the_dynamite Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 Φίλε το τάμπλετ δεν κολλάει σε απλές εφαρμογές. Παιχνίδια δεν παίζω. Το nexus 7 που είχες έχει καλύτερη ανάλυση οθόνης και είναι τετραπύρηνο, για αυτό ήταν και ακριβότερο. Δεν είχε όμως sd κάρτα. Το galaxy tab 2 έχει φοβερό gps λοκάρει απίστευτα γρήγορα δορυφόρους αν σε ενδιαφέρει. Αν αγόραζα σήμερα τάμπλετ από Ελλάδα θα πήγαινα μάλλον στο asus memopad hd 7 το οποίο έχει φοβερό value for money. Αν πάρεις από κίνα, εκεί με 85 ευρώ περίπου παίρνεις ainol novo venus 7. Περιμένω να μου έρθει ένα... Κοίτα και αυτά που σου πρότεινα και αν έχεις καμμιά απορία τα λέμε πάλι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotaras85 Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 Παιδες καλημερα. Αγορασα χτες μια micro sd καρτα για το ταμπλετ. 32 gb,class 10,της sandisc. Την εβαλα κατευθειαν στο ταμπλετ και δειχνει αυτα που δειχνω στην φωτογραφια. Τι ειναι αυτα? Χρειαζονται? Επισης,στο κουτακι που ειχε ελεγε οτι μεσα στην καρτα εχει και μια εφαρμογη για διαχειρηση αρχειων για android αλλα δεν τη βρισκω πουθενα. Χρειαζεται να την κανω φορματ μεσα απο το ταμπλετ την καρτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
the_dynamite Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 Αυτή η φωτογραφία που έβαλες είναι από την εφαρμογή για διαχείριση αρχείων. Ωραία κάρτα πήρες, καλή απόλαυση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotaras85 Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 Ναι το ξερω φιλε μου,την εβαλα γιατι αυτοι οι φακελοι δεν ξερω τι ειναι. Χρειαζεται να την κανω φορματ την καρτα μνημης? Επισης,κατι αλλο που παρατηρησα ειναι οτι στην καρτα μνημης,το μονο φακελο που εχει ειναι ενας με ονομα LOST. Δεν εχει φτιαξει κανεναν αλλον φακελο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
triavas Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 Παιδες καλημερα. Αγορασα χτες μια micro sd καρτα για το ταμπλετ. 32 gb,class 10,της sandisc. Την εβαλα κατευθειαν στο ταμπλετ και δειχνει αυτα που δειχνω στην φωτογραφια. Τι ειναι αυτα? Χρειαζονται? Επισης,στο κουτακι που ειχε ελεγε οτι μεσα στην καρτα εχει και μια εφαρμογη για διαχειρηση αρχειων για android αλλα δεν τη βρισκω πουθενα. Χρειαζεται να την κανω φορματ μεσα απο το ταμπλετ την καρτα? Οι καταχωρήσεις στην καρτέλα που μας δείχνεις είναι από το σύστημα. Φαντάσου όλαους τους διαθέσιμους δίσκους που βλέπεις στα Windows(Drive A (Floppy disk), Drive x (κάποιο CD/DVD Drive που έχεις). Εσύ θα πρέπει να κοιτάς μέσα στη κάρτα σου για να δεις τα διαθέσιμα αρχεία. To φάκελο LOST τον δημιουργεί το android με το που διαβάσει την κάρτα σου. Και να τον σβήσεις θα τον δημιουργήσουν και πάλι όταν ανοίξεις το tablet. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LefterisMad Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 (edited) geia sas, eimai neos sto site kai endiaferomai na to agwrasw to sugekrimeno tablet (SAMSUNG GALAXY TAB II 7.0 P3110 WIFI GPS ANDROID 4.1 8GB ) . kurios 8a to xrisimopiw gia ergasies ktlp gia th sxolh office diladi (word powerpoint) , ka8os kai gia perihgish sto internet (facebook/youtube) alla kai gia na vlepw teneies! einai to katalhlo? Edited November 9, 2013 by LefterisMad Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
the_dynamite Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 Σε αυτά που θέλεις το τάμπλετ πετάει! Αλλά δε θα έδινα πάνω από 135 ευρώ για να το αγοράσω τώρα. Στα 170 υπάρχει για παράδειγμα το asus memopad hd 7 τετραπύρηνο και με καλύτερη ανάλυση οθόνης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fishfemale Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 Παιδες καλημερα. Αγορασα χτες μια micro sd καρτα για το ταμπλετ. 32 gb,class 10,της sandisc. Την εβαλα κατευθειαν στο ταμπλετ και δειχνει αυτα που δειχνω στην φωτογραφια. Τι ειναι αυτα? Χρειαζονται? Επισης,στο κουτακι που ειχε ελεγε οτι μεσα στην καρτα εχει και μια εφαρμογη για διαχειρηση αρχειων για android αλλα δεν τη βρισκω πουθενα. Χρειαζεται να την κανω φορματ μεσα απο το ταμπλετ την καρτα? Η κάρτα που έβαλες, είναι ο φάκελος extSdcard. Ανοίγοντας αυτόν, θα δεις τα περιεχόμενα της κάρτας, αν έχει. Δεν χρειάζεται να πειράξεις τους άλλους που βλέπουμε στην εικόνα που έβαλες. Επίσης νομίζω πως δεν χρειάζεται ούτε φορμάτ της κάρτας. Παράθεση Όλα δικά σου μάτια μου κι ο πόνος σου δικός μου είδαν πολλά τα μάτια μου στις γειτονιές του κόσμου... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotaras85 Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 Παιδια σας ευχαριστω για τις απαντησεις. Η αληθεια ειναι οτι μπερδευτηκα με ολα αυτα τα "usbdriveταδε" που εχει και γι'αυτο σας ρωτησα. Να ηταν λαπτοπ με θυρες usb και τετοια,να το καταλαβω. Το ταμπλετ δεν εχει καμια θυρα,και εκει μπερδευτηκα. Πηρα και θηκουλα,μια της case logic, οχι ομως αυτη που προτεινε ο δυναμιτης σε προηγουμενο ποστ. Καλη ειναι. Μια χαρα με βολεψε. Επισης πηρα και καλωδιο για να συνδεω σκληρο δισκο αλλα την πατησα. Πηγα να βαλω τριποντο,αλλα μου εκατσαν τα δυο μονο! Το καλωδιο ειναι ενα που στη μια μερια εχει θηλυκη θυρα usb και στην αλλη αρσενικη θυρα mini usb. Υπεθεσα οτι αν συνδεα αυτο το καλωδιο με το καλωδιο του φορτιστη και με τον σκληρο δισκο θα δουλευε,αλλα τελικα δεν δουλευει. Μηπως ο σκληρος δισκος πρεπει να εχει ξεχωριστη τροφοδοσια ρευματος και τσαμπα παιδευομαι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpa Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 Παιδια καλησπερα σασ ειμαι κατοχωσ και γω αυτου του ταπλετ περασα την 4.2.2την αγγλικη το ρουταρα και εχω μερικεσ αποριεσ πρωτο πιεσ εφαρμογεσ απο τισ στοκ ρομ να αφαιρεσω το ταπλετ το θελω μονο για καμια ταινια για γιοτουπ για ιντερνετ και για facebook και το δευτερο ποδ μπορω να απενεργοποιησω το σβησιμο τησ ωθονησ και να σβινει οποτε θελω εγω απο το κουμπι του power σασ ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
the_dynamite Δημ. November 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2013 Φίλε fotaras85, υπάρχει ειδικό καλώδιο για το τάμπλετ. 30 pin usb connector for galaxy tab 2 λέγεται. Διαβάζει σκληρούς διαμορφωμένους σε fat32 μόνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotaras85 Δημ. November 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2013 Φίλε fotaras85, υπάρχει ειδικό καλώδιο για το τάμπλετ. 30 pin usb connector for galaxy tab 2 λέγεται. Διαβάζει σκληρούς διαμορφωμένους σε fat32 μόνο. Ωραιος ρε φιλε! Θα το ζητησω ετσι ακριβως τοτε. 30 pin usb connector. Σκληρο δισκο σε fat32 εχω,αλλα δεν εχει δικια του τροφοδοσια ρευματος. Πρεπει να εχει ξεχωριστο καλωδιο για ρευμα η θα παιρνει ρευμα απο αυτο το καλωδιο απο το ταμπλετ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
the_dynamite Δημ. November 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2013 Καλή ερώτηση. Εγώ στο δικό μου μόνο usb sticks έχω δοκιμάσει. Αν ο σκληρός σου δεν έχει τροφοδοσία ρεύματος, τότε λογικά το τάμπλετ θα μπορέσει να του δώσει. Το βύσμα 30 pin ήμουν τυχερός και το χα βρει προσφορά 4 ευρώ σε πολυκατάστημα. Τώρα είναι πιο ακριβό. Προτείνω να δεις τι παίζει από Κίνα σε τιμές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jogatore Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 Υπαρχει καποια εφαρμογη που να κανει πληρη απεγκατασταση εφαρμογων/προγραμματων? Πως γινετε εγκατασταση προγραμματος πλοηγησης?? (igo,navigon...) Ποιο ειναι προτιμοτερο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
muhaha Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 Στο τάμπλετ αυτό ποια filesystems υποστηρίζει ο πυρήνας; Με αφήνει να φορμάρω την κάρτα σαν NTFS ή ext2; Σκέφτομαι μήπως έπαιρνα ένα να παίζει ταινίες κι επομένως προϋπόθεση είναι να μπορεί να δέχεται αρχεία>4Gb στην SD. Επίσης δε θα'θελα να το μπλέξω με "root", κόλπα κλπ, αν υπάρχει κάποια νορμάλ λύση εντάξει. Είναι μόνο για AVI και XVid ή αντέχει και τις ματρόσκες (μέχρι ποια ανάλυση;); Υποτίτλους ελληνικούς βγάζει; Ποιο software να του πάρω για αυτές τις δουλειές; Παράθεση Εν οίδα ότι εν οίδα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotaras85 Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 Καλή ερώτηση. Εγώ στο δικό μου μόνο usb sticks έχω δοκιμάσει. Αν ο σκληρός σου δεν έχει τροφοδοσία ρεύματος, τότε λογικά το τάμπλετ θα μπορέσει να του δώσει. Το βύσμα 30 pin ήμουν τυχερός και το χα βρει προσφορά 4 ευρώ σε πολυκατάστημα. Τώρα είναι πιο ακριβό. Προτείνω να δεις τι παίζει από Κίνα σε τιμές. Φιλε εκανα ενα ψαξιματακι στο ιντερνετ και πολλοι λενε οτι ο εξωτερικος δισκος πρεπει να εχει δικια του τροφοδοσια ρευματος για να δουλεψει. Λιγο που το εψαξα αυτο ειδα οτι λενε. Θα δω τι θα κανω προς το παρον περναω τα αρχεια που θελω μεσω λαπτοπ. Το θεμα ομως ειναι αλλο. Αυτες τις μερες τωρα που εχω και την καρτα μεσα στο ταμπλετ δεν εχει φτιαξει ακομα το λειτουργικο ολους τους φακελους. Βασικα , εκτος απο τον LOST φακελο δεν εχει φτιαξει κανεναν αλλον. Εγω πηγα και εφτιαξα εναν με το ονομα DOWNLOAD. Επισης,δεν μπορω να βρω πουθενα που ειναι η επιλογη για να ορισω ως default επιλογη το που θα αποθηκευονται τα αρχεια. Φωτογραφιες,βιντεο,ταινιες,αρχεια που κατεβαζω απο το ιντερνετ,αρχεια που μου στελνουν με bluetooth,ολα κατεβαινουν στην εσωτερικη μνημη και μετα πρεπει να πηγαινω να τα περναω στην εξωτερικη. Τι παιζει με αυτο? Πολυ σπαστικο ρε παιδια. Στο κινητο που εχω,ενα Alcatel One Touch 6010D υπαρχει μια επιλογη στις ρυθμισεις για να ορισω ποια θα ειναι η προεπιλεγμενη μνημη και εκει εχω ορισει την εξωτερικη καρτα μνημης. Υπαρχει καποια εφαρμογη που να κανει πληρη απεγκατασταση εφαρμογων/προγραμματων? Πως γινετε εγκατασταση προγραμματος πλοηγησης?? (igo,navigon...) Ποιο ειναι προτιμοτερο? Θα σου απαντησω μονο στο πρωτο. Τις εφαρμογες που εγκαθιστας εσυ απο το google play η απο αλλου,μπορεις να τις κανεις απεγκατασταση απο τις ρυθμισεις εφαρμογων. Βρισκεις οποια θελεις να διαγραψεις και εχει την επιλογη απεγκαταστασης. Ωστοσο,αυτες που ειναι ηδη εγκατεστημενες απο την samsung,αν δεν εισαι root δεν μπορεις να τις απεγκαταστησεις. Για προγραμμα πλοηγησης δεν εχω ψαχτει καθολου τι παιζει. Μπορεις ομως να κοιταξεις και στο θεμα του φορουμ που ειναι για τις εφαρμογες πλοηγησης να παρεις μερικες ιδεες. Στο τάμπλετ αυτό ποια filesystems υποστηρίζει ο πυρήνας; Με αφήνει να φορμάρω την κάρτα σαν NTFS ή ext2; Σκέφτομαι μήπως έπαιρνα ένα να παίζει ταινίες κι επομένως προϋπόθεση είναι να μπορεί να δέχεται αρχεία>4Gb στην SD. Επίσης δε θα'θελα να το μπλέξω με "root", κόλπα κλπ, αν υπάρχει κάποια νορμάλ λύση εντάξει. Είναι μόνο για AVI και XVid ή αντέχει και τις ματρόσκες (μέχρι ποια ανάλυση;); Υποτίτλους ελληνικούς βγάζει; Ποιο software να του πάρω για αυτές τις δουλειές; Για filesystems δεν ξερω αλλα δε νομιζω να μην υποστηριζει NTFS. Ταινιες σε ματροσκες παιζει μια χαρα,χτες κιολας ειδα μια. Στις ιδιοτητες του αρχειου,η αναλυση της ταινιας ελεγε οτι ειναι 1920x900κατι οποτε μια χαρα τις παιζει. Εβαλα υποτιτλους ελληνικους και τους επαιζε κανονικοτατα. Για player μπορεις να δοκιμασεις το bs player και τον mx player. Και οι δυο υπαρχουν στο market δωρεαν. Εγω προσωπικα χρησιμοποιω τον δευτερο,ο πρωτος ομως κατεβαζει και υποτιτλους μονος του απο το ιντερνετ. Κατεβαζεις,δοκιμαζεις και διαλεγεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
the_dynamite Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 Muhaha, μόνο σύστημα αρχείων fat32 υποστηρίζει. Νομίζω πως δεν έχει θέμα με τις ματρόσκες, δεν έχω δοκιμάσει. Διάβασε review στο gsmarena.com, εκεί δοκιμάζουν διάφορες μορφές αρχείων. Κατέβασε το mxplayer, είναι το καλύτερο πρόγραμμα για αναπαραγωγή video κάθε είδους αρχείου και μπορείς να βάλεις και ελληνικούς υποτίτλους. Fotaras85, αν ο δίσκος δεν τραβάει πολύ ρεύμα τότε το ίδιο τάμπλετ θα μπορέσει να του δώσει. Τους φακέλους τους δημιουργείς εσύ. Π.χ αν κατεβάζεις από τον browser πας στις ρυθμίσεις του προγράμματος και επιλέγεις που θες να αποθηκεύει. Σε κάθε πρόγραμμα που χρησιμοποιείς πρέπει να πας στις ρυθμίσεις και να ορίζεις σε ποιο φάκελο να αποθηκεύει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotaras85 Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 Πω ρε φιλε τι χαζομαρα ειναι αυτο. Πρεπει δηλαδη σε καθε εφαρμογη να πηγαινω να οριζω εγω που θα πηγαινουν τα αρχεια? Αντε για τον browser το βρισκω στις ρυθμισεις του. Για τα αρχεια που μου στελνουν με bluetooth ας πουμε πως θα το ρυθμισω να αποθηκευονται στην εξωτερικη καρτα? Δεν μπορουσαν και αυτοι να βαλουν μια επιλογη οπως στα κινητα να το ρυθμιζεις μια φορα και να ξεμπερδευεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astek Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 παίδες είμαι κάτοχος του TAB 2 android 4.1 έχει βγει 4.3 ? η πότε θα βγει ξέρει κάποιος κάτι ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 παίδες είμαι κάτοχος του TAB 2 android 4.1 έχει βγει 4.3 ? η πότε θα βγει ξέρει κάποιος κάτι ?? Μην περιμένεις άδικα για την 4.3. Η τελευταία επίσημη έκδοση που θα υποστηρίξει η Samsung για όλη την σειρά Tab 2 είναι η 4.2.2... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
the_dynamite Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 4.3 το αποκλείω, 4.2.2 υπάρχει ήδη η αγγλική για το p3110 και η γαλλική για το p3100. Υπάρχει μια πιθανότητα όμως να αποφασίσει η samsung στο μέλλον να μας δώσει την 4.4 kit kat που λένε πως απογειώνει τις επιδόσεις των συσκευών... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ippo88 Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 (edited) 4.2.2 ελληνική θα βγει παιδιά έχει ακουστεί τίποτα?αξίζει η αγορά του tablet αυτή τη στιγμή? Edited November 13, 2013 by ippo88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
muhaha Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 The_dynamite, ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Πληροφοριακά για όποιον σκέφτεται να το αγοράσει για ταινίες, μέσα στο review του gsmarena λέει ότι τα παίζει όλα ακόμα και mkv 1080p με το μαμίσιο player. Παράθεση Εν οίδα ότι εν οίδα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jogatore Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 Υπαρχει καποια εφαρμογη που να κανει πληρη απεγκατασταση εφαρμογων/προγραμματων? Πως γινετε εγκατασταση προγραμματος πλοηγησης?? (igo,navigon...) Ποιο ειναι προτιμοτερο? Μια απαντηση ????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 Εδώ είσαι: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cleanmaster.mguard&hl=el Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts