merfis106 Δημ. September 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2012 η δευτερη sim μπαινει κατω απο την πρωτη.αν βγαλεις την μπαταρια και την sim θα δεις απο κατω ενα μαυρο λαστιχακι στο μεγεθος της sim.με ενα μαχαιρι η κατσαβιδακι ξεκολλησε το προς τα πανω και προσεκτικα μην το κοψεις που αν θες να το ξαναβαλεις.η κολλα θα μεινει πανω στο κινητο.(ειναι μαλακιά για να κολλαει πολες φορες).προσεξε μην βαλεις την καρτα γιατι θα κολλησει και ισως να μην ξαναβγει.κοψε πρωτα ενα λεπτο πλαστικο κομματακι (οχι ναυλον) να το βαλεις εκει που ειναι η κολλα και βαλε μετα την καρτα.ετσι το εχω κανει και δεν εχω κανενα προβλημα.αν εχεις καποιο προβλημα ξαναρωτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. September 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2012 Είναι εφικτό να το ανεβάσεις μια φωτογραφία ή σε ζαλίζουμε; Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
merfis106 Δημ. September 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2012 (edited) φιλε θα προσπαθησω με ενα παλιο νοκια που εχω να δω αν θα τα καταφερω να βγαλω φωτο εβγαλα φωτο,αλλα δεν φαινεται καλα.δυστηχως δεν ξερω πως να τις ανεβασω.αν εχεις e-mail στειλτο αν θες να σου τις στειλω εκει. --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Edited October 6, 2012 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. September 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2012 Το ζητούμενο είναι να τις δούνε όλα τα μέλη :cool: Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
merfis106 Δημ. September 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2012 (edited) δεν ξερω αν ξεκαθαριζετε τιποτα.θα προσπαθησω να βγαλω ποιο καλες το βραδυ η αυριο να ανεβασω αν δεν κανεις δουλεια μαυτην http://imageshack.us/a/img819/5502/025av.jpg πιστευω να σας βοηθησουν οι φωτο.την δευτερη καρτα την τοποθετουμε οπως και την πρωτη αλλα απο κατω http://imageshack.us/a/img255/2013/dsc01175picasa3.jpg http://imageshack.us/a/img837/9953/dsc01171picasa3.jpg --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Edited October 6, 2012 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ad709 Δημ. September 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2012 Το πήρα το κινητό δεν με νοιάζει τίποτα στηρίζω μόνο τους Έλληνες προγραμματιστές που δουλεύουν στην εταιρία. Οποιοσδήποτε από εμάς θα μπορούσε να είναι στη θέση τους. Οι υπόλοιποι στηρίξτε τους κινέζους γιαπωνέζους αμερικάνους κτλ και μετά γκρινιάξτε... Με τι λογισμικό θα μεταφέρω τις επαφές ξέρει κανείς ; Ευχαριστώ ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elti Δημ. September 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2012 Το πήρα το κινητό δεν με νοιάζει τίποτα στηρίζω μόνο τους Έλληνες προγραμματιστές που δουλεύουν στην εταιρία. Οποιοσδήποτε από εμάς θα μπορούσε να είναι στη θέση τους. Οι υπόλοιποι στηρίξτε τους κινέζους γιαπωνέζους αμερικάνους κτλ και μετά γκρινιάξτε... Με τι λογισμικό θα μεταφέρω τις επαφές ξέρει κανείς ; Ευχαριστώ ... :clap: Μαζί σου. Συμφωνώ απολύτως. Όσο για τη μεταφορά των επαφών εξαρτάται από τι συσκευή θέλεις να τις μεταφερείς. Σε κάθε περίπτωση, μια τουλάχιστον από τις εξής λύσεις θα σε εξυπηρετήσει: - Αποθήκευση των επαφών της παλαιάς συσκευής σε αρχείο CSV ή vCard, μεταφορά του αρχείου μέσω Η/Υ ή Bluetooth στην SDcard του MLS IQTALK και άνοιγμα του αρχείου για εισαγωγή των επαφών στη μνήμη της συσκευής ή -Συγχρονισμός των συσκευών μέσω GMAIL ή -Απλά, στέλνεις τις επαφές με Bluetooth. Υ.Γ. Αν επρόκειτο σήμερα να αγοράσω smartphone, το MLS IQTALK θα ήταν για αρκετούς λόγους και χωρίς αυστηρά οικονομικά κριτήρια, η πρώτη επιλογή μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ad709 Δημ. September 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2012 Θέλω να μεταφέρω απο το παλιό (και πιστό) Κ810 στο καινούργιο iqtalk... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elti Δημ. September 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2012 Θέλω να μεταφέρω απο το παλιό (και πιστό) Κ810 στο καινούργιο iqtalk... ΟΚ. Πιστεύω ότι θα πρέπει μάλλον να κάνεις back up τις επαφές του K810 στην SDcard. Εκεί θα αποθηκευτεί ένα αρχείο ???????.vcf. Μετά πήγαινε στις επαφές του Gmail και κάνε import το αρχείο. Τέλος συγχρόνισε το MLS IQTALK με το Gmail και είσαι έτοιμος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. October 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2012 η αναβάθμηση των χαρτων και του τηλεφωνου που γινεται? Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theoducati Δημ. October 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2012 Το πήρα το κινητό δεν με νοιάζει τίποτα στηρίζω μόνο τους Έλληνες προγραμματιστές που δουλεύουν στην εταιρία. Οποιοσδήποτε από εμάς θα μπορούσε να είναι στη θέση τους. Οι υπόλοιποι στηρίξτε τους κινέζους γιαπωνέζους αμερικάνους κτλ και μετά γκρινιάξτε... Με τι λογισμικό θα μεταφέρω τις επαφές ξέρει κανείς ; Ευχαριστώ ... Για το ίδιο λόγο πήρα και εγώ το κινητό.Δεν είχα της τρελές προσδοκίες διαβάζωντας κριτικές για τον επεξαργαστή.Έχω μείνει μέχρι στιγμής όμως απόλυτα ικανοποιημένος και νιώθω χαρά που δίνω τα λεφτά μου σε ελληνική εταιρία που δίνει δουλειά σε νέους επιστήμονες που την έχουν ανάγκη. Οι εξυπνοι που κατηγορούν την mls για αρπαχτή να αναλογιστούν όταν θα σταματήσει ο μπαμπας να σας δίνει χαρτζηλίκη σε λίγο αν θα μπορέσετε να βρείτε καμιά δουλειά να μπορείτε να αγοράζετε τα i-phone και τα γαμάτα samsung σας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georet Δημ. October 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2012 παιδια το κινητο το δουλευω με 2 καρτες.αν θελετε πληροφοριες ρωτηστε. Ολα καλα με τις 2 sim, αλλα πως γινεται να επιλeγω απο ποια θα στελνω το εκαστοτε sms; Αν και στις ρυθμισεις εχω επιλεξει να με ρωταει, τα sms εξακολουθουν να στελνονται απο την μια sim... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisvan Δημ. October 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2012 εχω προβλημα με το σημα της συσκευης (παροχος wind),ενω με παλιοτερα κινητα δεν ειχα τετοιο προβλημα (μιλαμε παντα για την ιδια περιοχη).εχεις κανεις αναλογο προβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. October 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2012 εχω προβλημα με το σημα της συσκευης (παροχος wind),ενω με παλιοτερα κινητα δεν ειχα τετοιο προβλημα (μιλαμε παντα για την ιδια περιοχη).εχεις κανεις αναλογο προβλημα? εγω με vodafone οχι δεν εχω. Το εχεις βάλει να εχει μονο 2G? Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ad709 Δημ. October 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2012 με 2g ενώ με 3g έχει πρόβλημα ; έχω και εγώ κάτι αποσυνδέσεις στη wind...:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisvan Δημ. October 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2012 (edited) με 2g ενώ με 3g έχει πρόβλημα ; έχω και εγώ κάτι αποσυνδέσεις στη wind...:cool: το έχω γυρίσει μόνο σε δίκτυα gsm (2g) και πάλι το ίδιο πρόβλημα, έγινε αναβάθμιση από την mls διαφορετικής έκδοσης και το πρόβλημα παραμένει. πιστεύω μένει μόνο να γίνει έλεγχος για την σωστή λειτουργία της κεραίας. άντε να δούμε τι θα γίνει -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα. Edited October 27, 2012 by navi55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis0547 Δημ. October 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2012 καλησπερα.το εχω και εγω το κινητο,μου επεσε κατω και εσπασε η οθονη..τι κανω τωρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aGka8l Δημ. October 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2012 καλησπερα.το εχω και εγω το κινητο,μου επεσε κατω και εσπασε η οθονη..τι κανω τωρα? H εγγύηση δεν σε καλύπτει!Μίλα με mls να σου δώσουν μια τιμή επισκευής αλλιώς πρεπει να βρεις αν υπάρχει αλλιώς πανομοιότυπο κινέζικο να βρείς απο ebay Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis0547 Δημ. October 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2012 H εγγύηση δεν σε καλύπτει!Μίλα με mls να σου δώσουν μια τιμή επισκευής αλλιώς πρεπει να βρεις αν υπάρχει αλλιώς πανομοιότυπο κινέζικο να βρείς απο ebay Καλά αυτό είναι το μόνο σίγουρο..Αυτο σκέφτομαι και εγώ(το eBay).αλλά είναι λίγο δύσκολο να βρω πιο είναι σε κινεζική έκδοση...καμία βοήθεια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komatias Δημ. November 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2012 τι λεει σαν κινητο το mls αξιζει τον κοπο?εχει κοληματα?ποιο πισω διαβασα οτι γινετε dual sim ισχυει αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aGka8l Δημ. November 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2012 τι λεει σαν κινητο το mls αξιζει τον κοπο?εχει κοληματα?ποιο πισω διαβασα οτι γινετε dual sim ισχυει αυτο? Ο επεξεργαστής του είναι κάπως παλιός!ΜΤΚ 6573 βρίσκεις ιδιο πανω κάτω τηλέφωνο απο κίνα με 100ευρώ ( χωρις ομως ευνοείται το μενού MLS) Nαι γίνεται dual sim κανονικόταΤα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis1405 Δημ. November 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2012 Παιδια καλησπερα και απο μενα...νομιζω το τηλ για συγκεκριμενη χρηση ειναι μια χαρα...εμενα παντως με εχει βολεψει πολυ...κατι που παρατηρησα ομως ειναι οτι δεν φωτιζονται τα soft keys στη συσκευη μου ενω η αναλογη επιλογη ειναι ενεργοποιημενη...μπορει καποιος να βοηθησει σ'αυτο? Ευχαριστω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrovarezas Δημ. November 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 καλησπέρα παιδιά μήπως ξέρει κανείς αν κάνει βιντεοκλιση μέσο Skype to MLS? ευχαριστώ εκ των προτερον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stargreek Δημ. November 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2012 καλησπέρα παιδιά μήπως ξέρει κανείς αν κάνει βιντεοκλιση μέσο Skype to MLS? ευχαριστώ εκ των προτερον Η απαντηση ειναι πολυ απλη.Δεν κανει γιατι ο mtk6773 δεν....skype video Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpnek Δημ. November 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2012 Καλησπέρα, Έχω το MLS IQTalk (η πρώτη μου android) και θέλω να βλέπω τη συσκευή από υπολογιστή με Win XP. Μου ζητάει driver αλλά μπορώ να βρω. Μήπως γνωρίζει κανείς που μπορώ να βρω driver για XP ή κάποιο άλλο τρόπο σύνδεσης με WinXP; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts