dipal Δημ. July 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2006 re paidia epeidi eimai aschetos apo kounita thelo tin gnomi sas gia to 8010 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harryal Δημ. July 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2006 re paidia epeidi eimai aschetos apo kounita thelo tin gnomi sas gia to 8010 BEST VALUE FOR MONEY Δες εδώ για αναλυτική παρουσίαση: http://www.myphone.gr/devices/review-46.html Και ότι απορίες έχεις μας λες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tipota Δημ. July 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2006 Μου στείλανε ενα mms σήμερα και θέλω να το περάσω στο pc. Πως γίνεται; Είναι .3gp αρχείο και δεν το παίζει το κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tipota Δημ. July 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2006 Μου στείλανε ενα mms σήμερα και θέλω να το περάσω στο pc. Πως γίνεται; Είναι .3gp αρχείο και δεν το παίζει το κινητό. Κανείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tipota Δημ. July 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2006 Που ακριβώς αποθηκεύονται τα mms; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest manthos Δημ. July 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2006 Καλημέρα...έχω ένα spvc500 (qtek8010) και αναρωτιέμαι εάν υπάρχει πρόγραμμα σύνδεσης/συγχρονισμού με mac... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. July 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2006 Παιδια τι καρτα παιρνει;μονο mini sd;κανονικη sd οχι ε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeadams Δημ. July 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2006 Καλημέρα...έχω ένα spvc500 (qtek8010) και αναρωτιέμαι εάν υπάρχει πρόγραμμα σύνδεσης/συγχρονισμού με mac... Υπάρχει: http://www.markspace.com/missingsync_windowsmobile.php αλλά δεν είναι δωρεάν. Κάνει $40. Είναι πολύ καλό όμως. Παράθεση Namasté, george Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chameleon Δημ. July 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2006 Παιδια τι καρτα παιρνει;μονο mini sd;κανονικη sd οχι ε; μονο mini-sd..... Παράθεση Across the satellite beams Across the oceans or seas To the lighthouse I could be I see some soldiers with guns And they are killing for fun They are killing to entertain me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. July 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2006 οχι ρε γαμωτο!!!!και ειχα μια και την εδωσα!σε ευχαριστω για την απαντηση φιλε μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tipota Δημ. July 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2006 Τα mms για να τα περάσω στον υπολογιστή σε ποιό φάκελο αποθηκεύονται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tipota Δημ. August 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2006 Κανείς δεν ξέρει;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. August 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2006 παιδια για εφαρμογη backup ποια να βαλω στο 8010; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iassael Δημ. August 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2006 παιδια για εφαρμογη backup ποια να βαλω στο 8010; Apo osa xerw to kalytero einai to sprite-backup... K eukolo... k backup sto pc katheuthian an theleis.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. August 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2006 thanks φιλε μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. August 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2006 Παιδια στο 8010 οι εφαρμογες που βγαινουν ειναι τυπου exe;εγκατασταση τις κανεις οπως στα ppc;:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k_argiris Δημ. September 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2006 εβαλα στο τηλεφωνο μια καρτα μνημης με 25mb παιχνιδια περιπου αλλα μπορω να τα ανοιξω μονο απο την καρτα πατωντας το αρχειο exe.Δηλαδη καθε φορα που θελω να παιξω ενα παιχνιδι πρεπει να μπω στην καρτα μνημης να βτω το αρχειο exe του παιχνιδιου και να το τρεξω απο εκει.Μπορω να τα τρεξω απο το μενου παιχνιδια του κινητου χωρις να πρεπει να τα μεταφερω στη μνημη του τηλεφωνου?Δοκιμασα μετον file explorer να μεταφερω απο την καρτα μνημης στην μνημη του κινητου μονο τα αρχεια .Ink και .exe αλλα διστυχως δεν εγινε τιποτα.Υπαρχει τροπος να γινει αυτο που λεω?Ειμαι σιγουρος πως το εχω δει σε αλλο κινητο qtek ,δηλαδη μια καρτα μνημης με πολλα mb παιχνιδια να ανοιγουν κανονικα απο το μενου παιχνιδια της συσκευης.PLEASE HELP!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k_argiris Δημ. September 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2006 ?Δεν γνωριζει κανεις να μου απαντησει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harryal Δημ. September 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2006 ?Δεν γνωριζει κανεις να μου απαντησει? Μπορείς να δημιουργήσει συντομεύσεις και να τις μεταφέρεις στο μενού και από εκεί θα σου ανοίγουν κανονικά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tipota Δημ. September 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2006 Τα mms για να τα περάσω στον υπολογιστή σε ποιό φάκελο αποθηκεύονται; Κανείς δεν ξέρει;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k_argiris Δημ. September 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2006 Παιδια υπαρχει τροπος να βαλω για ηχο κλησης mp3?μηπως υπαρχει καμια αναβαθμιση που να υποστηριζει την λειτουργια αυτη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Innersense Δημ. September 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2006 Παιδια υπαρχει τροπος να βαλω για ηχο κλησης mp3?μηπως υπαρχει καμια αναβαθμιση που να υποστηριζει την λειτουργια αυτη? Κάτι δεν έχεις καταλάβει καλά. Βάλε χύμα το mp3 [ή όσα mp3 θέλεις να χρησιμοποιήσεις για ήχους κλήσης] στο \My Documents της Storage Card και την επόμενη φορά που θα πας στα Settings για να ρυθμήσεις τους ήχους, θα σε αφήσει να τα διαλέξεις κανονικά. Παράθεση Current: Samsung Galaxy S20 Ultra 5G SM-G988B/DS The rest is history: Samsung Galaxy S9+ G965F/DS | Samsung Galaxy Note 3 N9005 | Samsung Galaxy S I9000 | HTC P3650 Touch Cruise | HTC V1240 [Qtek 8310] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k_argiris Δημ. September 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2006 Κάτι δεν έχεις καταλάβει καλά. Βάλε χύμα το mp3 [ή όσα mp3 θέλεις να χρησιμοποιήσεις για ήχους κλήσης] στο \My Documents της Storage Card και την επόμενη φορά που θα πας στα Settings για να ρυθμήσεις τους ήχους, θα σε αφήσει να τα διαλέξεις κανονικά. Φιλε μου αυτο μπορει να γινεται στο δικο σου αλλα στα πιο παλια οπως το 8010 δεν νομιζω να γινεται.Γι'αυτο ρωταω αν υπαρχει καποια εφαρμογη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MatrozoC Δημ. September 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2006 Γεια σας παιδιά! Υπάρχει κάποια δωρεάν εφαρμογή για να εγκαταστήσω στο i-mate SP5 για να μπορώ να γράψω Ελληνικά sms; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aGka8l Δημ. October 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2006 paidia to qtek mu arxise ke kanei trela kolpa!svinei mono tu me pernun ke pataw na milisw ke wres wres den me akune i akuw alla wres wres dulevei pali kanonika!na to stilw stin tim i apey8ias stin ace?kanis alos me ta idia provlimata? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts