Jump to content

[ROM] Omega Rom και Omega Files

ioathe
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημερα.

Εχω προβλημα με την μπαταρια απο τοτε που ξεκινησα το root και την εγκατασταση των omega firmwares. Συγκεκριμενα στεγνωνει στην αναμονη πολυ γρηγορα. Καποιος να βοηθησει τι μπορει να φταιει και που θα βρω καλυτερη βοηθεια στο forum για το θεμα αυτο.

Ευχαριστω

Θα πρότεινα να δεις ποιες εφαρμογές συγχρονιζουν και πόσο συχνά μέσα στην μπαταρία από τις ρυθμίσεις.. Σίγουρα δεν είναι θέμα της ρομ ;)

• Απαντήσεις 4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Θα πρότεινα να δεις ποιες εφαρμογές συγχρονιζουν και πόσο συχνά μέσα στην μπαταρία από τις ρυθμίσεις.. Σίγουρα δεν είναι θέμα της ρομ ;)

Υπαρχει περιπτωση να κανει την ζημια καποιο προγραμμα ελεγχου της μπαταριας? Π.χ. το Battery Doctor ή το Battery Calibration?

Πριν απο λιγο ετρεξα και αυτο : cell_stand by_Fix.zip και θα τσεκαρω μες την ημερα πως θα παει...

Καλημερα.

Εχω προβλημα με την μπαταρια απο τοτε που ξεκινησα το root και την εγκατασταση των omega firmwares. Συγκεκριμενα στεγνωνει στην αναμονη πολυ γρηγορα. Καποιος να βοηθησει τι μπορει να φταιει και που θα βρω καλυτερη βοηθεια στο forum για το θεμα αυτο.

Ευχαριστω

η μπαταρία για μένα είναι πολύ καλή http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4297655#post4297655

αν έχεις χρόνο βάλε την omega με full wipe και δοκίμασέ την χωρίς εφαρμογές κ.λ.π. , αν έχεις πάλι πρόβλημα με την μπαταρία κάνε εργοστασιακές ρυθμίσεις , αλλά πριν , πάρε όλους του φακέλους σου στο p.c. σου γιατί ξέρεις ότι θα χαθούν

δεν φταίει http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1732722

dok;imase beterbaterystats

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.asksven.betterbatterystats&hl=el

Edited by tora33
OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1

η μπαταρία για μένα είναι πολύ καλή http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4297655#post4297655

αν έχεις χρόνο βάλε την omega με full wipe και δοκίμασέ την χωρίς εφαρμογές κ.λ.π. , αν έχεις πάλι πρόβλημα με την μπαταρία κάνε εργοστασιακές ρυθμίσεις , αλλά πριν , πάρε όλους του φακέλους σου στο p.c. σου γιατί ξέρεις ότι θα χαθούν

Οταν λες με full wipe τι εννοείς ?

Οταν λες με full wipe τι εννοείς ?

δεν είναι θέμα της rom που λέει και ο Ευθύμης

όταν ερχόμαστε από άλλη rom (π.χ. official) κάνουμε πάντα σε recovery:

wipe data/factory reset

wipe cache partition και

advanced/ wipe dalvik cache

και μετά τα γνωστά όπως τα έκανες

install zip from internal sdcard

choose zip from internal sdcard

βρίσκουμε το αρχείο (της rom) το επιλέγουμε

install (πατάμε το efs backup ) και μετά install (εγκατάσταση) την rom

reboot system

καλωσόρισες στο κλαμπ της omega

Edited by tora33

όταν ερχόμαστε από άλλη rom (π.χ. official) κάνουμε πάντα σε recovery:

wipe data/factory reset

wipe cache partition και

advanced/ wipe dalvik cache

Οταν προτοπερασα την Omega v26 τα εκανα αυτα που αναγραφεις.

Εν συνεχεια στο περασμα στην v26.1 απλα εγκατέστησα το zip αρχεια χωρις να κανω κατι αλλο.

Αυτο : "install (πατάμε το efs backup )" δεν το εκανα, εκανα κατευθειαν install το zip αρχειο της rom

Edited by gthebest

Οταν προτοπερασα την Omega v26 τα εκανα αυτα που αναγραφεις.

Εν συνεχεια στο περασμα στην v26.1 απλα εγκατέστησα το zip αρχεια χωρις να κανω κατι αλλο.

αν έχεις χρόνο κάνε πάλι full wipe και κοιταξέτο χωρίς εφαρμογές αν όλα είναι καλά , πέρνα μια-μια τις εφαρμογές σου και κάνε έλεγχο

και ότι σου πει εδω η παραία

τα λέμε πάλι το βραδάκι , καλή επιτυχία

για το το efs backup κάντο τώρα δεν έχει σχέση με την μπαταρία

σε recovery κάνε και advance/wipe battery stats

καλησπερα στα παιδια.

βγηκε τελικα η 26.1 ? κανενα λινκ? δεν μπορω να την βρω.

ειναι σιγουρο για full wipe? γιατι αν ειναι ετσι δεν αντεχω παλι στησιμο. μολις τελειωσα στην ουσια με την 26. :mad:

καλησπερα στα παιδια.

βγηκε τελικα η 26.1 ? κανενα λινκ? δεν μπορω να την βρω.

ειναι σιγουρο για full wipe? γιατι αν ειναι ετσι δεν αντεχω παλι στησιμο. μολις τελειωσα στην ουσια με την 26. :mad:

Έχει βγει και δεν χρειάζεται full wipe. Ψάξε 2-3 σελίδες πίσω και υπάρχει link με τορρεντ να τη κατεβάσεις.

Έχει βγει και δεν χρειάζεται full wipe. Ψάξε 2-3 σελίδες πίσω και υπάρχει link με τορρεντ να τη κατεβάσεις.

να σε καλα φιλε μου. ελπιζω να την βρω.

κανενα wipe δεν χρειαζεται?

την βρηκα την 26.1 , αλλα δεν εχει καποιο λινκ για κατεβασμα.!

σε recovery : advanced/Fix permissions

μολις εκανα και fix permisions , εκανε επανεκινιση και εχει κολησει εδω και ωρα στο samsung.! :O

κατι συμβαινει. δοκιμασα και επανεκινηση και μολις μπανει στο λειτουργικο, κανει παλι επανεκινηση μονο του, και κολαει στο samsung. ολα αυτα μετα το fix permisions.

παιδια ξερει κανενας για το συγκεκριμενο προβλημα που μπορει να βοηθησει, γιατι δεν εχω τηλεφωνο.! δοκιμασα παλι με reboot και τα 2 wipe, και παλι fix permitions, αλλα τιποτα.

τελικα επανηλθε, αλλα μετα απο nandroid restore ευτυχως. παντως fix permitions δεν ξανα ακουμπαω ποτε.!

:!: Από Ομάδα Διαχείρισης

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε την Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή την Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος.

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων

να σε καλα φιλε μου. ελπιζω να την βρω.

κανενα wipe δεν χρειαζεται?

την βρηκα την 26.1 , αλλα δεν εχει καποιο λινκ για κατεβασμα.!

μολις εκανα και fix permisions , εκανε επανεκινιση και εχει κολησει εδω και ωρα στο samsung.! :O

κατι συμβαινει. δοκιμασα και επανεκινηση και μολις μπανει στο λειτουργικο, κανει παλι επανεκινηση μονο του, και κολαει στο samsung. ολα αυτα μετα το fix permisions.

παιδια ξερει κανενας για το συγκεκριμενο προβλημα που μπορει να βοηθησει, γιατι δεν εχω τηλεφωνο.! δοκιμασα παλι με reboot και τα 2 wipe, και παλι fix permitions, αλλα τιποτα.

τελικα επανηλθε, αλλα μετα απο nandroid restore ευτυχως. παντως fix permitions δεν ξανα ακουμπαω ποτε.!

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε την Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή την Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος.

Πέρασες την v26.1 και μετά σου έκανε επανεκκινήσεις?

Ποια rom είχες πριν? Full wipe δεν χρειάζεται αν είχες την v26. Αλλιώς χρειάζεται.

@stallone

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4302246#post4302246 το είδες

Rom is No Full Wipe

από 26 se 26.1

wipe cache partition και

advanced/ wipe dalvik cache (αν και τα κάνει η rom)

advanced/Fix permissions =αθώο (πάντα μετά από την εγκατάσταση των εφαρμογών μας)

όταν υπάρχει πρόβλημα μετά την εγκατάσταση φλασάρουμε πάντα πάλι την rom, δεν προσπαθούμε να λύσουμε το πρόβλημα

Edited by tora33

Πέρασες την v26.1 και μετά σου έκανε επανεκκινήσεις?

Ποια rom είχες πριν? Full wipe δεν χρειάζεται αν είχες την v26. Αλλιώς χρειάζεται.

λοιπον ειχα την 26, (με full wipe απο την προηγουμενη που ειχα, για καλο και για κακο) και απλα περασα το theme motomoto. μου αρεσε παρα πολυ, και την αλλη μερα εκανα fix permisions. οταν εγινε επανεκινιση, ειχε κολησει στο samsung. αφου ειδα οτι δεν προκειτε να μπει, εκλεισα το τηλεφωνο, και την δευτερη φορα που προσπαθησε να ανοιξει, απλως εμπαινε , και καπακι επανεκινηση παλι, και κολλημα στο samsung. αφου ειδα οτι μαλλον δεν προκειτε να συνελθει, εκανα restore nandroid. δυστυχως οταν ειχα κανει backup δεν ειχα τελειωσει τελειως το στησιμο, και εχασα καποια πραγματα. δεν μου εκοψε οτι μπορει να εφτιαχνε περνωντας την ρομ απο πανω παλι. δεν πειραζει. οσο ζεις μαθαινεις. :)

@stallone

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4302246#post4302246 το είδες

Rom is No Full Wipe

από 26 se 26.1

wipe cache partition και

advanced/ wipe dalvik cache (αν και τα κάνει η rom)

advanced/Fix permissions =αθώο (πάντα μετά από την εγκατάσταση των εφαρμογών μας)

όταν υπάρχει πρόβλημα μετά την εγκατάσταση φλασάρουμε πάντα πάλι την rom, δεν προσπαθούμε να λύσουμε το πρόβλημα

κατανοητο. :)

Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω, εγώ που είμαι με την official 4.0.4 (ics δηλαδή), για να πάω σε Jellybean, μπορώ κατευθείαν να εγκαταστήσω την omega 26.1; Μόνο το zip αρχείο που δίνει (γύρω στα 700mb) και είμαι έτοιμος; Με τις οδηγίες εγκατάστασης μιας custom rom δηλαδή και τίποτα άλλο; Δεν χρειάζεται σύνδεση με pc, odin κτλ; Να τονίσω ότι είμαι root.

Ευχαριστώ πολύ!

Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω, εγώ που είμαι με την official 4.0.4 (ics δηλαδή), για να πάω σε Jellybean, μπορώ κατευθείαν να εγκαταστήσω την omega 26.1; Μόνο το zip αρχείο που δίνει (γύρω στα 700mb) και είμαι έτοιμος; Με τις οδηγίες εγκατάστασης μιας custom rom δηλαδή και τίποτα άλλο; Δεν χρειάζεται σύνδεση με pc, odin κτλ; Να τονίσω ότι είμαι root.

Ευχαριστώ πολύ!

Δε χρειαζεσαι τιποτα αλλο.

Περασε τη (το .zip αρχειο) με wipe data/factory reset, wipe dalvik, wipe cache και εισαι ετοιμος.

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Δε χρειαζεσαι τιποτα αλλο.

Περασε τη (το .zip αρχειο) με wipe data/factory reset, wipe dalvik, wipe cache και εισαι ετοιμος.

Σε ευχαριστώ πολύ! Μόλις το έκανα. Ούτε 10 λεπτά υπόθεση δεν είναι τελικά

καλησπερα σε ολους σας.εχω ενα galaxy s3 me omega rom v26.1,η ρομ δουλευει πολυ καλα και ειναι σταθερη,εχω ομως ενα θεμα με τα ενσυρματα ακουστικα,τα στοκ ακουστικα και αυτα που αγορασα ta a jays one+ δε δουλευουν σωστα και πολλες φορες χρειαζεται να πατησω το πληκτρο πολλες φορες για να λειτουργησουν.υπαρχει καποιο zip h fix για αυτο το θεμα επισης οτι και αν εκανα ο υπολογιστης μου δεν βλεπει το κινητο για την μεταφορα δεδομενων οχι me kies αλλα το android transfer...σε macbook pro os x lion προσπαθησα τα παντα χωρις καμμια επιτυχια ευχαριστω

παιδια μου συναιβει ενα κουφο σημερα εβαλα την 26.1 με full wipe πριν την ειχα χωρις wipe εκανα επαναφορα με titanium και κατευθειαν fix permisions οταν ολοκληρωθηκε η επανεκινηση ειχα το wallpaper που ειχαν πριν περασω την 26.1 με full wipe και μου εβαλε στην lockscreen ενα wallpaper που δεν το ειχα ξαναδει και δεν υπηρχε στο κινητο. εχει τυχει σε κανενα αυτο? με το titanium εκτος απο εφαρμογες κραταμε και τα wallpaper της αρχικης και της lockscreen?
υπογραφή εκτός ορίων

καλησπερα σε ολους σας.εχω ενα galaxy s3 me omega rom v26.1,η ρομ δουλευει πολυ καλα και ειναι σταθερη,εχω ομως ενα θεμα με τα ενσυρματα ακουστικα,τα στοκ ακουστικα και αυτα που αγορασα ta a jays one+ δε δουλευουν σωστα και πολλες φορες χρειαζεται να πατησω το πληκτρο πολλες φορες για να λειτουργησουν.υπαρχει καποιο zip h fix για αυτο το θεμα επισης οτι και αν εκανα ο υπολογιστης μου δεν βλεπει το κινητο για την μεταφορα δεδομενων οχι me kies αλλα το android transfer...σε macbook pro os x lion προσπαθησα τα παντα χωρις καμμια επιτυχια ευχαριστω

αυτο με τα ακουστικα δεν νομιζω οτι ειναι θεμα ρομ. το κανει και σε μενα τωρα με την 26.1 και το εκανε και με την μαμα.(νομιζω πως ενοεις οτι δεν δουλευουν σωστα με την μουσικη) το κανει συνηθως μετα απο pause. στην ουσια αργει να ξεκινησει το τραγουδι νομιζω. κατεβασε το player pro, που ισως στο μετριασει το προβλημα. εγω με αυτο ακουω. και εχει και equalizer και ρυθμιση για να πηγαινεις και στο πιο πισω κομματι, και με ενδιεφερε πολυ αυτο.

οσον αφορα την μεταφορα δεδομενων, μηπως δεν εχεις ανοιξει την ρυθμιση την οποια θα επιτρεψει στο pc να το δει σαν σκληρο?

διαλεξε την επιλογη, (συσκευη μεσων MTP) και οχι (καμερα PTP). δεν ξερω αν ειναι αυτο, αλλα πολλοι το κανουν λαθος.

παιδια μου συναιβει ενα κουφο σημερα εβαλα την 26.1 με full wipe πριν την ειχα χωρις wipe εκανα επαναφορα με titanium και κατευθειαν fix permisions οταν ολοκληρωθηκε η επανεκινηση ειχα το wallpaper που ειχαν πριν περασω την 26.1 με full wipe και μου εβαλε στην lockscreen ενα wallpaper που δεν το ειχα ξαναδει και δεν υπηρχε στο κινητο. εχει τυχει σε κανενα αυτο? με το titanium εκτος απο εφαρμογες κραταμε και τα wallpaper της αρχικης και της lockscreen?

μηπως εκανες κανεναν συγχρονισμο επαναφορα απο καποιον λογαριασμο email, Gmail η οτιδηποτε και ειχε κρατησει εκει καποιο wallpaper απο πιο παλια?

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων

μηπως εκανες κανεναν συγχρονισμο επαναφορα απο καποιον λογαριασμο email, Gmail η οτιδηποτε και ειχε κρατησει εκει καποιο wallpaper απο πιο παλια?
οχι ειχα το wallpaper απο το theme της Anastasia εκανα full wipe οταν ξαναμπουταρε το κινητο ειχε ενα κλασικο της samsung εκανα επαναφορα με titanium και κατευθειαν fix permisions μεσω cwm οταν ξαναμπουταρα το κινητο το wallpaper της Anastasia ειχε επιστρεψει και για wallpaper της lockscreen ειχα ενα ασχετο που δεν υπηρε καν στην συλλογη μου πολυ κουλο αυτο
υπογραφή εκτός ορίων

οχι ειχα το wallpaper απο το theme της Anastasia εκανα full wipe οταν ξαναμπουταρε το κινητο ειχε ενα κλασικο της samsung εκανα επαναφορα με titanium και κατευθειαν fix permisions μεσω cwm οταν ξαναμπουταρα το κινητο το wallpaper της Anastasia ειχε επιστρεψει και για wallpaper της lockscreen ειχα ενα ασχετο που δεν υπηρε καν στην συλλογη μου πολυ κουλο αυτο

για αυτα τα κουλα που λες, αποφευγω παντα να επαναφερω με titanium και λοιπα τις εφαρμογες. δεν ξερω αλλα δεν το νοιωθω καθαρο ρε παιδι μου το τηλεφωνο, αν δεν το στησω απο την αρχη. τι να πω? μπορει να χανω και τον χρονο μου τσαμπα, αλλα ετσι το κανω παντα. :)

παιδια καλημερα.χθες φλασαρα το siii μου με τνη omega.κατεβαζω την εφαρμογη(η οποια δουλευε κανονικα πριν το flash) video caller id παω να κανω τις απαραιτητες ρυθμισεις και κει που παω να επιλεξω το βιντεο με πεταει εξω και μου λεει οτι η εφαρμογη διακοπηκε.μπορει καποιος να βοηθησει;

παιδια καλημερα.χθες φλασαρα το siii μου με τνη omega.κατεβαζω την εφαρμογη(η οποια δουλευε κανονικα πριν το flash) video caller id παω να κανω τις απαραιτητες ρυθμισεις και κει που παω να επιλεξω το βιντεο με πεταει εξω και μου λεει οτι η εφαρμογη διακοπηκε.μπορει καποιος να βοηθησει;

Καλημερα φιλε. Δοκιμασα κι εγω μονο για να σου απαντήσω και κανει το ιδιο σ'εμενα..(μαλλον δεν την ενημερωσαν για JB) Δοκιμασε την παρα κατω εφαρμογή, ειναι πολυ καλύτερη και δουλευει..

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.androminigsm.fscifree&feature=more_from_developer#?t=W251bGwsMSwxLDEwMiwiY29tLmFuZHJvbWluaWdzbS5mc2NpZnJlZSJd

Παιδιά πέρασα την 26.1 και παρατηρώ αρκετά widfet reload και αρκετό lag στις επαφές, dialer, αρχείο καταγραφών κλπ . Είναι φυσιολογικό ? Να τονίσω πώς πέρασα την rοm με fulll wipe και τα 2 φαινόμενα είναι εντονότερα από την ICS 4.0.4

EDIT Επίσης να προσθέσω πως όταν καλώ ή με καλεί επαφή με εικόνα στην επόμενη κλήση που θα λάβω ή θα κάνω θα εμφανιστεί 1α η εικόνα της προηγούμενης επαφής

Edited by _Stamatis_

Καλημερα φιλε. Δοκιμασα κι εγω μονο για να σου απαντήσω και κανει το ιδιο σ'εμενα..(μαλλον δεν την ενημερωσαν για JB) Δοκιμασε την παρα κατω εφαρμογή, ειναι πολυ καλύτερη και δουλευει..

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.androminigsm.fscifree&feature=more_from_developer#?t=W251bGwsMSwxLDEwMiwiY29tLmFuZHJvbWluaWdzbS5mc2NpZnJlZSJd

οκ φιλε μου σ'ευχαριστω.απλα το ειχα αγορασει.δεν πειραζει.ευχαριστω πολυ.

α και κατι ακομη φιλε μου.σε τι διαστασεις να το κοβω το βιντεο για να πιανει ολη την οθονη;

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων