tollisth Δημ. January 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2014 Απο μπαταρία τι λέει; Γιατί πολλοί στο forum γράφουν για πρόβλημα αλλά δεν έχω καταλάβει εάν μιλάνε για επίσημη 4.3 σε ελληνικό unbranded(EUR). Ευχαριστώ! σε 4.3 σε ελληνικό unbranded(EUR) έχω προσέξει περισσότερη κατανάλωση της μπαταρίας δεν αδειάζει και κατευθείαν άλλα η διάφορα είναι αισθητή μέσα σε ένα 24ωρο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis1971 Δημ. January 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2014 παιδιά,τα firmwares που έχετε στην πρώτη σελίδα είναι μπλοκαρισμένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpecialMan Δημ. January 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2014 καλή χρονιά να έχουμε παιδιά..μόλις πήρα την απόφαση να το κάνω επαναφορά στην 4.1.2 θα ακολουθήσω τις οδηγίες που έχει στην αρχή του πόστ και ο θεός βοηθός....αυτό το χάλι με την 4,3 δεν το αντέχω!! Καλη χρονια ! ΚΑνε factory reset απο πριν ! Εγω δεν εκανα και ταλαιπωρηθηκα λιγο. Περιμενουμε νεα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis1971 Δημ. January 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2014 μόλις τελείωσα με το factory reset και η συσκευή δουλέυει ή τουλάχιστον τώρα που είναι άδεια,δείχνει να δουλεύει πιο γρήγορα.Αυτό το καταλαβαίνω απο το unlock που κάνει άμεσα και οχι μετα απο αρκετή ώρα.Δυστηχώς κάνω download την 4,1,2 απο samobile οπότε θα πάρει λίγη ώρα.... Ρε παιδιά λέτε να ήθελε απλά reset και να έστρωσε τώρα και τζάμπα θα την αλλάξω?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tollisth Δημ. January 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2014 μόλις τελείωσα με το factory reset και η συσκευή δουλέυει ή τουλάχιστον τώρα που είναι άδεια,δείχνει να δουλεύει πιο γρήγορα.Αυτό το καταλαβαίνω απο το unlock που κάνει άμεσα και οχι μετα απο αρκετή ώρα.Δυστηχώς κάνω download την 4,1,2 απο samobile οπότε θα πάρει λίγη ώρα.... Ρε παιδιά λέτε να ήθελε απλά reset και να έστρωσε τώρα και τζάμπα θα την αλλάξω?? περίμενε λίγες μέρες να δεις σίγουρα θα βγάλει η samsung κάποιο μικρο update και βλεπεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis1971 Δημ. January 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2014 μάλλον αυτό θα κάνω....αλλά δεν μπορώ να κατεβάσω και την ρομ...κάθε 20 λεπτά σταματάει το κατέβασμα.θα το ξαναστήσω τώρα και θα δώ πως θα πάει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisS2 Δημ. January 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2014 για σας παιδιά έχω ένα πρόβλημα κατέβασα την 4.3 στο galaxy s3 μ και την πέρασα μια χαρά τώρα προσπαθώ ν τον κανό και του αδερφού μ και δεν με μπλεδιζι το κουτάκι από το odin (δεν είναι ι πρώτη φορα που κανό την διαδικασία αυτή πολες φόρες εχι γινι άλλα στο δικό μ κινητό) μήπως μ εχι διαφυγή κάτι που πρεπι ν κανό έχω μπερδεφτι τορα:wacko:. ΚΑΛΛΗ ΧΡΟΝΙΆ ΕΥΤΥΧΙΣΜΈΝΟ ΤΟ ΝΈΟ ΕΤΟΣ ΜΕ ΥΓΙΑ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djvaga Δημ. January 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2014 Ωχ ΩΧ.... Μόλις πάτησα το "install" για την 4.3 Ελπίζω να μην ισχύει αυτό που γράφεις στη δικιά μου περίπτωση... Μην ανησυχείς σε εμένα ειναι κομπλέ χωρίς ίχνος lag και με πολλές βελτιώσεις( app to sd,διαφανή μπάρα ειδοποιησεων στην home screen, νέα οθόνη κλείδωματος, νέα εφαρμογή email ίδια με s4, adapt display και professional photo, νέο κάμερα firmware με sound and shot, καλύτερη απεικόνιση χρωμάτων της οθόνης κτλ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BabisT Δημ. January 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2014 Μην ανησυχείς σε εμένα ειναι κομπλέ χωρίς ίχνος lag και με πολλές βελτιώσεις( app to sd,διαφανή μπάρα ειδοποιησεων στην home screen, νέα οθόνη κλείδωματος, νέα εφαρμογή email ίδια με s4, adapt display και professional photo, νέο κάμερα firmware με sound and shot, καλύτερη απεικόνιση χρωμάτων της οθόνης κτλ) Ποια έκδοση έβαλες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis1971 Δημ. January 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2014 Και εμενα εστρωσε πολυ μετα απo factory reset που εκανα. Αλλα μια απορία ρε παιδια στην οθονη κλειδωματος πως βαζουμε widget's πχ καμερα.δεν μπορω να το κανω με τιποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sxaxd Δημ. January 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2014 για σας παιδιά έχω ένα πρόβλημα κατέβασα την 4.3 στο galaxy s3 μ και την πέρασα μια χαρά τώρα προσπαθώ ν τον κανό και του αδερφού μ και δεν με μπλεδιζι το κουτάκι από το odin (δεν είναι ι πρώτη φορα που κανό την διαδικασία αυτή πολες φόρες εχι γινι άλλα στο δικό μ κινητό) μήπως μ εχι διαφυγή κάτι που πρεπι ν κανό έχω μπερδεφτι τορα:wacko:. ΚΑΛΛΗ ΧΡΟΝΙΆ ΕΥΤΥΧΙΣΜΈΝΟ ΤΟ ΝΈΟ ΕΤΟΣ ΜΕ ΥΓΙΑ Αλλαξε είσοδο USB στον υπολογιστή σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
robostavros Δημ. January 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2014 αναφορικά με την μπαταρία, βλέπω ότι πέφτει πιο αργά όταν είναι σε αδράνεια απ'ότι με την 4.1.2 και πιο γρήγορα όταν το χρησιμοποιώ. Επίσης μου δείχνει συνέχεια ότι το wifi είναι ανοιχτό ενώ το έχω κλείσει και το έχω ξετικαρει και από τις υπηρεσίες τοποθεσίας! τεςπα, η μπαταρία είναι στα ίδια σχετικά πλαίσια, αργεί λίγο παραπάνω να ανοίξει η οθόνη, αλλά έχει σαφως λιγότερα redraws/lags. και μου φαίνεται ότι αργεί και λίγο παραπάνω οταν ανοίγει εφαρμογές. επίσης καλύτερη οθόνη, και μου αρέσουν αυτά τα εισαχθέντα από s4 στοιχεία. γενικά καλύτερη μου φαίνεται από την προηγούμενη, αλλά χωρίς κάποια τρομερη διαφορά. με factory reset αφού την έβαλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. January 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2014 Και εμενα εστρωσε πολυ μετα απo factory reset που εκανα. Αλλα μια απορία ρε παιδια στην οθονη κλειδωματος πως βαζουμε widget's πχ καμερα.δεν μπορω να το κανω με τιποτα. Εννοείς όπως τα nexus που κάνεις slide και μπαίνει στην κάμερα ή τα εικονίδια που είναι κάτω σαν dock? Επίσης μου δείχνει συνέχεια ότι το wifi είναι ανοιχτό ενώ το έχω κλείσει και το έχω ξετικαρει και από τις υπηρεσίες τοποθεσίας! Στις ρυθμίσεις wifi (για προχωρημένους) είναι τικαρισμένο το "Να επιτρ. πάντα η σάρωση"? Αν ναι ξετίκαρέ το. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis1971 Δημ. January 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2014 Εικονιδιο κατω στο ντοκ αλλα στην οθονη κλειδωματος.οπως ειχε και στην 4.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. January 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2014 Εικονιδιο κατω στο ντοκ αλλα στην οθονη κλειδωματος.οπως ειχε και στην 4.1 Ρυθμίσεις->Κλείδωμα οθόνης->Συντομεύσεις Δεν άλλαξε κάτι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpecialMan Δημ. January 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2014 αναφορικά με την μπαταρία, βλέπω ότι πέφτει πιο αργά όταν είναι σε αδράνεια απ'ότι με την 4.1.2 και πιο γρήγορα όταν το χρησιμοποιώ. Επίσης μου δείχνει συνέχεια ότι το wifi είναι ανοιχτό ενώ το έχω κλείσει και το έχω ξετικαρει και από τις υπηρεσίες τοποθεσίας! τεςπα, η μπαταρία είναι στα ίδια σχετικά πλαίσια, αργεί λίγο παραπάνω να ανοίξει η οθόνη, αλλά έχει σαφως λιγότερα redraws/lags. και μου φαίνεται ότι αργεί και λίγο παραπάνω οταν ανοίγει εφαρμογές. επίσης καλύτερη οθόνη, και μου αρέσουν αυτά τα εισαχθέντα από s4 στοιχεία. γενικά καλύτερη μου φαίνεται από την προηγούμενη, αλλά χωρίς κάποια τρομερη διαφορά. με factory reset αφού την έβαλα Ολα αργουσαν στην 4.3 γιαυτο και εβαλα την 4.1.2. Επισης η μπαταρια σε εμενα με αυτα που κανω μου τελειωνε 1 ωρα πιο γρηγορα στην 4.3. Δεν ειναι και λιγο οταν εισαι εκτος γραφειου-σπιτιου η 1 ωρα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stag Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 καλημέρα παιδιά. καλή χρονιά σε όλους. μία ερώτηση. παρατήρησα πως όταν ενεργοποιώ την κάμερα για να τραβήξω φωτογραφία η ποιότητα δεν είναι ίδια. δηλαδή όταν κεντράρεις αυτό που θες να τραβήξεις , η απεικόνιση στην οθόνη είναι πολύ καλή με ζεστά χρώματα αλλά όταν τραβήξω την φωτογραφία και επιλέξω να τη δω, δεν έχει τραβήξει αυτό που έβλεπα πριν στην οθόνη αλλά με πιο μουντά χρώματα. γενικώς κατώτερη απεικόνιση στη φωτογραφία σε σχέση με αυτό που βλέπεις στην οθόνη πριν την τραβήξεις. υπάρχει κάποια λύση σε αυτό ; να ενημερώσω πως έχω κάνει par τα firmware της κάμερας με το κινητό. (gdfi02) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis1971 Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 Ρυθμίσεις->Κλείδωμα οθόνης->Συντομεύσεις Δεν άλλαξε κάτι. Δεν εχει συντομευσεις ομως.δινει μονο την δυνατουητα να επιλεξεις πολλαπλα widget.οχι ομως καμερα. Οταν ειναι κλειδωωμενη η οθονη μπορεις να προσθεσεις μεχρι 3 widget..οχι κατι άλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoS3 Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 Δεν εχει συντομευσεις ομως.δινει μονο την δυνατουητα να επιλεξεις πολλαπλα widget.οχι ομως καμερα. Οταν ειναι κλειδωωμενη η οθονη μπορεις να προσθεσεις μεχρι 3 widget..οχι κατι άλλο. Βασικά, αν έχεις επιλέξει κάποια μορφή κλειδώματος δεν μπορείς πια να βάλεις καμία συντόμευση... Μόνο αν το έχεις με απλή κύλιση... Νίκος. Παράθεση 00-05 Audi S3 Oettinger...Gone But Not Forgotten 06-14 Porsche 911 C4 Exclusive Sportpack...Absolut Driving Machine!!! 14-... Straight Six Open Top Sliding Machine /// Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
furious_n-gage Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 καλημέρα παιδιά. καλή χρονιά σε όλους. μία ερώτηση. παρατήρησα πως όταν ενεργοποιώ την κάμερα για να τραβήξω φωτογραφία η ποιότητα δεν είναι ίδια. δηλαδή όταν κεντράρεις αυτό που θες να τραβήξεις , η απεικόνιση στην οθόνη είναι πολύ καλή με ζεστά χρώματα αλλά όταν τραβήξω την φωτογραφία και επιλέξω να τη δω, δεν έχει τραβήξει αυτό που έβλεπα πριν στην οθόνη αλλά με πιο μουντά χρώματα. γενικώς κατώτερη απεικόνιση στη φωτογραφία σε σχέση με αυτό που βλέπεις στην οθόνη πριν την τραβήξεις. υπάρχει κάποια λύση σε αυτό ; να ενημερώσω πως έχω κάνει par τα firmware της κάμερας με το κινητό. (gdfi02) Νομιζω πρεπει να απενεργοποιησεις το φλας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makmak06 Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 καλησπερα και καλη χρονια παιδια!μια ερωτηση εχω και αν μπορει καποιος να μου απαντηση.η ελβετικη 4.3 με την ελληνικη τ διαφορες εχουν?ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 καλησπερα και καλη χρονια παιδια!μια ερωτηση εχω και αν μπορει καποιος να μου απαντηση.η ελβετικη 4.3 με την ελληνικη τ διαφορες εχουν?ευχαριστω Καμία πέρα από τη χώρα προορισμού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makmak06 Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 (edited) Καμία πέρα από τη χώρα προορισμού. απ οτι ειδα στην ελληνικη η μπαταρια εχει ενα θεματακι και απ οτι διαβασα πιο πισω αυτο δεν υπαρχει στην ελβετικη ισχυει αυτο?και αν ναι υπαρχει περιπτωση η sammy να μας δωσει καποιο update γι αυτο? Edited January 2, 2014 by makmak06 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisS2 Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 για σας παιδιά έχω ένα πρόβλημα κατέβασα την 4.3 στο galaxy s3 μ και την πέρασα μια χαρά τώρα προσπαθώ ν τον κανό και του αδερφού μ και δεν με μπλεδιζι το κουτάκι από το odin (δεν είναι ι πρώτη φορα που κανό την διαδικασία αυτή πολες φόρες εχι γινι άλλα στο δικό μ κινητό) μήπως μ εχι διαφυγή κάτι που πρεπι ν κανό έχω μπερδεφτι τορα. ΚΑΛΛΗ ΧΡΟΝΙΆ ΕΥΤΥΧΙΣΜΈΝΟ ΤΟ ΝΈΟ ΕΤΟΣ ΜΕ ΥΓΙΑ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makmak06 Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 για σας παιδιά έχω ένα πρόβλημα κατέβασα την 4.3 στο galaxy s3 μ και την πέρασα μια χαρά τώρα προσπαθώ ν τον κανό και του αδερφού μ και δεν με μπλεδιζι το κουτάκι από το odin (δεν είναι ι πρώτη φορα που κανό την διαδικασία αυτή πολες φόρες εχι γινι άλλα στο δικό μ κινητό) μήπως μ εχι διαφυγή κάτι που πρεπι ν κανό έχω μπερδεφτι τορα. ΚΑΛΛΗ ΧΡΟΝΙΆ ΕΥΤΥΧΙΣΜΈΝΟ ΤΟ ΝΈΟ ΕΤΟΣ ΜΕ ΥΓΙΑ για δοκιμασε να αλλαξεις θυρα usb στο pc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts