andreas1022 Δημοσιεύτηκε June 24, 2012 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 24, 2012 Εχω εναν σκληρο δικσο (συγκεριμενα ειναι portable media player) που εχω να το χρησιμοπιησω πολυ καιρο...Οταν τον συνδεω πλεον με τον υπολογιστη κολλανε το windows.Κανω και αναζητηση για ιους και κολλαει το eset οπως και το ccleaner ... Ξερετε καμια λυση για φορματ?? Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. June 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2012 Ο σκληρός είναι στα καλά του; Μήπως έχει χαλάσει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. June 26, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2012 Δεν εχω ιδεα..Το μονο σιγουρο ειναι οτι μου βγαζει το μηνυμα στα windows οτι αυτος ο δισκος πρεπει να διαμορφωθει και να γινει ελεγχος σφαλματων,,Μολις παταω εκει κολλαει Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgepip Δημ. June 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2012 Δεν δοκιμάζεις καταρχήν να τον βγάλεις από το κουτί και να τον βάλεις εσωτερικό στο pc να δεις πως θα συμπεριφερθεί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. June 26, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2012 Θα το δοκιμάσω ναι, δεν ήξερα ότι τόσο "απλο".. Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts