mger Δημ. February 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2013 Πχ ενα πρόβλημα που έχει και η 44 και η 43 είναι ότι κόλλα η εφαρμογή για τα email οταν πας να αλλάξεις την επιλογή που λέει "στάλθηκε απο κινητό Samsung". Εγώ πάντα το άλλαζα αυτό και έβαζα κάτι άλλο που ήθελα. Στις 2 τελευταίες ρομ δεν γίνεται. Κόλλα η εφαρμογή. Σε εμενα με 43 για την ωρα ολα μια χαρα . Εχω αλλάξει κ την υπογραφή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
O_Giannakis Δημ. February 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2013 (edited) στην 44 με την 4.2.1 , αλλαζει κατι στην εμφανιση των εικονιδιων στο dock ή καπου αλλου ? Edited February 24, 2013 by O_Giannakis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriseas12 Δημ. February 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2013 Καλησπερα ... Αυριο επιτελους παω να παρω το s3 και γω και αρχισα να κανω προετοιμασιες... Θελω να εχω ετοιμες τις ROM και απ οτι βλεπω η OMEGA ειναι αυτη που εχει τα πιο πολλα χτυπηματα με διαφορα στο XDA. προσπαθω να κατεβασω την v43 με torrent αλλα το αρχειο που μου κατεβαζει δεν ξεκιναει το utorrent , το εχει συναντησει κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokosalex Δημ. February 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2013 Καλησπέρα παιδιά. Προσπαθώ να κάνω downgrade από ν44 σε ν42.1 με τον ίδιο τρόπο που έκανα και με τις πιο παλιές εκδόσεις OMEGA. Φτάνω μέχρι το reboot που βγάζει στο τέλος της εγκατάστασης το πατάω και ξεκινά το λογότυπο της OMEGA να περιπατάει. Μέχρι εκεί. Σβήνει το S3 πατάω το power και συνεχίζει να περπατά και μετά περνώ ξανά την v44 για να μπορεί να ανοίξει το S3. Έκανα και με full wipe αλλά …….τίποτα τα ίδια! Βοήθεια παιδιά!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apsogos Δημ. February 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2013 η 44 εχει θεματακια τελικα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Glykas Δημ. February 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2013 Καλησπερα ... Αυριο επιτελους παω να παρω το s3 και γω και αρχισα να κανω προετοιμασιες... Θελω να εχω ετοιμες τις ROM και απ οτι βλεπω η OMEGA ειναι αυτη που εχει τα πιο πολλα χτυπηματα με διαφορα στο XDA. προσπαθω να κατεβασω την v43 με torrent αλλα το αρχειο που μου κατεβαζει δεν ξεκιναει το utorrent , το εχει συναντησει κανεις? Και εγω ειχα τετοιο θεμα.Προσωπικα εκανα επαναφορα με backup που ειχα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriseas12 Δημ. February 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2013 τι ενοεις backup ? δεν καταλαβα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motomoto00 Δημ. February 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2013 τι ενοεις backup ? δεν καταλαβα? Ειχε κανει backup την 43 και αφου δεν μπορεσε να κατεβασει απο torrent εκανε restore... Εσυ ξανα προσπαθησε αργοτερα να την κατεβασεις.... Παράθεση ☆☆☆ Motomoto00 Theme for Note-II ☆☆☆ ☆☆☆ Motomoto00 Theme for SGS-III ☆☆☆ Android Greek Team - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriseas12 Δημ. February 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2013 Ειχε κανει backup την 43 και αφου δεν μπορεσε να κατεβασει απο torrent εκανε restore... Εσυ ξανα προσπαθησε αργοτερα να την κατεβασεις.... λυθηκε το προβλημα ,,, ειχα το bitlord και δεν το αναγνωριζε,,, με το που εβαλα το μtorrent ολα κομπλε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Glykas Δημ. February 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2013 τι ενοεις backup ? δεν καταλαβα? Backup μεσω του cwm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. February 25, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2013 Νέα έκδοση Omega v44.1 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1663656 Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. February 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2013 Νέα έκδοση Omega v44.1 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1663656 Λέει Rom is No Full Wipe. Εγώ που είμαι με 42.1 μπορώ να πάω στην 44.1 χωρίς Full Wipe ? ή αυτό είναι μόνο για όσους είναι στην προηγούμενη? δηλαδή για όσους είναι με την 44! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sirgab Δημ. February 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2013 Λέει Rom is No Full Wipe. Εγώ που είμαι με 42.1 μπορώ να πάω στην 44.1 χωρίς Full Wipe ? ή αυτό είναι μόνο για όσους είναι στην προηγούμενη? δηλαδή για όσους είναι με την 44! Λογικά είναι μόνο για όσους έχουν την 44 !!! Εδώ την 44 την αναφέρει ως full wipe. Οπότε aν προέρχεσαι από <43 να κάνεις full wipe. Καλό είναι σε κάθε rom για περιορίζεις τις πιθανότητες αστοχιών, να κάνεις full wipe... Παράθεση Nokia 6110 - 6310 - HTC 9100 - HTC Desire - S3 rooted - Note 3 rooted - 1+5t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iwsifvitsos Δημ. February 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2013 καλημερα σας γιατι ολο μου κολαει η συλογη φωτογραφιων οταν παω να μπω?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. February 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2013 καλημερα σας γιατι ολο μου κολαει η συλογη φωτογραφιων οταν παω να μπω?? Κανε μια εκκαθάριση δεδομένων και δοκίμασε . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
O_Giannakis Δημ. February 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2013 Μιχαλη ξερεις αν στην 44 αλλαζει κατι στα εικονιδια του dock? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motomoto00 Δημ. February 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2013 Μιχαλη ξερεις αν στην 44 αλλαζει κατι στα εικονιδια του dock? Τα ιδια ειναι.. Παράθεση ☆☆☆ Motomoto00 Theme for Note-II ☆☆☆ ☆☆☆ Motomoto00 Theme for SGS-III ☆☆☆ Android Greek Team - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iwsifvitsos Δημ. February 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2013 (edited) φιλε πως κανω εκκαθαρηση? και κατι αλλο γιατι οταν ανοιγω το wifi κολαει ολο το κινητο?? Edited February 25, 2013 by m7ixalis Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. February 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2013 (edited) φιλε πως κανω εκκαθαρηση? και κατι αλλο γιατι οταν ανοιγω το wifi κολαει ολο το κινητο?? Για να κάνεις εκκαθάριση ,πηγαίνεις >ρυθμίσεις >διαχείριση εφαρμογών >λα>βρίσκεις την εφαρμογη που θέλεις ,πατάς πάνω της και βλέπεις την επιλογή . Επειδή βλεπω οτι εχεις και άλλα προβλήματα ,μπες σε recovery και κανε wipe cache και dalvik cache . Θα σε παρακαλούσα να μην κάνεις συνεχόμενα post .Χρησιμοποίησε την τροποποίηση μηνύματος για να προσθέσεις ή να αφαιρεσεις αυτά που θέλεις . Edited February 25, 2013 by m7ixalis Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lougras Δημ. February 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2013 Καλησπερα με τη 42.1 μου κολλαγε η καμερα ειδικα οταν εκανα εναλλαγη πισω-μπροστινη...με την 44 δεν μ'εστελνε ουτε λαμβανα μηνυματα...την 44.1 την εχει δοκιμασει κανεις; εχει προβληματα bugs Κλπ;ειναι leaked να φανταστω οχι τοσο stable ακομα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. February 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2013 Καλησπερα με τη 42.1 μου κολλαγε η καμερα ειδικα οταν εκανα εναλλαγη πισω-μπροστινη...με την 44 δεν μ'εστελνε ουτε λαμβανα μηνυματα...την 44.1 την εχει δοκιμασει κανεις; εχει προβληματα bugs Κλπ;ειναι leaked να φανταστω οχι τοσο stable ακομα... Της πέρασες με full wipe ? Αν όχι ξαναπερνα την και δοκίμασε. Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m4rvel Δημ. February 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2013 Να ρωτησω ποιες ειναι οι ουσιαστικες διαφορες αναμεσα στις ρομ πχ την 37-38-39-40 με την 41-42 κλπ?Εγω δεν βλεπω καμια διαφορα και το βρισκω ασκοπο να φλασαρω καθε 10 μερες ρομ πχ για το τιποτα,αν εχω καπου λαθος πειτε μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motomoto00 Δημ. February 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2013 (edited) Να ρωτησω ποιες ειναι οι ουσιαστικες διαφορες αναμεσα στις ρομ πχ την 37-38-39-40 με την 41-42 κλπ?Εγω δεν βλεπω καμια διαφορα και το βρισκω ασκοπο να φλασαρω καθε 10 μερες ρομ πχ για το τιποτα,αν εχω καπου λαθος πειτε μου. Αλλαζει το firmware φιλε...Τι περιμενες; σε καθε νεα εκδοση να σου δινει και 1 gb Ram δωρο; Κατσε σε μια εκδοση και ανα 2-3 εκδοσεις να φλασαρεις αν θες.. Edited February 25, 2013 by motomoto00 Παράθεση ☆☆☆ Motomoto00 Theme for Note-II ☆☆☆ ☆☆☆ Motomoto00 Theme for SGS-III ☆☆☆ Android Greek Team - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gotnoizzzz Δημ. February 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2013 Να ρωτησω ποιες ειναι οι ουσιαστικες διαφορες αναμεσα στις ρομ πχ την 37-38-39-40 με την 41-42 κλπ?Εγω δεν βλεπω καμια διαφορα και το βρισκω ασκοπο να φλασαρω καθε 10 μερες ρομ πχ για το τιποτα,αν εχω καπου λαθος πειτε μου. m4rvel θες να κάνεις κανα full wipe? έτσι μοίπως δεν έκατσε καλά το flashάρισμα και γιαυτό δεν καταλαβαίνεις την διαφορά στις versions Παράθεση halasy το s2. δεν πράζ ρα χαζέ πάρι του s3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apsogos Δημ. February 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2013 παιδια καλησπερα.Εβαλα την 44.1 σημερα...εκανα full wipe ktl μεσω cwm το θεμα ειναι οτι παρατηρησα οτι δεν καθαριζε ολους τους φακελους και μπηκα και εκανα factory reset απο το μενου.οκ καθαρισσ περασα την ρομ παντα περνω titanium....μαλλον κατι δεν ειχα καταλαβει σωστα εφοσον πχ παιχνιδια οπως wild blood...gta vice & shadow gun ειχα γινει restore χωρις τα data απο την εσωτερικη καρτα.πανε τα save πανε ολα και παλι απο την αρχη.τι δεν εκανα σωστα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts