tora33 Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 Ναι, πάντα full wipe αν δεν συμβαίνει κάτι άλλο , ίσως δεν κάθισε καλά με την ευκαιρία , @Indie said : Omega v43 is ready and from my tests it runs super (συμφωνώ απόλυτα) So I will release it tomorrow and I will not remove v42.1 if someones wants to try both and choose Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mousi Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 αν δεν συμβαίνει κάτι άλλο , ίσως δεν κάθισε καλά με την ευκαιρία , @Indie said : Omega v43 is ready and from my tests it runs super (συμφωνώ απόλυτα) So I will release it tomorrow and I will not remove v42.1 if someones wants to try both and choose Ναι κι εγώ αυτήν περιμένω γιατί έχω ξεμείνει στην 37.1 :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m4rvel Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 αν δεν συμβαίνει κάτι άλλο , ίσως δεν κάθισε καλά με την ευκαιρία , @Indie said : Omega v43 is ready and from my tests it runs super (συμφωνώ απόλυτα) So I will release it tomorrow and I will not remove v42.1 if someones wants to try both and choose Σε τι συμφωνεις? αφου δεν εχει βγει ακομα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Idomeneas80 Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 Ο Γιώργος ανήκει στην OMEGA team. Προφανώς έχει ήδη δοκιμάσει την 43... Παράθεση Ιδομενέας iPhone 7 Black iPad Air 2 Space Grey Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. February 22, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 Νέα έκδοση Omega v43 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1663656 Προσοχή, η νέα v43 είναι FULL WIPE μόνο! Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 Νέα έκδοση Omega v43 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1663656 Προσοχή, η νέα v43 είναι FULL WIPE μόνο! Της εννοείς full wipe ? Εμείς που έχουμε την 42 πρεπει να κάνουμε αναγκαστικά full wipe ? Και μετά πάλι στήσιμο από την αρχή ? Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 (edited) Της εννοείς full wipe ? Εμείς που έχουμε την 42 πρεπει να κάνουμε αναγκαστικά full wipe ? Και μετά πάλι στήσιμο από την αρχή ? ναι αν δεν βαριέσαι Flashing with No Full Wipe will FC System , to fix this clear Contacts storage and sync them again - this solution by demon-knight posted here. http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=38315989&postcount=50056 edit: αξίζει τον κόπο έστω και με full wipe (η rom πετάει) χωρίς full wipe θα έχουμε το μήνυμα : Unfortunately, the process android.process.acore has stopped settings>applications mananger>πάνω δεξιά στο all ,βρίσκουμε τα "contacts" το επιλέγουμε και κάνουμε "clear data" – μετά πίσω , βρίσκουμε το "contacts storage" το επιλέγουμε και κάνουμε "clear data" Edited February 22, 2013 by tora33 Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 ναι αν δεν βαριέσαι Flashing with No Full Wipe will FC System , to fix this clear Contacts storage and sync them again - this solution by demon-knight posted here. http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=38315989&postcount=50056 edit: αξίζει τον κόπο έστω και με full wipe Απ οτι καταλαβα αυτο που αναφερεις στην 43 δεν γινεται πλεον..γτ οπως αναφερθηκε ειναι μονο full wipe. Αναγκαστικα δηλαδη πας σε full wipe! Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Idomeneas80 Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 Εγώ την πέρασα full wipe όπως πάντα. Δείχνει μια χαρά. Δεν είναι τόσο σπουδαία υπόθεση το full wipe. Όλα μαζί, δηλαδή nandroid backup, titanium backup και μετά εγκατάσταση ROM, εγκατάσταση theme (motomoto), αλλαγή touch wiz (5Χ6) και πέρασμα των εφαρμογών από το backup του titanium ούτε 40 λεπτά δεν παίρνει. Κι έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Παράθεση Ιδομενέας iPhone 7 Black iPad Air 2 Space Grey Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 (edited) Απ οτι καταλαβα αυτο που αναφερεις στην 43 δεν γινεται πλεον..γτ οπως αναφερθηκε ειναι μονο full wipe. Αναγκαστικα δηλαδη πας σε full wipe! αν κάνεις τα παρα πάνω, δεν θα έχεις πρόβλημα , ρυθμίσεις>Διαχειριστής εφαρμογών>πάνω δεξιά στο ΟΛΑ ,βρίσκουμε τα "Χώρος αποθήκευσης επαφ...">εκκαθάριση δεδομένων αν δεν τα καταφέρεις , κάνεις full wipe , εγώ πάντα κάνω full wipe Edited February 22, 2013 by tora33 Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Devil_7 Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 Ρε παιδιά, με αυτό το Google + τι παίζει; Τρέχει συνέχεια χωρίς να το ανοίξω και μου ρουφάει τη μπαταρία; Μπορώ να το βγάλω τελείως; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 Ρε παιδιά, με αυτό το Google + τι παίζει; Τρέχει συνέχεια χωρίς να το ανοίξω και μου ρουφάει τη μπαταρία; Μπορώ να το βγάλω τελείως; Σε γενικες γραμμες ειναι κατι σαν το facebook.. Αν εισαι root μπορεις να το διαγραψεις τελειως..επισης μπορεις να πας στις εφαργογες-ολα-να το βρεις απο εκει και να το απενεργοποιησεις. Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Devil_7 Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 Σε γενικες γραμμες ειναι κατι σαν το facebook.. Αν εισαι root μπορεις να το διαγραψεις τελειως..επισης μπορεις να πας στις εφαργογες-ολα-να το βρεις απο εκει και να το απενεργοποιησεις. Αυτό έχω κάνει τώρα. Απλά αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι τα mb που καταναλώθηκαν. Είναι από όταν έβαλα την 42.1. Πως κατανάλωσε σχεδόν 1gb? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Idomeneas80 Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 Το Google+ καθώς και αρκετές άλλες εφαρμογές, μπορείς να μην το εγκαταστήσεις εξ αρχής αφού σου δίνει την επιλογή κατά την εγκατάσταση της ROM ο Aroma installer να διαλέξεις μόνο όσες εφαρμογές θες. Δοκίμασε κανείς να περάσει άλλο kernel στην 43 ? Παράθεση Ιδομενέας iPhone 7 Black iPad Air 2 Space Grey Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix30 Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 Το Google+ καθώς και αρκετές άλλες εφαρμογές, μπορείς να μην το εγκαταστήσεις εξ αρχής αφού σου δίνει την επιλογή κατά την εγκατάσταση της ROM ο Aroma installer να διαλέξεις μόνο όσες εφαρμογές θες. Δοκίμασε κανείς να περάσει άλλο kernel στην 43 ? πέρασα εγώ τον perseus και δουλεύει κανονικά. Το μόνο θέμα μου είναι πως δε μπορώ αν αλλάξω το lockscreen wallpaper της omega.. ξέρει κανείς γιατί;; έκανα full wipe και επέλεξα no bloatware. Με την 42 δεν είχα αυτό το πρόβλημα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 πέρασα εγώ τον perseus και δουλεύει κανονικά. Το μόνο θέμα μου είναι πως δε μπορώ αν αλλάξω το lockscreen wallpaper της omega.. ξέρει κανείς γιατί;; έκανα full wipe και επέλεξα no bloatware. Με την 42 δεν είχα αυτό το πρόβλημα.. Πήγαινέ εφαρμογές ολα βρες το gallery και κανε clear data κτλ και ξαναδοκίμασε.. Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix30 Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 Πήγαινέ εφαρμογές ολα βρες το gallery και κανε clear data κτλ και ξαναδοκίμασε.. το έκανα αλλά δε διορθώθηκε το πρόβλημα.. καμμιά άλλη ιδέα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motomoto00 Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 το έκανα αλλά δε διορθώθηκε το πρόβλημα.. καμμιά άλλη ιδέα; Ποιο wallpaper θελεις να βαλεις? ανεβασε το wallpaper να δοκιμασω κατι που θελω... Παράθεση ☆☆☆ Motomoto00 Theme for Note-II ☆☆☆ ☆☆☆ Motomoto00 Theme for SGS-III ☆☆☆ Android Greek Team - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 πέρασα εγώ τον perseus και δουλεύει κανονικά.Το μόνο θέμα μου είναι πως δε μπορώ αν αλλάξω το lockscreen wallpaper της omega.. ξέρει κανείς γιατί;; έκανα full wipe και επέλεξα no bloatware. Με την 42 δεν είχα αυτό το πρόβλημα.. με το perseus δεν ξέρω, όπως είναι η rom , απλά το αλλάζεις Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix30 Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 Ποιο wallpaper θελεις να βαλεις? ανεβασε το wallpaper να δοκιμασω κατι που θελω... Η φωτογραφία είναι περίπου 2MB αλλά όταν την ανεβάζω έχει μέγεθος 450kb. Χρειάζεσαι την αρχική; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix30 Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 (edited) με το perseus δεν ξέρω, όπως είναι η rom , απλά το αλλάζεις φαντάζομαι δεν είναι θέμα του κέρνελ γιατί και με την 42 μια χαρά δούλευε και με perseus. άνοιξα την gallery, πήγα να διαλέξω την εικόνα ώστε να την κάνω set as lockscreen wallpaper και το κινητό κόλλησε και έκανε επανεκίνηση.. Edited February 22, 2013 by panoramix30 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motomoto00 Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 Η φωτογραφία είναι περίπου 2MB αλλά όταν την ανεβάζω έχει μέγεθος 450kb. Χρειάζεσαι την αρχική; Οχι δεν θελω την αρχικη, κατεβασε αυτο και φλασαρε το απο recovery...Μετα δοκιμασε να αλλαξεις το wllpaper με το στοκ gallery... Παράθεση ☆☆☆ Motomoto00 Theme for Note-II ☆☆☆ ☆☆☆ Motomoto00 Theme for SGS-III ☆☆☆ Android Greek Team - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix30 Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 Οχι δεν θελω την αρχικη, κατεβασε αυτο και φλασαρε το απο recovery...Μετα δοκιμασε να αλλαξεις το wllpaper με το στοκ gallery... δε χρειάστηκε να το αλλάξω, όταν έκανα reboot μπήκε μόνο του! Σε ευχαριστώ πολύ! Τί έφταιγε τελικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motomoto00 Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 δε χρειάστηκε να το αλλάξω, όταν έκανα reboot μπήκε μόνο του! Σε ευχαριστώ πολύ! Τί έφταιγε τελικά; Απλα σου αλλαξα το wallpaper, δεν εκανα κατι παρα πανω..Η κρατα το ετσι πως ειναι η ξανα δοκιμασε να το αλλαξεις μηπως ξεκολλησε... Παράθεση ☆☆☆ Motomoto00 Theme for Note-II ☆☆☆ ☆☆☆ Motomoto00 Theme for SGS-III ☆☆☆ Android Greek Team - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix30 Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 Απλα σου αλλαξα το wallpaper, δεν εκανα κατι παρα πανω..Η κρατα το ετσι πως ειναι η ξανα δοκιμασε να το αλλαξεις μηπως ξεκολλησε... δοκίμασα πάλι να το αλλάξω αλλά δε γίνεται, παραμένει κολλημένο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts