με ιντερνετ; Edited October 3, 2013 by giagkos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamch Δημ. October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 Καλησπέρα , σκέφτομαι και εγώ να αναβαθμίσω σε stock 4.2.2 και ήθελα να ρωτήσω τις μέχρι στιγμής εντυπώσεις σε σχέση με την 4.1.2. Γενικά η συσκευή πως ρολάρει, η μπαταρία (διάβασα κάποια drain παράπονα σε προηγούμενες σελίδες); Επίσης στα mini apps έχει προστεθεί κάνα καινούργιο πχ μινι browser ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
the_dynamite Δημ. October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 Γεια χαρά παίδες, χαίρομαι που μπαίνω κι εγώ στην μεγάλη σας παρέα και ξεκινώ με μια απορία: έχω το εν λόγω tablet και μέχρι χθες το συνέδεα με το smartphone που είχα για internet είχα what's up. Θέλω να σας ρωτήσω αν ξέρετε, αν μπορώ την κάρτα του what's up να την βάλω σε modem usb stick και να την συνδέσω στο tablet θα πετύχει; θα μπορώ να συνδεθώ με ιντερνετ; Δε θα πετύχει φίλε το χω διαβάσει και εδώ και σε forums του εξωτερικού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotaras85 Δημ. October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 Φίλε το τάμπλετ παίζει full hd βίντεο. Με τον mxplayer παίζω κάθε είδους αρχείο βίντεο. Με ξέσκισμα σε wi-fi και οθόνη ανοικτή συνέχεια βγάζει 7 και κάτι ώρες. Χαλαρά βλέπεις την ταινία και θα χεις και περιθώρια σε μπαταρία μετά! Γενικά πολύ ευχαριστημένος, έχω καταργήσει το pc! Το ταμπλετάκι είναι εργαλείο μη το σκέφτεσαι καθόλου δεν πρόκειται να το μετανιώσεις. Παιδια σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας. Το πηρα τελικα χτες το βραδυ το tablet. Αρχικα καναμε επαναφορα στις εργοστασιακες ρυθμισεις για να σβηστει οτι ειχε περασει ο φιλος μου. Ξεμπερδεψα με αυτο και μετα αφου το ανοιξα εψαξα για firmware update και βρηκε ενα. Το εκανα download και install. Τωρα εχει την εκδοση 4.1.2 . Μερικες αποριες που εχω: - Στο κουτι της συσκευης αλλα και στο internet λεει οτι η αναλυση της οθονης ειναι 1024x600 . http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_tab_2_7_0_p3110-4671.php Στην εφαρμογη cpu-z αλλα και σε αλλες παρομοιες που σου δειχνει τα χαρακτηριστικα του ταμπλετ,ολες οι εφαρμογες λενε οτι η αναλυση ειναι 600χ976 με screen density στα 160 dpi. Στο gsm arena λεει 1024χ600 αναλυση και screen density στα 170 dpi. - Ενα παρομοιο θεμα ειναι με τη μνημη ram. Στο gsmarena λεει οτι εχει 1 gb ram ενω με την cpu-z αλλα και αλλες εφαρμογες,σε ολες λενε οτι η μνημη ram ειναι 769 mb total. Τι ακριβως παιζει με αυτα τα δυο ρε παιδια? Γιατι ειναι διαφορετικα? Το μοντελο ειναι αυτο με τα 8 gb , αν παιζει καποιο ρολο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
the_dynamite Δημ. October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 (edited) Φίλε fotaras85 καλησπέρα! Μην αγχώνεσαι! Λέει στην εφαρμογή 976x600 γιατί τα on-screen πλήκτρα πιάνουν χώρο που δεν τον υπολογίζει. Αν γυρίσεις το τάμπλετ σε landscape θα σου γράψει 1024! Όσο για την ram σε όλα τα android το λειτουργικό δεσμεύει κάποια ram και σου εμφανίζει λιγότερη διαθέσιμη. Αυτό σε όλα τα android. Να χαίρεσαι το ταμπλετάκι! Αφού έκανες και την αναβάθμιση σε 4.1.2 κάνε ξανά μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων για να σου κάτσει καλύτερα η αναβάθμιση. Είναι κάτι που θεωρείται καλό να γίνεται πριν και μετά την αναβάθμιση. Edited October 3, 2013 by the_dynamite Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotaras85 Δημ. October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 (edited) ^^ Σε ευχαριστω για τις απαντησεις φιλε. Με καθησυχασες καπως. Η αληθεια ειναι οτι , οσον αφορα την οθονη , δεν εχει και την καλυτερη αναλυση η ρημαδα. Φαινονται καπως "θολα" τα εικονιδια. Παλι επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων? Και οτι κατεβασα ενα σκασμο εφαρμογες. Οκ,μολις φορτισει θα το κανω. Ελπιζω να "κατσει" καλυτερα οπως ειπες,γιατι κατι ψιλο lagαρισματα τα εχει το tablet. Edited October 3, 2013 by fotaras85 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
the_dynamite Δημ. October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 Θολά εμένα τα εικονίδια δεν μου φαίνονται. Βέβαια σε σχέση με το κινητό μου που έχει amoled οθόνη τα χρώματα δεν είναι το ίδιο ζωηρά, λογικό βέβαια. 1024x600 δεν είναι καμμιά φοβερή ανάλυση αλλά για την κατηγορία τιμής δεν νομίζω πως το κοντράρει κάποιο άλλο. Το nexus 7 έχει παραπάνω ανάλυση αλλά δεν δέχεται sd κάρτες...τι να το κάνεις έτσι; Σε κανονική χρήση με ικανοποιεί απόλυτα η οθόνη, έχει και καλή φωτεινότητα. Pdf βιβλία διαβάζεις άνετα. Στα συν και η σούπερ αυτονομία της συσκευής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigio13 Δημ. October 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2013 (edited) καλησπερα παιδια.πηρα μια θηκη για το 3110 και μου εμεινε.την αγορασα 4 € και τοσο την πουλαω.η θηκη ειναι αυτη.οποιος ενδιαφερεται να μου στειλει Pm.ειναι σε μαυρο χρωμα! http://www.ebay.com/itm/370886569352?var=640118648090&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 Edited October 4, 2013 by tigio13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jogatore Δημ. October 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2013 Ποιο ειναι το πλεον ενδεδειγμενο προγραμμα πλοηγησης για το ταμπλετακι???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimfil Δημ. October 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2013 Ποιο ειναι το πλεον ενδεδειγμενο προγραμμα πλοηγησης για το ταμπλετακι???? Δεν ξέρω τι λένε οι άλλοι, αλλά εγώ το iGo Primo δεν το αλλάζω με τίποτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
the_dynamite Δημ. October 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2013 Είμαι πολύ ευχαριστημένος από το πρόγραμμα πλοήγησης ginius driver. Έχει δωρεάν αναβαθμίσεις στους χάρτες και μάλιστα τακτικές. Αγόρασα και την βάση για το αυτοκίνητο celly flex 5 και είναι τζετ η φάση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jogatore Δημ. October 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2013 Δεν ξέρω τι λένε οι άλλοι, αλλά εγώ το iGo Primo δεν το αλλάζω με τίποτα... Είμαι πολύ ευχαριστημένος από το πρόγραμμα πλοήγησης ginius driver. Έχει δωρεάν αναβαθμίσεις στους χάρτες και μάλιστα τακτικές. Αγόρασα και την βάση για το αυτοκίνητο celly flex 5 και είναι τζετ η φάση! Ευχαριστω. Για το ginius driver δεν εχω και την καλυτερη αποψη μετα απο δοκιμη σε pna. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
the_dynamite Δημ. October 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2013 Παιδιά πριν λίγες μερες ανέφερα σε ένα ποστ πως το ταμπλετάκι μας είναι ακόμα το πιο value for money στην κατηγορία τιμής του. Φοβάμαι πως πλέον αυτό δεν ισχύει. Πλέον υπάρχει το vodafone smart tab 3 (το οποίο στην ουσία είναι το Lenovo A3000) στα 200 ευρώ. Συγκεκριμένα υπερέχει από το galaxy tab 2 8gb wifi στο ότι είναι τετραπύρινο ενώ το δικό μας δυπύρινο, έχει 16gb ενώ το galaxy tab 2 με τα 160 ευρώ είναι 8gb(πραγματικά 4gb). Τέλος δέχεται και κάρτες sim για σύνδεση 3g. Εκεί που υστερεί είναι πιθανότατα στην αυτονομία γιατί έχει 3500mah αντί των 4000mah που έχουμε εμείς και επειδή είναι τετραπύρινο θα καταναλώνει λογικά πιο γρήγορα την μπαταρία. Εσείς τι λέτε για το smart tab 3/lenovo A3000; Το έχει δει κανείς από κοντά να σχηματίσει μια εικόνα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimfil Δημ. October 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2013 Φίλε μου, η τεχνολογία συνεχώς αλλάζει και μαζί της αλλάζει και συμπορεύεται η αγορά. Ναι, αυτή τη στιγμή μπορεί να μην είναι το καλύτερο value for money αλλά δεν έχει πια καμιά σημασία. Η τιμή του παραμένει εξαιρετικά καλή για την ποιότητα και τις δυνατότητές του... Βασικοί παράγοντες είναι πάντα η χρήση που θέλει να κάνει ο καθένας και ασφαλώς η υποστήριξη από ευρύτερη κοινότητα. Εκεί το tab2 υπερτερεί... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts