nikos_kallithea Δημ. August 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2012 Σε μενα δεν βγαζει καμια αναβάθμιση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trtr Δημ. August 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2012 Να ρωτήσω κάποιες απορίες που έχω εδώ τους guru σχετικά με κάποια θέματα της συσκευής... α) Το studiοkuma δεν λειτουργεί σε μένα! Σε εσάς; β) Μπορώ να κάνω uninstall στα widgets μιας εφαρμογής χωρίς να διώξω την εφαρμογή; γ) Στη στοκ εφαρμογή μηνυμάτων την εισαγωγή λειτουργίας τη βάζουμε στο Αυτόματο για να στέλνει κανονικά 160 χαρακτήρες ανά μήνυμα; Στο S1 χρησιμοποιούσαμε το handcent για αυτό το λόγο. Επίσης το handcent αν το άνοιγες με κωδικό μπορούσε να προστατέψει με τον ίδιο κωδικό και τη στοκ εφαρμοφή μηνυμάτων από κακόβουλη επέμβαση. Τώρα βλέπω ότι εδώ δε γίνεται να κλειδώσει η στοκ εφαρμογή! Μήπως γίνεται τίποτα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. August 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2012 Ανέβασε μας κανα βιντεάκι αν μπορείς! Ποια αναβάθμιση αναφέρεσαι? Επίσημη ή κάτι τέτοιο http://www.androidauthority.com/superfine-galaxy-s3-camera-video-recording-93436/ LG8 (επίσημη από kies) η αναβάθμιση Μπλε χρώμα από Saturn Γερμανίας αγορασμένο. Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Awaker Δημ. August 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2012 Ανέβασε μας κανα βιντεάκι αν μπορείς! Ποια αναβάθμιση αναφέρεσαι? Επίσημη ή κάτι τέτοιο http://www.androidauthority.com/superfine-galaxy-s3-camera-video-recording-93436/ http://db.tt/g0gxC5Bs Με την lg8, υστερεί λίγο πάλι στα χαμηλά αλλά έχει πολύ καλή διαχείριση της δυναμικής του ήχου. Παράθεση The sky moves on sideways Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. August 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2012 Μπορει να παιξει μουσικα αρχεια FLAC;Καποτε,ειχα διαβασει οτι μπορουσε,αλλα στα γραφομενα μεσα στο PDF μανιουαλ,δεν το αναφερει. Τι γινεται μ'αυτο; Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ri3per Δημ. August 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2012 Παιδια η jelybean 4.1 ποτε θα κυκλοφορησει τελικα? Το εψαξα στον γουγλη και με εβγαλε οτι εχει ηδη κυκλοφορησει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. August 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2012 ευχαριστω φιλε!ηθελα να ρωτησω αν ξερεις,η αναβαθμιση στην καμερα γινεται μεσω "camera update"οπως το σ2 που ειχα η πρεπει να κανεις ολοκληρη αλλαγη λογισμικου,ολικη αναβαθμιση δηλαδη.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. August 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2012 Παιδια η jelybean 4.1 ποτε θα κυκλοφορησει τελικα? Το εψαξα στον γουγλη και με εβγαλε οτι εχει ηδη κυκλοφορησει. Εδω και σχεδον ενα μηνα, εχει κυκλοφορησει. Το ποτε (και το αν ) θα την παρει η καθε συσκευη ομως, ειναι θεμα του κατασκευαστη της. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ri3per Δημ. August 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2012 Γιατι υπαρχει περιπτωση εμεις που εχουμε το s3 καποιοι να μην την παρουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. August 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2012 Παιδιά μια ερώτηση,το κινητό μόλις το αγόρασα,να το βάλω για φόρτιση στο καπάκι η να του εξαντλήσω την μπαταριά πρώτα και μετά?Και πόσες ώρες η πρώτη φόρτιση? Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. August 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2012 Παιδιά μια ερώτηση,το κινητό μόλις το αγόρασα,να το βάλω για φόρτιση στο καπάκι η να του εξαντλήσω την μπαταριά πρώτα και μετά?Και πόσες ώρες η πρώτη φόρτιση? δουλεψετο μεχρι να κλεισει και μετα φορτισε το κλειστο(καλυτερα στο pc), και αστο και λιγο παραπανω απο τη στιγμη που θα σου πει οτι φορτισε... αυτο καντο 3-4 φορες και μετα φορτιζε το οπως θες... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smoothjimmy Δημ. August 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2012 Μπορει να παιξει μουσικα αρχεια FLAC;Καποτε,ειχα διαβασει οτι μπορουσε,αλλα στα γραφομενα μεσα στο PDF μανιουαλ,δεν το αναφερει. Τι γινεται μ'αυτο; χωρις root παιζει κανονικα τα flac!! φανταζομαι και με root Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thejimmymaister Δημ. August 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2012 Παιδια εχω ένα πρόβλημα με την αντιγραφη και επικόλληση(πχ είτε στον Brower είτε στα μηνύματα είτε αν θέλω να αντιγράψω μια επαφή κ να την στείλω η να την επικολλησω κάπου...)! Αν προσπαθήσω να αντιγράψω κάτι τότε κολλάει η εφαρμογή και κλείνει από μόνη της εμφανίζοντας σφάλμα εφαρμογής. Αυτό υπήρχε απ την στιγμή που το πήρα( firmware Γερμανίας) και ήλπιζα να λυθεί με κάποιο update αλλά τζίφος... Ξέρει κανείς τι συμβαίνει ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ltsiorak Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 θελω να μεταφερω απο την extsdcard που εχει το κινητο, τις εφαρμογες μου στην εξωτερικη καρτα που αβαλα εγω και εινια 64 giga.. το apps2card δεν δουλευει.... πως μπορω να το κανω?? ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 θελω να μεταφερω απο την extsdcard που εχει το κινητο, τις εφαρμογες μου στην εξωτερικη καρτα που αβαλα εγω και εινια 64 giga.. το apps2card δεν δουλευει.... πως μπορω να το κανω?? ευχαριστώ Δοκίμασε αυτο http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1410262 Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 Παιδια να ρωτησω η λειτουργια AllShare Cast,και το DLNA πως ακριβως δουλευει σε συνδεση με tv(Samsung επισης μοντελο 2012) Ενω συνδεθηκα κανονικα με wifi στην tv και απο εκει προσπαθησα να συνδεθω στο κινητο αλλα τιποτα,ουτε το κινητο βλεπει την tv ουτε το αντιστροφο:confused: Πρεπει να ακολουθησω καποια βηματα η' κανω κατι λαθος. Καποια βοηθεια. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkalimer Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 Παιδια να ρωτησω η λειτουργια AllShare Cast,και το DLNA πως ακριβως δουλευει σε συνδεση με tv(Samsung επισης μοντελο 2012) Ενω συνδεθηκα κανονικα με wifi στην tv και απο εκει προσπαθησα να συνδεθω στο κινητο αλλα τιποτα,ουτε το κινητο βλεπει την tv ουτε το αντιστροφο:confused: Πρεπει να ακολουθησω καποια βηματα η' κανω κατι λαθος. Καποια βοηθεια. Αυτό που έκανα εγώ είναι να ανοίξω το Allshare στο κινητό -> να πατήσω στην Registered Devices το εικονίδιο του Galaxy SIII -> σου ανοίγει όλα τα αρχεία που έχεις στο κινητό -> επιλέγεις φωτό -βίντεο κ.τ.λ -> πατάς το εικονίδιο κάτω δεξία που είναι σαν τηλεόραση -> και μεταφέρεται στην τηλεόραση αφου πρώτα σου ζητήσει επιβεβαίωση νομίζω Παράθεση Samsung Galaxy Note 5 SM-N920C Black Sapphire Samsung GEAR S Samsung Galaxy Tab S2 9.7 T813 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 (edited) Παιδια να ρωτησω η λειτουργια AllShare Cast,και το DLNA πως ακριβως δουλευει σε συνδεση με tv(Samsung επισης μοντελο 2012) Ενω συνδεθηκα κανονικα με wifi στην tv και απο εκει προσπαθησα να συνδεθω στο κινητο αλλα τιποτα,ουτε το κινητο βλεπει την tv ουτε το αντιστροφο:confused: Πρεπει να ακολουθησω καποια βηματα η' κανω κατι λαθος. Καποια βοηθεια. ...και μένα αυτή είναι η απορία μου και απο οτι εχω καταλάβει χρειάζεσαι εξτρα εξοπλισμό για την τηλεόραση "Cast Dongle" @jkalimer μιλάς για το AllShare play oxi to cast Edited August 2, 2012 by nikos_kallithea Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 (edited) Αυτό που έκανα εγώ είναι να ανοίξω το Allshare στο κινητό -> να πατήσω στην Registered Devices το εικονίδιο του Galaxy SIII -> σου ανοίγει όλα τα αρχεία που έχεις στο κινητό -> επιλέγεις φωτό -βίντεο κ.τ.λ -> πατάς το εικονίδιο κάτω δεξία που είναι σαν τηλεόραση -> και μεταφέρεται στην τηλεόραση αφου πρώτα σου ζητήσει επιβεβαίωση νομίζω Επιλεγω απο το κινητο allshare device κανω αναζητηση αλλα τιποτα,επισης στη tv στο allshare setting μου λεει οτι πρεπει να εχω εγκατεστημενη την αντιστοιχη εφαρμογη στο smartphone για να εκμεταλευτω τις δυνατοτητες της υπηρεσιας!! Δεν το καταλαβαινω ποια ακριβως εφαρμογη? Επισης στο κινητο η λειτουργια DLNA-file sharing δεν μπορω να την ενεργοποιησω αν παιζει ρολο αυτο μηπως το ''cast dongle'' ειναι το μαυρο διπλα στη tv στο video που εδειξες? Και αν που το βρισκεις και τι στο καλο αυρματη λειτουργια ειναι αυτη?!!! Και η λειτουργια DLNA γιατι δεν λειτουργει καθολου?!!! Edited August 2, 2012 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkit Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 Αυτό που έκανα εγώ είναι να ανοίξω το Allshare στο κινητό -> να πατήσω στην Registered Devices το εικονίδιο του Galaxy SIII -> σου ανοίγει όλα τα αρχεία που έχεις στο κινητό -> επιλέγεις φωτό -βίντεο κ.τ.λ -> πατάς το εικονίδιο κάτω δεξία που είναι σαν τηλεόραση -> και μεταφέρεται στην τηλεόραση αφου πρώτα σου ζητήσει επιβεβαίωση νομίζω Το Allshare cast απο το Allshare ειναι 2 τελειως διαφορετικα πραγματα . Με το allshare απλως στελνεις στην TV φωτογραφιες και Video , με το allshare cast προβαλεις την οθονη του κινητου στην TV , πχ μπορει να παιζεις ενα παιχνιδι και να το βλεπεις στην TV ή να πλοηγησε απλα στο menu. Αυτη την στιγμη χρειαζεσε ειδικο εξαρτημα για να λειτουργησει το Allshare CAST , ομως η samsung ειπε οτι με μελλοντικο update των τηλεορασεων τις (μοντελα smart TV του 2011 και 2012) ,θα υποστηριζουν allshare cast χωρις ειδικο εξοπλισμο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 (edited) Το Allshare cast απο το Allshare ειναι 2 τελειως διαφορετικα πραγματα . Με το allshare απλως στελνεις στην TV φωτογραφιες και Video , με το allshare cast προβαλεις την οθονη του κινητου στην TV , πχ μπορει να παιζεις ενα παιχνιδι και να το βλεπεις στην TV ή να πλοηγησε απλα στο menu. Αυτη την στιγμη χρειαζεσε ειδικο εξαρτημα για να λειτουργησει το Allshare CAST , ομως η samsung ειπε οτι με μελλοντικο update των τηλεορασεων τις (μοντελα smart TV του 2011 και 2012) ,θα υποστηριζουν allshare cast χωρις ειδικο εξοπλισμο. Καλα κρασια δηλαδη και μολις εκανα προχθες αναβαθμιση στο λογισμικο της tv ημερομηνια firnware αρχες Ιουλιου στο μοντελο της tv μου:( Να δουμε ποτε θα μεριμνησει να μας βαλει αυτη τη λειτουργια στη tv:worry: Εγω δεν μπορω να κανω κανενα απο τα 2 που λες. Επισης δεν καταλαβαινω το dlna γιατι δεν δουλευει που ειναι κατι αντιστοιχο με το allshare cast? Edited August 2, 2012 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkit Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 Καλα κρασια δηλαδη και μολις εκανα προχθες αναβαθμιση στο λογισμικο της tv ημερομηνια firnware αρχες Ιουλιου στο μοντελο της tv μου:( Να δουμε ποτε θα μεριμνησει να μας βαλει αυτη τη λειτουργια στη tv:worry: Εγω δεν μπορω να κανω κανενα απο τα 2 που λες. Επισης δεν καταλαβαινω το dlna γιατι δεν δουλευει που ειναι κατι αντιστοιχο με το allshare cast? Το allshare χρησημοποιει το dlna για την διασυνδεση, δεν ειναι κατι διαφορετικο . Καμια φορα και εμενα δεν βρισκει αμεσως την TV , δοκιμασε να κλεισεις και να ξαναανοιξεις την TV και θα στην αναγνωρισει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 Εγω παλι εχω ενα θεματακι δεν σβηνει στην αρχικη οθονη παντα τα μυνηματα καιας τα εχω διαγραψει.Πρεπει να το σβησω το κινητο για να μην εχει την ενδειξη. Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 Μα αυτό είναι το αυτονόητο συμφωνώ απόλυτα... ποιος ξέρει αν έγινε ηθελημένα ή αν είναι κάποιο bug :( Αυτό μόνο ο χρόνος θα το δείξει... Ελπίζω κάποια στιγμή να το δώσουν με κάποιο update... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 Ο μαμα music player γιατι δεν δειχνει αρχεια μουσικης που ειναι στον φακελο ringtones. Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts