gotnoizzzz Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 Η έγκυρη android police leakαρε λίστα με ημερομηνίες διάθεσης της 4.3 και σε s3 αν όλα πάνε καλά μέσα Νοέμβρη θα τρέχετε σε odin και λογικά σε χρόνο ρεκόρ οι πρώτες custom stock roms στο xda θα σας βάζουν σε recovery mod http://www.androidpolice.com/2013/10/25/leak-samsungs-american-android-4-3-and-galaxy-gear-update-release-schedule-for-the-galaxy-s4-s4-active-s-iii-and-note-ii/ Παράθεση halasy το s2. δεν πράζ ρα χαζέ πάρι του s3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 Η έγκυρη android police leakαρε λίστα με ημερομηνίες διάθεσης της 4.3 και σε s3 αν όλα πάνε καλά μέσα Νοέμβρη θα τρέχετε σε odin και λογικά σε χρόνο ρεκόρ οι πρώτες custom stock roms στο xda θα σας βάζουν σε recovery mod http://www.androidpolice.com/2013/10/25/leak-samsungs-american-android-4-3-and-galaxy-gear-update-release-schedule-for-the-galaxy-s4-s4-active-s-iii-and-note-ii/ Μακάρι, αν και μιλάει για τις αμερικάνικες εκδόσεις της συσκευής. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. October 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2013 Για την αμερικανικη εκδοση του s3 εμφανιστηκε και η πρωτη leaked 4.3 ρομ Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. October 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2013 Ορίστε παιδιά το 4.3 leak για AT&T. Θα το βρείτε εδώ μαζί με πληροφορίες και screenshots. Περιμένουμε το international. Αρχές Νοεμβρίου λένε. (Εννοείται αν έχετε το international, που κατά 99.9% έχετε, ΔΕΝ βάζετε την ρομ. Απλά να δείτε πληροφορίες σας έστειλα.) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. October 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2013 kernel 3.0...μισες δουλειες αυτο εχω να πω Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. October 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2013 kernel 3.0...μισες δουλειες αυτο εχω να πω Άσε.... Τουλάχιστον είναι leak οπότε η ελπίδα πεθαίνει τελευταία :-P Πολύ ασυνεπης η Samsung πάντως... Εγώ (όπως και πολύ άλλοι φαντάζομαι) δεν άντεξα και πήγα στις custom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. October 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2013 Να μην εχεις καμμια ελπιδα, δεν υπαρχει περιπτωση να παρεις 3.4 κερνελ, οι διαρροες ειναι 99% η τελικη ρομ Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. October 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2013 Να μην εχεις καμμια ελπιδα, δεν υπαρχει περιπτωση να παρεις 3.4 κερνελ, οι διαρροες ειναι 99% η τελικη ρομ 5 μήνες έχω το s3, είναι πρώτο και τελευταίο κινητό από την Samsung. Πολύ μας κούρασε με τις αναβαθμίσεις της, και να πεις να άξιζε η αναμονή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. October 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2013 και οι αλλοι τα ιδια ειναι, μονο νεξους αν θελεις αναβαθμισεις Χαχαχαχα Ο κόσμος πάει να καταστραφεί!!! Από την μία θέλω την υποδοχή sd και από την άλλη αναβαθμίσεις! Και το μόνο τέτοιο που υπάρχει είναι rootαρισμένο Samsung. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gotnoizzzz Δημ. October 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2013 Χαχαχαχα Ο κόσμος πάει να καταστραφεί!!! Από την μία θέλω την υποδοχή sd και από την άλλη αναβαθμίσεις! Και το μόνο τέτοιο που υπάρχει είναι rootαρισμένο Samsung. πάρε ένα νέξους με 32 giga. και εμένα πραγματικά μου έχει βγάλει την πίστη η συσκευή και ήταν ενδεχομένως απο τις χειρότερες συσκευές και με τις χειρότερες υποστηρίξεις σε αναβαθμίσεις(δεν θεωρώ τις leaked υποστήριξη) έχω κουραστεί να ζώ με τις παραξενιές της aosp 4.3 για να αποφύγω τα απαράδεκτα lags και ram-μπουκόματα της stock 4.1.2. αν το υποστίριζε η τσέπη μου θα έπερνα ένα moto-x Παράθεση halasy το s2. δεν πράζ ρα χαζέ πάρι του s3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bolek7 Δημ. October 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2013 παιδια εχω το κινητο αυτο το οποιο το αγορασα με ρουτ....δεν μπορω να το κανω ανρουτ με κανενα απο τα παραπανω γιατι ? το triangle δεν μου ανοιγει καν...δεν υπαρχει αλλος τροποσ? Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gotnoizzzz Δημ. November 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2013 Χα χα τώρα που βγήκε η 4.4 η samsung θα ανακοινώσει πως το galaxy s3 θα πάει κατευθείαν σε 4.4 και όλοι θα την αποθεώσουν για τεταρτη φορα. Θα σκάσει και καμιά leaked 4.4 σε κανα πεντάμηνο και θα πάθουν όλοι πολιτισμικό σοκ Παράθεση halasy το s2. δεν πράζ ρα χαζέ πάρι του s3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsos4u Δημ. November 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2013 Γνωριζουμε αν το s3 και s3 lte θα αναβαθμιστουν σε 4.4 ; Παράθεση Ένδοξο ιστορικό : Sony Ericsson W600 , Sony Ericsson K810i , Nokia N78 , LG GT505 , Samsung i5800, Alcatel OT-918D , Sony Xperia Sole , Samsung Galaxy S3 4G, iPhone 5, LG G2, Xiaomi Redmi Note 3, LG V10, Samsung Galaxy S7 Edge, iPhone X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. November 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2013 Γνωριζουμε αν το s3 και s3 lte θα αναβαθμιστουν σε 4.4 ; Αν πάρουν κάποια αυτή θα είναι 4.3 . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsos4u Δημ. November 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2013 Αν πάρουν κάποια αυτή θα είναι 4.3 . Αρα αυτη θα ειναι η τελευταια αναβαθμιση. Παραπανω τιποτα; Παράθεση Ένδοξο ιστορικό : Sony Ericsson W600 , Sony Ericsson K810i , Nokia N78 , LG GT505 , Samsung i5800, Alcatel OT-918D , Sony Xperia Sole , Samsung Galaxy S3 4G, iPhone 5, LG G2, Xiaomi Redmi Note 3, LG V10, Samsung Galaxy S7 Edge, iPhone X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. November 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2013 Αρα αυτη θα ειναι η τελευταια αναβαθμιση. Παραπανω τιποτα; Αυτό μόνο η samung το γνωρίζει ,το ποιο πιθανό είναι πως όχι . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JamesMoore Δημ. November 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2013 με τον ρυθμό που αφοδεύει η Samsung τα προηγούμενα flagship κινητά της, δεν μας βλέπω για παραπάνω από 4.3. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. November 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2013 με τον ρυθμό που αφοδεύει η Samsung τα προηγούμενα flagship κινητά της, δεν μας βλέπω για παραπάνω από 4.3. γιατι μας βλεπεις για 4.3; βλεποντας τι κανει με τις αναβαθμισεις της και ξεροντας οτι δεν θα παμε πιο περα απο 4.3, παω απο πριν σε custom (για να αποφυγω και το knox) μηπως δω ασπρη μερα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saranto Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 Καλημέρα! Πως μπαίνω σε recovery στο s3 ενός φίλου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 Καλημέρα! Πως μπαίνω σε recovery στο s3 ενός φίλου? Κρατώντας πατημένα volume up/ home button / power button Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saranto Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 Αυτό έκανα αλλά τη στιγμή που εμφανίζεται η εικόνα του Android μου το κόβει και συνεχίζει να bootarei Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 Αυτό έκανα αλλά τη στιγμή που εμφανίζεται η εικόνα του Android μου το κόβει και συνεχίζει να bootarei Κλείσε πρώτα το τηλέφωνο και πάτησε τα ταυτόχρονα . Δες εδώ Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
furious_n-gage Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 (edited) Σε τι χρησημευει το να μπαινουμε σε recovery mode? http://m.gsmarena.com/android_43_for_samsung_galaxy_s_iii_leaks-news-7118.php Edited November 3, 2013 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonrusom Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 παιδια καλησπερα, χρειαζομαι την βοηθεια σας. Πηρα την παρακάτω micro sd Samsung micro sdxc 64GB για το κινητο του αδερφού μου galaxy s3, αλλα την τοποθετει μέσα και δεν την αναγνωριζει. Δεν υπάρχει επιλογη για φορμαρισμα. Επελεξα αυτην γιατι ειδα πως εχει υψηλες ταχυτητες, υποστηριζει το συστημα exfat. Πρεπει το φορματ της μνημης να γίνει μέσω το κινητου? Εαν γίνει με card reader θα υπάρξει προβλημα? Το κινητο είναι καινούργιο και δεν εχει "πειραχτεί". Mπορείτε να με βοηθησετε σας παρακαλω. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 παιδια καλησπερα, χρειαζομαι την βοηθεια σας. Πηρα την παρακάτω micro sd Samsung micro sdxc 64GB για το κινητο του αδερφού μου galaxy s3, αλλα την τοποθετει μέσα και δεν την αναγνωριζει. Δεν υπάρχει επιλογη για φορμαρισμα. Επελεξα αυτην γιατι ειδα πως εχει υψηλες ταχυτητες, υποστηριζει το συστημα exfat. Πρεπει το φορματ της μνημης να γίνει μέσω το κινητου? Εαν γίνει με card reader θα υπάρξει προβλημα? Το κινητο είναι καινούργιο και δεν εχει "πειραχτεί". Mπορείτε να με βοηθησετε σας παρακαλω. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Και από windows. Αν θες να της αλλάξεις format, καν την fat32. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts