ioterl Δημ. August 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2012 Μια απάντηση παρακαλώ γιατί είναι δύσκολο να ψάχνω σε 200 σελιδες! Το τηλέφωνο έχει παρόμοια λειτουργία σαν το smart dial των HTC και του dealer one; Καθώς πατάμε τα νούμερα να εμφανίζει τα ονόματα που ταιριάζουν και όχι τους αριθμούς τηλεφώνου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. August 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2012 Μια απάντηση παρακαλώ γιατί είναι δύσκολο να ψάχνω σε 200 σελιδες! Το τηλέφωνο έχει παρόμοια λειτουργία σαν το smart dial των HTC και του dealer one; Καθώς πατάμε τα νούμερα να εμφανίζει τα ονόματα που ταιριάζουν και όχι τους αριθμούς τηλεφώνου; Ναι το έχει :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonk Δημ. August 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2012 Ναι το έχει :happy: Που είναι,γιατί μόνο με τον exdialer το.έχω καταφέρει:confused::confused::confused: Για επαφές γραμμένες στα ελληνικά εννοώ. Παράθεση ................................ Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ri3per Δημ. August 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2012 Μπορούμε να συνδέσουμε το κινητό με την τηλεόραση χωρις να έχουμε κάποιο επιπλέον μηχάνημα και χωρίς καλώδια. στην τηλεόραση ? Samsung τηλεόραση εχω που υποστηρίζει all share Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. August 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2012 Που είναι,γιατί μόνο με τον exdialer το.έχω καταφέρει:confused::confused::confused: Για επαφές γραμμένες στα ελληνικά εννοώ. Το έχει κανονικότατα με μαμά XXLFB rom... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. August 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2012 (edited) Μπορούμε να συνδέσουμε το κινητό με την τηλεόραση χωρις να έχουμε κάποιο επιπλέον μηχάνημα και χωρίς καλώδια. στην τηλεόραση ? Samsung τηλεόραση εχω που υποστηρίζει all share Αυτο προσπαθησα και εγω φιλε μου αν διαβασες τις 2-3 προηγουμενες σελιδες αλλα γιοκ......αποτελεσμα μηδεν:( Τωρα τη φταιει δεν ξερω να σου πω......μαλλον στο κινητο ειναι το προβλημα,τα εχει κανει και εδω η Samsung θαλασσα:mad: Μου αρεσει κι ολας που τα διαφημιζε και τα καμαρωνε στη διαφημιστικη της εκστρατεια.......ενω δεν δουλευει καθολου η συνδεση του κινητου με την tv με ασυρματο τροπο. Για δες στο κινητο σου πηγαινε εκει που λει DLNA και δες ανοιγει γινεται πρασινο δηλαδη διοτι σε εμενα τιποτα. Δηλαδη στην ουσια ουτε το AllShare cast δουλευει,ουτε το DLNA τι να πεις τωρα. Edited August 3, 2012 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ri3per Δημ. August 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2012 (edited) Μπα όχι δεν γίνεται πράσινο. Έχει κολλήσει κιόλας και δεν κλείνει. :confused: Πρασίνισε και μου ρώτησε αν θέλω να συνδεθώ με windows media player. :confused::confused::confused::confused::confused::confused: Edited August 6, 2012 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. August 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2012 Μπα όχι δεν γίνεται πράσινο. Έχει κολλήσει κιόλας και δεν κλείνει. :confused: Αυτο σου λεω ειναι μονιμως γκρι χρωμα ανενεργο δηλαδη Μαλλον θα ακουσει η Samsung το κραξιμο της αρκουδας σε κανα email. Το προβλημα με τη φωτεινοτητα το καταπινω με βαρια καρδια και το ανεχομαι.......αλλα και αυτο παει πολυ:mad: Δεν λειτουργει στην ουσια μια πολυ βασικη λειτουργια-υπηρεσια που ειναι πολυ βασικη σε καθε συγχρονη και hi-end συσκευη- ναυραχιδα της εταιριας δηλαδη. ripper:Πρασίνισε και μου ρώτησε αν θέλω να συνδεθώ με windows media player. Κανε προσπαθεια να κανεις συνδεση απο την tv.........πως στο εβγαλε εσενα πρασινο και μενα καθολου. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ri3per Δημ. August 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2012 πρεπει να ειναι και η τηλεοραση συνδεδεμενη στο ιντερνετ? το κουτακι για να συνδεεται η τηλεοραση μου στο ιντερνετ δεν το εχω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. August 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2012 πρεπει να ειναι και η τηλεοραση συνδεδεμενη στο ιντερνετ? το κουτακι για να συνδεεται η τηλεοραση μου στο ιντερνετ δεν το εχω! Εννοειται πρεπει να ειναι συνδεδεμενη με ιντερνετ,εφοσον δεν εχεις ενσωματωμενο wifi στη tv πρεπει να παρεις το usb adaptor wifi για να μπαινεις τα μοντελα του 11 και 12 αυτο ειναι http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/Home-Cinema/accessories/Wireless-Sound-and-Vision/Samsung-WIS12ABGNX-Wi-Fi-USB-Adapter-WIS12ABGNX-XEC.htm Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ri3per Δημ. August 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2012 εχω αυτην http://www.samsung.com/gr/support/model/UE40C7000WWXXH-techspecs δεν ξερω αν εχει ενσωματομενο το ρουτερακι απ οτι καταλαβα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. August 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2012 εχω αυτην http://www.samsung.com/gr/support/model/UE40C7000WWXXH-techspecs δεν ξερω αν εχει ενσωματομενο το ρουτερακι απ οτι καταλαβα Εφοσον λεει ''ιντερνετ tv ναι'', και DLNA επισης υποστηριζει κανονικα συνδεση ιντερνετ,μπες στον browser της tv και δοκιμασε να ανοιξεις μια σελιδα η' αλλιως αγοραζεις αυτο που σου ειπα(ρωτα ομως στο καταστημα για επιβεβαιωση) κατα 99% κανει. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R6POWER Δημ. August 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2012 καλησπερα παιδια.αγορασα και γω αυτο το απιστευτο κινητο....ψαχνω τοση ωρα και δεν μπορω να βρω πως βαζουμε τις ρυθμισεις για ιντερνετ μεσω δικτυου.καποια βοηθεια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. August 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2012 καλησπερα παιδια.αγορασα και γω αυτο το απιστευτο κινητο....ψαχνω τοση ωρα και δεν μπορω να βρω πως βαζουμε τις ρυθμισεις για ιντερνετ μεσω δικτυου.καποια βοηθεια? Μεγεια και με χαρά!! Πας Ρυθμίσεις, Περισσότερες Ρυθμίσεις, Δίκτυα Κινητής, Ονόματα Σημείων Πρόσβασης, και επιλέγεις αυτό που θες.. Από εκεί κάνεις τις ρυθμίσεις που θες ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R6POWER Δημ. August 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2012 σε ευχαριστω πολυ.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos0101 Δημ. August 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2012 ξερουμε ποτε θα πεσει η τιμη του?. και ποσο? (στο περιπου). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. August 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2012 ξερουμε ποτε θα πεσει η τιμη του?. και ποσο? (στο περιπου). κ αλλο να πεσει????? στα 545 το βρισκεις πλεον Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. August 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2012 ξερουμε ποτε θα πεσει η τιμη του?. και ποσο? (στο περιπου). Αυτη είναι ερώτηση για έκθεση ιδεών :p Λοιπόν εγώ πέρυσι παρατήρησα ότι όταν βγήκε το 4s το galaxy s2 είχε πέσει αρκετά, φαντάσου το πήρα καινούριο από play247 τότε στα 460€ (το λευκό γιατί μου άρεσε πολύ) ..Μετά και καθώς πλησίαζαν τα Χριστούγεννα άρχισε να ανεβαίνει όπου έφτασε πάλι τα 520-540 σε όλα τα skroutzομάγαζα όπως τα αποκαλούμε προς χάριν γενικευσης.. Υποψιάζομαι μήπως συμβεί το ίδιο κατά τέλος Σεπτεμβρίου με Οκτώβριο που θα κυκλοφορήσει το νεο iphone.. Φυσικά όπως είπα και στην αρχή αυτά είναι εικασίες δικές μου και μόνο αλλά καμία φορά πότε δεν ξέρεις.. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. August 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2012 Μια απορία, γιατί δεν το βρίσκω με τίποτα. Στον TW , γιατί όταν ορίζω ένα φόντο , η εικόνα δεν μετακινείται καθώς αλλάζω οθόνες? Δηλαδή , μοιάζει σαν να γυρνάει ένας κύβος με τις επιφάνειες εργασίας και από πίσω μένει σταθερή η εικόνα. Με Apex κανονικά, δεν υπάρχει θέμα που το δοκίμασα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_15 Δημ. August 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2012 Παιδια καλησπέρα υπαρχει τροπος να ρυθμισω το mail στο galaxy s3 να κατεβάζει τα μαιλς και οταν τα διαβαζω και τα σβήνω να μην πειραζονται στον διακομιστή(να παραμένουν) είναι σημαντικό έστω και με πρόγραμμα.. ευχαριστώ! Παράθεση Symbian dead and i like it!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. August 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2012 Παιδια καλησπέρα υπαρχει τροπος να ρυθμισω το mail στο galaxy s3 να κατεβάζει τα μαιλς και οταν τα διαβαζω και τα σβήνω να μην πειραζονται στον διακομιστή(να παραμένουν) είναι σημαντικό έστω και με πρόγραμμα.. ευχαριστώ! Αυτη ειναι λειτουργία του διακομιστή, πήγαινε στα setings της google "Προώθηση και POP/IMAP" και επέλεξε 2. Όταν η πρόσβαση στα μηνύματα γίνεται μέσω POP "κράτησε ένα αντίγραφο στα εισερχόμενα" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_15 Δημ. August 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2012 Αυτη ειναι λειτουργία του διακομιστή, πήγαινε στα setings της google "Προώθηση και POP/IMAP" και επέλεξε 2. Όταν η πρόσβαση στα μηνύματα γίνεται μέσω POP "κράτησε ένα αντίγραφο στα εισερχόμενα" αν ειναι exchange οπως ο οτενετ τι γινεται? Παράθεση Symbian dead and i like it!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. August 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2012 Τώρα τι είναι αυτά που κάνει? Είμαι σε κάποια εφαρμογή και πατώντας το hard button για να επιστρέψει στην αρχική οθόνη κάνει reload τα πάντα (widgets κλπ)και δεν με πετάει στην αρχική άμμεσα όπως έκανε το One S. Τι κουλό είναι αυτό τώρα? :confused: Δικαιολογείται, έχω χάσει κάποια επεισόδια? Έχεις απενεργοποιησει από το Svoice, από τις ρυθμίσεις του το launch Svoice by pressing twice the home button ή κάπως έτσι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mrdj2k Δημ. August 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2012 Καλησπερα σε ολους.... Εχω ενα σημαντικο προβλημα και παρακαλω για την βοηθεια σας...... Εχω το τηλεφωνο 3 μερες καιμεχρι πριν 2 ωρες ημουν απολυτα ευχαριστημενος..... Μεχρι που οταν προσπαθω να παρω τηλεφωνο μου γραφει "Η διαδικασια com.android.phone διακοπηκε " χωρις φυσικα να πατησω κατι......Μηνυμα να στειλω δεν μπορω να μου στειλουν δεν μπορουν να με παρουν δεν μπορουν (οταν με παιρνουν ειναι βουβο ακι μετα κλεινει)......Δεν ξερω τι να κανω και εχω αγχωθει ΠΟΛΥ......HELP παλικαρια....... Παράθεση Dj Doublek - Kostas From Nafplio:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. August 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2012 Καλησπερα σε ολους.... Εχω ενα σημαντικο προβλημα και παρακαλω για την βοηθεια σας...... Εχω το τηλεφωνο 3 μερες καιμεχρι πριν 2 ωρες ημουν απολυτα ευχαριστημενος..... Μεχρι που οταν προσπαθω να παρω τηλεφωνο μου γραφει "Η διαδικασια com.android.phone διακοπηκε " χωρις φυσικα να πατησω κατι......Μηνυμα να στειλω δεν μπορω να μου στειλουν δεν μπορουν να με παρουν δεν μπορουν (οταν με παιρνουν ειναι βουβο ακι μετα κλεινει)......Δεν ξερω τι να κανω και εχω αγχωθει ΠΟΛΥ......HELP παλικαρια....... Δοκίμασε ενα reboot Αν δεν φτιάξει μπες σε recovery mode και κανε wipe data/factory reset Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts