libero1899 Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 Λογικό ρε παιδιά αφού έχει πέσει τόσο χαμηλά πλέον η συνδρομητική εντάξει μην το παρακάνουμε κιόλας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfikos Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 πως το κάνουν δεν καταλαβαίνω! και τι παίζει με τον κωδικό που βγαίνει όταν είναι οι αγώνες!???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l3fteriz Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 πως το κάνουν δεν καταλαβαίνω! και τι παίζει με τον κωδικό που βγαίνει όταν είναι οι αγώνες!???? Υπάρχουν και καλοθελητές που καρφώνουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
durutti Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 Και γιατί δεν θα το έβλεπαν σε άλλη γλώσσα? Γιατί τους το σεταρε ο ηλεκτρονικός της γειτονιάς και τους έβαλε μόνο νοβα κ οχι κανένα ξένο μπουκέτο? Τώρα το φτηνά 50 ευρώ χωρίς αγγλικά ισπανικά είναι σχετικό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sarantosantonak Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 είχα ένα γείτονα που είχε πάρονομη nova και μου το έπαιζε έξυπνος και του έλεγα ότι κάποια μερά θα την πατήσει . έλεγε ότι είναι μάγκάς και δεν γίνονται αυτά .Τώρα να δούμε ποιος είναι ο μαγκας που θα του κλείσουν την τηλεόραση και θα χάσει και τα λεφτά που έχει πληρώσει για κάτι πάρανομο :lol::lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 Στην Ελλάδα η κλοπή θεωρείται μαγκιά, για αυτό φτάσαμε εδώ που φτάσαμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeh7 Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 Στην Ελλάδα η κλοπή θεωρείται μαγκιά, για αυτό φτάσαμε εδώ που φτάσαμε. Είχα φίλαράκι που έπαιρνε nova άπό άλλον στην Βουλγαρία, πλήρωνε 60 ευρώ το εξάμηνο ΄και ήταν ικανοποιημένος. Εδώ και 2 μήνες του το κόψανε, μάλλον πιάσανε τον Βούλγαρο :p Παράθεση Ολυμπιακός Θύρα 7 - Ultras Gate 7! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 Κακό το παράνομο, σαφέστατα, και δεν το αμφισβητεί κανένας. Το "σπάει πλάκα" πάντως μου ακούγεται λίγο προκλητικό. Φαντάζομαι πολλοί θα "σπάσουν πλάκα" αν καμιά μέρα η Nova φαληρίσει λόγω ανταγωνισμού από ΟΤΕ TV, κυρίως για τα πολύ λιγότερα δικαιώματα αγώνων που έχει πλέον σε σχέση με παλιότερα που ήταν μονοπώλιο. Ένα Champions League την κρατάει, καθώς το ελληνικό πρωτάθλημα έχει χάσει κάθε ενδιαφέρον. Αν κάποια στιγμή πλειοδοτήσει κανένας ΟΤΕ για το Champions League, θα τρέχουν και δε θα φτάνουν, και να δούμε πού θα βρουν χρόνο για να "σπάνε πλάκα". :rolleyes: Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kritikaros1 Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 τόσα χρόνια εκμεταλευση από την νοβα καιρός τους ήταν να ζοριστούν λίγο. στο τέλος θα μείνουν με το παροχυμενο ελληνικό πρωτάθλημα που θα αγοράζουν μόνο οι καφετέριες και οι λεφταδες ομαδολαγνοι μόνο και μόνο για να βλέπουν την ομαδα τους και ας βλέπει θέαμα 1 φορα στο εξαμηνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philipBRAZIL Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 Δεν θα έπρεπε κι αυτοί εκεί στην NOVA να προσέξουν λίγο και τον κοσμάκη που δεν εργάζεται; Κάποιος με κάρτα ανεργίας θα έπρεπε να έχει τουλάχιστον 25% έκπτωση. Αλλα τι περιμένεις... Παράθεση BRAZILEIROS - Hellas Video-Sakis :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 Δεν θα έπρεπε κι αυτοί εκεί στην NOVA να προσέξουν λίγο και τον κοσμάκη που δεν εργάζεται; Κάποιος με κάρτα ανεργίας θα έπρεπε να έχει τουλάχιστον 25% έκπτωση. Αλλα τι περιμένεις... Αν κάποιος είναι άνεργος, έχει άλλες προτεραιότητες από το να βλέπει συνδρομητικά κανάλια, ακόμα και 50% έκπτωση να του κάνουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 Αν κάποιος είναι άνεργος, έχει άλλες προτεραιότητες από το να βλέπει συνδρομητικά κανάλια, ακόμα και 50% έκπτωση να του κάνουν η φτώχεια θέλει καλοπέραση λένε... :lol::lol: Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kronos2 Δημ. December 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2013 Δεν θα έπρεπε κι αυτοί εκεί στην NOVA να προσέξουν λίγο και τον κοσμάκη που δεν εργάζεται; Κάποιος με κάρτα ανεργίας θα έπρεπε να έχει τουλάχιστον 25% έκπτωση. Αλλα τι περιμένεις... από ότι βλέπω η nova κάνει που και που καμιά καλή προσφορά σε αντίθεση με τους ανταγωνιστές τις που δεν κάνουν καμία πρόσφορα . πλέον είναι αρκετά φτηνή και προσιτή για πάρα πολλούς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofikat Δημ. December 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2013 από ότι βλέπω η nova κάνει που και που καμιά καλή προσφορά σε αντίθεση με τους ανταγωνιστές τις που δεν κάνουν καμία πρόσφορα . πλέον είναι αρκετά φτηνή και προσιτή για πάρα πολλούς Καλά μην τα λες έτσι, περιμένεις να δεις χριστουγεννιάτικες ταινίες στο Nova Xmas και έχει από τις 9 το βράδυ και μετά. Δηλαδή ο κόσμος τις αργίες δεν μπορεί να δει ταινίες όλη την ώρα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gete Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 Καλά μην τα λες έτσι, περιμένεις να δεις χριστουγεννιάτικες ταινίες στο Nova Xmas και έχει από τις 9 το βράδυ και μετά. Δηλαδή ο κόσμος τις αργίες δεν μπορεί να δει ταινίες όλη την ώρα; εγώ πάντως αν θέλω να δω ένα θρίλερ το βλέπω μετά τις 9 το βράδυ :lol: , πιο πριν δεν έχω όρεξη να δω ένα θρίλερ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeh7 Δημ. January 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2014 εγώ πάντως αν θέλω να δω ένα θρίλερ το βλέπω μετά τις 9 το βράδυ :lol: , πιο πριν δεν έχω όρεξη να δω ένα θρίλερ Μετά τα χαράματα τα «καλα» θρίλερ, τι να λέμε τώρα! :up: Παράθεση Ολυμπιακός Θύρα 7 - Ultras Gate 7! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanismeta Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 χθες έβλεπα το αστερας -ολυμπιακός live από το nova web tv που είναι δωρεάν και εκεί έχει αναλυτικά όλες τις φάσεις του αγώνα και ανεβάζει αμέσως βίντεο με γκολ μολίς μπει κάποιο γκολ στο match center και έχει και chat για να κάνεις χαβαλέ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Εχει το επισημο site της νοβα ελευθερη ζωντανη μεταδοση αγωνων ακομα και για τους μη συνδρομητες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. April 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2014 Θα ήθελα να παρακολουθώ το πρόγραμμα από τον Ote TV και σε άλλο δωμάτιο του σπιτιού μου ,και αν είναι δυνατόν να βλέπω και τα κανάλια σε HD γίνετε, αν ναι πως? Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. April 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2014 Θα ήθελα να παρακολουθώ το πρόγραμμα από τον Ote TV και σε άλλο δωμάτιο του σπιτιού μου ,και αν είναι δυνατόν να βλέπω και τα κανάλια σε HD γίνετε, αν ναι πως? Εγώ έχω κάτι ασύρματα κόλπα που στέλνουν σήμα στην tv στο υπνοδωμάτιο και ήχο .νομίζω επαρκούν για hd ποιότητας ote και μπορείς να αλλάξεις και κανάλια..ψάξε για tv αναμεταδωτες η repeater Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos_22 Δημ. April 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2014 Εγώ έχω κάτι ασύρματα κόλπα που στέλνουν σήμα στην tv στο υπνοδωμάτιο και ήχο .νομίζω επαρκούν για hd ποιότητας ote και μπορείς να αλλάξεις και κανάλια..ψάξε για tv αναμεταδωτες η repeater Ενδιαφέρον, αλλά είναι νόμιμο; Θέλω να πω δεν ισχύουν τα ίδια με τη Nova? Παράθεση Love Crete? Prove it. https://www.facebook.com/lovecrete Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. April 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2014 Νόμιμο είναι.. Απλά αναπαράγεις χωρίς δεύτερο αποκοδικοποιητη η γραμμή.. Πέρνει την εικόνα και την στριμαρει στην δεύτερη tv.. Φυσικά ότι θα παίζει η μία tv θα παίζει και η άλλη.. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. April 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2014 @dimgeo Η ποιότητα εικόνας παραμένει η ίδια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkamared Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Ξέρει κάνεις τη γίνεται με την Εθνική ομάδα και σε ποιο αθλητικό συνδρομητικό κανάλι θα είναι? Παράθεση Μην αλλάζουμε εταιρίες σαν τα πουκάμισα να αλλάζουμε πακέτα σαν τα πουκάμισα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapernaros Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 Ξέρει κάνεις τη γίνεται με την Εθνική ομάδα και σε ποιο αθλητικό συνδρομητικό κανάλι θα είναι? Η εθνική όπως πάντα θα την μεταδίδουν ελεύθερα κανάλια για να μπορεί να την βλέπει ο κόσμος και αυτό είναι το σωστό . Δεν νομίζω να την έχει κάποιο συνδρομητικό κανάλι . Αν γίνει κάτι τέτοιο στο μέλλον δεν θα έχει ξανασυμβεί στα ελληνικά δεδομένα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts