Jump to content

[Επίσημο] Samsung Galaxy S III

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 15,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Να ρωτήσω κάποιες απορίες που έχω εδώ τους guru σχετικά με κάποια θέματα της συσκευής...

α) Το studiοkuma δεν λειτουργεί σε μένα! Σε εσάς;

β) Μπορώ να κάνω uninstall στα widgets μιας εφαρμογής χωρίς να διώξω την εφαρμογή;

γ) Στη στοκ εφαρμογή μηνυμάτων την εισαγωγή λειτουργίας τη βάζουμε στο Αυτόματο για να στέλνει κανονικά 160 χαρακτήρες ανά μήνυμα; Στο S1 χρησιμοποιούσαμε το handcent για αυτό το λόγο. Επίσης το handcent αν το άνοιγες με κωδικό μπορούσε να προστατέψει με τον ίδιο κωδικό και τη στοκ εφαρμοφή μηνυμάτων από κακόβουλη επέμβαση. Τώρα βλέπω ότι εδώ δε γίνεται να κλειδώσει η στοκ εφαρμογή! Μήπως γίνεται τίποτα;

Ανέβασε μας κανα βιντεάκι αν μπορείς!

Ποια αναβάθμιση αναφέρεσαι? Επίσημη ή κάτι τέτοιο

http://www.androidauthority.com/superfine-galaxy-s3-camera-video-recording-93436/

LG8 (επίσημη από kies) η αναβάθμιση Μπλε χρώμα από Saturn Γερμανίας αγορασμένο.

Ανέβασε μας κανα βιντεάκι αν μπορείς!

Ποια αναβάθμιση αναφέρεσαι? Επίσημη ή κάτι τέτοιο

http://www.androidauthority.com/superfine-galaxy-s3-camera-video-recording-93436/

http://db.tt/g0gxC5Bs

Με την lg8, υστερεί λίγο πάλι στα χαμηλά αλλά έχει πολύ καλή διαχείριση της δυναμικής του ήχου.

The sky moves on sideways

Μπορει να παιξει μουσικα αρχεια FLAC;Καποτε,ειχα διαβασει οτι μπορουσε,αλλα στα γραφομενα μεσα στο PDF μανιουαλ,δεν το αναφερει.

Τι γινεται μ'αυτο;

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

Παιδια η jelybean 4.1 ποτε θα κυκλοφορησει τελικα? Το εψαξα στον γουγλη και με εβγαλε οτι εχει ηδη κυκλοφορησει.

ευχαριστω φιλε!ηθελα να ρωτησω αν ξερεις,η αναβαθμιση στην καμερα γινεται μεσω "camera update"οπως το σ2 που ειχα η πρεπει να κανεις ολοκληρη αλλαγη λογισμικου,ολικη αναβαθμιση δηλαδη....

Παιδια η jelybean 4.1 ποτε θα κυκλοφορησει τελικα? Το εψαξα στον γουγλη και με εβγαλε οτι εχει ηδη κυκλοφορησει.

Εδω και σχεδον ενα μηνα, εχει κυκλοφορησει. Το ποτε (και το αν ) θα την παρει η καθε συσκευη ομως, ειναι θεμα του κατασκευαστη της.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

Παιδιά μια ερώτηση,το κινητό μόλις το αγόρασα,να το βάλω για φόρτιση στο καπάκι η να του εξαντλήσω την μπαταριά πρώτα και μετά?Και πόσες ώρες η πρώτη φόρτιση?
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif

Παιδιά μια ερώτηση,το κινητό μόλις το αγόρασα,να το βάλω για φόρτιση στο καπάκι η να του εξαντλήσω την μπαταριά πρώτα και μετά?Και πόσες ώρες η πρώτη φόρτιση?

δουλεψετο μεχρι να κλεισει και μετα φορτισε το κλειστο(καλυτερα στο pc), και αστο και λιγο παραπανω απο τη στιγμη που θα σου πει οτι φορτισε... αυτο καντο 3-4 φορες και μετα φορτιζε το οπως θες...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

Μπορει να παιξει μουσικα αρχεια FLAC;Καποτε,ειχα διαβασει οτι μπορουσε,αλλα στα γραφομενα μεσα στο PDF μανιουαλ,δεν το αναφερει.

Τι γινεται μ'αυτο;

χωρις root παιζει κανονικα τα flac!! φανταζομαι και με root

Παιδια εχω ένα πρόβλημα με την αντιγραφη και επικόλληση(πχ είτε στον Brower είτε στα μηνύματα είτε αν θέλω να αντιγράψω μια επαφή κ να την στείλω η να την επικολλησω κάπου...)! Αν προσπαθήσω να αντιγράψω κάτι τότε κολλάει η εφαρμογή και κλείνει από μόνη της εμφανίζοντας σφάλμα εφαρμογής. Αυτό υπήρχε απ την στιγμή που το πήρα( firmware Γερμανίας) και ήλπιζα να λυθεί με κάποιο update αλλά τζίφος... Ξέρει κανείς τι συμβαίνει ;

θελω να μεταφερω απο την extsdcard που εχει το κινητο, τις εφαρμογες μου στην εξωτερικη καρτα που αβαλα εγω και εινια 64 giga.. το apps2card δεν δουλευει.... πως μπορω να το κανω??

ευχαριστώ

θελω να μεταφερω απο την extsdcard που εχει το κινητο, τις εφαρμογες μου στην εξωτερικη καρτα που αβαλα εγω και εινια 64 giga.. το apps2card δεν δουλευει.... πως μπορω να το κανω??

ευχαριστώ

Δοκίμασε αυτο http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1410262

Samsung galaxy s21+

Παιδια να ρωτησω η λειτουργια AllShare Cast,και το DLNA πως ακριβως δουλευει σε συνδεση με tv(Samsung επισης μοντελο 2012)

Ενω συνδεθηκα κανονικα με wifi στην tv και απο εκει προσπαθησα να συνδεθω στο κινητο αλλα τιποτα,ουτε το κινητο βλεπει την tv ουτε το αντιστροφο:confused:

Πρεπει να ακολουθησω καποια βηματα η' κανω κατι λαθος.

Καποια βοηθεια.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Παιδια να ρωτησω η λειτουργια AllShare Cast,και το DLNA πως ακριβως δουλευει σε συνδεση με tv(Samsung επισης μοντελο 2012)

Ενω συνδεθηκα κανονικα με wifi στην tv και απο εκει προσπαθησα να συνδεθω στο κινητο αλλα τιποτα,ουτε το κινητο βλεπει την tv ουτε το αντιστροφο:confused:

Καποια βοηθεια.

Αυτό που έκανα εγώ είναι να ανοίξω το Allshare στο κινητό -> να πατήσω στην Registered Devices το εικονίδιο του Galaxy SIII -> σου ανοίγει όλα τα αρχεία που έχεις στο κινητό -> επιλέγεις φωτό -βίντεο κ.τ.λ -> πατάς το εικονίδιο κάτω δεξία που είναι σαν τηλεόραση -> και μεταφέρεται στην τηλεόραση αφου πρώτα σου ζητήσει επιβεβαίωση νομίζω

Samsung Galaxy Note 5 SM-N920C Black Sapphire

Samsung GEAR S

Samsung Galaxy Tab S2 9.7 T813

Καποια βοηθεια.

...και μένα αυτή είναι η απορία μου και απο οτι εχω καταλάβει χρειάζεσαι εξτρα εξοπλισμό για την τηλεόραση "Cast Dongle"

@jkalimer μιλάς για το AllShare play oxi to cast

Edited by nikos_kallithea

Αυτό που έκανα εγώ είναι να ανοίξω το Allshare στο κινητό -> να πατήσω στην Registered Devices το εικονίδιο του Galaxy SIII -> σου ανοίγει όλα τα αρχεία που έχεις στο κινητό -> επιλέγεις φωτό -βίντεο κ.τ.λ -> πατάς το εικονίδιο κάτω δεξία που είναι σαν τηλεόραση -> και μεταφέρεται στην τηλεόραση αφου πρώτα σου ζητήσει επιβεβαίωση νομίζω

Επιλεγω απο το κινητο allshare device κανω αναζητηση αλλα τιποτα,επισης στη tv στο allshare setting μου λεει οτι πρεπει να εχω εγκατεστημενη την αντιστοιχη εφαρμογη στο smartphone για να εκμεταλευτω τις δυνατοτητες της υπηρεσιας!!

Δεν το καταλαβαινω ποια ακριβως εφαρμογη?

Επισης στο κινητο η λειτουργια DLNA-file sharing δεν μπορω να την ενεργοποιησω αν παιζει ρολο αυτο

μηπως το ''cast dongle'' ειναι το μαυρο διπλα στη tv στο video που εδειξες?

Και αν που το βρισκεις και τι στο καλο αυρματη λειτουργια ειναι αυτη?!!!

Και η λειτουργια DLNA γιατι δεν λειτουργει καθολου?!!!

Edited by alextrela

Το Allshare cast απο το Allshare ειναι 2 τελειως διαφορετικα πραγματα . Με το allshare απλως στελνεις στην TV φωτογραφιες και Video , με το allshare cast προβαλεις την οθονη του κινητου στην TV , πχ μπορει να παιζεις ενα παιχνιδι και να το βλεπεις στην TV ή να πλοηγησε απλα στο menu. Αυτη την στιγμη χρειαζεσε ειδικο εξαρτημα για να λειτουργησει το Allshare CAST , ομως η samsung ειπε οτι με μελλοντικο update των τηλεορασεων τις (μοντελα smart TV του 2011 και 2012) ,θα υποστηριζουν allshare cast χωρις ειδικο εξοπλισμο.

Το Allshare cast απο το Allshare ειναι 2 τελειως διαφορετικα πραγματα . Με το allshare απλως στελνεις στην TV φωτογραφιες και Video , με το allshare cast προβαλεις την οθονη του κινητου στην TV , πχ μπορει να παιζεις ενα παιχνιδι και να το βλεπεις στην TV ή να πλοηγησε απλα στο menu. Αυτη την στιγμη χρειαζεσε ειδικο εξαρτημα για να λειτουργησει το Allshare CAST , ομως η samsung ειπε οτι με μελλοντικο update των τηλεορασεων τις (μοντελα smart TV του 2011 και 2012) ,θα υποστηριζουν allshare cast χωρις ειδικο εξοπλισμο.

Καλα κρασια δηλαδη και μολις εκανα προχθες αναβαθμιση στο λογισμικο της tv ημερομηνια firnware αρχες Ιουλιου στο μοντελο της tv μου:(

Να δουμε ποτε θα μεριμνησει να μας βαλει αυτη τη λειτουργια στη tv:worry:

Εγω δεν μπορω να κανω κανενα απο τα 2 που λες.

Επισης δεν καταλαβαινω το dlna γιατι δεν δουλευει που ειναι κατι αντιστοιχο με το allshare cast?

Edited by alextrela

Καλα κρασια δηλαδη και μολις εκανα προχθες αναβαθμιση στο λογισμικο της tv ημερομηνια firnware αρχες Ιουλιου στο μοντελο της tv μου:(

Να δουμε ποτε θα μεριμνησει να μας βαλει αυτη τη λειτουργια στη tv:worry:

Εγω δεν μπορω να κανω κανενα απο τα 2 που λες.

Επισης δεν καταλαβαινω το dlna γιατι δεν δουλευει που ειναι κατι αντιστοιχο με το allshare cast?

Το allshare χρησημοποιει το dlna για την διασυνδεση, δεν ειναι κατι διαφορετικο .

Καμια φορα και εμενα δεν βρισκει αμεσως την TV , δοκιμασε να κλεισεις και να ξαναανοιξεις την TV και θα στην αναγνωρισει

Εγω παλι εχω ενα θεματακι δεν σβηνει στην αρχικη οθονη παντα τα μυνηματα καιας τα εχω διαγραψει.Πρεπει να το σβησω το κινητο για να μην εχει την ενδειξη.
LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra

Μα αυτό είναι το αυτονόητο συμφωνώ απόλυτα... ποιος ξέρει αν έγινε ηθελημένα ή αν είναι κάποιο bug :(

Αυτό μόνο ο χρόνος θα το δείξει... Ελπίζω κάποια στιγμή να το δώσουν με κάποιο update...