Jump to content

Samsung Galaxy Tab 2 7.0 (P3100 / P3110)

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ναι, η 4.1.2. θα σου έρθει μέσω ΟΤΑ. Δοκίμσε όμως και με το PC μέσω Kies.

Για την φωτεινότητα πήγαινε στις Ρυθμίσεις-Λειτ.Εξοικ.Ενέργειας και ξετικάρισε την Εξοικονόμηση Ενέργειας Οθόνης...

• Απαντήσεις 1,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

εχω και εγω θεμα με την αυτοματη φωτεινοτητα.την παει τερμα χαμηλα.το εχω ρυθμισει στην μεση.

Παντως για τηλεφωνο που ειπα το εχω για πλακα στην ανοικτη ακροαση..δεν θα ειναι η σταθερη μου συσκευη αυτη.

εχουμε και το i8910 να καθεται???

Παιδιά μέχρι την 4.1.1.γενικά η αυτόματη φωτεινότητα δεν δούλευε και τέλεια. Στην 4.1.2. έχει βελτιωθεί αρκετά...

περιμενουμε το update για τις 3g συσκευες φαινεται...

Έχει ξεκινήσει ήδη η αναβάθμιση σε 4.1.2. για τα branded P3100 (Vodafone). Λογικά θα ακολουθήσει εντός των ημερών και η αναβάθμιση για τις unbranded συσκευές...

Έκανα την αναβαθμιση σε 4.1.2. Υπάρχει τρόπος να μην εμφανιζονται τα 3 πληκτρα αφης παρα μονο οταν ακουμπώ την οθόνη; Γιατι πιανουν πολυ χωρο και μειωνουν το μεγεθος της οθονης.

Έκανα την αναβαθμιση σε 4.1.2. Υπάρχει τρόπος να μην εμφανιζονται τα 3 πληκτρα αφης παρα μονο οταν ακουμπώ την οθόνη; Γιατι πιανουν πολυ χωρο και μειωνουν το μεγεθος της οθονης.

Δυστυχώς έτσι είναι από "μαμά". Τα πλήκτρα κρύβονται μόνο στην περίπτωση παρακολούθησης video σε full screen αν θυμάμαι καλά...

καλησπέρα σε όλους!! κι εγώ το τσάκωσα χθες.. από birdphone στα 250.

είχε την 4.0.4 πήγαμε στην 4.1.1 και αναμένουμε...

την αυτόματη φωτεινότητα την απενεργοποίησα κι εγώ το κάνει πανσκότεινο, τώρα το έχω κάτω από 50% και βλέπω μια χαρά..

κάθως έχω την 3g έκδοση έβαλα και μια 2η καρτούλα της wind που έχω και θα του βάλω και τα 500ΜΒ του και θα ναι σένιο!!

τώρα ψάχνω μια καλή, προστατευτική, αλλά οικονομική θηκούλα γιατί βλέπω κάτι τιμές 39 και 49 +++++ και τρελαίνομαι..

να ρωτήσω μόνο κάτι να καταλάβω.. το καλωδιάκη που έχει που μπαίνει στον φορτιστή συνδέεται και με το pc (το αναγνωρίζει ως εξωτερικό δίσκο σε μένα ο υπολογιστής) αλλά χρειάζομαι κάτι άλλο για να συνδέσω πάνω στο ταμπλετάκι στικάκι έτσι δεν είναι; ξέρετε τι είναι αυτό;

όσο για τις εφαρμογές, αν σβήσω κάποιες της σαμσουνγκ δεν υπάρχει πρόβλημα έτσι δεν είναι; με την αναβάθμιση μου έφερε και κάτι γερμανικές δεν καταλαβαίνω γρι.. τα έσβησα.. κάτι ξενοδοχεία και ταξιά κλπ..

τώρα προσπαθώ να οργανώσω τον browser με σελιδοδείκτες κλπ αλλά μπορεί να βάλω και άλλη εφαρμογή θα δούμε..

και θέλω μια καλή εφαρμογή για έγγραφα αλλά θα ψάξω στο άλλο θέμα..

και βλέπουμε.. γενικά είμαι πολύευχαριστημένη προς το παρόν από την τιμή και το προιόν..

το ξυπνητήρι παιδιά χτυπάει σε πτήση ή κλειστό; και από ακουστικά τα δέχεται όλα (για τηλ.κλήσεις δλδ..), ξέρετε αν έχει καμιά ιδιοτροπία;

'cause somewhere in the crowd there' s you!..

το ξυπνητήρι παιδιά χτυπάει σε πτήση ή κλειστό; και από ακουστικά τα δέχεται όλα (για τηλ.κλήσεις δλδ..), ξέρετε αν έχει καμιά ιδιοτροπία;

To ξυπνητήρι χτυπάει σε λειτουργία πτήσης αλλά όχι όταν είναι κλειστό.

Καμία ιδιοτροπία με τα ακουστικά...

α πολύ ωραία παιδιά, ευχαριστώ πολύ... τωρα να το συμμορφώσω λίγο να ρθει στα μέτρα μου!! είναι κουκλάκι

αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι στη λειτουργία πτήσης όταν πάω να το ενεργοποιήσω πάλι δε μου ζητάει το πιν που ζητάει όταν το ανοίγω λόγω της σιμ κάρτας όπως γίνεται και σε κανονικό τηλέφωνο!!

εν τω μεταξύ φοβάμαι να του βάλω κωδικό μη το ξεχάσω ή το μπερδέψω πουθενά και μετά τρέχω και δε φτάνω :)

Edited by lisa
'cause somewhere in the crowd there' s you!..

...το καλωδιάκι που έχει που μπαίνει στον φορτιστή συνδέεται και με το pc (το αναγνωρίζει ως εξωτερικό δίσκο σε μένα ο υπολογιστής) αλλά χρειάζομαι κάτι άλλο για να συνδέσω πάνω στο ταμπλετάκι στικάκι έτσι δεν είναι; ξέρετε τι είναι αυτό;

Το καλωδιάκι που υπήρχε μέσα στην συσκευασία είναι για την φόρτιση του tablet και για το data sync με το pc.

Για να συνδέσεις εξωτερικό USB flashάκι χρειάζεσαι αυτό:

http://dx.com/p/30-pin-to-usb-female-data-charging-cable-for-samsung-galaxy-tab-10-1-10cm-length-108559

Που θα το βρω αυτο??

Στο link που αναφέρω, ή στο eBay ή σε κάποιο ελληνικό κατάστημα σε πολλαπλάσια φυσικά τιμή...

Απο site δεν εχω αγοράσει

Φυσικό κατάστημα στην Καλλιθέα. Έχει το original:

http://www.cellphones.gr/p/310/

καλως σας βρηκα παιδες.το πηρα κι εγω σημερα απο eshop.το 3g εννοειτε.αν και ηταν πολωνικο με 4.0.3 και δεν ειχε αναβαθμιση περασα κατευθειαν την Γαλλικη ρομ(4.1.2) εκανα και ροοτ και ειναι κομπλε.το περιμενα πιο αργο να πω την αληθεια αλλα ολα καλα.γενικοτερα υπαρχει καποιο θεμα στο συγκεκριμενο ταμπλετ;
Ξύπνησε σ' έναν εφιάλτη αλλά δεν θυμάται να κοιμήθηκε

Kαλώστον και καλορίζικο!

Παρά τα σχετικά low specs το Tablet δεν παρουσιάζει το παραμικρό, είναι smooth και μπορεί να κάνει άνετα ότι και τα μεγαλύτερα αδέλφια του...

Όντως μια χαρά είναι αυτό που παραθέτεις από το Πλαίσιο.

Βέβαια την ίδια δουλειά κάνουν με τα adaptorάκια των €2 του eBay απλά το παιδί όπως είπε δεν αγοράζει online...

Όχι φτηνό. Είναι το ΠΙΟ φθηνό ORIGINAL usb adaptor για το Tab2.

Σε ευχαριστούμε για την ενημέρωση...

• The title was changed to Samsung Galaxy Tab 2 7.0 (P3100 / P3110)