akizaki Δημ. August 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2012 Ο συγκεκριμενος κερνελ ειναι τοσο καλος κ υπαρχει κ στην 12 κ στην 13; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. August 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2012 (edited) Ο συγκεκριμενος κερνελ ειναι τοσο καλος κ υπαρχει κ στην 12 κ στην 13; είναι πολύ καλός , δεν τον άλλαξα , και η μπαταρία πολύ καλή , 1 ημέρα και 2,5 ώρες με οθόνη (internet κ.λ.π.) πάνω από 3,5 ώρες , κλήσεις 10 λεπτά..... , είναι στο 42% , δεν το φορτίζω περιμένω να πάει στο 15% και θα ανεβάσω screenshot Edited August 17, 2012 by tora33 Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. August 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2012 Να ρωτησω κ κατι αλλο οτι περιεχει το ομεγα files ειναι τσεκαρισμενο οτι δουλευει χωρις καποιο προβλημα δτο κινητο μας σωστα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karpoutzidis Δημ. August 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2012 για να περασεις rom μονο με micro sd μπορεις η και στην μνημη του κινητου? Παράθεση https://www.technology-project.eu https://www.youtube.com/channel/UCutxPDaxQiGi-aEIVy6QAHA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. August 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2012 Ο συγκεκριμενος κερνελ ειναι τοσο καλος κ υπαρχει κ στην 12 κ στην 13; Στον stock kernel αναφέρεσαι να υποθέσω??? Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. August 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2012 (edited) Στον κερνελ που χρησιμοποιησε ο γιαννης κ στην 12&13 lg9 Ερωτηση . Ξαφνικα εκει που δουλευω το κινητο σε ασχετα σημεια επανω αριστερα μου βγαζει το εικονιδιο || της παυσης δηλαδη απο το mp3 χωρις να ανοιξω ουτε τραγουδι ουτε τιποτα. Αυτο το ειδα κ στην ομεγα 12&13 Edited August 17, 2012 by akizaki Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. August 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2012 (edited) για να περασεις rom μονο με micro sd μπορεις η και στην μνημη του κινητου? στην sdcard την βάζω πάντα (στην εσωτερική μνήμη του τηλεφώνου ) Να ρωτησω κ κατι αλλο οτι περιεχει το ομεγα files ειναι τσεκαρισμενο οτι δουλευει χωρις καποιο προβλημα δτο κινητο μας σωστα; σωστά , χωρίς κανένα πρόβλημα Στον κερνελ που χρησιμοποιησε ο γιαννης κ στην 12&13 lg9 Ερωτηση . Ξαφνικα εκει που δουλευω το κινητο σε ασχετα σημεια επανω αριστερα μου βγαζει το εικονιδιο || της παυσης δηλαδη απο το mp3 χωρις να ανοιξω ουτε τραγουδι ουτε τιποτα. Αυτο το ειδα κ στην ομεγα 12&13 δεν μου έτυχε με καμία omega (ούτε και με άλλη rom) κάνε επανεκκίνηση Edited August 17, 2012 by tora33 Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantzaros Δημ. August 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2012 το πρωι περασα την 13 καθαρη απο τα περιτα τι να πω.... θα δειτε μονοι σας...:ninja::ninja: σκεψου να μην ηταν και διακοπες ο γιαννης!!!! ευχαριστουμε φιλε!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iolaos1989 Δημ. August 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2012 (edited) Γεια σας παιδια,το μονο προβλημα που εχω ειναι ο ηχος στο μηνυμα...Βαζω δικο μου τραγουδι και οταν μου ερχετε μηνυμα μπορει να το διαβασω και μετα να χτηπησει η να χτυπαει ακομα την ωρα που το διαβαζω....Δεν μπορω να καταλαβω γιατι το κανει αυτο....Χιλια συγνωμη ξεχαστηκα!!!! :!: Από Ομάδα Διαχείρισης Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις την χρήση γραφής SMS διότι δεν είναι αποδεκτή από 01/09/09. Edited August 17, 2012 by iolaos1989 SMS Μήνυμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosffvll Δημ. August 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2012 (edited) Παιδιά η ρομ είναι καταπληκτική τα λόγια είναι περιττά το μόνο πρόβλημα είναι ότι δεν μου παί εγκατασταθείζει o flash player!!!! το έχω κάνει εγκαταστάσει και πάλι τίποτα καμιά o ιδέα!!!!!!! Edited August 18, 2012 by manthosffvll Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. August 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2012 Παιδιά η ρομ είναι καταπληκτική τα λόγια είναι περιττά το μόνο πρόβλημα είναι ότι δεν μου παί εγκατασταθείζει o flash player!!!! το έχω κάνει εγκαταστάσει και πάλι τίποτα καμιά o ιδέα!!!!!!! Νομίζω Ότι πλέον δεν υπάρχει στο μάρκετ flash player για να τον εγκαταστησης... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. August 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2012 (edited) Νομίζω Ότι πλέον δεν υπάρχει στο μάρκετ flash player για να τον εγκαταστησης... νομίζω υπάρχει ακόμη https://play.google.com/store/apps/details?id=com.adobe.flashplayer&hl=el Γεια σας παιδια,το μονο προβλημα που εχω ειναι ο ηχος στο μηνυμα...Βαζω δικο μου τραγουδι και οταν μου ερχετε μηνυμα μπορει να το διαβασω και μετα να χτηπησει η να χτυπαει ακομα την ωρα που το διαβαζω....Δεν μπορω να καταλαβω γιατι το κανει αυτο....Χιλια συγνωμη ξεχαστηκα!!!! δοκίμασες εκκαθάριση δεδομένων ?? Omega v13 , μπαταρία 1 ημέρα και 19 ώρες , οθόνη 7 ώρες σκάλισμα και λίγες ώρες απο αυτές internet , κλήσεις 10 λεπτά Edited August 18, 2012 by tora33 Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iolaos1989 Δημ. August 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2012 Ολα τα εχω κανει και παλι μου το κανει αυτο...Μου εχει σπασει τα νευρα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. August 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2012 ο kernel που χρησιμοποιει ο Γιαννης ειναι καλυτερις απο τον Siyah 1.5 RC1? Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. August 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2012 ο kernel που χρησιμοποιει ο Γιαννης ειναι καλυτερις απο τον Siyah 1.5 RC1? καλός είναι ανάλογα τι θέλει ο καθένας , να κρατάει περισσότερο η μπαταρία κ.λ.π. , βλέπεις τι "υπόσχεται" ο κάθε kernel και αποφασίζεις με δική σου ευθύνη , ειπώθηκαν καλά και άσχημα για τους kernel . εγώ δεν τον αλλάζω , για μένα πάει καλά Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. August 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2012 καλός είναι ανάλογα τι θέλει ο καθένας , να κρατάει περισσότερο η μπαταρία κ.λ.π. , βλέπεις τι "υπόσχεται" ο κάθε kernel και αποφασίζεις με δική σου ευθύνη , ειπώθηκαν καλά και άσχημα για τους kernel . εγώ δεν τον αλλάζω , για μένα πάει καλά Συμφωνώ απόλυτα για τον στοκ κερνελ που προτείνει o γιάννης στην τελευταία ομεγα... Τι να πω έχω μείνει εντυπωσιασμένος από την ρομ... Αν πραγματικά θέλετε το απόλυτο περάστε την ρομ με το remove bloatware... Απλά δεν έχω δει ποτέ στο παρελθόν τέτοια αυτονομία/διαχείριση ραμ/σμουθ/ταχύτητα... Μάλλον κούρασα άλλα η ρομ στημένη έτσι όπως σας αναφέρω απλά δεν υπάρχει... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. August 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2012 Πραγματικα πολυ καλη δουλεια καιρο ειχα να δω τετοια omega . Να ρωτησω το tweak για την διαχειρηση της ραμ ειναι ενσωματωμενο στην ρομ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. August 19, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2012 (edited) Omega v14 Jelly Bean Info: http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=26325764&postcount=3 http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=30418521&postcount=13083 Download: http://depositfiles.com/files/ct5vklrao http://uploaded.net/file/0s8e46v2 Torrent: http://goo.gl/206n2 md5: BAD1C15443A77E6FEA064B22931AEF7E Edited August 19, 2012 by ioathe Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. August 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2012 Omega v14 Jelly Bean Info: http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=30418521&postcount=13083 Download: http://depositfiles.com/files/ct5vklrao http://uploaded.net/file/0s8e46v2 Torrent: http://goo.gl/206n2 md5: BAD1C15443A77E6FEA064B22931AEF7E Καλημερα! Ευχαριστουμε...Παρακαλω οσα παιδια θα κατεβασουν απο torrent (που ειναι και το γρηγοροτερο), seed please!!! Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. August 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2012 Καλημερα! Ευχαριστουμε...Παρακαλω οσα παιδια θα κατεβασουν απο torrent (που ειναι και το γρηγοροτερο), seed please!!! Διακοπές διακοπές ο Γιάννης αλλά μας δίνει ωραία πραγματάκια!! Δοκίμασε κάνεις? Τι θέματα έχει αν έχει?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. August 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2012 (edited) Διακοπές διακοπές ο Γιάννης αλλά μας δίνει ωραία πραγματάκια!! Δοκίμασε κάνεις? Τι θέματα έχει αν έχει?? Έχω να συγκρίνω με revo jb... Λοιπον, ταχύτητα, smoothness δείχνουν στο ίδιο επίπεδο. Από κει και πέρα αντιμετωπίζω ένα θέμα ίδιο με τη revo.Σε κάθε επανεκκίνηση της συσκευής κάτι κάνει f/c.Το καταλαβαίνει από τη δόνηση της συσκευής αλλά δε φαίνεται τι είναι.Νομίζω πρέπει να είναι το ui.Αν κάνεις επανεκκίνηση με κάποια εφαρμογή, πχ ROM toolbox δε το κάνει. Δεν είναι κάτι σημαντικό μιας και δεν επηρεάζει τη λειτουργία της συσκευής, αλλά είναι κάτι που θέλει διόρθωση. Επίσης καλύτερη διαχείριση ram στη revo, λόγω των tweaks που έχει. Εύχομαι να διορθωθούν γρήγορα τα οποία προβλήματα. Edited August 19, 2012 by elthis Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. August 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2012 Έχω να συγκρίνω με revo jb... Λοιπον, ταχύτητα, smoothness δείχνουν στο ίδιο επίπεδο. Από κει και πέρα αντιμετωπίζω ένα θέμα ίδιο με τη revo.Σε κάθε επανεκκίνηση της συσκευής κάτι κάνει f/c.Το καταλαβαίνει από τη δόνηση της συσκευής αλλά δε φαίνεται τι είναι.Νομίζω πρέπει να είναι το ui.Αν κάνεις επανεκκίνηση με κάποια εφαρμογή, πχ ROM toolbox δε το κάνει. Δεν είναι κάτι σημαντικό μιας και δεν επηρεάζει τη λειτουργία της συσκευής, αλλά είναι κάτι που θέλει διόρθωση. Επίσης καλύτερη διαχείριση ram στη revo, λόγω των tweaks που έχει. Εύχομαι να διορθωθούν γρήγορα τα οποία προβλήματα. Αυτό το FC στην επανεκκίνηση το κάνει κάτι στην official beta που δοκίμασα. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. August 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2012 Ελπίζω ο Γιάννης να κάνει διακοπές για 60 ημέρες ακόμη , μακριά από τις σκοτούρες της δουλειά του πολύ καλή έκπληξη ... ήθελα να πω για την 13 ότι με την δεύτερη φόρτιση της μπαταρίας , τα επίπεδά της έγιναν κορυφαία , δεν βάζω screenshot , μιας και βγήκε η 14 Jelly Bean , ας την χαρούμε και τα λέμε Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. August 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2012 Ελπίζω ο Γιάννης να κάνει διακοπές για 60 ημέρες ακόμη , μακριά από τις σκοτούρες της δουλειά του πολύ καλή έκπληξη ... ήθελα να πω για την 13 ότι με την δεύτερη φόρτιση της μπαταρίας , τα επίπεδά της έγιναν κορυφαία , δεν βάζω screenshot , μιας και βγήκε η 14 Jelly Bean , ας την χαρούμε και τα λέμε Εγώ είδα βελτίωση στην αυτονομία κάνοντας κάτι διαφορετικό. Δεν ήμουν καθόλου ικανοποιημένος, οπότε την φλασαρα ξανά χωρίς κανένα wipe παρά μόνο battery status, πάνω από το nand backup που είχα κρατήσει. Φόρτισα όλη την νύχτα και σήμερα βλέπω ότι τα πηγαίνει πολύ καλύτερα. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. August 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2012 Εχει προβληματα η συγκεκριμενη που λενε εδω οι ειδικοι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts