Milfas Δημ. August 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2012 Εγώ είδα βελτίωση στην αυτονομία κάνοντας κάτι διαφορετικό. Δεν ήμουν καθόλου ικανοποιημένος, οπότε την φλασαρα ξανά χωρίς κανένα wipe παρά μόνο battery status, πάνω από το nand backup που είχα κρατήσει. Φόρτισα όλη την νύχτα και σήμερα βλέπω ότι τα πηγαίνει πολύ καλύτερα. 1) Φόρτιση μπαταρίας 100% 2) flashareis 3) wipe battery status (πάλι στο 100%.. και όχι όπου έχει αναφερθεί από άλλους) 4) 1 πλήρεις κύκλος αποφορτισης 0% / φόρτισης 100% 5) Σωστές ενδείξεις.. Ακούγεται σαν "γιατροσοφι" για αρχαρίους (νιαου,γαβ), εγώ το λέω σωστή διαδικασία. Δεν θα δώσει κάτι παραπάνω στην μπαταρία.. Παρά μόνο σωστές μετρήσεις.. Παίρνει χρόνο κόπο και μέρες.. Η παραληψη του θα διαρκέσει περισότερο για τις σωστές μετρήσεις,αλλά στο φινάλε δεν θα επηρεάσει.. Γιατί να το κάνουμε..?? Σωστές μετρήσεις και κέρδος χρόνου.. Τίποτα άλλο.. Δοκιμάστετο στην ίδια Rom -με- και -χωρίς- την παραληψη του. (αν αφορούν κάποιον οι σωστές μετρήσεις και ο λιγότερος χρόνος για αυτές..) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iolaos1989 Δημ. August 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2012 (edited) Το md5 που λεει τι ειναι??? Παιδια εβαλα την 14 και εχει κλειδωσει το κινητο και δεν μπορω να παρω τηλ...καποια λυση????μονο επιγουσεσ κλησεις μου λεει.... Edited August 20, 2012 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. August 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2012 Το md5 που λεει τι ειναι??? Ουσιαστικα τσεκάρεις το αρχείο που κατέβασες να έχει το ίδιο md5 checksum αριθμό οπότε είσαι σίγουρος ότι είναι το ίδιο ακριβώς αρχείο, δηλαδή ότι το κατέβασες σωστά, οπότε και θα τρέξει όπως πρέπει όταν θα φλασάρεις στην προκειμένη.. Σαν fingerprint του αρχείου δηλαδη :) http://www.fastsum.com/support/md5-checksum-utility-faq/md5-checksum.php Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iolaos1989 Δημ. August 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2012 Το θεμα ειναι οτι μου κλειδωσε το κινητο τωρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. August 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2012 Το θεμα ειναι οτι μου κλειδωσε το κινητο τωρα... Πώς σου κλείδωσε?? Δεν μπαίνεις recovery με κάποιο τρόπο? Nandroid Backup έχεις κάποιο κρατημένο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iolaos1989 Δημ. August 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2012 περασα την ν14 και βαζω το πιν κανονικα και μετα μου βγαζει μια εικονα που λεει sim network unlock Pin και μου εχει επιλογη να πληκτρολογησω το πιν αλλα βαζω το πιν της καρτας και δεν κανει τιποτα...Δεν ξερω αν εχω κανει back up εκανα κατι με το τιτανιυμ αλλα δεν ξερω αν το εκανα σωστα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. August 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2012 περασα την ν14 και βαζω το πιν κανονικα και μετα μου βγαζει μια εικονα που λεει sim network unlock Pin και μου εχει επιλογη να πληκτρολογησω το πιν αλλα βαζω το πιν της καρτας και δεν κανει τιποτα...Δεν ξερω αν εχω κανει back up εκανα κατι με το τιτανιυμ αλλα δεν ξερω αν το εκανα σωστα.... Κάνε πάλι full wipe και ξαναπέρασε την ρομ.. Επίσης από titanium θα επαναφερεις μόνο ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ και σε καμία περίπτωση δεδομένα συστήματος.. Δεν ξέρω τι έφταιξε αλλά καλύτερα full wipe και πάλι την ρομ Επίσης σκέψου μήπως να ξαναπεράσεις την v13 που είναι ICS based Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iolaos1989 Δημ. August 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2012 3 φορες εκανα Full wipe και τιποτα...Μεχρι και την ν13 περασα ξανα και παλι τιποτα τα νευρα μου.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. August 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2012 3 φορες εκανα Full wipe και τιποτα...Μεχρι και την ν13 περασα ξανα και παλι τιποτα τα νευρα μου.. Μήπως κλείδωσε η sim?? Αριθμό puk σου ζητά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iolaos1989 Δημ. August 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2012 Οχι δεν νομιζω αυτο εδω μου λεει: sim network unlock Pin Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. August 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2012 Οχι δεν νομιζω αυτο εδω μου λεει: sim network unlock Pin Λίγο που έψαξα στο Internet έχει να κάνει μάλλον με branded κινητά όπως πχ Vodafone και υπάρχει κάποιος κωδικός που σου δίνει η εταιρία και έρχεται σε πλήρη αντιστοιχία με το imei της συσκευής.. Είναι branded το δικό σου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karpoutzidis Δημ. August 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2012 για δώστε καμια φοτο απο την jb ομεγα! Παράθεση https://www.technology-project.eu https://www.youtube.com/channel/UCutxPDaxQiGi-aEIVy6QAHA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iolaos1989 Δημ. August 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2012 Τι ειναι το Branded Φιλε μου????Τι να σου πω εγω απο γερμανο το πηρα το κινητο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. August 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2012 Τι ειναι το Branded Φιλε μου????Τι να σου πω εγω απο γερμανο το πηρα το κινητο... Δεν θα έπρεπε να στο βγάζει τότε γιατί αυτό είναι μήνυμα που βγάζει σε "κλειδωμένα σε δικτυο" τηλέφωνα και δεν θα έπρεπε να το βγάζει στο δικό σου.. Δοκίμασε και με άλλη sim και αν κάποιος έχει εμπειρία από το πρόβλημα ας γράψει γιατί εγώ μιλάω υποθετικά πάντα :( Πάντως δεν φταίει η ρομ που πηγές να περάσεις.. Κάτι με την sim και τον παροχο ισως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iolaos1989 Δημ. August 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2012 Παιζει δηλαδη να μου εχουν δωσει κλειδωμενο τηλεφωνο????Πως μπορω να το δω???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karpoutzidis Δημ. August 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2012 Παιζει δηλαδη να μου εχουν δωσει κλειδωμενο τηλεφωνο????Πως μπορω να το δω???? εχεις αλλη σιμ να δοκιμάσεις? Παράθεση https://www.technology-project.eu https://www.youtube.com/channel/UCutxPDaxQiGi-aEIVy6QAHA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iolaos1989 Δημ. August 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2012 Και αλλη SIM που εβαλα τα ιδια μου κανει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. August 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2012 Θα σου πρότεινα να περάσεις πάλι επίσημο Firmware για να δεις αν θα λυθεί το πρόβλημα σου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iolaos1989 Δημ. August 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2012 Τι να πω ρε παιδια παντως αν δεν ξεκλειδωσει και τωρα που θα βαλω το επισημο πραγματικα θα φυγει στα σκουπιδια....Μου εχει σπασει τ νευρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Milfas Δημ. August 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2012 (edited) Τι να πω ρε παιδια παντως αν δεν ξεκλειδωσει και τωρα που θα βαλω το επισημο πραγματικα θα φυγει στα σκουπιδια....Μου εχει σπασει τ νευρα... Ξεκλειδωσε αγορινα..??? Η να πρωτεινουμε κατι full Desaster να το λυξουμε το θεμα μια και καλη..!!! Τι παροχο εχεις..??? cosmote..?? Πολυ φοβαμαι οτι δεν θα ξεκλειδωσει και παλι.. Αλλα σε παρακαλω μην ανυσηχεις.. Ευκολα πραγματακια.. Αρκει να μας πεις τι εγινε.. Edited August 19, 2012 by Milfas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iolaos1989 Δημ. August 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2012 Περιμενω να κατεβει το επισημο Firmware και ενημερωνω...Ναι Cosmote εχω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karpoutzidis Δημ. August 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2012 με την 13 ολα οκ και με την 14 βγαζει αυτο κατι δεν μου κωλαει Παράθεση https://www.technology-project.eu https://www.youtube.com/channel/UCutxPDaxQiGi-aEIVy6QAHA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iolaos1989 Δημ. August 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2012 Τι να πω δεν ξερω....Παντως αυτο μου βγαζει..Εχω γραψει στα προηγουμενα ποστ ακριβως τι εγινε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Milfas Δημ. August 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2012 (edited) Περιμενω να κατεβει το επισημο Firmware και ενημερωνω...Ναι Cosmote εχω.. Κανεις αυτο που σου εχουν προτεινει οι αγαπητοι φιλοι.. Και εαν δεν..(???) Επειδη δεν θα προλαβω να σου γραψω μια σελιδα.. Mε το τι ακριβως πρεπει να κανεις.. Αν θελεις και μπορεις.. (?) 1) Μου στελνεις τηλ. (pm) σε 2)παιρνω τηλ. για να μην χρεωθεις..3) Κανεις οτι ακριβως σου λεω.. Και θεραπευεις την κατασταση.. Δεν ειναι κατι τραγικο.. Υ.Γ) Υποχρεωση σου,να postareis μετα την λυση.. Με ολα τα βηματα που καναμε ενα,ενα.. Αν δεν μπορεις τα παραπανω.. Περιμενεις το βραδυ.. Να σου στειλω (pm) και το βαζεις εδω μετα.. Ειπες οτι δοκιμασες και με αλλη sim..?? Kαι δεν στο ξεκλειδωνε παλι..?? PUK δεν ζηταει.. ??? Και στο κανει και με την 13..?? Και κατα 95% μαλλον θα στο κανει και τωρα με την official...(?) Επιβαιβεωνεις... Επιλεγεις τι θες να κανουμε.. Και μολις εχω χρονο συνεχιζω.. Στο εκανε και με την 13..??? Και με αλλαγη sim παλι τα ιδια..??? PUK δεν ζηταει..?? Επιβαιβεωνεις.. Περιμενω να μου πεις τι εγινε και με την official και συνεχιζω μετα... Μην ανησυχεις δεν ειναι τιποτα.. Αρκει να ειναι οπως μας τα λες.. (εχεις παρει καποιο back up..?? Nandroid οχι Titanium θα μας βοηθησει στην περιπτωση... Για το IMEI..) Edited August 19, 2012 by Milfas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iolaos1989 Δημ. August 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2012 Κανεις αυτο που σου εχουν προτεινει οι αγαπητοι φιλοι.. Και εαν δεν..(???) Επειδη δεν θα προλαβω να σου γραψω μια σελιδα.. Mε το τι ακριβως πρεπει να κανεις.. Αν θελεις και μπορεις.. (?) 1) Μου στελνεις τηλ. σε 2)παιρνω τηλ. για να μην χρεωθεις..3) Κανεις οτι ακριβως σου λεω.. Και θεραπευεις την κατασταση.. Δεν ειναι κατι τραγικο.. Υ.Γ) Υποχρεωση σου,να postareis μετα την λυση.. Με ολα τα βηματα που καναμε ενα,ενα.. Αν δεν μπορεις τα παραπανω.. Περιμενεις το βραδυ.. Να σου στειλω (pm) και το βαζεις εδω μετα.. Ειπες οτι δοκιμασες και με αλλη sim..?? Kαι δεν στο ξεκλειδωνε παλι..?? PUK δεν ζηταει.. ??? Και στο κανει και με την 13..?? Και κατα 95% μαλλον θα στο κανει και τωρα με την official...(?) Επιβαιβεωνεις... Επιλεγεις τι θες να κανουμε.. Και μολις εχω χρονο συνεχιζω.. Στο εκανε και με την 13..??? Και με αλλαγη sim παλι τα ιδια..??? PUK δεν ζηταει..?? Επιβαιβεωνεις.. Περιμενω να μου πεις τι εγινε και με την official και συνεχιζω μετα... Μην ανυσηχεις δεν ειναι τιποτα.. Αρκει να ειναι οπως μας τα λες.. (εχεις παρει καποιο back up..?? Nandroid οχι Titanium θα μας βοηθησει στην περιπτωση... Για το IMEI..) Δεν εχω κρατησει καθολου back up σου στελνω το κινητο μου...whats up ειναι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts