puzzle21 Δημ. February 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2013 @ puzzle21 , Βάλε αν θέλεις την omega , και κάνε backup από recovery Δοκίμασέ την χωρίς εφαρμογές , βάλε και την άλλη που λες , και κρατάς όποια σου αρέσει Αν θέλεις στην omega ,να αλλάξεις kernel , κ.λ.π. το κάνεις από την εφαρμογή omega files , υπάρχει και η εφαρμογή Omega Settings (περισσότερα στην πρώτη σελίδα) Εμένα μ αρέσουν οι omega , για το s2 , το s3 , το note2 και για το Nexus 7 Σε ευχαριστω πολυ...μολις περασα την omega και λεω να την κρατησω λιγο καιρο μιας και η υποστηριξη σας εδω μεσα ειναι υπεροχη. Μολις την περασα και προχωραω στο στησιμο.. Κερνελ να αφησω αυτον που εχει η να περασω καποιον αλλον? ευχαριστω πολυ.. Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. February 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2013 (edited) Σε ευχαριστω πολυ...μολις περασα την omega και λεω να την κρατησω λιγο καιρο μιας και η υποστηριξη σας εδω μεσα ειναι υπεροχη. Μολις την περασα και προχωραω στο στησιμο.. Κερνελ να αφησω αυτον που εχει η να περασω καποιον αλλον? ευχαριστω πολυ.. Δοκίμασέ την πρώτα με τον stock που φοράει, και μετά αλλάζεις kernel , Για την μπαταρία , σε όλες τις roms , θέλει τρις πλήρεις φορτίσεις Για τον Kernel , αν ρωτήσεις 3 άτομα (‘’ψαγμένα’’) , ίσως να πάρεις τρις απαντήσεις , siyah , perseus , κ.λ.π. (αν ρίξεις μια ματιά σε προηγούμενα post , ίσως κάποιος να σε πείσει ) Edited February 1, 2013 by tora33 Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. February 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2013 Περασα και το supercharger οταν διαλεγα στην εγκατασταση τι να περασει? μηπως εκανα βλακεια? Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. February 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2013 Περασα και το supercharger οταν διαλεγα στην εγκατασταση τι να περασει? μηπως εκανα βλακεια? όχι , http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=16635544#post16635544 αυτό και άλλα mods , υπάρχουν στην εφαρμογή omega files , (μπορείς να το απ εγκαταστήσεις και να το εγκαταστήσεις πάλι) Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. February 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2013 όχι , http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=16635544#post16635544 αυτό και άλλα mods , υπάρχουν στην εφαρμογή omega files , (μπορείς να το απ εγκαταστήσεις και να το εγκαταστήσεις πάλι) Τωρα που κανω ρεστορε απο το τιτανιουμ μου βγαζει οτι καποιες εφαρμογες υπαρχουν να τις αντικαταστησει? καποιες αν πατησω ναι βγαζει οτι δεν μπορουν να αντικατασταθουν και καποιες τις περναει. μηπως δεν πρεπει να αντικαθιστω καμια? Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. February 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2013 (edited) Τωρα που κανω ρεστορε απο το τιτανιουμ μου βγαζει οτι καποιες εφαρμογες υπαρχουν να τις αντικαταστησει? καποιες αν πατησω ναι βγαζει οτι δεν μπορουν να αντικατασταθουν και καποιες τις περναει. μηπως δεν πρεπει να αντικαθιστω καμια? στο titanium υπάρχουν εφαρμογές (δικές σου) που υπάρχουν στην rom , δεν χρειάζεται να αντικατασταθούν (για αντικατάσταση , πρέπει να τις απ εγκαταστήσεις και μετά να τις εγκαταστήσεις πάλι (δεν χρειάζεται να το κάνεις)) Edited February 1, 2013 by tora33 Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motomoto00 Δημ. February 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2013 Τωρα που κανω ρεστορε απο το τιτανιουμ μου βγαζει οτι καποιες εφαρμογες υπαρχουν να τις αντικαταστησει? καποιες αν πατησω ναι βγαζει οτι δεν μπορουν να αντικατασταθουν και καποιες τις περναει. μηπως δεν πρεπει να αντικαθιστω καμια? Μπορεις να κανεις restore μονο τα δεδομενα απο την εφαρμογη που υπαρχει και στην ρομ.. Για να μην ξανα κανεις απο την αρχη τις ρυθμισεις της εφαρμογης.. Παράθεση ☆☆☆ Motomoto00 Theme for Note-II ☆☆☆ ☆☆☆ Motomoto00 Theme for SGS-III ☆☆☆ Android Greek Team - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. February 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2013 5. Επαναφορά όλων των Εφαρμογών με τα δεδομένα τους όταν κάνουμε WIPE πριν την εγκατάσταση της Rom. Στο Titanium Backup - επιλέξτε > Αντίγραφα Ασφάλειας και επαναφορά > αριστερό πλήκτρο > μαζική λειτουργία > και εκτελέστε την Επαναφορά απόντων εφαρμογών με τα δεδομένα *TIP: Αφού τελειώσει η Επαναφορά όλων των Εφαρμογών με τα δεδομένα τους, επιλέξτε > Επαναφορά όλων των δεδομένων του συστήματος > πατήστε Αποεπιλογή όλων και επιλέξτε όλα όσα είναι με πράσινο χρώμα και το TwLauncer (με κόκκινο χρώμα) Μετά την Επαναφορά κάντε επανεκκίνηση. Εκανα αυτο που αναφερετε στο galaxy sII. Βεβαια το twlauncer που λεει με κοκκινο δεν υπαρχει. Απο τι ειδα μου τα επανεφερε ολα εκ πρωτης ωψεως ακομα και τους φακελους που ειχα. Τωρα δεν ξερω αν εχει χαθει κατι? μονο το avast βλεπω οτι λειπει αρχικα. Πρεπει να κανω και τιποτα αλλο τωρα που τελειωσα? Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motomoto00 Δημ. February 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2013 5. Επαναφορά όλων των Εφαρμογών με τα δεδομένα τους όταν κάνουμε WIPE πριν την εγκατάσταση της Rom. Στο Titanium Backup - επιλέξτε > Αντίγραφα Ασφάλειας και επαναφορά > αριστερό πλήκτρο > μαζική λειτουργία > και εκτελέστε την Επαναφορά απόντων εφαρμογών με τα δεδομένα *TIP: Αφού τελειώσει η Επαναφορά όλων των Εφαρμογών με τα δεδομένα τους, επιλέξτε > Επαναφορά όλων των δεδομένων του συστήματος > πατήστε Αποεπιλογή όλων και επιλέξτε όλα όσα είναι με πράσινο χρώμα και το TwLauncer (με κόκκινο χρώμα) Μετά την Επαναφορά κάντε επανεκκίνηση. Εκανα αυτο που αναφερετε στο galaxy sII. Βεβαια το twlauncer που λεει με κοκκινο δεν υπαρχει. Απο τι ειδα μου τα επανεφερε ολα εκ πρωτης ωψεως ακομα και τους φακελους που ειχα. Τωρα δεν ξερω αν εχει χαθει κατι? μονο το avast βλεπω οτι λειπει αρχικα. Πρεπει να κανω και τιποτα αλλο τωρα που τελειωσα? Οτι ειναι με κοκκινο ειναι εφαρμογη συστηματος. Σε αυτες τις εφαρμογες εγω κανω επαναφορα μονο τα δεδομενα,οχι ολη την εφαρμογη.. Τωρα που τελειωσες μπορεις απλα να το χαρεις... :) Παράθεση ☆☆☆ Motomoto00 Theme for Note-II ☆☆☆ ☆☆☆ Motomoto00 Theme for SGS-III ☆☆☆ Android Greek Team - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. February 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2013 να συμπληρώσω αν θέλεις προληπτικά , μπες σε recovery και κάνε : Wipe cache partition , και στο advanced , Wipe Dalvik cache και permission Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. February 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2013 (edited) Οταν ανοιγω το titanium μου λεει οτι the device's android id has changed. και απο κατω εχει επιλογες να κρατησω τη καινουργια η να κανω restore the previous id.. τι κανουμε? Επισης το avast δεν φαινεται το εικονιδιο ενω τρεχει.. αυτο το επαθα και με το titanium backup..περναγα την pro version την εκανε εγκατασταση αλλα δεν μου εβγαζε εικονιδιο και ετσι αναγκαστηκα και περασα απο playstore την free. ξερετε γιατι συμβαινει αυτο? επισης ενω περασα στην αρχη το supercharger δεν βλεπω η μνημη να ειναι μονιμα πανω απο 200..μηπως φταιει οτι εχω και το autokiller memory optimizer? Edited February 1, 2013 by puzzle21 Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motomoto00 Δημ. February 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2013 (edited) Επισης το avast δεν φαινεται το εικονιδιο ενω τρεχει.. αυτο το επαθα και με το titanium backup..περναγα την pro version την εκανε εγκατασταση αλλα δεν μου εβγαζε εικονιδιο και ετσι αναγκαστηκα και περασα απο playstore την free. ξερετε γιατι συμβαινει αυτο? Για το titanium, περνας πρωτα την free και μετα περνας την pro... Η pro ειναι για να σου ξεκλειδωσει ολες τις επιλογες τις free αλλα δεν φαινεται σαν εφαρμογη.... Για το avast δεν ξερω γιατι απλα δεν το εχω.. Edited February 1, 2013 by motomoto00 Παράθεση ☆☆☆ Motomoto00 Theme for Note-II ☆☆☆ ☆☆☆ Motomoto00 Theme for SGS-III ☆☆☆ Android Greek Team - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. February 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2013 Οταν ανοιγω το titanium μου λεει οτι the device's android id has changed. και απο κατω εχει επιλογες να κρατησω τη καινουργια η να κανω restore the previous id.. τι κανουμε? Έκανες επαναφορά system apps ??? - Κρατάς το παλιό id . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. February 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2013 Έκανες επαναφορά system apps ??? - Κρατάς το παλιό id . Εχεις δικιο λογικο αφου εκανα επαναφορα. Το autokiller memory optimizer να το βγαλω απο εχω περασει το supercharger? Συγγνωμη για το πρηξιμο..προς το παρων ειναι οι τελευταιες μου ερωτησεις. Εκανα και fix permissions. Πρεπει να κανω παλι απο recovery wipe cache και dalvic? Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanosk6 Δημ. February 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2013 κατεβασε απο το omega files το stock accuweather widget και φλασαρε το με ClockworkMod Ευχαριστώ Πάνο.Τώρα φαίνεται κανονικα :) Παράθεση H Ελλάδα είναι ο Παράδεισος… Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanosk6 Δημ. February 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2013 Μια ερώτηση για να δω αν εχω καταλάβει σωστά τη διαδικασία. Ειμαι με custom rom και root Μηδενίζω τον μετρητη με το triagle away και ανοιγω to kies, δίνω μοντέλο και serial number, αυτό κατεβάζει αυτόματα το firmware της συσκευής μου, συνδέομαι με usb στο pc και αυτο περνάει το official firmware και έχω το κινητό μου unroot σε εργοστασιακή ρύθμιση χωρίς να φαίνεται τίποτα πειραγμένο και ετοιμο να το πάω για service αν χτυπα ξύλο συμβει κάτι.Σωστα? Παράθεση H Ελλάδα είναι ο Παράδεισος… Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Apollwn_7 Δημ. February 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2013 Καλησπέρα παιδιά είμαι καινούργιος στην παρέα, είμαι ροοτ έχω περάσει custom rom omega. Προχώρησα και ενα βήμα παρακάτω αλλάζοντας kernel siyah και απο τότε όποτε ξεκινάω το τηλέφωνο SGS3 η κάνω επανεκκίνηση μου βγάζει στην οθόνη πριν το bootanimation εκείνο το μίκρο κόκκινο θαυμαστικό επάνω αριστερά όπως έβγαζε πριν μονο όταν έμπαινα στο recovery mode, και δεν ξέρω αν πρέπει να ανησυχώ η όχι. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. February 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2013 Εκ πρώτης απόψεως φαίνεται πολυ smooth και σταθερή. Θέλει λιγο χρόνο για να κρίνω καλύτερα . Το Autokiller optimizer να το βγάλω πλέον ? Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. February 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2013 Μια ερώτηση για να δω αν εχω καταλάβει σωστά τη διαδικασία. Ειμαι με custom rom και root Μηδενίζω τον μετρητη με το triagle away και ανοιγω to kies, δίνω μοντέλο και serial number, αυτό κατεβάζει αυτόματα το firmware της συσκευής μου, συνδέομαι με usb στο pc και αυτο περνάει το official firmware και έχω το κινητό μου unroot σε εργοστασιακή ρύθμιση χωρίς να φαίνεται τίποτα πειραγμένο και ετοιμο να το πάω για service αν χτυπα ξύλο συμβει κάτι.Σωστα? Γίνεται και αυτό . Αν σε όμως υπάρξει κάποιο πρόβλημα με το kies τότε περνάς με odin το επίσημο firmware . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. February 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2013 Για κάποιο λογο δεν μου έρχονται οι ειδοποιήσεις από το Facebook. Εχω δοκιμάσει τα πάντα. Έβγαλα την εφαρμογη την έβαλα ξανά clear cache data.. τίποτα. Ξέρεις κάποιος να με βοηθήσει ? Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motomoto00 Δημ. February 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2013 Για κάποιο λογο δεν μου έρχονται οι ειδοποιήσεις από το Facebook. Εχω δοκιμάσει τα πάντα. Έβγαλα την εφαρμογη την έβαλα ξανά clear cache data.. τίποτα. Ξέρεις κάποιος να με βοηθήσει ? Μπηκες στις ρυθμίσεις της εφαρμογής να δεις μηπως κατι δεν ειναι τσεκαρισμένο; Παράθεση ☆☆☆ Motomoto00 Theme for Note-II ☆☆☆ ☆☆☆ Motomoto00 Theme for SGS-III ☆☆☆ Android Greek Team - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. February 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2013 Μπηκες στις ρυθμίσεις της εφαρμογής να δεις μηπως κατι δεν ειναι τσεκαρισμένο; Μπήκα .. οι ειδοποιησεις είναι τσεκαρισμενες. Μονο το sync φωτογραφίες και επαφές δεν εχω βαλει όπως και παλιά. Εχω κάνει νομίζω τα πάντα. Εχω απελπιστεί. Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megale Δημ. February 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2013 (edited) καλημέρα . Έχω τη omega v40 προσπάθησα να βάλω τη Kalagas Mixed Theme v14.0 και το τηλέφωνο ενώ ξεκίνησε κανονικά μου έβγαζε συνεχώς ένα σφάλμα σχετικά με me to android ( δε θυμαμε ακριβώς τι έλεγε ) έκανα ξανά wipe cache partition /davilk και προσπάθησα να περάσω άλλο theme αλλά τίποτα κώλυσε στο ξεκίνημα . σημείωση (ο χώρος αποθήκευσης μου sdcard ηταν σχεδόν γεμάτος λέτε να εφτεγε αυτο? ) Όλα καλά τελικά εφτεγε το ότι ήταν γεμάτη η εσωτερική μνημη τηλεφώνου > :) Edited February 2, 2013 by m7ixalis Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. February 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2013 Καλήμερα..αμα περάσω ένα θέμα για να το βγάλω ξαναφλασαρω την omega χωρίς wipe κτλ ? Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m4rvel Δημ. February 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2013 Ναι και Δεν χρειαζεται να κανεις full wipe. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts