the_dynamite Δημ. May 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2013 Να επιβεβαιωσω στην παρεα πως ο ανταπτορας απο Κωτσοβολο ειναι αυθεντικος και δουλευει αψογα με το ταμπλετ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lisa Δημ. May 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2013 ναι το πλαίσιο θα θελε.. αύριο Κωτσόβολος για θηκούλα και ανταπτοράκι!!! Παράθεση 'cause somewhere in the crowd there' s you!.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harapian Δημ. May 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2013 ευχαριστω ρε μαγκες.δεν ηθελα να παρω κατι και να δινα 30 ευρα.εχω και ενα usb με 32gb και θα ηταν τελειο αυριο γρηγορα στο κωτσοβολο. οποιος μου παραθεσει και μια καλη θηκουλα δεν θα ηθελα κατι αλλο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 Προσέξτε γιατί είναι διαθέσιμο σε ελαχιστα καταστήματα και νομίζω μόνο για παραγγελία μέσω internet... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tron Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 Το τσίμπησα και γω χθες, από κοτσόβολο εννοείτε στα 159 (wifi 8gb) και αν ήθελα μου το κανε και 24 άτοκες με πιστωτική. Έκανε και αναβάθμιση και όλα καλα. Το ερώτημα μου τώρα είναι αν πρέπει να κάνω κάτι στον stock browser ώστε να παίζει flash; και 2ον έχει βάλει κάποιος task killer ή δε χρειάζεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 Όχι δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι. Ο stock browser υποστηρίζει κανονικά flash content. Ούτε task killer χρειάζεται. Μπορείς να κάνεις εσύ που και που εκκαθάριση μνήμης... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karne Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 Καλημερα!!εχετε μηπως να μου προτεινετε καποια καλη θηκα απο ebay? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xs_creative Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 Νέα έκδοση firmware για το Ρ3100 σύμφωνα με http://live.samsung-updates.com/index.php?device=GT-P3100 Είναι η έκδοση P3100BVDMD1. Θα την "περασω" και θα σας ενημερώσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 Η 4.1.2. είναι που πρωτοκυκλοφόρησε πριν 1 μήνα περίπου η Voda στα P3100... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xs_creative Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 Η 4.1.2. είναι που πρωτοκυκλοφόρησε πριν 1 μήνα περίπου η Voda στα P3100... Αυτή είναι νεώτερη και ίσως να είναι βελτιωμένη. Έχω περασμένη την ΜΒ2 και αυτή είναι η MD1. Ας την εγκαταστήσω και θα δω αν έχει διαφορές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 Αυτή είναι νεώτερη και ίσως να είναι βελτιωμένη. Έχω περασμένη την ΜΒ2 και αυτή είναι η MD1. Ας την εγκαταστήσω και θα δω αν έχει διαφορές. Eννοείς με odin ή σου ήρθε μέσω ΟΤΑ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xs_creative Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 Eννοείς με odin ή σου ήρθε μέσω ΟΤΑ? Όχι δεν ήρθε μέσω ΟΤΑ. Με ODIN θα την περάσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 Ο.Κ. Οπότε αν την περάσεις αναμένουμε εντυπώσεις. Αν και δεν νομίζω να υπάρχουν ιδιαίτερες διαφορές... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
benn1_gr Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 καλησπερα.ξαναρωτω γιατι δεν βρηκα ακρη.ξερει κανεις γιατι με την χρηση δεδομενων(3g) δεν ανοιγει κανενα video ενω με το wifi τα τρεχει κανονικα(P3100)?συμβαινει σε κανεναν αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harapian Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 τελικα το βρηκα το ανταπτορακι στον κωτσοβολο ελευσινας... ειναι σε μεγαλη ελλειψη. παντως καλυτερα που εδωσα 3.99 παρα 29 ευρω. Τρελο κερδος πρεπει να βγαζουν εκει στην cellphone. Το δοκιμασα με ενα usb 32gb 3.0 και δουλευει αψογα..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 Μια χαρά λοιπόν. Απλά να υπενθυμίσω ότι το αποθηκευτικό μέσο πρέπει να είναι διαμορφωμένο σε FAT32 και όχι σε NTFS... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harapian Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 να ρωτησω κατι? πλεον με την αναβαθμιση υποστηριζονται και οι 64αρες καρτες micro sd? το διαβασα σε ενα φορουμ οτι λογω της εκδοσης του android που ειχε αρχικα η συσκευη εβλεπε μεχρι 32gb αλλα με την αναβαθμιση μπορουμε να εχουμε 64gb http://galaxytabblog.com/2-7-0-64gb-micro-sd-card-support/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 Καλημερα!!εχετε μηπως να μου προτεινετε καποια καλη θηκα απο ebay? http://www.plaisio.gr/kinita-smartphones/tablets/thikes/Sentio-%CE%98%CE%AE%CE%BA%CE%B7-Universal-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-Tablet-7-CRTHCA007-01.htm Χτύπα την ;). Μια χαρά είναι, την πήρα. Άκου κει 40 και 50 ευρόπουλα για μια θήκη.... Δεν πάμε καλά...:wacko: http://www.e-shop.gr/product?id=PER.210320 Χτύπα και τις μεμβράνες για προστασία της οθόνης και για να εξαλείψεις τις ελεεινές δαχτυλιές ....:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
benn1_gr Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 Καλημερα!!εχετε μηπως να μου προτεινετε καποια καλη θηκα απο ebay? εγω πηρα αυτην εδω και ειμαι πολυ ευχαριστημενος.την παρελαβα σε 6 ημερες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 να ρωτησω κατι? πλεον με την αναβαθμιση υποστηριζονται και οι 64αρες καρτες micro sd? το διαβασα σε ενα φορουμ οτι λογω της εκδοσης του android που ειχε αρχικα η συσκευη εβλεπε μεχρι 32gb αλλα με την αναβαθμιση μπορουμε να εχουμε 64gb http://galaxytabblog.com/2-7-0-64gb-micro-sd-card-support/ Ναι, το έχω διαβάσει και αλλού. Πρέπει να ισχύει αν και προσωπικά δεν το έχω δοκιμάσει. Υποτίθεται όμως ότι μέσω της θύρας της microSD υποστηρίζει NTFS και στην πηγή που παραθέτεις λέει να είναι διαμορφωμένη η 64άρα σε FAT32 αλλά καλό θα είναι να μην χρησιμοποιούνται αρχεία άνω των 4GB, δηλαδή 2 πράγματα που είναι ασυμβίβαστα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 εγω πηρα αυτην εδω και ειμαι πολυ ευχαριστημενος.την παρελαβα σε 6 ημερες. Σχεδόν πανομοιότυπη με αυτή του Πλαισίου που αναφέρθηκε πιο πάνω, αλλά σχεδόν στην μισή τιμή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
benn1_gr Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 Σχεδόν πανομοιότυπη με αυτή του Πλαισίου που αναφέρθηκε πιο πάνω, αλλά σχεδόν στην μισή τιμή...εχει μεσα ζελατινα για την οθονη και στυλο.πιστευω οτι ειναι καλη η τιμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 εχει μεσα ζελατινα για την οθονη και στυλο.πιστευω οτι ειναι καλη η τιμη. Ναι, το ίδιο λέμε. Βέβαια σε αυτή την κατηγορία τιμής (άντε και + €2-3) υπάρχουν αρκετά καλύτερες επιλογές στο eBay... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
woner Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 Καλησπέρα,έχω μια προσωρινή microsd 2gb με μια ταινία περασμένη μέσα,αλλά δεν μπορώ να δώ τον φάκελο της ταινίας απο τo ταβλετ, όταν την βάζω μέσα??Γενικά δεν μου βγάζει καμία εφαρμογή (π.χ. mx player) την ταινία.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
the_dynamite Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 Σε pc με Windows XP όταν πάω να μεταφέρω αρχεία στο τάμπλετ μου βγάζει μήνυμα error copying file the device has either stopped or has been disconnected. Δίαβασα στο νετ ότι υπάρχουν προβλήματα με την σύνδεση σε xp. Σε Windows 7 το αναγνωρίζει σαν εξωτερικό δίσκο αν ο υπολογιστής δεν έχει το KIES εγκατεστημένο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts