makrimanolis Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 δοκίμασε κανείς καμιά εφαρμογή gps?θέλω κάποιο να μιλάει για την μηχανή!με έχει βόλεψη πολύ το nokia maps αλλά σε οθόνη 3.5 δεν βολευη στο αμάξι στην 7αρα του ταμπλετ θα είναι κομπλέ αν υπάρχει κάποιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makrimanolis Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 το δικό μου δειχνει ότι η μπαταριά τελειωσε μέσα σε 1 ώρα αλλά κρατάει όσο κρατούσε πάνω από 7 ώρες ταινια 5 ώρες συνεχόμενο παιχνίδι δεν έχω θέμα με την διάρκεια έβαλα διάφορα προγράμματα για καλιμπραρισμα μπαταρίας αλλά τιποτα καμιά ιδέα? η άλλη λύση είναι να βρω την απόδειξη και να το πάω στην samsung άντε να δω που την έβαλα καμιά ιδεα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jogatore Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 Εδώ είσαι: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cleanmaster.mguard&hl=el Αυτο το εχω δοκιμασει αλλα νομιζω οτι ειναι αποτυχια. Παντα μου εδιχνε οτι η μνημη ειναι πανω απο 85% φορτωμενη...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 Πάνω από 85% λόγω του flash player? Δεν νομίζω. Δοκίμασέ το με τον stock browser... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jogatore Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 Πάνω από 85% λόγω του flash player? Δεν νομίζω. Δοκίμασέ το με τον stock browser... Δεν ξερω λογω τι .... δεν μπορω να το καταλαβω και flash player δεν εχω περασει, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
the_dynamite Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 δοκίμασε κανείς καμιά εφαρμογή gps?θέλω κάποιο να μιλάει για την μηχανή!με έχει βόλεψη πολύ το nokia maps αλλά σε οθόνη 3.5 δεν βολευη στο αμάξι στην 7αρα του ταμπλετ θα είναι κομπλέ αν υπάρχει κάποιο Εγώ φίλε χρησιμοποιώ το don't panic genious driver και το βρίσκω πολύ καλό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimfil Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 δοκίμασε κανείς καμιά εφαρμογή gps?θέλω κάποιο να μιλάει για την μηχανή!με έχει βόλεψη πολύ το nokia maps αλλά σε οθόνη 3.5 δεν βολευη στο αμάξι στην 7αρα του ταμπλετ θα είναι κομπλέ αν υπάρχει κάποιο iGo Primo... Κατά τη γνώμη μου (το έχω ξαναγράψει) μακράν η καλύτερη εφαρμογή για offline navigation. Μαζί με το ελληνικό θέμα 7.6 του Ανδρέα (Doupas) "απογειώνεται"... Το χρησιμοποιώ στα ταξίδια με τη μοτο μου. Πάντως, εν κινήσει δύσκολα θα ακούς τις οδηγίες σε οποιαδήποτε τέτοια εφαρμογή. Η καλύτερη λύση ειναι μία βάση για να βλέπεις το tab. Ακόμα και στις 7 ίντσες οι οδηγίες φαίνονται άνετα και ξεκάθαρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zirobabis Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 iGo Primo... Κατά τη γνώμη μου (το έχω ξαναγράψει) μακράν η καλύτερη εφαρμογή για offline navigation. Μαζί με το ελληνικό θέμα 7.6 του Ανδρέα (Doupas) "απογειώνεται"... Το χρησιμοποιώ στα ταξίδια με τη μοτο μου. Πάντως, εν κινήσει δύσκολα θα ακούς τις οδηγίες σε οποιαδήποτε τέτοια εφαρμογή. Η καλύτερη λύση ειναι μία βάση για να βλέπεις το tab. Ακόμα και στις 7 ίντσες οι οδηγίες φαίνονται άνετα και ξεκάθαρα... Κάποιο link για το ελληνικό θέμα; Ευχαριστώ προκαταβολικά :-) Παράθεση www.slotgames.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makrimanolis Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 Κάποιο link για το ελληνικό θέμα; Ευχαριστώ προκαταβολικά :-) και εγω!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimfil Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 Κάποιο link για το ελληνικό θέμα; Ευχαριστώ προκαταβολικά :-) και εγω!!! Είναι λίγο άκομψο να δώσω μέσα από το myphone.gr ένα link για άλλο ελληνικό φόρουμ παρόμοιας θεματολογίας, καθώς ο δημιουργός του θέματος έχει support thread εκεί. Ωστόσο ψάξτε παιδιά... Ψάξτε... Και θα βρείτε ό,τι χρειάζεστε... Και αν μπορώ να βοηθήσω κάπου, εδώ είμαστε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolio83 Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 Κατεβασα την 4.2.2 πως την περναω ομως? Υπαρχει αναλυτικος οδηγος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
the_dynamite Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 http://www.ibtimes.co.uk/articles/498784/20130813/galaxy-tab270-p3110-android422-jellybean-release-samsung.htm Αυτόν τον οδηγό βρήκα αλλά δεν το δοκίμασα ακόμη. Πριν και μετά την αναβάθμιση να κάνεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
acer65 Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 φιλε μου εχω το SYGIC εδώ και 2 χρονια.Αψογο κανενα πρόβλημα.και στο κινητo sony erricson neo V kai sto tablet Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ippo88 Δημ. November 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2013 Παιδιά για φορτιστή αυτοκινήτου τί χρησιμοποιείται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STROF2 Δημ. November 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2013 Εναν απλο που βγαζει usb και το oem καλωδιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
the_dynamite Δημ. November 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2013 Παιδιά μόλις βγήκε ελληνική rom 4.2.2 για το P3100 με τον κωδικό ονομασίας VGR (Vodafone Greece). Όσοι δεν το αγόρασαν από vodafone μπορούν να την περάσουν μέσω odin. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ippo88 Δημ. November 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2013 Καλησπέρα φιλοι μου θέλω να ερώτηση αν ο φορτιστής απο iPad κανει για το galaxy tab μας.? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ippo88 Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 Εναν απλο που βγαζει usb και το oem καλωδιο. Ναι έχω κ εγώ εναν αλλά είναι στα 1000mha /και λογικά θα αργεί να το φορτισει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
the_dynamite Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 (edited) Παιδιά για το τάμπλετ μας αυτός ο φορτιστής είναι για το αυτοκίνητο http://www.skroutz.gr/s/3362313/Samsung-ECAP10CBE.html Πολύ καλός, στην συσκευασία υπάρχει και το ειδικό καλώδιο για την σύνδεση με το τάμπλετ. Αν μάλιστα κάποιος αγοράσει και ένα έξτρα gadget μετατρέπεται και σε φορτιστή για το σπίτι. Αν κάνω root και κάποια στιγμή το τάμπλετ χαλάσει θα πρέπει για να μην χάσω την εγγύηση να ξαναπεράσω την rom. Πρέπει να κάνω και τίποτα άλλο για να μην το καταλάβουν πως ήταν root; Υπάρχει κάποιος μετρητής που πρέπει να μηδενιστεί π.χ με το πρόγραμμα triangle away; Edited November 21, 2013 by the_dynamite Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astek Δημ. November 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2013 καλημέρα έχω 4.1 νομίζω στο tab 2 7.0 έμαθα ότι έχει βγει 4.2.2 ενώ πάω να κάνω ενημέρωση λογισμικού μου λέει ότι έχω τις ποιο πρόσφατες ενημερώσεις.... έκανε κανένας update? χωρίς ROOT πότε θα είναι διαθέσιμο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotaras85 Δημ. November 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2013 καλημέρα έχω 4.1 νομίζω στο tab 2 7.0 έμαθα ότι έχει βγει 4.2.2 ενώ πάω να κάνω ενημέρωση λογισμικού μου λέει ότι έχω τις ποιο πρόσφατες ενημερώσεις.... έκανε κανένας update? χωρίς ROOT πότε θα είναι διαθέσιμο ? Εχω και εγω αυτην την απορια αλλα ειπα να μη ρωτησω γιατι ολο ερωτησεις κανω. Και εμενα τα ιδια μου λεει οτι δεν υπαρχει νεοτερη ενημερωση. Και απο το ταμπλετ αλλα και απο το kies τα ιδια λεει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolio83 Δημ. November 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2013 Για το tab 2 7.0 wifi δεν εχει βγει ακομη η 4.2. Βγηκε μονο για αυτο που δεχεται καρτα σιμ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vega-Thess Δημ. November 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2013 Πότε κυκλοφόρησε η αναβάθμιση? Έχω το Tab 2 wi-fi / 3G και όσες φορές προσπάθησα να κάνω αναβάθμιση δεν βρίσκει τίποτα (cosmote) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimfil Δημ. November 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2013 Πότε κυκλοφόρησε η αναβάθμιση? Έχω το Tab 2 wi-fi / 3G και όσες φορές προσπάθησα να κάνω αναβάθμιση δεν βρίσκει τίποτα (cosmote) OTA update προς το παρόν μόνο για όσους έχουν αγοράσει από τη Vodafone. Μπορείς όμως να το κατεβάσεις μόνος σου από το Samsung Update και να το εγκαταστήσεις με το odin. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astek Δημ. November 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2013 OTA update προς το παρόν μόνο για όσους έχουν αγοράσει από τη Vodafone. Μπορείς όμως να το κατεβάσεις μόνος σου από το Samsung Update και να το εγκαταστήσεις με το odin. χρειάζεται να είσαι ROOT για να κάνεις μια αναβάθμιση μέσο Odin ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts