Jump to content

Αξεσουάρ S3 (Θήκες, Κάρτες μνήμης, Μπαταρίες κτλ)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 2,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδιά ψάχνω ένα handsfree καλωδίου με κανονικά ακουστικά (όχι τα in-ear) και με μικρόφωνο στο καλώδιο που να είναι συμβατό με το κινητό. Βρήκα αυτό και αυτό. Γνωρίζετε αν κάποιο από τα δύο θα κάνει δουλειά; Edited by OculatusAbis

Παιδια καλησπερα μπορω να συνδεσω στο τηλ. μεσω bluetooth ποντικι και πληκτρολογιο χωρις να ειμαι root?

Εχω το ανταπτορακι(mhl) της samsung και θελω να χειριζομαι απο μακρια το τηλ. στην tv

Eυχαριστω πολυ

αδελφέ απο που το πήρες? δεν μπορώ να το βρω κάπου. ευχαριστώ!

iPad Pro 2020, iPhone 12 pro max

Πως σας φαίνεται αυτό το ανταλακτικό πίσω καπάκι? http://digitop.gr/product_info.php?products_id=708&osCsid=44c59a0da7e8d66d10e97ee8eb4047fb Υπάρχει περίπτωση να δημιουργήσει κανένα προβληματάκι στην όλη χρήση του κινητού? Το μόνο που μπορώ να φανταστώ είναι η μη τέλεια εφαρμογή του σε σχέση με το γνήσιο. Πάντως το φαντάζομαι πολυ όμορφο πάνω σε ένα μπλε s3 και χωρίς να του δίνει πολύ περισσότερο όγκο.

Εγω μολις παρελαβα σημερα απο εδω http://digitop.gr/product_info.php?products_id=708&osCsid=44c59a0da7e8d66d10e97ee8eb4047fb Λοιπον το καπακι ειναι τελειο πολυ ομορφο δεν το περιμενα τοσο ωραιο και κουμπωνει μια χαρα σαν μαμα χωρις να προεξεχει σε παχος!!! Το εχουν και σε ασπρο!!! Συν το πενακι και screen protector ολα καλα!!! ;) ;) ;)

Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Samsung Galaxy S10+ SM-G975F/DS / Galaxy S9+ ;)

Εγω μολις παρελαβα σημερα απο εδω http://digitop.gr/product_info.php?products_id=708&osCsid=44c59a0da7e8d66d10e97ee8eb4047fb Λοιπον το καπακι ειναι τελειο πολυ ομορφο δεν το περιμενα τοσο ωραιο και κουμπωνει μια χαρα σαν μαμα χωρις να προεξεχει σε παχος!!! Το εχουν και σε ασπρο!!! Συν το πενακι και screen protector ολα καλα!!! ;) ;) ;)

Έυαριστώ ελπίζω να μην έχει αλλάξει κάτι μεχρι να το παραγγείλω και γω:confused:

Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23

Σήμερα παρέλαβα κι εγώ αυτήν την original θήκη για το S3

http://www.ebay.co.uk/itm/150837281686?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649

Είναι πολύ ωραία με άψογη εφαρμογή (λίγο σφιχτή για αρχή αλλά με το βάλε-βγάλε θα χαλαρώσει λίγο ακόμα) και την συνιστώ σε όποιον αρέσουν αυτές οι θήκες ;)

http://www.ebay.co.uk/itm/150837281686?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649

Είναι πολύ ωραία με άψογη εφαρμογή (λίγο σφιχτή για αρχή αλλά με το βάλε-βγάλε θα χαλαρώσει λίγο ακόμα) και την συνιστώ σε όποιον αρέσουν αυτές οι θήκες ;)

+1

Από την αρχή χρησιμοποιώ αυτή την θήκη και είναι ιδανική για αυτούς που θέλουν να νιώθουν το κινητό "γυμνό", αλλά και να έχουν μια προστασία κατά την μεταφορά και όταν το ακουμπούν στο τραπέζι!

Εγώ που την χρησιμοποιώ για 1,5- 2 μήνες περίπου μπορώ να πω ότι έχει χαλαρώσει ιδανικά! Τόσο όσο για να μπαινοβγαίνει εύκολα το κινητό, αλλά όχι τόσο για να πέφτει από μέσα όταν τη γυρνάς ανάποδα και την κουνάς!

Αφού πήρα και 2η για να έχω ανταλλακτική, εαν χαλάσει (χτύπα ξύλο) η 1η:p

Μια αστραπή η ζωή μας... μα προλαβαίνουμε

Moνο καφε και μαυρη απ οτι βλεπω ; Κι εγω κατι τετοιο ψαχνω αν και ειδα και την flip, ειναι επισης πολυ καλη αλλα πανακριβη.

εχει κανεις την modelo της sgp?

Εγώ....πολύ καλή για τα γούστα μου... λεπτή και καλύπτει και το νικελ γύρω-γύρω ...

Samsung Galaxy Note 5 SM-N920C Black Sapphire

Samsung GEAR S

Samsung Galaxy Tab S2 9.7 T813

Εγώ....πολύ καλή για τα γούστα μου... λεπτή και καλύπτει και το νικελ γύρω-γύρω ...

κουνιεται καθολου η αγγαλιαζει το κινητο σωστα......πως δειχνει σε ασπρο αν εχεις αυτο?

IPhone 15 Pro 

κουνιεται καθολου η αγγαλιαζει το κινητο σωστα......πως δειχνει σε ασπρο αν εχεις αυτο?

Έχει πολύ καλή εφαρμογή και τα πλαινά κουμπιά τα χειρίζεσαι εύκολα...

Την έχω σε μαύρη ...

Απλά θέλει λίγη προσοχή παραπάνω στο κράτημα γιατί το υλικό αυτό γλιστράει λίγο ...

Samsung Galaxy Note 5 SM-N920C Black Sapphire

Samsung GEAR S

Samsung Galaxy Tab S2 9.7 T813

Έχει πολύ καλή εφαρμογή και τα πλαινά κουμπιά τα χειρίζεσαι εύκολα...

Την έχω σε μαύρη ...

Απλά θέλει λίγη προσοχή παραπάνω στο κράτημα γιατί το υλικό αυτό γλιστράει λίγο ...

ωραια θα την παραγγειλω γιατι βαρεθηκα τις original tpu ασε που ξεθωριασαν κιολας....

IPhone 15 Pro 

Τωρα που βγηκε η καινουρια μπαταρια 3000mah , που χοντραινει και λιγο το κινητο, οι μεχρι τωρα θηκες δεν κανουν φανταζομαι. Εχει βγει τιποτα για την ωρα? Για θηκη σιλικονης ενδιαφερομαι,να αγκαλιαζει το κινητο. Αν και οσο περναει ο καιρος,και πεσει και η τιμη της μπαταριας, λογικα θα εχουν βγει.

ωραια θα την παραγγειλω γιατι βαρεθηκα τις original tpu ασε που ξεθωριασαν κιολας....

Την πήρα σε cyan, για άσπρη συσκευή. Είναι σχετικά μαλακιά, καλύπτει καλά τη συσκευή (και τις γωνίες) καλύτερα από τις hard cases που έχω. Είναι λίγο πιο χαλαρή από ότι ήθελα, όχι οτι θα ξεκουμπώσει αλλά θα την ήθελα λίγο πιο σφιχτή. Τα κουμπιά τα φτάνεις εύκολα από τις οπές, δεν έχει πρόβλημα.

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)

αδελφέ απο που το πήρες? δεν μπορώ να το βρω κάπου. ευχαριστώ!

MHL HDMI HDTV Adapter For Samsung Galaxy S3 S III OEM BRAND NEW BOXED UK

Aπο εκει το πηρα αλλα τωρα δειχνει οτι δεν υποστηριζεται απο το ελληνικο e-bay σου εγραψα το site μηπως βρεις ακρη.

Τελικα δουλευει τελεια το ποντικι και σημερα αναβαθμησα σε 4.1.2. αγγλικη rom

εγω χθες κεανα preorder την γνησια μπαταρια των 3000mah 54,50 απο mobilefun:)
υπογραφή εκτός ορίων

Αντε με το καλο, να μας γραψεις εντυπωσεις!!

Σκεφτομουν να παρω μια θηκη-εξωτερικη μπαταρια, αλλα αν αυτη αξιζει τα χρηματα της θα ναι καλυυερα

Μια ερωτηση για την modello. Δημιουργει καθολου προβλημα στο φλας σε βραδινες φωτο? να κανει αντανακλαση?

:cool:

οταν ερθει και την δουλεψω λιγο θα γραψω εντυπωσεις
υπογραφή εκτός ορίων

Μια ερωτηση για την modello. Δημιουργει καθολου προβλημα στο φλας σε βραδινες φωτο? να κανει αντανακλαση?

Δεν έχω διαπιστώσει κάτι, ούτε μου φαίνεται πιθανό. Εχεις ακούσει τίποτα τέτοιο;

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)

Σκέφτομαι να πάρω μια απο αυτές τις θήκες.

http://www.ebay.co.uk/itm/Flip-Cover-Case-Samsung-Galaxy-Note-2-N7100-Galaxy-S3-i9300-UK-STOCK-/181043035226?_trksid=p5197.m1992&_trkparms=aid%3D111000%26algo%3DREC.CURRENT%26ao%3D1%26asc%3D14%26meid%3D4359970679797026535%26pid%3D100015%26prg%3D1006%26rk%3D1%26sd%3D181043035226%26

http://www.ebay.co.uk/itm/NEW-GENUINE-SAMSUNG-GALAXY-S3-SIII-i9300-CHROME-BLUE-FLIP-CASE-COVER-/200854130110?pt=UK_MobilePhones_MobilePhonesCasesPouches&hash=item2ec3d6cdbe

http://en.puro.com/en/store/mobile-phone-accessories/cases/samsung/galaxy-s3/samsung-galaxy-s3-booklet-slim-cases.jsp

Ποια θα μου προτείνατε; Οι μη γνήσιες θα έχουν κάποιο πρόβλημα με την εφαρμογή του κινητού με το καπάκι της μπαταρίας;

Αυτές χωρίς μαγνήτη είναι βολικές ή ανοίγουν στην τσέπη;

Επίσης είμαι αριστερόχειρας, θα έχω πρόβλημα ή ανοίγει τέρμα πίσω;

Edited by AkisHD

Δεν έχω διαπιστώσει κάτι, ούτε μου φαίνεται πιθανό. Εχεις ακούσει τίποτα τέτοιο;

Οχι δεν το εχω ακουσει για τη συγκεκριμενη, απλως το αντιμετωπιζα στο πρηγουμενο μου κινητο με μια σιλικονης, και κατα καιρους εχει τυχει σε φιλους με διαφορες συσκευες/θηκες.

Γι αυτο και ρωταω, μη τη παρω κι εχω παλι τα ιδια

:cool: