Jump to content

Qtek 8010

eNeRGy
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σχετικά με την αναβάθμιση, την κάνω απλά με το usb καλώδιο;

Μήπως υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέξω;

Στο link που δώσατε για να κάνω την αναβάθμιση λέει για "ένα καινούργιο πρόγραμμα, το smartfilter", αλλά εμένα το κινητό μου έχει αυτό το πρόγραμμα ήδη.

Πάντως όποιος μπορεί ας μου πει τι πρέπει να προσέξω κατά την αναβάθμιση(και προπαντώς ΠΩΣ κάνω την αναβάθμιση, είναι εύκολη; ), μην κάνω καμιά βλακεία που δεν διορθώνεται μετα.

• Απαντήσεις 1,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Σχετικά με την αναβάθμιση, την κάνω απλά με το usb καλώδιο;

Μήπως υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέξω;

Στο link που δώσατε για να κάνω την αναβάθμιση λέει για "ένα καινούργιο πρόγραμμα, το smartfilter", αλλά εμένα το κινητό μου έχει αυτό το πρόγραμμα ήδη.

Πάντως όποιος μπορεί ας μου πει τι πρέπει να προσέξω κατά την αναβάθμιση(και προπαντώς ΠΩΣ κάνω την αναβάθμιση, είναι εύκολη; ), μην κάνω καμιά βλακεία που δεν διορθώνεται μετα.

Τίποτα δεν είναι μη αναστρέψιμο..

Διάβασε εδώ: http://www.qtek.gr/8010_firmware.html Θα καλυφθείς σε όλα σου τα ερωτήματα.

Ρε παιδιά δεν ξέρω αν διορθώνεται αυτό και δεν ξέρω και πως να το ρωτήσω ακριβώς κιολάς. :)

Όταν στέλνω sms και τελειώνει η γραμμή, αν είναι μια λέξη πρός το τέλος της γραμμής, η οποία λέξη είναι ας πούμε στη μέση, τότε η λέξη ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ από κάτω και δεν πάει ΟΛΗ η λέξη από κάτω όπως π.χ. γίνεται στα nokia. Το ίδιο γίνεται και στα μηνύματα τα οποία είναι αποθηκευμένα είτε ως εισερχόμενα ή εξερχόμενα κτλ...

Δεν ξέρω αν καταλαβαίνετε την απορία μου αλλά αν κάποιος κατάλαβε και ξέρει κάποια λύση, θα ήθελα πολύ να την μάθω γιατί δεν με βολεύει καθόλου ούτε να διαβάζω έτσι τα μηνύματα μου, ούτε να τα γράφω.

Παιδια μια ανατησουλα παρακαλω για το hard -soft reset αν γινεται...

Under Accessories you find the App "Clear Storage".

ennalaktika:

1. Press and hold soft1 and soft2 keys.

2. Press and hold power button for around 1 to 1.5 seconds. Release power button. Keep hold soft1 and soft2 keys.

3. Later, screen shoould show instructions to ask user to press '0' key to reset to factory default.

4. Press '0' within the timeout period, which is only several seconds only.

5. If no instruction is shown on the screen, repeat steps 1 to 4.

Epitelous! Vghke sto site ths QTEK h 2.1.32.11 me media player 10!!!

Thn katevazw twra kai to vrady ta ...peiramata!

:cool:

Άσε έχουμε πάθει ζημιά! Βρέθηκαν και τα Windows Mobile 2005 για Qtek 8010 και δεν ξέρω τι να πρωτοδοκιμάσω. Αν και δεν έχει mms (το 2005) :(

Epitelous! Vghke sto site ths QTEK h 2.1.32.11 me media player 10!!!

Thn katevazw twra kai to vrady ta ...peiramata!

:cool:

Πω πω Βγήκε η αναβάθμιση!!!!!

Πω πω θα κλάψωωωωωωωωωωωω!!!!

Είναι δυνατόν;;;

Μισό να τσιμπιθώ αουυυυυυυυ

Τελικά βγήκε όσο απίστευτο κι αν ακούγεται!

:cry: :cry: :cry: :cry:

Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι...

Wind Όσα παίρνει ο άνεμος

Άσε έχουμε πάθει ζημιά! Βρέθηκαν και τα Windows Mobile 2005 για Qtek 8010 και δεν ξέρω τι να πρωτοδοκιμάσω. Αν και δεν έχει mms (το 2005) :(

Βασικά για το C500 βγήκαν εμείς πρέπει να περάσουμε την αγγλική rom

μετά να περάσουμε το UI bootloader και μετά την rom.

Είναι λίγο μπέρδεμα! Εγώ τα έβαλα στο 8020 αλλά δυστυχώς δεν λειτουργούσε το joystick. Και τα έβγαλα!

Λέγεται ότι θα βγάλουν μια έκδοση που θα έχει τους drivers του HTC Feeler.

:) :O

Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι...

paidia epeidh den 8ymamai, eixame pei oti otan kanoume anaba8misei ta xanoume ola???
[sIGPIC][/sIGPIC]Ericsson 197,337,388,768,688,788,T39,T68_SE P900,K500,P910,K750,W800,K800,W910,T650,C905,X1,X10mini+pro_Nokia 6150,3210,8210,7110,6510,3650,6100,6600,6680,9500_Motorola MicroTac 7500,StarTac130,V3x,K1_Panasonic G500,GD90,GD92_Siemens C25,SL45,SX1,S65_Sharp GX20,GX30_Samsung D600,B2100,Galaxy SIII, Sonim XP1, Qtek8010,2020i,S100,9100,8310_iPAQ 6515,hx4700_O2 XDA IIs_Dell Axim X51V_FSC N560_MIO A701_SONY Xperia S,J,T,,Z,Z2_Z5_iPhone 3GS,4,5.6,7

πωπω...τι μας ειπες τωρα...

δωσε αν μπορεις περισσοτερες πληροφοριες..οπως αν ειναι Ελληνικα ή μονο Αγγλικα,αν βρηκες και για το 8020 κτλ κτλ

ακομα σε και σε pm δεν θα με χαλουσε αν σου ειναι δυσκολο εδω.. :p

Across the satellite beams Across the oceans or seas

To the lighthouse I could be I see some soldiers with guns

And they are killing for fun They are killing to entertain me

Χάλασε το πολυπλήκτρο :mad: :mad: :mad: Ξαφνικά και χωρίς κανέναν λόγο (πτώση ή κάτι άλλο) χάλασε το πολυπλήκτρο και δεν λειτουργεί. Μόλις το πατήσω, τρελαίνεται το κινητό και μόνο αν βγει η μπαταρία μπορώ να το ανοίξω ξανά.

To polipliktro sou halase meta apo tin egkatastasi tis kainourias anabathmisis tonikar?

Όχι χάλασε από πριν. Είχα μια ελπίδα ότι θα γίνει με την αναβάθμιση αλλά τζίφος. Από Δευτέρα για Service

Γιατί αφού στέλνω ένα μήνυμα δεν αποθηκεύεται στα απεσταλμένα; Πρέπει να ρυθμίσω κάτι;

Ακόμα και όταν διαγράφω ένα μήνυμα καμιά φορά δεν το βρίσκω στα διεγραμμένα.

Και κάτι άλλο... Πως μπορώ να αποθηκεύσω ένα μήνυμα στα εξερχόμενα;

steile mas pm na ta broume kai na ta dikimasoume kai emeis!

Επειδή βλέπω πολύ ενδιαφέρον για τα WM5 για να μην ρωτάτε και ξαναρωτάτε γιατί θα μας την πει ο Mr από πάνω (και θα έχει και δίκαιο αυτή την φορά) θα τα βρείτε στο e-mule.

Απαντήσεις τώρα:

@UNIQUE

Ναι σβήνονται όλα που έχουμε στην μνήμη τηλεφώνου

@neutral_force

AKU 2.6 (Uppdatering "ServicePack" frεn Microsoft)

Stφd fφr Telias fakturadelningstjδnst *140#

GSM radio (OBS! Detta δr inte en FM-radio)

Windows Media Player 10

MP3 som ringsignal

από το site της ''μαμάς'' Qtek

@tipota

Από τις ρυθμίσεις μηνυμάτων επιλέγεις αποθήκευση αντιγράφων στα απεσταλμένα.

Δεν ξέρω γιατί μετά την διαγραφή δεν σου το εμφανίζει στα διεγραμμένα.

Επιλέγεις μετακίνηση και πας το μήνυμα όπου θέλεις.

Δεν κάνει κακό πότε πότε να ανοίγουμε ένα μικρό βιβλιαράκι που είχε μέσα το κινητό

και λέγετε manual.

:) Αυτά!

Thanx mano....μια τελευταια ερωτηση

αντε και τα βρηκαμε τα Windows Mobile 2005

υπαρχει ξεχωριστη εκδοση για καθε κινητο;;;

δηλαδη αλλη εκδοση θα εχουν τα Qtek και αλλη πχ τα motorola...με μια προχειρη ερευνα βρηκα αρκετα διαφορατικα αρχεια με διαφορετικα μεγεθη

και αλλη μια για να αποσυρθω,,,,αντε και τα βρηκαμε και τα βαλαμε...αν δεν μας αρεσουν,πως επανερχομαστε στα προηγουμενα;;;

1) Υπάρχει περίπτωση με κάποιο τρόπο να βελτιώνεται η απόδοση ενός wave αρχείου; Γιατί βάζω διάφορα wave για ringtones αλλά τα περισσότερα δεν ακούγονται καλά...

Αν ξέρει κάποιος ας μου πει please.

2) Υπάρχει καμία περίπτωση βάζοντας κανά προγραμματάκι στο κινητό να παίζει mp3 για ringtones; Κι αν όχι (που μάλλον όχι), με κάποια μελλοντική αναβάθμιση μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο;

1) Υπάρχει περίπτωση με κάποιο τρόπο να βελτιώνεται η απόδοση ενός wave αρχείου; Γιατί βάζω διάφορα wave για ringtones αλλά τα περισσότερα δεν ακούγονται καλά...

Αν ξέρει κάποιος ας μου πει please.

2) Υπάρχει καμία περίπτωση βάζοντας κανά προγραμματάκι στο κινητό να παίζει mp3 για ringtones; Κι αν όχι (που μάλλον όχι), με κάποια μελλοντική αναβάθμιση μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο;

me thn teleytaia anava8mhsh apo thn mama qtek.gr

me thn teleytaia anava8mhsh apo thn mama qtek.gr

μπα...ουτε τωρα παιζει mp3 για ringtones....τα βλεπει μεν δεν τα παιζει δε...

εχω κατεβασει και εγω 2 αρχεια για τα WM5...δεν τα περναω ακομα μεχρι να μαθω πως και τι....καποιος να βοηθησει παιδια...... :)