m7ixalis Δημ. April 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2014 δλδ αν γινει factory reset χανονται και επαφες,φωτο,sms,κλπ ενω αν δοκιμασω χωρις δε χανεται τπτ? Όπως και αν το κάνεις καλό είναι να εχεις πάρει πρώτα ενα backup αυτά που θελεις μήπως κάτι πάει στραβά . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 (edited) Καλησπερα τελικα δοκιμασα χωρις να κανω factory reset και μου εβγαλε fail στο odin. Αυτο λετε να φταιει ή θα κανω factory reset θα σβηστουν ολα και θα φαω παλι fail? Να υπογραμμισω οτι ειναι rooted το τηλεφωνο. Μηπως πρεπει να το κανω unroot και μετα ξανα root? ευχαριστω Edited April 9, 2014 by timkos40 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 Καλησπερα τελικα δοκιμασα χωρις να κανω factory reset και μου εβγαλε fail στο odin. Αυτο λετε να φταιει ή θα κανω factory reset θα σβηστουν ολα και θα φαω παλι fail? Να υπογραμμισω οτι ειναι rooted το τηλεφωνο. Μηπως πρεπει να το κανω unroot και μετα ξανα root? ευχαριστω Καποιος να βοηθησει παρακαλω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
intech Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 Καποιος να βοηθησει παρακαλω? Αν δεν κάνω λάθος, δεν περνάει official stock αν είσαι root. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 Καποιος να βοηθησει παρακαλω? Κανένας δεν μπορεί να σου εξασφαλίσει με σιγουριά ότι δεν θα έχεις ξανά fail στο odin. Αν θες οπωσδήποτε να κάνεις την αναβάθμιση δοκίμασε πάλι με odin κάνοντας πιο πριν factory reset. Μπορείς πριν από αυτό να πάρεις ένα nandroid backup (cwm backup), έτσι ώστε αν σου βγάλει ξανά fail να μπεις σε recovery και να κάνεις restore το backup που κράτησες. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 Κανένας δεν μπορεί να σου εξασφαλίσει με σιγουριά ότι δεν θα έχεις ξανά fail στο odin. Αν θες οπωσδήποτε να κάνεις την αναβάθμιση δοκίμασε πάλι με odin κάνοντας πιο πριν factory reset. Μπορείς πριν από αυτό να πάρεις ένα nandroid backup (cwm backup), έτσι ώστε αν σου βγάλει ξανά fail να μπεις σε recovery και να κάνεις restore το backup που κράτησες. :) τελικα τα καταφερα μετα απο επανεκκινηση του υπολογιστη μου.απλα δε μου εγκατεστησε το superuser. μπορω να το περασω απο μονος μου? ευχαριστω για το χρονο σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jogatore Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 Μια ερωτηση και τη βοηθεια σας θα ηθελα. Εχω βρει ενα S3 mini απο επιδοτηση vodafone ... ειναι σφραγισμενο Θελω να ρωτησω .... θα εχει firmware της vodafone? Εχει διαφορες με το original? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 Μια ερωτηση και τη βοηθεια σας θα ηθελα. Εχω βρει ενα S3 mini απο επιδοτηση vodafone ... ειναι σφραγισμενο Θελω να ρωτησω .... θα εχει firmware της vodafone? Εχει διαφορες με το original? Ναι της vodafone θα έχει αλλα δεν έχει διαφορές απο το EUR εκτός απο τις εφαρμογές που θα έχει προσθέσει η εταιρία .Μπορείς αν θελεις να βάλεις οποιοδήποτε firmware με odin ( χωρις root). Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jogatore Δημ. April 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2014 Ναι της vodafone θα έχει αλλα δεν έχει διαφορές απο το EUR εκτός απο τις εφαρμογές που θα έχει προσθέσει η εταιρία .Μπορείς αν θελεις να βάλεις οποιοδήποτε firmware με odin ( χωρις root). Σε ευχαριστω πολυ. Ποιο firmware μου συνιστας? Μετα απο αυτο χανετε η εγγυηση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazyio Δημ. April 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2014 Καλημέρα και χρόνια πολλά !! επειδή θέλω να δώσω το S3 Μου στον αδερφό της γυναίκας μου θέλω να του περάσω μια σταθερή 4.3 εγώ το έχω αφήσει ακόμα με 4.1.2 :lol::lol::lol: πιστεύετε είναι καλύτερα να του περάσω την ΜΚ6 ή Την Ελβετική ΜL2 ?? κάποια άλλη να προτείνετε?? Παράθεση Wise men talk because they have something to say; fools, because they have to say something. Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα ... θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγο εμπειρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. April 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2014 Όποια επίσημη και αν του περάσεις δεν νομίζω πως θα έχεις πρόβλημα. Απλώς κάνε clean install Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmy81 Δημ. April 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2014 Υπάρχει κ cosmote ml2 & na5 ακομα νεότερη. Προτειμοτερες απο mk6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
furious_n-gage Δημ. April 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2014 http://www.sammobile.com/2014/04/21/why-the-galaxy-s-iii-might-never-get-an-update-to-android-4-4-kitkat/ :-( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. April 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2014 http://www.phonearena.com/news/When-will-my-phone-get-the-Android-4.4-KitKat-update-here-is-what-we-know_id48960 διαβασε εκει που λεει για samsung Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
robostavros Δημ. April 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2014 κρατάμε μικρό καλάθι πάντως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
furious_n-gage Δημ. April 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2014 http://www.phonearena.com/news/When-will-my-phone-get-the-Android-4.4-KitKat-update-here-is-what-we-know_id48960 διαβασε εκει που λεει για samsung μα εχει 2 καταχωρισεις για S3 Galaxy S III - confirmed for update (rumored to get KitKat in March/April 2014) Galaxy S III - confirmed for update κατσε βγαλε ακρη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis1971 Δημ. April 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2014 μα εχει 2 καταχωρισεις για S3 Galaxy S III - confirmed for update (rumored to get KitKat in March/April 2014) Galaxy S III - confirmed for update κατσε βγαλε ακρη... Πιθανόν το πρώτο να είναι το αμερικανικό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slayer111 Δημ. April 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2014 Καλησπερα παιδια,μολις εκανε αναβαθμιση το σ3 μου,αρχικα χαρηκα υποθετοντας οτι ηρθε η 4.4 . Απ οτι ειδα κατεβασε 32 mb περιπου,κι εγραφε κατι για νεο firmware αν δεν κανω λαθος,επανεκκινησα τη συσκευη,εβγαλε το αντροιντ λογκο και πιο κατω ειχε την κλασικη μπαρα που φορτωνει ως το 100%. Αν ετυχε σε κανεναν με πιο πολλες γνωσεις πανω σ αυτα ας γραψει τι παιζει :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazyio Δημ. April 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2014 Υπάρχει κ cosmote ml2 & na5 ακομα νεότερη. Προτειμοτερες απο mk6 πέρασα χτες την cosmote NA5 αλλά βγάζει το λογότυπο της cosmote στην αρχή και δεν μαρέσει. ποιά 4.3 σταθερή χωρίς προβλήματα προτείνετε Unbranded EUR να περάσω ? :happy: αν υπάρχει και κάποιο πρόχειρο link για κατέβασμα θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα ... !! ευχαριστώ πολύ ! Παράθεση Wise men talk because they have something to say; fools, because they have to say something. Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα ... θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγο εμπειρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rufous Δημ. April 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2014 (edited) Παιδιά, μέσω KIES μου βγάζει μήνυμα ότι μια νέα έκδοση υλικολογισμικού είναι διαθέσιμη. Αλλά όταν πατάω να συνεχίσει και κατεβάσει το αρχείο και πριν την έναρξη της εγκατάστασης μου βγάζει το παρακάτω παράθυρο. http://s21.postimg.org/6lhk59lsj/message.jpg Όταν κάνω αναβάθμιση μέσω wifi μου βγάζει το παρακάτω μήνυμα: http://s10.postimg.org/yqf668kvp/print_screen.jpg Έχω τελευταία έκδοση του Kies. Τρέχω σε XP SP3. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ROOT! Μια φορά εγκατέστηκα το ClockworkMod ROM Manager και μετά το μηδένισα. Ο counter είναι μηδενικός και η ROM official. Τι μπορώ να φταίει; Πως μπορώ να το λύσω; Edited April 24, 2014 by rufous Παράθεση "Never make anyone a priority in your life when you're only an option in theirs..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. April 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2014 Αν το system είναι official ,κλείσε antivιrus /firewall ,κανε reboot στο τηλέφωνο και δοκίμασε ξανά . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rufous Δημ. April 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2014 (edited) Το system είναι official, κλείνω antivirus/firewall στο pc, κάνω reboot στο τηλέφωνο και no luck. Τι άλλο μπορώ άλλο να κάνω; Δεν θέλω να φλασάρω άλλη rom. Μόλις είδα ότι στην κατάσταση συσκευής εμφανίζει: "προσαρμοσμένη έκδοση". Παίζει να φταίει αυτό; Edited April 24, 2014 by rufous Παράθεση "Never make anyone a priority in your life when you're only an option in theirs..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros_100 Δημ. April 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2014 παιδια καλησπερα,απο προχτες που περασα αυτη την μικρη αναβαθμιση με τα 40mb δεν αναγνωριζει το pc το κινητο σαν σκληρο...ουτε με το kies 3,ενω φορτιζει κανονικα... βγαζει ενα μηνυμα στο τηλεφωνο οτι δεν υπαρχει στο pc προγραμμα που να μπορει να διαβασει το τηλεφωνο και οτι πρεπει να εχω το service pack 3 η να κατεβασω το kies,τι λετε να φταει?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. April 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2014 Μας τα έχει κάνει μούσκεμα αυτό το μικρό update αφού πλέον δεν δέχεται ούτε το root όπως το περιγράφει ο οδηγός στο πρώτο μήνυμα Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. April 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2014 Το system είναι official, κλείνω antivirus/firewall στο pc, κάνω reboot στο τηλέφωνο και no luck. Τι άλλο μπορώ άλλο να κάνω; Δεν θέλω να φλασάρω άλλη rom. Μόλις είδα ότι στην κατάσταση συσκευής εμφανίζει: "προσαρμοσμένη έκδοση". Παίζει να φταίει αυτό; (ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ) σημαινει οτι κατι περασες στο τηλ.κερνελ ρομ γιαυτο εχεις αυτο το μηνημα Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts