Jump to content

Αξεσουάρ S3 (Θήκες, Κάρτες μνήμης, Μπαταρίες κτλ)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά η μπαταρία μου μάλλον τα έπαιξε, από χτες δεν φορτίζει με τίποτα. Έχετε να προτείνετε καμία καλή για αγορά?

Original με 7,5 euro από Ισπανία εδώ.

Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500

samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram

LeEco le max 2 x820 6/64gb

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

• Απαντήσεις 2,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Original με 7,5 euro από Ισπανία εδώ.

Και μισή τιμή σχεδόν κάτω, από εδώ:

http://www.ebay.com/itm/321382241887?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649

"Never make anyone a priority in your life when you're only an option in theirs..."

Καλημερα. Εχει παρει κανεις αυτο το power bank να μας πει εντυπωσεις?

http://www.ebay.co.uk/itm/3200-mAh-Power-Bank-Flip-Cover-Case-Battery-for-Samsung-Galaxy-i9300-S3-BLACK-/121326792007?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item1c3fa3ed47

Καλημέρα φίλε!!! Δυστυχώς το έχω εγώ. Τζάμπα λεφτά. Η φόρτιση γίνετε πάρα πολύ αργά, ποτέ δεν φτάνει στο 100% σταματάει στο 80+. Για μια δύσκολη ώρα ίσως το θεωρήσεις πολύ καλό αλλά για κάτι καθημερινό που το ήθελα εγώ δεν κάνει.

Καλημέρα φίλε!!! Δυστυχώς το έχω εγώ. Τζάμπα λεφτά. Η φόρτιση γίνετε πάρα πολύ αργά, ποτέ δεν φτάνει στο 100% σταματάει στο 80+. Για μια δύσκολη ώρα ίσως το θεωρήσεις πολύ καλό αλλά για κάτι καθημερινό που το ήθελα εγώ δεν κάνει.

Σε ευχαριστω για την απαντηση φιλε. Αρα θα πρεπει να ψαξω για μεγαλυτερη μπαταρια για να βελτιωσω λιγο την αυτονομια.

Εχει κανεις να προτεινει καποια μεγαλυτερη μπαταρια?

Edited by sokgiorgos

Ναι εγώ!

Την παρέλαβα πριν λίγες ημέρες σε λευκό.

Είναι πολύ καλή σε διάρκεια. Δεν την φόρτισα ακόμη 2η φορά για να πω πόσο πάει με σιγουριά.

Το καπάκι έχει αρκετά καλή προσαρμογή.

Δίνει λίγο επιπλεόν βάρος στο κιν. Το κάνει γύρω στα 180 γραμ. συνολικά.

Κάνει περίπου 6 ώρες να φορτίσει. :wacko:

Αυτά.

"Never make anyone a priority in your life when you're only an option in theirs..."

Ναι εγώ!

Είναι πολύ καλή σε διάρκεια. Δεν την φόρτισα ακόμη 2η φορά για να πω πόσο πάει με σιγουριά.

Αυτά.

Φίλε να σε ρωτήσω γιατί ψάχνω και εγώ με την μπαταρία αυτή το κινητό γίνεται κουμουτσα? Πόσο σου κράτησε την πρώτη φορά?

Καλησπέρες πολλές σε όλους!

έχει κανείς να προτείνει κάποιο dual sim adapter που να του δουλεύει καλά? κάποιος μου είπε ότι είχε πάρει ένα και είχε θέματα με το 3G!! εμένα με ενδιαφέρει να λειτουργεί καλά το 3G και στις 2 κάρτες...

Ναι εγώ!

Αυτά.

ο χρονος φορτισης δε με πειραζει αφου οσο κοιμαμαι δε το χρειαζομαι :lol:

Φίλε sokgiorgos ακόμη αδειάζω το πρώτο γέμισμα. Καλά πάει μου φαίνεται.

Πρέπει να κάνω 2-3 ακόμη γεμιζο-αδειάσματα για να πω με βεβαιότητα.

Όσο για το γκουμούτσα, σαφως και χάνει το razor stlye του.

Αυτό το video -με άλλη μπαταρία όμως- αποτυπώνει σχεδόν στο 95% το κινητό μου (το οποίο btw είναι και το λευκό).

Απλώς το καπάκι δέν έχει τόσο βαθουλές υποδοχές για κάμερα, led και ηχείο.

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Καμιά καρτούλα που να μην την καίει σίγουρα έχουμε σε κανένα λινκ?

samsung class 10 παρε και εισαι οκ.

samsung class 10 παρε και εισαι οκ.

ευχαριστώ.

αυτή εδώ είναι καλή;;

Edited by Chryssostomos

Xiaomi 12 Pro

http://www.aliexpress.com/item/Ultrathin-Aluminum-Case-For-Samsung-Galaxy-S3-I9300-Matting-Metal-Surface-Bumper-Case-With-Gift-Anti/910815201.html

Παιδια καλησπερα,την εχει δοκιμασει κανεις αυτη?κι αν ναι,τα σχολια για τον πωλητη δεν ειναι και τα καλυτερα,εχουμε κατι αλλο καλυτερο?η αν πηρε και καποιος απο αυτον ας πει εντυπωσεις αλλα και για τη θηκη ειναι καλη?

Edited by notarius

http://www.aliexpress.com/item/Ultrathin-Aluminum-Case-For-Samsung-Galaxy-S3-I9300-Matting-Metal-Surface-Bumper-Case-With-Gift-Anti/910815201.html

Παιδια καλησπερα,την εχει δοκιμασει κανεις αυτη?κι αν ναι,τα σχολια για τον πωλητη δεν ειναι και τα καλυτερα,εχουμε κατι αλλο καλυτερο?η αν πηρε και καποιος απο αυτον ας πει εντυπωσεις αλλα και για τη θηκη ειναι καλη?

Απο ότι θυμάμαι την είχε πάρει κάποιος από το φόρουμ και είχε θέμα με το σήμα του Wi-Fi και το GPS.

Απο ότι θυμάμαι την είχε πάρει κάποιος από το φόρουμ και είχε θέμα με το σήμα του Wi-Fi και το GPS.

οκ φιλε μου ευχαριστω

Κάτι μπαταρίες gold 3000mah κ πανω που υπαρχουν στο ebay , αξιζουν

δεν θα το ελεγα φιλε μου λεει 3000 αλλα παντα αυτες ειναι λιγοτερο 2600-2700 αλλα δεν ξερουμε κιολας εαν ειναι και αξιοπιστες κιολας με τοσα φορτισματα δεν ξερουμε την θα επακολουθησει

δεν θα το ελεγα φιλε μου λεει 3000 αλλα παντα αυτες ειναι λιγοτερο 2600-2700 αλλα δεν ξερουμε κιολας εαν ειναι και αξιοπιστες κιολας με τοσα φορτισματα δεν ξερουμε την θα επακολουθησει

εγω παντως που εχω μια 3000 εδω και 2 μηνες μια χαρα ειναι, και μου κραταει περιπου 5 ημερες με κανονικη χρηση και λιγο internet.

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

γιατι δεν κοιτας κι αυτη.εγω την εχω παρει και προς το παρων μια χαρα φαινεται.στο μελλον βεβαια θα δειξει:wacko:

http://www.mobilecity.gr/item.php?prod=mpataria-trendy8-gia-galaxy-s3-eb-l1g6llu-me-kapaki-white-3300mah

Samsung a51-Huawei p smart z-xiaomi redmi note 8 pro-honor 8x - Samsung s7 edge-Xiaomi redmi note 4-Letv-lenovo p1-samsung note 4-Htc one m8 - lenovo z2 pro - lg g3 - samsung a5 - lenovo z2 - iphone 5s - samsung s5 - samsung grand 2 - lg g2 - asus zenfone 5 - samsung s3 - lumia 520 - samsung s4 mini - iphone 4s etc..

anker παρε αν θες ,ειναι αξιοπιστες.

εγω παντως που εχω μια 3000 εδω και 2 μηνες μια χαρα ειναι, και μου κραταει περιπου 5 ημερες με κανονικη χρηση και λιγο internet.

αυτην που λεει ο φιλος την gold εχεις?