alexb7 Δημοσιεύτηκε June 26, 2012 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 26, 2012 Καλησπέρα παιδιά!! Δεν ήξερα που ακριβώς να ανοίξω αυτό το θέμα, αλλά επειδή θέλω την βοήθεια σας, έγραψα εδώ!! Εδώ και κάποιες μέρες έχω πρόβλημα με το Windows Update! Όταν πατάω έλεγχο για ενημερώσεις μου λέει ότι: δεν είναι δυνατό να πραγματοποιηθεί έλεγχος ενημερώσεων εκδόσεων από το Windows Update αυτήν την στιγμή επειδή η υπηρεσία δεν εκτελείται. Ενδέχεται να χρειαστεί να γίνει επανεκκίνηση του Υπολογιστή!! Επίσης, το antivirus έχει απενεργοποιηθεί και δεν μπορεί να κάνει σάρωση με τίποτα!! Δεν ξέρω τι να κάνω, έχω ψάξει παντού μπας και βρω λύση αλλά μάταια!! Φοβάμαι μήπως είναι ο νέος ιός που λένε που χτυπάει από το Windows Update!! Πείτε μου άμα μπορείτε να με βοηθήσετε, σας ευχαριστώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mixail_1 Δημ. July 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2012 Δοκιμασε να μπεις σε safe mode (εκκινηση παταμε F8) και απο εκει κανε σκαναρισμα με το αντιικο σου να δεις τι γινεται.Εαν δεν μπορεις να το κανεις δοκιμασε με καποιο live cd να κανεις ενα σκαναρισμα,εαν ουτε αυτο δεν μπορεις δοκιμασε (για εμενα ο καλυτερος τροπος) να βγαλεις τον δισκο και να τον βαλεις σε ενος φιλου σου του οποιου το αντιικο του να ειναι πληρως ενημερωμενο και να σου κανει ενα σκαναρισμα στον δισκο σου και να εξουδετερωσει τυχον απειλες.Τελος μπορεις να κανεις μια επαναφορα συστηματος σε προηγουμενη ημερομηνια (πριν να εχεις το προβλημα) αλλα βεβαια θα χασεις οτι εχεις αποθηκευσει στο μεσοδιαστημα μεχρι σημερα..Αυτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
triavas Δημ. July 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2012 Φαντάζομαι ότι δεν σου έχει εμφανίσει μήνυμα ότι τα Windows δεν είναι γνήσια; Ανέφερε αν θες τι έκδοση windows έχεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DonJuan Δημ. July 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2012 Είχα κι εγώ το ίδιο ακριβώς πρόβλημα παλαιότερα σε υπολογιστή με win 7 home premium x86. Η λύση είναι απλή, δες τον κωδικό που σου βγάζει στο σφάλμα, πληκτρολόγησέ τον στο google και θα σε βγάλει σε μια ιστοσελίδα της microsoft όπου εκεί θα σου δίνει τα βήματα για να ενεργοποιήσεις την υπηρεσία, επειδή μπορεί να'ναι απενεργοποιημένη. Επίσης, πολλοί γράφουνε στο διαδίκτυο ότι το πρόβλημα μπορεί να το προκαλεί και το microsoft security essentials το οποίο προσπαθεί κι αυτό να ενημερωθεί. Οπότε, άνοιξε την διαχείριση εργασιών, κλείσε το mse και ξανατρέξε το windows update. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokin_19 Δημ. September 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2012 δεσ λιγο τιμ ημερομινια γιατη τιν εχο πατισει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akishellas Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 Ακολουθήστε την παρακάτω διαδικασία. 1. Πατήστε "Έναρξη" και στο πεδίο "Αναζήτηση προγραμμάτων και αρχείων" πληκτρολογήστε "cmd". Στην λίστα των αποτελεσμάτων που εμφανίζεται απο πάνω, κάντε δεξί κλικ στο "cmd.exe" ή στο "cmd" και επιλέξτε "Εκτέλεση ως διαχειριστής". 2. Στο παράθυρο της γραμμής εντολών, πληκτρολογήστε τις ακόλουθες εντολές ακολουθούμενες απο το πλήκτρο "Enter". net stop wuauserv net stop bits net stop cryptsvc cd %systemroot% ren SoftwareDistribution SD2 net start wuauserv net start bits net start cryptsvc 3. Κλείστε όλα τα ανοιχτά παράθυρα που έχετε και εκκινήστε το "Windows Update" με τον ακόλουθο τρόπο. 4. Πατήστε "Έναρξη" και κατόπιν "Πίνακας Ελέγχου". Αλλάξτε την προβολή του Πίνακα Ελέγχου σε "Μεγάλα εικονίδια". Εντοπίστε και τρέξτε την επιλογή "Windows Update". Πατήστε την επιλογή "Έλεγχος για ενημερώσεις". ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΟ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doukass Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 Μπράβο ρε παίχτη και παιδευόμουν δύο ώρες. Είσαι τσάκαλος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rossi2 Δημ. August 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2015 Καλημερα σας θαθελα να κανω μια ερωτηση μια βοηθεια αν εινε δυνατων μετα απο φορματ σε λαπτοπ εβαλα τα win7 prof 32bit τα οποια εχω βαλει και σε αλλω pc και οταν παω να κανω windows updtate εδω και ωρα εχει κοληση και κανει ελεγχο για ενημερωσης ενημερωνο οτι windows update εινε ενεργο μεσα στις διεργασιες και το bits ενεργο μια βοηθεια γιατι εχω κολληση ευφχαριστω προτιστως........ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dubio Δημ. May 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2017 ΘΕΟΣ! ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΦΙΛΕ! Ακολουθήστε την παρακάτω διαδικασία. 1. Πατήστε "Έναρξη" και στο πεδίο "Αναζήτηση προγραμμάτων και αρχείων" πληκτρολογήστε "cmd". Στην λίστα των αποτελεσμάτων που εμφανίζεται απο πάνω, κάντε δεξί κλικ στο "cmd.exe" ή στο "cmd" και επιλέξτε "Εκτέλεση ως διαχειριστής". 2. Στο παράθυρο της γραμμής εντολών, πληκτρολογήστε τις ακόλουθες εντολές ακολουθούμενες απο το πλήκτρο "Enter". net stop wuauserv net stop bits net stop cryptsvc cd %systemroot% ren SoftwareDistribution SD2 net start wuauserv net start bits net start cryptsvc 3. Κλείστε όλα τα ανοιχτά παράθυρα που έχετε και εκκινήστε το "Windows Update" με τον ακόλουθο τρόπο. 4. Πατήστε "Έναρξη" και κατόπιν "Πίνακας Ελέγχου". Αλλάξτε την προβολή του Πίνακα Ελέγχου σε "Μεγάλα εικονίδια". Εντοπίστε και τρέξτε την επιλογή "Windows Update". Πατήστε την επιλογή "Έλεγχος για ενημερώσεις". ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΟ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MakisDoukas Δημ. January 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2018 Αντιμετώπισα και εγώ το ίδιο πρόβλημα και χάρη σε αυτές τις οδηγίες το πρόβλημα λύθηκε. Ευχαριστώ πολύ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. January 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2018 Ακολουθήστε την παρακάτω διαδικασία. 1. Πατήστε "Έναρξη" και στο πεδίο "Αναζήτηση προγραμμάτων και αρχείων" πληκτρολογήστε "cmd". Στην λίστα των αποτελεσμάτων που εμφανίζεται απο πάνω, κάντε δεξί κλικ στο "cmd.exe" ή στο "cmd" και επιλέξτε "Εκτέλεση ως διαχειριστής". 2. Στο παράθυρο της γραμμής εντολών, πληκτρολογήστε τις ακόλουθες εντολές ακολουθούμενες απο το πλήκτρο "Enter". net stop wuauserv net stop bits net stop cryptsvc cd %systemroot% ren SoftwareDistribution SD2 net start wuauserv net start bits net start cryptsvc 3. Κλείστε όλα τα ανοιχτά παράθυρα που έχετε και εκκινήστε το "Windows Update" με τον ακόλουθο τρόπο. 4. Πατήστε "Έναρξη" και κατόπιν "Πίνακας Ελέγχου". Αλλάξτε την προβολή του Πίνακα Ελέγχου σε "Μεγάλα εικονίδια". Εντοπίστε και τρέξτε την επιλογή "Windows Update". Πατήστε την επιλογή "Έλεγχος για ενημερώσεις". ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΟ Εχω πολύ καιρό που δεν μπορεί να μου κανει update και μου βγάζει αυτό: 2018-01 Μηνιαία συνάθροιση ενημερώσεων ποιότητας και ασφάλειας για Windows 7 για συστήματα που βασίζονται σε x64 (KB4056894) Ημερομηνία εγκατάστασης: 24/1/2018 12:33 πμ Κατάσταση εγκατάστασης: Απέτυχε Λεπτομέρειες σφάλματος: Κωδικός 8024200D Τύπος ενημέρωσης: Σημαντικό Εντοπίστηκε ένα θέμα ασφαλείας σε ένα προϊόν λογισμικού της Microsoft που θα μπορούσε να επηρεάσει το σύστημά σας. Μπορείτε να συμβάλετε στην προστασία του συστήματός σας εγκαθιστώντας αυτή την ενημέρωση από τη Microsoft. Για μια πλήρη λίστα των ζητημάτων που περιλαμβάνονται στη συγκεκριμένη ενημέρωση, ανατρέξτε στο σχετικό άρθρο Γνωσιακής βάσης της Microsoft. Αφού εγκατασταθεί αυτή η ενημέρωση, ίσως χρειαστεί να κάνετε επανεκκίνηση του συστήματός σας. Περισσότερες πληροφορίες: http://support.microsoft.com/help/4056894 Βοήθεια και υποστήριξη: http://support.microsoft.com/help/4056894 Τι μπορώ να κάνω? Ευχαριστώ Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. January 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2018 Διάβασε εδώ στο Windows 7: Update the Windows Update Service. Δεν είναι τίποτα δύσκολο, μην αγχώνεσαι. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alekout Δημ. July 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2019 Εχω πολύ καιρό που δεν μπορεί να μου κανει update και μου βγάζει αυτό: 2018-01 Μηνιαία συνάθροιση ενημερώσεων ποιότητας και ασφάλειας για Windows 7 για συστήματα που βασίζονται σε x64 (KB4056894) Ημερομηνία εγκατάστασης: 24/1/2018 12:33 πμ Κατάσταση εγκατάστασης: Απέτυχε Λεπτομέρειες σφάλματος: Κωδικός 8024200D Τύπος ενημέρωσης: Σημαντικό Εντοπίστηκε ένα θέμα ασφαλείας σε ένα προϊόν λογισμικού της Microsoft που θα μπορούσε να επηρεάσει το σύστημά σας. Μπορείτε να συμβάλετε στην προστασία του συστήματός σας εγκαθιστώντας αυτή την ενημέρωση από τη Microsoft. Για μια πλήρη λίστα των ζητημάτων που περιλαμβάνονται στη συγκεκριμένη ενημέρωση, ανατρέξτε στο σχετικό άρθρο Γνωσιακής βάσης της Microsoft. Αφού εγκατασταθεί αυτή η ενημέρωση, ίσως χρειαστεί να κάνετε επανεκκίνηση του συστήματός σας. Περισσότερες πληροφορίες: http://support.microsoft.com/help/4056894 Βοήθεια και υποστήριξη: http://support.microsoft.com/help/4056894 Τι μπορώ να κάνω? Ευχαριστώ Φίλε βρήκες άκρη ; Έχω κι εγώ το ίδιο πρόβλημα . Αφού κάνει την εγκατάσταση , στην επανεκκίνηση μου βγάζει " αποτυχία ρύθμισης παραμέτρων , επαναφορά συστήματος " και αναιρεί την ενημέρωση . Το ψάχνω αρκετό καιρό , δεν έχω καταφέρει τίποτα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts