Jump to content

Μπαταρία: Οι εμπειρίες σας με το Galaxy S III

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ιδιαίτερα χαρούμενος με την απόδοσή της μπαταρίας μας...[ATTACH]30213

Θελω πολυ να μαθω ποσο λειτουργησε η οθονη, ποσες ωρες δηλαδη

• Απαντήσεις 1,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

ειναι θεμα 4.1.2 μετα την ενημερωση στο νεο firm απο 2 ημερες πηγα στη μιση μερα samsung αντε k .....:X ,κ καλα αυτο το lg 4x εχει 450 μβ ελευθερη μνημη κ το galaxy s3 150 mb, μεχρι κ το μοτορολλα χοομ 400 μβ ελευθερα εχει τη καταναλωση ειναι αυτη ,με ξενερωσε κ θα φαει σουτ.

Ιδιαίτερα χαρούμενος με την απόδοσή της μπαταρίας μας...[ATTACH]30213

Αυτό μόνο αν δεν το έχεις δουλέψει καθόλου αλλιώς δε νομίζω ότι παίζει. Εγώ με λίγη χρήση απο τις 10 το πρωί ως τώρα έχω περίπου 35%

Αυτό μόνο αν δεν το έχεις δουλέψει καθόλου αλλιώς δε νομίζω ότι παίζει. Εγώ με λίγη χρήση απο τις 10 το πρωί ως τώρα έχω περίπου 35%

Φιλε μου βρίσκομαι σχεδόν συνεχώς με ένα κινητό στο χερι..είναι προέκταση του χεριού μου μιας και δεν χρησιμοποιω πλέον υπολογιστη στο σπίτι..

Έχουν πιάσει και αλλά παιδιά τέτοιες αποδόσεις με την μπαταριά τους..

Απλα διάβασα και προσπάθησα να ρυθμισω το κινητό για καλύτερή απόδοσή μπαταρίας χωρίς να χρησιμοποιω power saving. Και εν μέρη το πετυχα με κλείσιμό wifi και data τις βραδινές ωρες που κοιμάμαι..

Και να πω οτι ο επεξεργαστής είναι χρονισμενος στα 1,5 με perseus και omega rom.

''Samsung Galaxy S7 Edge''

''Ipad mini 2''

ειναι θεμα 4.1.2 μετα την ενημερωση στο νεο firm απο 2 ημερες πηγα στη μιση μερα samsung αντε k .....:X ,κ καλα αυτο το lg 4x εχει 450 μβ ελευθερη μνημη κ το galaxy s3 150 mb, μεχρι κ το μοτορολλα χοομ 400 μβ ελευθερα εχει τη καταναλωση ειναι αυτη ,με ξενερωσε κ θα φαει σουτ.

Oπως βλεπω πολλαπλασιαζονται οι κοινες γνωμες, η αυτονομια με την τελευταια αναβαθμιση εχει γινει πλεον τρα-γι-κη. Επισης δεν ξερω αν θεμα μνημης, αν και αυτο θα το συζητησω στο βασικο τοπικ, αλλα αρχισαν τα λαγγαρισματα, ουτε καν πλεον project butter.

Δε ξέρω τότε τι να πω εμένα κράτησε μετα βίας 14:30 ώρες

Απο την αρχη ειχα σχετικα καλη αυτονομια.. Απο το πρωι στις 7 η ωρα το εβαζα παλι για φορτωση οταν κοιμομουν κατα τις 12-1 το βραδυ για να εχω 100% το πρωι. Ολες αυτες τις ωρες χαζευα συνεχεια tapataλκ καμια σειρα που βλεπω , συνεχως ιντερνετ facebook κτλ.

Απλα τις τελευταιες μερες ψαχνομουν γιατι ξαφνικα το βραδυ σε αναμονη 7 ωρων εχανα 15-25%. Βεβαια το ειχα πεθανει σε αλλαγες ρομ κτλ τις τελευταιες 20 μερες.

Εκει που κατεληξα ειναι οτι 1) πιθανον εφταιγε το wifi που δεν πιανει καλα στο δωματιο και ειχε συνεχως συνδεσεις αποσυνδεσεις και το αφηνα τσαμπα ανοιχτο ολο το βραδυ.

2) του τραβηξα ενα battery calibration μιας και λενε οτι χρειαζεται οταν αλλαζεις συνεχως rom.

Πλεον σε αναμονη 7 ωρων αντε να χασω μαξιμουν 3% απο τι βλεπω 2 μερες τωρα.

Δεν με νοιαζει να το φορτιζω μια φορα την ημερα...αλλα με ενοιαζε που εχανε τοσο πολυ σε αναμονη.

Τωρα περι λαγκαρισματων που ακουω..να πω οτι με την επισημη 4,1,2 εβλεπα και εγω κατι μικρα λαγκαρισματα, τα οποια ολα τελειωσαν μολις περασα την omega..

Οταν δε εβαλα και τον επεξεργαστη στο 1,5-1,6 με perseus kernel απλα πλεον πεταει!!!

''Ipad mini 2''

για calibration της μπαταριας πρεπει να εισαι ρουτ? η υπαρχει καμμια εφαρμογη που να το κανει χωρις να εισαι ρουτ?

για calibration της μπαταριας πρεπει να εισαι ρουτ? η υπαρχει καμμια εφαρμογη που να το κανει χωρις να εισαι ρουτ?

To batterycalibration που χρησιμοποιησα εγω χρειαζεται root permittion οπως αναφερει.

''Ipad mini 2''

Omega v42+perseus kernel= 1 ημερα 17 ωρες και κατι λεπτα με 32% υπολοιπο! Απλα τελειο! Χρήση αρκετη και για μενα, με παρα πολυ ιντερνετ και Tapatalk, καμια ωρα games στο συνολο και κανα δυωρο ομιλια!. Super!

Φόρτισε το κινητό στο 100%.

Κλείστο.

Βγάλε μπαταρία για 1-2 λεπτά.

Βάλε μπαταρία και άνοιξε το.

Είσαι έτοιμος.

Επειδή τελικά έχω μπερδευτεί και σήμερα το απόγευμα θα το έχω στα χέρια μου, η 4.2.1 όντως έκανε κακό στην απόδοση της μπαταρίας? Έχετε δει με ίδια χρήση, εφαρμογές, ρυθμίσεις συγχρονισμών κτλ χειρότερη κατανάλωση? Επίσης όταν γράφετε πχ "είμαι πολύ χαρούμενος γιατί είμαι στο 30% μετά από 30 ώρες" κάνετε ένα κόπο αν έχετε την καλοσύνη να μας πείτε και screen on time (χρόνο που η οθόνη είναι ενεργή) και ρύθμιση φωτεινότητας (αυτόματο, 40%, κτλ).... Δεν το λέω σαν παρατήρηση αλλά προκειμένου να μπορούν οι χρήστες να συγκρίνουν σε παρόμοιες συνθήκες. Επίσης σημαντικό είναι να αναφέρεται η χρήση δεδομένων σε wifi ή data γιατί το δεύτερο απλά καταπίνει την μπαταρία τραγικά σε σχέση με wifi. Ευχαριστώ!! :happy:

Επειδή τελικά έχω μπερδευτεί και σήμερα το απόγευμα θα το έχω στα χέρια μου, η 4.2.1 όντως έκανε κακό στην απόδοση της μπαταρίας? Έχετε δει με ίδια χρήση, εφαρμογές, ρυθμίσεις συγχρονισμών κτλ χειρότερη κατανάλωση? Επίσης όταν γράφετε πχ "είμαι πολύ χαρούμενος γιατί είμαι στο 30% μετά από 30 ώρες" κάνετε ένα κόπο αν έχετε την καλοσύνη να μας πείτε και screen on time (χρόνο που η οθόνη είναι ενεργή) και ρύθμιση φωτεινότητας (αυτόματο, 40%, κτλ).... Δεν το λέω σαν παρατήρηση αλλά προκειμένου να μπορούν οι χρήστες να συγκρίνουν σε παρόμοιες συνθήκες. Επίσης σημαντικό είναι να αναφέρεται η χρήση δεδομένων σε wifi ή data γιατί το δεύτερο απλά καταπίνει την μπαταρία τραγικά σε σχέση με wifi. Ευχαριστώ!! :happy:

Πολυ σωστα, με σβηστη οθονη για μεγαλο διαστημα και ενεργοποιηση της για δευτερολεπτα, μπορω να μεινω "ζωντανος" για μερες.

Omega v42+perseus kernel= 1 ημερα 17 ωρες και κατι λεπτα με 32% υπολοιπο! Απλα τελειο! Χρήση αρκετη και για μενα, με παρα πολυ ιντερνετ και Tapatalk, καμια ωρα games στο συνολο και κανα δυωρο ομιλια!. Super!

Αυτο ναι, ειναι μια πραγματικα καλη αυτονομια, αν ειναι ετσι οπως το περιγραφεις.

Πάντως από τις λίγες ώρες που το έχω στα χέρια μου σε καμία περίπτωση δεν μπορώ να πω ότι βλέπω κάποιο θέμα με την απόδοση της μπαταρίας. Είμαι στοκ με 4.2.1 απλά έχω φυσικά κάνει root (δεν έκανε καν εκκίνηση η συσκευή, κατευθείαν download mode lol) και έβγαλα το bloat της Sammie. Με πολύ σκάλισμα λοιπόν βλέπω την μπαταρία αρκετά πρόθυμη και σίγουρα μετά από το απαραίτητο στρώσιμο θα τα πάει αρκετά καλά :)

εγω πάντως έχω κάνει callibration έχω φορτίσει το κινητό σύμφωνα με όλα αυτά που λέγονται και πάλι τπτ. και με αυτά που λέτε για χρήση εμένα έπρεπε να μου κρατάει τουλάχιστον 2 μέρες. τσπ θα δω πως θα παει και αυτή τη βδομάδα και θα το στείλω πίσω για service.

επίσης κάπου διάβασα για μια μεγαλύτερη μπαταρία με το ίδιο μέγεθος. ποια είναι αυτή? υπάρχει στην ελλάδα? η επίσημη της samsung υπάρχει εδώ?

εγω πάντως έχω κάνει callibration έχω φορτίσει το κινητό σύμφωνα με όλα αυτά που λέγονται και πάλι τπτ. και με αυτά που λέτε για χρήση εμένα έπρεπε να μου κρατάει τουλάχιστον 2 μέρες. τσπ θα δω πως θα παει και αυτή τη βδομάδα και θα το στείλω πίσω για service.

επίσης κάπου διάβασα για μια μεγαλύτερη μπαταρία με το ίδιο μέγεθος. ποια είναι αυτή? υπάρχει στην ελλάδα? η επίσημη της samsung υπάρχει εδώ?

28 Φεβρουαριου η κυκλοφορια της, UK ή Γερμανια, δεν θυμαμαι. Αν και αρχισαν να την αποκαλουν αυτη τη μπαταρια urban legend.

Mε 3000mAh θα φτασει λογικα σε επιπεδα Note 2. Αλλα η λογικη δε συμβαδιζει παντα με τη Samsung.

Πάντως από τις λίγες ώρες που το έχω στα χέρια μου σε καμία περίπτωση δεν μπορώ να πω ότι βλέπω κάποιο θέμα με την απόδοση της μπαταρίας. Είμαι στοκ με 4.2.1 απλά έχω φυσικά κάνει root (δεν έκανε καν εκκίνηση η συσκευή, κατευθείαν download mode lol) και έβγαλα το bloat της Sammie. Με πολύ σκάλισμα λοιπόν βλέπω την μπαταρία αρκετά πρόθυμη και σίγουρα μετά από το απαραίτητο στρώσιμο θα τα πάει αρκετά καλά :)

Φαντάζομαι μπερδευτηκες κι ήθελες να γράψεις στοκ 4.1.2 σωστα;

Γιατί με ψαρωσες κι εψαχνα στο samfirmware πρωι πρωι.. :lol:

Xiaomi 14 - Samsung Tab S9+

Φαντάζομαι μπερδευτηκες κι ήθελες να γράψεις στοκ 4.1.2 σωστα;

Γιατί με ψαρωσες κι εψαχνα στο samfirmware πρωι πρωι.. :lol:

Χαχαχα, έχεις απόλυτο δίκιο!!!! Ναι 4.1.2 μάλλον συνήθισα με το nexus (αν και μετά το στρώσιμο θα παίξει pure 4.2.2!!) :p

Πάντως πραγματικά, έχοντας βγάλει ότι δεν χρειάζομαι από εφαρμογές και με φωτεινότητα στο αυτόματο η μπαταρία δείχνει πάρα πολύ πρόθυμη και πιστεύω μετά τους κύκλους φόρτισης... Πάντα βέβαια έχοντας ρυθμίσει σωστά κατ' εμέ την συχνότητα αναβαθμίσεων και έχοντας εγκαταστήσει μόνο εφαρμογές που γνωρίζω :happy:

Edited by efthimis31

Αν βρεις aosp/aokp rom που να δουλευει σωστα κι απροβληματιστα πες το μου γιατι ψαχνομαι κι εγω.

Στη μια εχει θεμα η καμερα,στην αλλη το play store,στην αλλη ο launcher κτλ.

Pulse rom αλλιως θα το ειχα πουλησει ηδη το κινητο.

Xiaomi 14 - Samsung Tab S9+

Data πάντα ανοικτά 1 ώρα κλίσεις και 1.30 ανοικτή οθόνη. Wifi και gps κλειστά φωτεινότητα αυτόματο και overclocking στο 1.5 Ghz με custom rom και siyah kernel. Επίσης έχω κάνει freeze ή uninstall κάποιες εφαρμογές που τρέχανε από πίσω χωρίς να τις χρειάζομαι. Νομίζω είμαι ικανοποιημενος.

Καλημέρα σε όλους! Χθες και με την πρώτη φόρτιση είδα 5+ ώρες οθόνης σε ένα κύκλο φόρτισης. Βέβαια όπως είπα έχω πετάξει πολύ bloat και βλέπω την ελεύθερη μνήμη στα 200-250ΜΒ που πιστεύω είναι ένα άκρως ικανοποιητικο νούμερο. Θέλω να πω ότι απλά κάνοντας root και βγάζοντας ότι δεν χρειάζεται μπορούμε να έχουμε μια πολύ καλή απόδοση της συσκευής σε όλα τα επίπεδα χωρίς να χρειαστεί να περάσουμε rom, kernels, modems κτλ...

Καλημέρα σε όλους! Χθες και με την πρώτη φόρτιση είδα 5+ ώρες οθόνης σε ένα κύκλο φόρτισης. Βέβαια όπως είπα έχω πετάξει πολύ bloat και βλέπω την ελεύθερη μνήμη στα 200-250ΜΒ που πιστεύω είναι ένα άκρως ικανοποιητικο νούμερο. Θέλω να πω ότι απλά κάνοντας root και βγάζοντας ότι δεν χρειάζεται μπορούμε να έχουμε μια πολύ καλή απόδοση της συσκευής σε όλα τα επίπεδα χωρίς να χρειαστεί να περάσουμε rom, kernels, modems κτλ...

τι εβγαλες εξω? επειδη σκεφτομαι για ρουτ μην κανω καμμια χαζομαρα και βγαλω κατι που δεν πρεπει.

τι εβγαλες εξω? επειδη σκεφτομαι για ρουτ μην κανω καμμια χαζομαρα και βγαλω κατι που δεν πρεπει.

Θα βγάλεις μόνο πράγματα που καταλαβαίνεις τι είναι.. Ότι σου φαίνεται περίεργο δεν το ακουμπάς.. Έχω βγάλει πολλά πράγματα όπως face unlock, εφαρμογές mails (χρησιμοποιώ maildroid), αρκετά widgets και διάφορες άλλες εφαρμογές (books, video hub, social hub, etc)... Το καλό είναι ότι είδα αποτέλεσμα στην ελεύθερη μνήμη ram και στις εφαρμογές που τρέχουν ως default.. Δες και εδώ αν θες :)

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1634624