Jump to content

[Galaxy S] 4.1 Jelly Bean

mindfield
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ραδιοφωνο υπαρχει με το Spirit Fm. Η καταναλωση ειναι οντως αυξημενη... αλλα και η ταχυτητα και η αποκριση του κινητου ειναι απιστευτη...

Ναι σόρρυ εννοούσα δεν υπάρχει ραδιόφωνο της προκοπής... :rolleyes:

• Απαντήσεις 483
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μπορείς και από gingerbread να πας κατευθείαν σε jelly bean = cm10 και οι οδηγίες είναι στο παρακάτω link:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=341329

Γνώμη μου είναι να βάλεις την stable...έμενα 3 ήμερες που την έχω μου δουλεύει άψογα...

ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση... το κινητακι το εχω πολυ καιρο, και δεν υπαρχουν χρηματα για καινουριο, κ επειδη εχει αρχισει κ τα παιζει με την gingerbread ελεγα να το αναβαθμησω μπας και την βγαλω κανενα εξαμηνο ακομη... βεβαια το οτι δεν θα εχω ραδιοφωνο ειναι λιγο μειον, αλλα εαν η ρομ που θα μπει λειτουργει απροβληματιστα, σαν original, δεν με ενοχλει κ πολυ.....:cool:

ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση... το κινητακι το εχω πολυ καιρο, και δεν υπαρχουν χρηματα για καινουριο, κ επειδη εχει αρχισει κ τα παιζει με την gingerbread ελεγα να το αναβαθμησω μπας και την βγαλω κανενα εξαμηνο ακομη... βεβαια το οτι δεν θα εχω ραδιοφωνο ειναι λιγο μειον, αλλα εαν η ρομ που θα μπει λειτουργει απροβληματιστα, σαν original, δεν με ενοχλει κ πολυ.....:cool:

Ράδιο θα έχεις αν κατεβασεις το spirit FM...άπλα έχει αναφερθεί κατά καιρούς στους xda ότι μπορεί να σου κάνει ζημιά στο ηχείο (να το κάψει..) άλλα εγώ το έχω κατεβάσει γιατί ακούω μονο από ακουστικα....Εσύ αν θες να ακούσεις τη μουσική σου με παρέα άπλα προμηθευσου ένα ηχειακι με το κλασσικο βύσμα (3.5) ,συνδέσε το και παίξε τη μουσική από εκεί....;)

Μηπως γνωριζει κανεις αν μπορουμε να βαλουμε αλλη εφαρμογη cameras .ειμαι με slim 3.0.βεβαια.οταν περασσ cm10.η εγκατασταση πηγε καλα ,οταν εβαλα ta aplications μου ελεγε οτι υπαρχει θεμα με framework αν θυμαμαι καλα ξερει κανεις κατι.

Υ.γ τελικα νομιζω πως εμειναν οχι και πολλοι γνωστες .γιατι και αλλο που ρωτησα δεν πηρα απαντηση.

Ευχαριστω.

Μπορείς να κατεβάσεις όποια εφαρμογή για την κάμερα θέλεις από το Play Store.

Τι ακριβώς σου έβγαλε για το framework; Πρώτη φορά το ακούω και χωρίς περισσότερες πληροφορίες δεν μπορούμε να βοηθήσουμε.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.

Μπορείς να κατεβάσεις όποια εφαρμογή για την κάμερα θέλεις από το Play Store.

Τι ακριβώς σου έβγαλε για το framework; Πρώτη φορά το ακούω και χωρίς περισσότερες πληροφορίες δεν μπορούμε να βοηθήσουμε.

Ευχαριστω για την απαντηση.οταν εβαλα λοιπον cm10 εγκατασταθηκε μια χαρα οταν εβαλα ταgapps μετα το reboot μπυ εβγαλε μια οθονη στο κεντρο ειχε το εικονιδιο του android και ελεγε νσ πστησω εκει για συνεχεια αλλα πατωντας μου ελεγε δεν θυμαμαι ακριβως για framework η για wizard λαι δεν προχωρουσε..

Ευχαριστω για την απαντηση.οταν εβαλα λοιπον cm10 εγκατασταθηκε μια χαρα οταν εβαλα ταgapps μετα το reboot μπυ εβγαλε μια οθονη στο κεντρο ειχε το εικονιδιο του android και ελεγε νσ πστησω εκει για συνεχεια αλλα πατωντας μου ελεγε δεν θυμαμαι ακριβως για framework η για wizard λαι δεν προχωρουσε..

Κάποια βλακεία από τα gapps θα έγινε, μήπως έβαλες λάθος gapps; Τέλος πάντων αν έβαλες την cm10 για να πας μετά στην slim, δεν χρειαζόνταν καν τα gapps για την cm10 αλλα δε πειράζει. Οπότε δε νομίζω να έχεις πρόβλημα τώρα στη slim, επειδή σου έκανε αυτό στην cm10

Κάποια βλακεία από τα gapps θα έγινε, μήπως έβαλες λάθος gapps; Τέλος πάντων αν έβαλες την cm10 για να πας μετά στην slim, δεν χρειαζόνταν καν τα gapps για την cm10 αλλα δε πειράζει. Οπότε δε νομίζω να έχεις πρόβλημα τώρα στη slim, επειδή σου έκανε αυτό στην cm10

ευχαριστω για την απαντηση. Ναι ετσι εκανα εβαλα χωρις gapps ,και ολα καλα.παει βολιδα το galaxy.

Baσικα ποιες οι διαφορες cm10 kαι slim;

και οταν ειμαι στο τηλ.στο 3 tab μου εμφανιζεται σε καθε επαφη διπλοεγγραφες τα τηλ.

Τι εννοείς παλιές; Ανεβαίνουν updates συνεχώς (15 Νοεμβρίου είναι το νεότερο). :rolleyes:

ναι έχεις δίκαιο, είδα λάθος...

οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;)

ειναι πολλες οι πιθανοτητες να καει το ηχειο απο το spirit fm?

το έχω κάψει , τώρα δεν ξέρω αν είναι πολλές οι πιθανότητες η όχι (δεν ακούω τόσο πολύ ραδιο και έχουν βγει 7-8 αναβαθμίσεις του αππ από τότε) το σίγουρο είναι ότι το έκαψα επειδή κατά λάθος έπαιζε από το μεγάφωνο αντί για ακουστικό για πολλές ώρες (8+)

υ.γ. παίρνεις άλλο από ebay με 2-3 ευρώ και το αλλάζεις σχετικά εύκολα μόνος σου

Βγήκε JellyBean 4.2 Preview από pawitp

What Works?

Almost everything you can think of, RIL, Data, Wifi, Camera, Audio, GPS, TV-Out, December, etc.

Known Issues

adb shell does not work in recovery

Settings -> Storage FC

xda

Διαβάζω για αρκετά bugs ακόμα οπότε θα περιμένω λίγο πριν την περάσω.

Άντε, πήραμε και JB 4.2!:D

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Διαβάζω για αρκετά bugs ακόμα οπότε θα περιμένω λίγο πριν την περάσω.

Άντε, πήραμε και JB 4.2!:D

Δε σταματά πουθενά ο Γαλαξίας!Όσο το στηρίζουν οι cyanogen&xda θα έχουμε αναβαθμίσεις με το κιλό.

Xiaomi 12 Pro

Δε σταματά πουθενά ο Γαλαξίας!Όσο το στηρίζουν οι cyanogen&xda θα έχουμε αναβαθμίσεις με το κιλό.

Χαίρομαι κάθε μέρα και περισσότερο που αγόρασα αυτή την μοναδική συσκευή :D

Και όσο σκέφτομαι πως συνεχώς βγαίνουν συσκευές με 600€+

που έχουν τα ίδια πράγματα με τον γαλαξία (και να μην έχοντας φτάσει καν στην JB ακόμα) άντε να έχουν μεγαλύτερη οθόνη και led flash:lol::lol:

Παιδιά ξεχάστηκα μες στην χαρά μου, ήθελα να ρωτήσω κάτι... Παλαιότερα στις ρυθμίσεις στον συγχρονισμό σου δινόταν η επιλογή να σταματήσεις τον συγχρονισμό σε όλους τους λογαριασμόυς σου...τώρα μου βγάζει τον κάθε λογαριασμό ξεχωριστά, ξέρετε πως μπορώ να ξαναβρώ αυτήν την επιλογή;

Edited by bthebest
ξέχασα να γράψω κάτι

Samsung GT-I9000 Galaxy S

Jellybean 4.1.2 with Semaphore JB 2.6.5s

Slimbean version 3.1.0

~~ΓΙΩΡΓΟΣ~~

Χαίρομαι κάθε μέρα και περισσότερο που αγόρασα αυτή την μοναδική συσκευή :D

Και όσο σκέφτομαι πως συνεχώς βγαίνουν συσκευές με 600€+

που έχουν τα ίδια πράγματα με τον γαλαξία (και να μην έχοντας φτάσει καν στην JB ακόμα) άντε να έχουν μεγαλύτερη οθόνη και led flash:lol::lol:

Παιδιά ξεχάστηκα μες στην χαρά μου, ήθελα να ρωτήσω κάτι... Παλαιότερα στις ρυθμίσεις στον συγχρονισμό σου δινόταν η επιλογή να σταματήσεις τον συγχρονισμό σε όλους τους λογαριασμόυς σου...τώρα μου βγάζει τον κάθε λογαριασμό ξεχωριστά, ξέρετε πως μπορώ να ξαναβρώ αυτήν την επιλογή;

Μπαινεις μεσα στον καθε λογαριασμο και αφου επιλεξεις την πρωτη επιλογη (εκει που γραφει το email) μετα σε βγαζει στις επαφες,ημερολογιο,κλπ και αναλογα τικαρεις ή ξετικαρεις οτι θελεις :)

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

Μπαινεις μεσα στον καθε λογαριασμο και αφου επιλεξεις την πρωτη επιλογη (εκει που γραφει το email) μετα σε βγαζει στις επαφες,ημερολογιο,κλπ και αναλογα τικαρεις ή ξετικαρεις οτι θελεις :)

Νομίζω πως εσύ αναφέρεσαι συγκεκριμένα στο google λογαριασμό... Εγώ έχω ας πούμε google, facebook και whatsup messenger. Στις ρυθμίσεις μου τα εμφανίζει και τα 3 και αν πχ θέλω να τα κλείσω όλα πρέπει να μπω στο κάθε ένα ξεχωριστά και να ξετικάρω ενώ στην SLIM ICS πχ, είχε μια καρτέλα που έλεγε συγχρονισμός έμπαινες μέσα εκεί σου έβγαζε όλους σου τους λογαριασμούς και πάνω πάνω σου είχε την επιλογή να απενεργοποιήσεις τον συγχρονισμο γενικά... δεν ξέρω αν έγινα κατανοητός;

Αυτό δεν βλέπω να το έχει πλέον...:confused:

Slimbean version 3.1.0

~~ΓΙΩΡΓΟΣ~~

Πήγαινε στις επαφές, πατά το κουμπί του μενού και επέλεξε τους λογαριασμούς. Εκεί μπορείς να απενεργοποιήσεις τον αυτόματο συγχρονισμό.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πήγαινε στις επαφές, πατά το κουμπί του μενού και επέλεξε τους λογαριασμούς. Εκεί μπορείς να απενεργοποιήσεις τον αυτόματο συγχρονισμό.

:rolleyes::rolleyes: Αυτό ακριβώς έψαχνα ευχαριστώ :D

Παιδιά ήθελα να ρωτήσω, μπορώ στην προεπιλεγμένη εφαρμογή για τα μηνύματα να αλλάξω θέμα εμφάνισης; ας πουμε σαν το iphone...

Edited by Superuser

Slimbean version 3.1.0

~~ΓΙΩΡΓΟΣ~~

Παιδιά ήθελα να ρωτήσω, μπορώ στην προεπιλεγμένη εφαρμογή για τα μηνύματα να αλλάξω θέμα εμφάνισης; ας πουμε σαν το iphone...

Δε μπορείς φίλε μου, εκτός αν υποστηρίζει mms themeing το theme που έχεις (ή βάλεις κάποιο inverted package)

Δε μπορείς φίλε μου, εκτός αν υποστηρίζει mms themeing το theme που έχεις (ή βάλεις κάποιο inverted package)

Πώς μπορώ να δω αν υποστηρίζει mms themeing το theme που έχω;

Και τι είναι το

inverted package

Slimbean version 3.1.0

~~ΓΙΩΡΓΟΣ~~

Παιδιά καλησπέρα! Λέω και γω να περάσω σε CM10 ή slim bean να δω πως είναι. Tο gps δουλέυει καλά σε αυτές τις rom; Και επίσης (επειδή δεν έχουν ράδιο) αν βάλω το spirit fm υπάρχει κάποιο πρόβλημα αν ακούω μόνο από ακουστικά για το ηχείο;;

Για το GPS θα ακούσεις πολλές απόψεις. Εμένα δουλεύει μια χαρά με την CM10.

Δεν νομίζω να έχεις θέμα αν ακούς μόνο από ακουστικά αλλά δεν το λέω και με σιγουριά γιατί δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ.

Edited by Superuser

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Παιδιά καλησπέρα! Λέω και γω να περάσω σε CM10 ή slim bean να δω πως είναι. Tο gps δουλέυει καλά σε αυτές τις rom; Και επίσης (επειδή δεν έχουν ράδιο) αν βάλω το spirit fm υπάρχει κάποιο πρόβλημα αν ακούω μόνο από ακουστικά για το ηχείο;;

να το βαλεις αλλα μονο ακουστικα.το εχω μηνες τωρα.

Xiaomi 12 Pro

Και τι είναι το inverted package

Έχουν βγάλει κάποιες εφαρμογές όπως οι επαφές, μηνύματα, play store που είναι αντεστραμμένα τα χρώματα. Δηλαδή αντί για άσπρα είναι μαύρα. (το θέμα τους δηλαδή)

Το άλλο δε ξέρω πως μπορείς να το δεις, αλλά αν ψάξεις στο play store για themes cm10 θα βρεις θέματα που μπορεί να αλλάζουν και την εφαρμογή των μηνυμάτων, αλλά αλλάζουν και όλο το κινητό :p

Edited by nikospot

• The title was changed to [Galaxy S] 4.1 Jelly Bean