Jump to content

[ROM] Omega Rom και Omega Files

ioathe
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τι να πω δεν ξερω....Παντως αυτο μου βγαζει..Εχω γραψει στα προηγουμενα ποστ ακριβως τι εγινε...

(τώρα το είδα δεν διάβασα όλα τα ποστ σου)

το τηλέφωνό σου ίσως είναι κλειδωμένο , γιαυτό σου κλείδωσε την sim , υπήρχε το πρόβλημα με αυτό το Firmware XXBLG6

είναι παράλογο να έχεις κάτι τέτοιο , μήπως φλάσαρες άλλη rom ??

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=29371863&postcount=10067

και με την ευκαιρία , σε κάποιο μέρος που δεν είχα wifi , τώρα έχω , δυνάμωσε το σήμα

Edited by tora33
OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1

• Απαντήσεις 4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ειμαι στην 13 και λεω να δοκιμασω την 14. Το ερωτημα ειναι: full wipe or not full wipe?

Ειμαι στην 13 και λεω να δοκιμασω την 14. Το ερωτημα ειναι: full wipe or not full wipe?

το ίδιο είναι , καλύτερα με full wipe αν δεν βαριέσαι

και πρόσεξε καμιά περίεργη εφαρμογή αν έχεις , εγώ έκανα μεταφορά από titanium και δουλεύουν όλες καλά

Edited by tora33

Φυσικά και θα κανεις foul wipe αν θες να δουλεύουν όλα σωστά. Επίσης να αποφύγεις να επαναφερεις περίεργες εφαρμογές - εργαλεία που κάνουν επεμβάσεις στο συστημα. Κράτησε την με όσο γίνεται λιγότερες εφαρμογές και σιγά σιγά θα προσθέτεις μια μια όσες είναι επιφοβες.

Την έχω φλασαρει και τα πάει πολύ καλά.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Περιμενω να κατεβει το επισημο Firmware και ενημερωνω...Ναι Cosmote εχω..

Δοκιμασε και αυτο:

Βαλε την Omega v13.

Μετα βρες την εφαρμογή Voodo SIM Unlock, (απο εδω που ειμαι δεν μπορω να σου βρω link),

και τρεξε την για να ξεκλειδώσεις το τηλεφωνο.

Αν ξεκλειδώσει, μετα για να μην σου κλειδώσει και πάλι μετά απο reboot,

μπες σε recovery και βάλε και παλι την Omega v13.

Και διαβασε και εδω

[TOOL & HACK] unlock your SIM FOREVER (ICS & JB)

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1839200

Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series:

Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4

Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3

Αγαπητε Φιλε Γιαννη,αυτην δεν κανει...? θα το λυσουμε το θεματακι με τον φιλο Ο.Κ

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.unlockunit&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS51bmxvY2t1bml0Il0

Δεν καταλαβαίνω γιατί να τρέξει κάτι να ξεκλειδώσει την συσκευή. Να περάσει official (χάνοντας φυσικά το root),να καθαρίσει την συσκευή από φακέλους titanium κτλ, και αν παραμένει το πρόβλημα να το πάει πίσω και να τους το πετάξει στα μούτρα απαιτώντας νέα συσκευή!! Τι σημαίνει κλειδωμένο? Το παιδί πλήρωσε για international sim free συσκευή, σωστά?

Δοκιμασε και αυτο:

Βαλε την Omega v13.

Μετα βρες την εφαρμογή Voodo SIM Unlock, (απο εδω που ειμαι δεν μπορω να σου βρω link),

και τρεξε την για να ξεκλειδώσεις το τηλεφωνο.

http://dl.project-voodoo.org/apps/VoodooGalaxySIIISimUnlock.apk

βρήκα και αυτό τον οδηγό δεν ξέρω αν μπορεί να βοηθήσει

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=27581018#post27581018

για δοκιμασε και αυτο

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1731931

Edited by nik187
Νικήτας

Φιλε efthimi εχεις δικαιο σε αυτο που λες και δεν ξερω το λογο που μου το εδωσαν ετσι...Απλα επειδη αν τους το παω θα υσχηριστουν πιστευω οτι εγω κατι πηγα να αλλαξω στην συσκευη και οτι εγω φταιω και δεν θα μου την αλλαξουν και θα με νευριασουν και θα κοπανισω κανεναν μεσα εκει...Θα κανω αρχικα αυτα που μου λενε τα παιδια και βλεπουμε...

Όλα καλά μέχρι τώρα με την 14. Μόνο ο nova μου κάνει κάτι κόλπα ( κανει κατι σκιες σε οτι εχω στις οθονες μολις αλλαζω σελιδα)αλλά θα δοκιμάσω και τον apex να δω.

Παιδια ολα κομπλε με το κινητο,θελω να σας ευχαριστησω ολους αλλα κυριως τον milfas που αμεσως με το που του ειπα το προβλημα κινησε στην κυριολεξια γη και ουρανο για να με βοηθησει οπως και εγινε...Ευχαριστω πολυ και παλι....::D:D:D

Δεν καταλαβαίνω γιατί να τρέξει κάτι να ξεκλειδώσει την συσκευή. Να περάσει official (χάνοντας φυσικά το root),να καθαρίσει την συσκευή από φακέλους titanium κτλ, και αν παραμένει το πρόβλημα να το πάει πίσω και να τους το πετάξει στα μούτρα απαιτώντας νέα συσκευή!! Τι σημαίνει κλειδωμένο? Το παιδί πλήρωσε για international sim free συσκευή, σωστά?

Συγνώμη αν ειναι κλειδωμενο δεν θα έπρεπε να εχει σήμα με κάρτα αλλού παροχου. Κάτι τέτοιο απαγορεύεται απο την ελληνική νομοθεσία. Αν όντως είναι έτσι, μόλις το επαναφέρει τους το παει και τους το βαράει στο κεφάλι.

Αν όμως το κλείδωμα αφορά το software δεν μπορει να τους πει τίποτα.

Λίγα λόγια για την V14.

Την εστησα σιγά σιγά όπως ακριβώς στήνω πάντα την συσκευη μου. Άφησα έξω εφαρμογές σαμ τo root explorer και διάφορες άλλες αυτού του είδους. Θα τις περάσω αργότερα αφου πάρω NAND backup και μια μια δοκιμάζοντας για πιθανά προβλήματα.

Μέχρι στιγμής σε ότι συνηθιζω να χρησιμοποιω δεν αντιμετωπισα κανένα προβλημα. Μόνο ένα FC στο instagram όταν προσπάθησα να πάρω φωτογραφία με αυτο.

Είναι πολυ smooth και γρηγορη.

Η διαχείριση της ram εχει βελτιωθεί. Πέφτει χαμηλά όχι κάτω απο 100ΜΒ παρόλο που την φορτωσα, αλλα επανέρχεται γρήγορα σε επίπεδα που δεν τα βλέπαμε πριν. Δηλαδή 190-200 ΜΒ.

Πλέον αν απο το resend apps πατησεις το δεξί tab που τις καθαρίζει όλες, ουσιαστικά κλείνουν και βλέπεις την ram να ανεβαίνει πολυ. Καλο αυτο.

Είναι ταχύτερη στο browsing, στο άνοιγμα εφαρμογών και διαθέτει την εκρηκτικοτητα στο UI κατι που έλειπε στο ics. Νομίζω ότι η συσκευη έρχεται εκει που την θελουμε.

Σίγουρα θα υπάρξει μεγαλυτερη βελτίωση σε επόμενα επίσημα builds.

To reload των widgets υπάρχει αλλα πολυ σπάνια.

Κάτι δεν μ αρέσει στην κάμερα, αλλα δεν είμαι σίγουρος ακόμα. Σαν να κάνει σκαλοπάτια στην βιντεοσκόπηση. Θα το τσεκάρω αύριο σε εξωτερικό χώρο. Το είχα δει αυτο εντονότερα στην official beta.

Για αυτονομία δεν μπορω να πω τίποτα, αλλα μάλλον δεν φθάνει στην παρούσα φάση το επίπεδο της V13 απ όσα πρόλαβα να δώ.

Επαναλαμβανω ολα αυτα ισχυουν στην χρήση που κάνω εγω και στις εφαρμογές που χρησιμοποιω. Για παράδειγμα πεταω πάντα ότι αφορά το all share, S-note, S-Voice.

Παιδια ολα κομπλε με το κινητο,θελω να σας ευχαριστησω ολους αλλα κυριως τον milfas που αμεσως με το που του ειπα το προβλημα κινησε στην κυριολεξια γη και ουρανο για να με βοηθησει οπως και εγινε...Ευχαριστω πολυ και παλι....::D:D:D

Μπράβο στον Γιώργο.

Edited by Te_salat
Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

πες μας και την λυση......

και καμια φωτο ρε παιδια.

Επειδη δεν πολυ εχω το λεγιν και θα τα κανω μανταρα αφηνω τον Γιωργο να γραψει την λυση οπου μου ειπε οτι θα την ανεβασει στο πρωτο ποστ να υπαρχει αν τυχον συμβει το ιδιο πραγμα σε καποιον αλλον...:p:p

Υ.Γ) Να ανεβασω δεν μπορω.. Να γραψω απλα..:)

Χαίρομαι.. Να είσαι καλά φίλε μου και σε ευχαριστω και εγω για την συνεργασια μας.. Οπότε μπορέσεις να μας γράψεις και 2 λεξούλες με την άποψη σου,για την καταπληκτική omega 13,θα είσαι φοβερός..!! Όπως σου είπα στο τηλέφωνο,είναι καταπληκτική.. Εύχομαι να σου αρέσει και εσένα.. Για την JB τα είπε όλα παραπανω,ένας Master της γνώσης και του σεβασμου και τον οποίο θαυμάζω/ανελλιπώς διαβάζω.. = Κώστας Te _Salat

edit / Τωρα που διαβασα πολυ περισσοτερα πραγματακια,πιστευω πως η πιο απλη λυση,θα ηταν αυτην που προτεινε ο Αγαπητος Φιλος Γιαννης εδω.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4243001#post4243001

Οτιδηποτε αλλο,θα ηταν αρκετα περιπλοκο / και πιο δυσνοητο,για τους αγαπητους φιλους.

Ας μην ξεχναμε και ας επισημανουμε για ακομα μια φορα (ακομα και καπου ιδιαιτερα),το απαραιτητο BackUp του φακελου efs απο τους Αγαπητους UsersFlashers. (Για οσους δεν το γνωριζουν.. Θα μας κανει την ζωη πολυ πιο ευκολη.. Ειδικα αν απο εγκληματικη αμελεια :lol:,δεν κρατουν κανενα BackUp γενικα..:!:)

Νομιζω πως το εχω αργησει παρα πολυ και το αξιζει εδω και καιρο και με το παραπανω.. (λογω κρισης μικρο,αλλα με αγαπη)

Confir.no : 1PV2687.... = Donate

Edited by Milfas

Υπάρχει εδώ ένας οδηγός για να κάνεις backup τον φάκελο efs.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.

Χρειάστηκαν 3,5 ώρες για να πέσει στο 99% η μπαταρία με την V14. Καθόλου άσχημα. Όλα ανοιχτά και με ανάγνωση των mails μου στο διαστημα αυτο.

http://img688.imageshack.us/img688/1554/screenshot2012082003290.png

Χρειάστηκαν 3,5 ώρες για να πέσει στο 99% η μπαταρία με την V14. Καθόλου άσχημα. Όλα ανοιχτά και με ανάγνωση των mails μου στο διαστημα αυτο.

Πολύ καλή μπαταριά!

Το supercharger v6 είναι ενσωματωμένο; στην 13;

Οχι, θα δοκιμαστεί και μετά θα μπει αν αξίζει.

Νομιζω πως το εχω αργησει παρα πολυ και το αξιζει εδω και καιρο και με το παραπανω.. (λογω κρισης μικρο,αλλα με αγαπη)

Confir.no : 1PV2687.... = Donate

Ευχαριστώ πολύ.

Επειδη δεν πολυ νιωθω back up pos kratame??

Μπορείς να κάνεις efs backup και κατά την διάρκεια τις εγκατάστασης της Omega.

Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3

Υπάρχει κανά νεο για το ποτέ θα έχουμε την νέα Ωμεγα βασισμένη στο τελευταίο firmware?

Υπάρχει κανά νεο για το ποτέ θα έχουμε την νέα Ωμεγα βασισμένη στο τελευταίο firmware?

Μόλις γυρίσω σπίτι αργά το βράδυ.

Μόλις γυρίσω σπίτι αργά το βράδυ.

Thanks Γιάννη. Ελπίζω να μ αφήσει η άθλια σύνδεση της EtiSalat που έχω σπίτι να την κατεβάσω το βράδυ.

Να φανταστείτε επειδή μερικές φορες πέφτει στα 250Kbps, χρησιμοποιω παράλληλα ένα 3g router με data plan 6gb που όμως δεν με παίρνει να κατεβάζω rom γιατι θα τελειώσει σε μια βδομάδα.