panosz75 Δημ. June 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2012 Συγγνώμη, αλλά γιατί θεωρείτε δεδομένο ότι θα περάσει η Γερμανία στον τελικό; Την ξεγράψατε κιόλας την Ιταλία; ;) Όσο για το αν αφήσουν την Ισπανία να πάρει τρίτο συνεχόμενο τρόπαιο και λοιπές συνωμοσιολογίες, αν ήθελαν όντως να «εξευμενίσουν» τη Γερμανία, θα είχαν αρχίσει από τον τελικό του Champions League, «δίνοντας» το τρόπαιο στο φαβορί Bayern, και μάλιστα μέσα στο σπίτι της. Η Ισπανία κάλλιστα μπορεί να «χάσει» το τρόπαιο από τον τρόπο παιχνιδιού της. Αν βρεθεί σκληροτράχηλη ομάδα που θα φορτώσει ανασταλτικά τη μεσαία γραμμή και θα της μπλοκάρει το μεγάλο της πλεονέκτημα, το συνεχές passing game, τότε μπορεί να τη βάλει στο χέρι. Και η Ιταλία απέδειξε στον μεταξύ τους αγώνα ότι μπορεί να το κάνει αυτό. Επίσης, η αμυντική τετράδα της Γερμανίας δεν εμπνέει καμία εμπιστοσύνη σε επιθετικές γραμμές επιπέδου Ισπανίας. Αν μπόρεσε να παίξει τόσο αποτελεσματικά την κόντρα ο Σαλπι με το Σαμαρά, φαντάσου τι μπορούν να κάνουν οι ταχύτατοι Ισπανοί ή οι Πορτογάλοι... ;) Θεωρώ ότι εδώ που φτάσαμε έχουμε 4 ομάδες που αν και όχι ισάξιες από άποψη μονάδων και αστεριών, τους δίνω ίσες πιθανότητες για την κούπα. Μην ξεχνάτε το θαύμα του 2004. Αν μπορέσαμε εμείς να ξεπεράσουμε θηρία όπως η Γαλλία και η Τσεχία, πόσο μάλλον σχολές όπως η Ιταλία ή ομάδες διψασμένες για τρόπαια όπως η Πορτογαλία. ;) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. June 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2012 Φυσικά και δεν έχει ξεγράψει κανείς την Ιταλία και μάλιστα ακούω πολύ κόσμο που πιστεύει ότι θα το πάρει το ματσάκι και θα πάει τελικό. Μάλιστα, μια περίεργη σύμπτωση είναι ότι όταν πήρε το τελευταίο της Παγκόσμιο και Ευρωπαϊκό η Ιταλία, το ποδόσφαιρό της αντιμετώπιζε θέμα σκανδάλων. Κάτι ακούγεται και φέτος ότι έκανε η Γιούβε.. Λέτε να το σηκώσει η Ιταλία;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. June 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2012 (edited) Φυσικά και δεν έχει ξεγράψει κανείς την Ιταλία και μάλιστα ακούω πολύ κόσμο που πιστεύει ότι θα το πάρει το ματσάκι και θα πάει τελικό. Μάλιστα, μια περίεργη σύμπτωση είναι ότι όταν πήρε το τελευταίο της Παγκόσμιο και Ευρωπαϊκό η Ιταλία, το ποδόσφαιρό της αντιμετώπιζε θέμα σκανδάλων. Κάτι ακούγεται και φέτος ότι έκανε η Γιούβε.. Λέτε να το σηκώσει η Ιταλία;;;; Μακάρι, χίλιες φορές μακάρι. Δεν έχω κόλλημα με την Ισπανία, ας το πάρουν οι Ιταλοί, ή ακόμα καλύτερα και οι Πορτογάλοι. Αρκεί να μην το πάρουν ο Γερμανοί. :grin: Χωρίς πλάκα, θα με ενδιέφερε πάρα πολύ να δω έναν τελικό Ιταλία-Πορτογαλία. :) Edited June 26, 2012 by panosz75 Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. June 26, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2012 Τους Ιταλους δεν τους παω καθολου.Καλυτερα να το παρει η Γερμανια.Ο τελικος θα ηθελα να ειναι Γερμανια-Πορτογαλλια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protoporos Δημ. June 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2012 φορτσα ιταλια!!! δεν ξερω αν θα το παρει αλλα εχει δειξει οτι στα μεγαλα ματς ξερει να παιζει και να κερδιζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Reddogde_72 Δημ. June 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2012 Tελικό θέλω Ιταλία - Ισπανία ή Πορτογαλία - Ιταλία! Την Ιταλία την γουστάρω πολύ σαν ομάδα και σαν χώρα! Έχω παίξει και ένα 20αρικο ότι θα το πάρει στην εδώ https://www.interwetten.com/el/%CE%B1%CE%B8%CE%BB%CE%B7%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%AF%CF%87%CE%B7%CE%BC%CE%B1/l/406659/euro-final Παράθεση I feel lucky! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DonJuan Δημ. June 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2012 Θεωρώ ότι ο Σάντος έκανε πολλές λάθος κινήσεις, όπως το ότι δεν έβαλε νέους παίκτες, αλλά χρησιμοποίησε τους παλιούς, ότι η τελευταία του αλλαγή στο Γερμανία - Ελλάδα ήταν το τελειωτικό χτύπημα κ.ο.κ. Δυνατό παιχνίδι και το σημερινό περιμένοντας να κερδίσει η Ιταλία. Εγώ θέλω να δω Ιταλία - Ισπανία στον τελικό. :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. June 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2012 Θεωρώ ότι ο Σάντος έκανε πολλές λάθος κινήσεις, όπως το ότι δεν έβαλε νέους παίκτες, αλλά χρησιμοποίησε τους παλιούς, ότι η τελευταία του αλλαγή στο Γερμανία - Ελλάδα ήταν το τελειωτικό χτύπημα κ.ο.κ. Το Λύμπε λες; Κι εγώ έμεινα με την απορία, τι ακριβώς σκοπιμότητα ήθελε να εξπηρετήσει με αυτή την αλλαγή; Μήπως ένα φόρο τιμής που τελείωσε η καριέρα του στην εθνική; Μήπως όχι. Όπως και να 'χει, έκανε ορισμένες παράξενες επιλογές... Και εννοείται ότι η μη κλήση του Χιώτη αντί του Χαλκιά ήταν αν μη τι άλλο εξόφθαλμο λάθος. Δυνατό παιχνίδι και το σημερινό περιμένοντας να κερδίσει η Ιταλία. Εγώ θέλω να δω Ιταλία - Ισπανία στον τελικό. :cool: Αν περάσει η Ιταλία, που πραγματικά το θέλω πολύ, δε με νοιάζει όποια εκ των δύο το πάρει. Αν τελικά περάσουν οι Γερμανοί, θα είμαι φανατικά υπέρ των Ισπανών. Πάντως αν θέλει η Ισπανία να μη μουτζώνουμε στον τελικό, και να μη χάσει την ιστορική ευκαιρία που έχει να κατακτήσει τρεις συνεχόμενους τίτλους (Euro2008 - World Cup2010 - Euro2012), που δεν έχει κάνει καμία ομάδα μέχρι σήμερα, πρέπει να παίξει πιο ανοιχτά. Χτες πραγματικά κούρασε... ;) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. June 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2012 (edited) Ιταλία-Γερμανία 2-1 http://www.sport-fm.gr/article/562933 :lol: :D Edited June 28, 2012 by panosz75 Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. June 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2012 Ευχαριστούμε Ελλάδα!! :) http://img528.imageshack.us/img528/4745/250620121621.jpg Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. June 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2012 Αυτό που έκανε ο Μπαλοτέλι μετά το 2ο γκολ στη Γερμανία το ευχαριστήθηκα περισσότερο και από τον πιο τρελό πανηγυρισμό.. Θα το σηκώσει η Ιταλία... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. June 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2012 αμα δεν υπηρχε ο αλκαρος δεν θα ειχα δει αυτο το θεμα:lol: η δικια μου γνωμη ειναι οτι θα το παρει η ισπανια...εχει περισσοτερο εμπειρια και παικτες καλυτερους...θα μιλησει η ψυχη του πρωταθλητη...και η ιταλια μπορει να χτυπησει το παιχνιδι...αλλα δεν ειναι ευκολο να κερδισει η ελλαδα μας εκανε τελεια πορειαα Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. June 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2012 αμα δεν υπηρχε ο αλκαρος δεν θα ειχα δει αυτο το θεμα:lol: η δικια μου γνωμη ειναι οτι θα το παρει η ισπανια...εχει περισσοτερο εμπειρια και παικτες καλυτερους...θα μιλησει η ψυχη του πρωταθλητη...και η ιταλια μπορει να χτυπησει το παιχνιδι...αλλα δεν ειναι ευκολο να κερδισει η ελλαδα μας εκανε τελεια πορειαα :lol::lol: Κοίτα! Εγώ, νομίζω το έχω γράψει και πιο πάνω, πιστεύω ότι η Ισπανία είναι κουρασμένη, ίσως και κορεσμένη ομάδα μετά από τόσους τίτλους. Αντίθετα η Ιταλία έχει να πάρει τίτλο απο το παγκόσμιο το 2006 αν θυμάμαι καλά.. Σύμφωνα με τα πάραπάνω λοιπόν (το έκανα επίσημο πλέον!:p) πιστεύω η Ιταλία θα έχει μεγαλύτερο πάθος και ψύχη και θα το σηκώσει για να μας τρελάνει!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protoporos Δημ. June 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2012 :lol::lol: Κοίτα! Εγώ, νομίζω το έχω γράψει και πιο πάνω, πιστεύω ότι η Ισπανία είναι κουρασμένη, ίσως και κορεσμένη ομάδα μετά από τόσους τίτλους. Αντίθετα η Ιταλία έχει να πάρει τίτλο απο το παγκόσμιο το 2006 αν θυμάμαι καλά.. Σύμφωνα με τα πάραπάνω λοιπόν (το έκανα επίσημο πλέον!:p) πιστεύω η Ιταλία θα έχει μεγαλύτερο πάθος και ψύχη και θα το σηκώσει για να μας τρελάνει!!!! ανεκαθεν ενιωθα απο ευρωπη πιο κοντα στην ιταλια.φορτσα ιταλια:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. July 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2012 Άπαιχτη η Ισπανία, εκ νέου πρωταθλήτρια Ευρώπης. :) Ισπανία-Ιταλία 4-0 http://www.sport-fm.gr/article/563568 Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. July 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2012 Η Ισπανία παιδιά δίκαια νίκησε σήμερα Η Ιταλία δυστυχώς δεν υπήρχε στο γήπεδο αλλά είδαμε ωραίο ματς Στοίχισε ο τραυματισμός του Μότα Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. July 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2012 επαιξε πολυ καλα η ισπανια και δικαια κερδισε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DonJuan Δημ. July 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2012 Καμία σχέση δεν είχε η χθεσινή Ιταλία με την Ιταλία που είδαμε πριν από λίγες μέρες εναντίον της Γερμανίας. Δυστυχώς, διάφοροι παράγοντες (τραυματισμοί, κούραση παιχτών σε προηγούμενους αγώνες που είχαν διάρκεια παραπάνω των 90 λεπτών κ.α) συνέβαλαν στο να μην κάνει σχεδόν καθόλου παιχνίδι η Ιταλία. Προσπαθούσαν να κάνουν τη γνωστή συνταγή, να βρουν το κεφάλι ή έστω τον Μπαλοτέλι και να πετύχουν κάποιο γκολ, χωρίς όμως επιτυχία. Δεν πειράζει, παιδιά. :) Συγχαρητήρια στην Ισπανία. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts