tora33 Δημ. August 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2012 (edited) Τι να πω δεν ξερω....Παντως αυτο μου βγαζει..Εχω γραψει στα προηγουμενα ποστ ακριβως τι εγινε... (τώρα το είδα δεν διάβασα όλα τα ποστ σου) το τηλέφωνό σου ίσως είναι κλειδωμένο , γιαυτό σου κλείδωσε την sim , υπήρχε το πρόβλημα με αυτό το Firmware XXBLG6 είναι παράλογο να έχεις κάτι τέτοιο , μήπως φλάσαρες άλλη rom ?? http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=29371863&postcount=10067 και με την ευκαιρία , σε κάποιο μέρος που δεν είχα wifi , τώρα έχω , δυνάμωσε το σήμα Edited August 19, 2012 by tora33 Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsigo21 Δημ. August 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2012 Ειμαι στην 13 και λεω να δοκιμασω την 14. Το ερωτημα ειναι: full wipe or not full wipe? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. August 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2012 (edited) Ειμαι στην 13 και λεω να δοκιμασω την 14. Το ερωτημα ειναι: full wipe or not full wipe? το ίδιο είναι , καλύτερα με full wipe αν δεν βαριέσαι και πρόσεξε καμιά περίεργη εφαρμογή αν έχεις , εγώ έκανα μεταφορά από titanium και δουλεύουν όλες καλά Edited August 19, 2012 by tora33 Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. August 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2012 Ειμαι στην 13 και λεω να δοκιμασω την 14. Το ερωτημα ειναι: full wipe or not full wipe? Φυσικά και θα κανεις foul wipe αν θες να δουλεύουν όλα σωστά. Επίσης να αποφύγεις να επαναφερεις περίεργες εφαρμογές - εργαλεία που κάνουν επεμβάσεις στο συστημα. Κράτησε την με όσο γίνεται λιγότερες εφαρμογές και σιγά σιγά θα προσθέτεις μια μια όσες είναι επιφοβες. Την έχω φλασαρει και τα πάει πολύ καλά. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. August 19, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2012 Περιμενω να κατεβει το επισημο Firmware και ενημερωνω...Ναι Cosmote εχω.. Δοκιμασε και αυτο: Βαλε την Omega v13. Μετα βρες την εφαρμογή Voodo SIM Unlock, (απο εδω που ειμαι δεν μπορω να σου βρω link), και τρεξε την για να ξεκλειδώσεις το τηλεφωνο. Αν ξεκλειδώσει, μετα για να μην σου κλειδώσει και πάλι μετά απο reboot, μπες σε recovery και βάλε και παλι την Omega v13. Και διαβασε και εδω [TOOL & HACK] unlock your SIM FOREVER (ICS & JB) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1839200 Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Milfas Δημ. August 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2012 Αγαπητε Φιλε Γιαννη,αυτην δεν κανει...? θα το λυσουμε το θεματακι με τον φιλο Ο.Κ https://play.google.com/store/apps/details?id=com.unlockunit&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS51bmxvY2t1bml0Il0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. August 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2012 Δεν καταλαβαίνω γιατί να τρέξει κάτι να ξεκλειδώσει την συσκευή. Να περάσει official (χάνοντας φυσικά το root),να καθαρίσει την συσκευή από φακέλους titanium κτλ, και αν παραμένει το πρόβλημα να το πάει πίσω και να τους το πετάξει στα μούτρα απαιτώντας νέα συσκευή!! Τι σημαίνει κλειδωμένο? Το παιδί πλήρωσε για international sim free συσκευή, σωστά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik187 Δημ. August 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2012 (edited) Δοκιμασε και αυτο: Βαλε την Omega v13. Μετα βρες την εφαρμογή Voodo SIM Unlock, (απο εδω που ειμαι δεν μπορω να σου βρω link), και τρεξε την για να ξεκλειδώσεις το τηλεφωνο. http://dl.project-voodoo.org/apps/VoodooGalaxySIIISimUnlock.apk βρήκα και αυτό τον οδηγό δεν ξέρω αν μπορεί να βοηθήσει http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=27581018#post27581018 για δοκιμασε και αυτο http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1731931 Edited August 19, 2012 by nik187 Παράθεση Νικήτας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iolaos1989 Δημ. August 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2012 Φιλε efthimi εχεις δικαιο σε αυτο που λες και δεν ξερω το λογο που μου το εδωσαν ετσι...Απλα επειδη αν τους το παω θα υσχηριστουν πιστευω οτι εγω κατι πηγα να αλλαξω στην συσκευη και οτι εγω φταιω και δεν θα μου την αλλαξουν και θα με νευριασουν και θα κοπανισω κανεναν μεσα εκει...Θα κανω αρχικα αυτα που μου λενε τα παιδια και βλεπουμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsigo21 Δημ. August 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2012 Όλα καλά μέχρι τώρα με την 14. Μόνο ο nova μου κάνει κάτι κόλπα ( κανει κατι σκιες σε οτι εχω στις οθονες μολις αλλαζω σελιδα)αλλά θα δοκιμάσω και τον apex να δω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iolaos1989 Δημ. August 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2012 Παιδια ολα κομπλε με το κινητο,θελω να σας ευχαριστησω ολους αλλα κυριως τον milfas που αμεσως με το που του ειπα το προβλημα κινησε στην κυριολεξια γη και ουρανο για να με βοηθησει οπως και εγινε...Ευχαριστω πολυ και παλι....::D:D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. August 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2012 (edited) Δεν καταλαβαίνω γιατί να τρέξει κάτι να ξεκλειδώσει την συσκευή. Να περάσει official (χάνοντας φυσικά το root),να καθαρίσει την συσκευή από φακέλους titanium κτλ, και αν παραμένει το πρόβλημα να το πάει πίσω και να τους το πετάξει στα μούτρα απαιτώντας νέα συσκευή!! Τι σημαίνει κλειδωμένο? Το παιδί πλήρωσε για international sim free συσκευή, σωστά? Συγνώμη αν ειναι κλειδωμενο δεν θα έπρεπε να εχει σήμα με κάρτα αλλού παροχου. Κάτι τέτοιο απαγορεύεται απο την ελληνική νομοθεσία. Αν όντως είναι έτσι, μόλις το επαναφέρει τους το παει και τους το βαράει στο κεφάλι. Αν όμως το κλείδωμα αφορά το software δεν μπορει να τους πει τίποτα. Λίγα λόγια για την V14. Την εστησα σιγά σιγά όπως ακριβώς στήνω πάντα την συσκευη μου. Άφησα έξω εφαρμογές σαμ τo root explorer και διάφορες άλλες αυτού του είδους. Θα τις περάσω αργότερα αφου πάρω NAND backup και μια μια δοκιμάζοντας για πιθανά προβλήματα. Μέχρι στιγμής σε ότι συνηθιζω να χρησιμοποιω δεν αντιμετωπισα κανένα προβλημα. Μόνο ένα FC στο instagram όταν προσπάθησα να πάρω φωτογραφία με αυτο. Είναι πολυ smooth και γρηγορη. Η διαχείριση της ram εχει βελτιωθεί. Πέφτει χαμηλά όχι κάτω απο 100ΜΒ παρόλο που την φορτωσα, αλλα επανέρχεται γρήγορα σε επίπεδα που δεν τα βλέπαμε πριν. Δηλαδή 190-200 ΜΒ. Πλέον αν απο το resend apps πατησεις το δεξί tab που τις καθαρίζει όλες, ουσιαστικά κλείνουν και βλέπεις την ram να ανεβαίνει πολυ. Καλο αυτο. Είναι ταχύτερη στο browsing, στο άνοιγμα εφαρμογών και διαθέτει την εκρηκτικοτητα στο UI κατι που έλειπε στο ics. Νομίζω ότι η συσκευη έρχεται εκει που την θελουμε. Σίγουρα θα υπάρξει μεγαλυτερη βελτίωση σε επόμενα επίσημα builds. To reload των widgets υπάρχει αλλα πολυ σπάνια. Κάτι δεν μ αρέσει στην κάμερα, αλλα δεν είμαι σίγουρος ακόμα. Σαν να κάνει σκαλοπάτια στην βιντεοσκόπηση. Θα το τσεκάρω αύριο σε εξωτερικό χώρο. Το είχα δει αυτο εντονότερα στην official beta. Για αυτονομία δεν μπορω να πω τίποτα, αλλα μάλλον δεν φθάνει στην παρούσα φάση το επίπεδο της V13 απ όσα πρόλαβα να δώ. Επαναλαμβανω ολα αυτα ισχυουν στην χρήση που κάνω εγω και στις εφαρμογές που χρησιμοποιω. Για παράδειγμα πεταω πάντα ότι αφορά το all share, S-note, S-Voice. Παιδια ολα κομπλε με το κινητο,θελω να σας ευχαριστησω ολους αλλα κυριως τον milfas που αμεσως με το που του ειπα το προβλημα κινησε στην κυριολεξια γη και ουρανο για να με βοηθησει οπως και εγινε...Ευχαριστω πολυ και παλι....::D:D:D Μπράβο στον Γιώργο. Edited August 19, 2012 by Te_salat Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karpoutzidis Δημ. August 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2012 Παιδια ολα κομπλε με το κινητο,θελω να σας ευχαριστησω ολους αλλα κυριως τον milfas που αμεσως με το που του ειπα το προβλημα κινησε στην κυριολεξια γη και ουρανο για να με βοηθησει οπως και εγινε...Ευχαριστω πολυ και παλι....::D:D:D πες μας και την λυση...... και καμια φωτο ρε παιδια. Παράθεση https://www.technology-project.eu https://www.youtube.com/channel/UCutxPDaxQiGi-aEIVy6QAHA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iolaos1989 Δημ. August 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2012 Επειδη δεν πολυ εχω το λεγιν και θα τα κανω μανταρα αφηνω τον Γιωργο να γραψει την λυση οπου μου ειπε οτι θα την ανεβασει στο πρωτο ποστ να υπαρχει αν τυχον συμβει το ιδιο πραγμα σε καποιον αλλον...:p:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Milfas Δημ. August 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2012 (edited) Παιδια ολα κομπλε με το κινητο,θελω να σας ευχαριστησω ολους αλλα κυριως τον milfas που αμεσως με το που του ειπα το προβλημα κινησε στην κυριολεξια γη και ουρανο για να με βοηθησει οπως και εγινε...Ευχαριστω πολυ και παλι....::D:D:D Υ.Γ) Να ανεβασω δεν μπορω.. Να γραψω απλα..:) Χαίρομαι.. Να είσαι καλά φίλε μου και σε ευχαριστω και εγω για την συνεργασια μας.. Οπότε μπορέσεις να μας γράψεις και 2 λεξούλες με την άποψη σου,για την καταπληκτική omega 13,θα είσαι φοβερός..!! Όπως σου είπα στο τηλέφωνο,είναι καταπληκτική.. Εύχομαι να σου αρέσει και εσένα.. Για την JB τα είπε όλα παραπανω,ένας Master της γνώσης και του σεβασμου και τον οποίο θαυμάζω/ανελλιπώς διαβάζω.. = Κώστας Te _Salat edit / Τωρα που διαβασα πολυ περισσοτερα πραγματακια,πιστευω πως η πιο απλη λυση,θα ηταν αυτην που προτεινε ο Αγαπητος Φιλος Γιαννης εδω. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4243001#post4243001 Οτιδηποτε αλλο,θα ηταν αρκετα περιπλοκο / και πιο δυσνοητο,για τους αγαπητους φιλους. Ας μην ξεχναμε και ας επισημανουμε για ακομα μια φορα (ακομα και καπου ιδιαιτερα),το απαραιτητο BackUp του φακελου efs απο τους Αγαπητους UsersFlashers. (Για οσους δεν το γνωριζουν.. Θα μας κανει την ζωη πολυ πιο ευκολη.. Ειδικα αν απο εγκληματικη αμελεια :lol:,δεν κρατουν κανενα BackUp γενικα..:!:) Νομιζω πως το εχω αργησει παρα πολυ και το αξιζει εδω και καιρο και με το παραπανω.. (λογω κρισης μικρο,αλλα με αγαπη) Confir.no : 1PV2687.... = Donate Edited August 19, 2012 by Milfas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iolaos1989 Δημ. August 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2012 Επειδη δεν πολυ νιωθω back up pos kratame?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. August 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2012 Υπάρχει εδώ ένας οδηγός για να κάνεις backup τον φάκελο efs. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. August 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2012 Χρειάστηκαν 3,5 ώρες για να πέσει στο 99% η μπαταρία με την V14. Καθόλου άσχημα. Όλα ανοιχτά και με ανάγνωση των mails μου στο διαστημα αυτο. http://img688.imageshack.us/img688/1554/screenshot2012082003290.png Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. August 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2012 Το supercharger v6 είναι ενσωματωμένο; στην 13; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. August 21, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2012 Χρειάστηκαν 3,5 ώρες για να πέσει στο 99% η μπαταρία με την V14. Καθόλου άσχημα. Όλα ανοιχτά και με ανάγνωση των mails μου στο διαστημα αυτο. Πολύ καλή μπαταριά! Το supercharger v6 είναι ενσωματωμένο; στην 13; Οχι, θα δοκιμαστεί και μετά θα μπει αν αξίζει. Νομιζω πως το εχω αργησει παρα πολυ και το αξιζει εδω και καιρο και με το παραπανω.. (λογω κρισης μικρο,αλλα με αγαπη) Confir.no : 1PV2687.... = Donate Ευχαριστώ πολύ. Επειδη δεν πολυ νιωθω back up pos kratame?? Μπορείς να κάνεις efs backup και κατά την διάρκεια τις εγκατάστασης της Omega. Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. August 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2012 (edited) new leaked firmware XXDLH6 Jelly Bean (21/08/2012) http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=30505654&postcount=13704 edit http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=30549260&postcount=13829 Edited August 22, 2012 by tora33 Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. August 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2012 Υπάρχει κανά νεο για το ποτέ θα έχουμε την νέα Ωμεγα βασισμένη στο τελευταίο firmware? Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. August 22, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2012 Υπάρχει κανά νεο για το ποτέ θα έχουμε την νέα Ωμεγα βασισμένη στο τελευταίο firmware? Μόλις γυρίσω σπίτι αργά το βράδυ. Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. August 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2012 Μόλις γυρίσω σπίτι αργά το βράδυ. Thanks Γιάννη. Ελπίζω να μ αφήσει η άθλια σύνδεση της EtiSalat που έχω σπίτι να την κατεβάσω το βράδυ. Να φανταστείτε επειδή μερικές φορες πέφτει στα 250Kbps, χρησιμοποιω παράλληλα ένα 3g router με data plan 6gb που όμως δεν με παίρνει να κατεβάζω rom γιατι θα τελειώσει σε μια βδομάδα. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. August 22, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2012 Νέα έκδοση Omega v15 http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=30578824&postcount=13967 και http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=26325764&postcount=3 Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts