scorpio3 Δημ. June 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2012 βρε παιδιά πως μπορείτε και το δουλεύετε το τηλ με αυτή την φωτεινότητα?έλεγα ότι ήταν υπερβολές τα όσα λέγονται μέχρι που είδα στον γερμανό. Έβαλα φουλ την φωτεινότητα και εκείνα κάγκελο,το φουλ του S3 είναι το μισό του S2. Καλά πάνε καλά οι κορεατες?φαντάζομαι στον ήλιο τα χάλια που θα έχει. . . Πολυ μειον αυτο!!!!Λες να διορθωθει αυτο με νεα παρτιδα??Η γινεται με ενα update να ανεβει η φωτηνοτητα???? Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. June 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2012 Ποιο μειονεκτημα ρε παιδια; Μια χαρα φωτεινοτητα εχει... Χτες το βραδυ την κατεβασα στο 1/4 περιπου γιατι με τυφλωνε και τη μερα την εχω στα 3/4 και ειναι περα για περα ευαναγνωστη. Μονο οταν πεσει πανω ηλιος δυσκολεουν τα πραγματα. Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. June 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2012 βρε παιδιά πως μπορείτε και το δουλεύετε το τηλ με αυτή την φωτεινότητα?έλεγα ότι ήταν υπερβολές τα όσα λέγονται μέχρι που είδα στον γερμανό. Έβαλα φουλ την φωτεινότητα και εκείνα κάγκελο,το φουλ του S3 είναι το μισό του S2. Καλά πάνε καλά οι κορεατες?φαντάζομαι στον ήλιο τα χάλια που θα έχει. . . Πολυ μειον αυτο!!!!Λες να διορθωθει αυτο με νεα παρτιδα??Η γινεται με ενα update να ανεβει η φωτηνοτητα???? Εγω την εχω παντα στο 100% σε εξωτερικο χωρο για να βλεπω ανεκτα,οχι ιδανικα θα μπορουσε να ηταν καλυτερο,αμφιβαλλω αν ειναι θεμα παρτιδας,μακαρι παντως να το διορθωση η Samsung και του βαζω 10 το αριστο στη συσκευη,ας πεσει και η αυτονομια δεν με πειραζει:p Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. June 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2012 Εγω την εχω παντα στο 100% σε εξωτερικο χωρο για να βλεπω ανεκτα,οχι ιδανικα θα μπορουσε να ηταν καλυτερο,αμφιβαλλω αν ειναι θεμα παρτιδας,μακαρι παντως να το διορθωση η Samsung και του βαζω 10 το αριστο στη συσκευη,ας πεσει και η αυτονομια δεν με πειραζει:p αρα διορθωνεται με update?? Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. June 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2012 αρα διορθωνεται με update?? Δεν γνωριζω μακαρι παντως ειναι το μονο αρνητικο σαν συσκευη,κατα τα αλλα αγγιζει το αριστα σε ολα τα αλλα:) Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. June 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2012 Δεν γνωριζω μακαρι παντως ειναι το μονο αρνητικο σαν συσκευη,κατα τα αλλα αγγιζει το αριστα σε ολα τα αλλα:) Πάντως στην Ομεγκα έχει λυθεί μερικώς το θέμα.. Και εννοώ ότι και σε χαμηλό φωτισμό δεν είναι όσο χαμηλά είναι σε στοκ αλλά και έξω στο φως δεν έχω κάποιο θέμα.. Τώρα στην θάλασσα και σε ευθεία αντιπαράθεση με τον ήλιο ΟΚ δεν είναι και iphone παιδιά, αλλά δεν έχω θέμα.. Επίσης το θέμα της φωτεινότητας είναι και καθαρά υποκειμενικό και συναρτήσει της προηγούμενης συσκευής που είχαμε κτλ κτλ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiots Δημ. June 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2012 Υπάρχει τρόπος να συνδέουμε το s3 με υπολογιστή και να το βλέπει σαν usb mass storage?Χωρίς να χρειαστεί να γίνουμε root.Πως είναι δυνατόν η samsung να έβγαλε αυτήν την επιλογή.Δεν παίζονται οι τύποι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. June 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2012 Υπάρχει τρόπος να συνδέουμε το s3 με υπολογιστή και να το βλέπει σαν usb mass storage?Χωρίς να χρειαστεί να γίνουμε root.Πως είναι δυνατόν η samsung να έβγαλε αυτήν την επιλογή.Δεν παίζονται οι τύποι. Κανονικα το βλεπει φιλε μου και την μνημη του τηλεφωνου και την micro sd σαν hdd στο pc μου Ποιο root και πρασινα αλογα?! Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sirgab Δημ. June 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2012 Θα ήθελα να κάνω μια αφελής ερώτηση καθώς από samsung είμαι βαθιά νυκτωμένος... Το KIES Τι ακριβώς κάνει? χρησιμοποιείται κάπου εκτός από το uptade του λογισμικού της συσκευής? Το KIES είναι κάτι ανάλογο του HTC sync ?(όσοι έχουν σχέση με HTC)... Προσωπικά (στο desire) χρησιμοποιώ gmail και τα έχω όλα εκεί... επαφές - ημερολόγια - 2 pop3 Λογαριασμούς (μέσα στο gmail) .....Επίσης χρησιμοποιώ το evernote που επίσης συγχρονίζει αυτόματα. Όταν κάνω μια αλλαγή σε κάποιο στοιχείο αυτόματα βλέπω την αλλαγή στο pc (ή το ανάποδο). Υποθέτω ότι στο S3 θα δηλώσω απλά το gmail μου και θα συγχρονιστούν τα πάντα (?) Δεν πιστεύω να μου κάνει κανένα "κουλό" και για να συγχρονίσει με το gmail ή με κάποιες άλλες εφαρμογές να θέλει να συνδέσω με Η/Υ ή να παρεμβάλλεται το KIES..... Μέχρι τώρα μέσω 3g ή wifi γίνονται αυτόματα κάθε που επέλεγα "συγχρονισμό" (ή με αυτόματο συγχρονισμό) Λογικά θα ισχύει και στο S3 απλά μια επιβεβαίωση ψάχνω από τους χρήστες. Η απορία μου δημιουργήθηκε γιατί "έπαιξα" λίγο με ένα S3 σε ένα κατάστημα, πήγα να κάνω προσθήκη ένα event και μου πέταξε ένα μήνυμα για KIES ότι δεν έχω λέει συνδέσει και κάτι τέτοια.... Παράθεση Nokia 6110 - 6310 - HTC 9100 - HTC Desire - S3 rooted - Note 3 rooted - 1+5t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiots Δημ. June 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2012 Το βλέπει σαν mtp και όχι σαν εξωτερικό usb ή δίσκο,όπως στα προηγούμενα galaxy.Αργή μεταφορά δεδομένων και πλέον δεν συνδέεται με τηλεοράσεις ή dvd,επειδή δεν υποστηρίζουν την mtp μεταφορά δεδομένων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. June 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2012 (edited) Θα ήθελα να κάνω μια αφελής ερώτηση καθώς από samsung είμαι βαθιά νυκτωμένος... Το KIES Τι ακριβώς κάνει? χρησιμοποιείται κάπου εκτός από το uptade του λογισμικού της συσκευής? Το KIES είναι κάτι ανάλογο του HTC sync ?(όσοι έχουν σχέση με HTC)... Προσωπικά (στο desire) χρησιμοποιώ gmail και τα έχω όλα εκεί... επαφές - ημερολόγια - 2 pop3 Λογαριασμούς (μέσα στο gmail) .....Επίσης χρησιμοποιώ το evernote που επίσης συγχρονίζει αυτόματα. Όταν κάνω μια αλλαγή σε κάποιο στοιχείο αυτόματα βλέπω την αλλαγή στο pc (ή το ανάποδο). Υποθέτω ότι στο S3 θα δηλώσω απλά το gmail μου και θα συγχρονιστούν τα πάντα (?) Δεν πιστεύω να μου κάνει κανένα "κουλό" και για να συγχρονίσει με το gmail ή με κάποιες άλλες εφαρμογές να θέλει να συνδέσω με Η/Υ ή να παρεμβάλλεται το KIES..... Μέχρι τώρα μέσω 3g ή wifi γίνονται αυτόματα κάθε που επέλεγα "συγχρονισμό" (ή με αυτόματο συγχρονισμό) Λογικά θα ισχύει και στο S3 απλά μια επιβεβαίωση ψάχνω από τους χρήστες. Η απορία μου δημιουργήθηκε γιατί "έπαιξα" λίγο με ένα S3 σε ένα κατάστημα, πήγα να κάνω προσθήκη ένα event και μου πέταξε ένα μήνυμα για KIES ότι δεν έχω λέει συνδέσει και κάτι τέτοια.... Κατι σαν το pc companion της Sony περα απο update μπορεις να κανεις μεταφορα απο και προς pc αρχειων πολυμεσων. Οι συγχρονισμοι με gmail γινονται αυτοματα δεν χρειαζεται ουτε συνδεση στο pc ουτε στο kies.:) Στο πιο πανω φιλο κανε ενα restart της συσκευης η' και του pc πρεπει να στο αναγνωριζει κανονικα με το που συνδεεις το S3 στο pc,αμφιβαλλω αν παιζει ρολο το λειτουργικο που εχεις στο pc....το πολυ αν ουτε ετσι επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων μηπως κατι εχει πειραξει στις ρυθμισεις στο κινητο εννοω Edited June 30, 2012 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. June 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2012 Υπάρχει τρόπος να συνδέουμε το s3 με υπολογιστή και να το βλέπει σαν usb mass storage?Χωρίς να χρειαστεί να γίνουμε root.Πως είναι δυνατόν η samsung να έβγαλε αυτήν την επιλογή.Δεν παίζονται οι τύποι. To s3 δυστυχώς δεν υποστηρίζει usb mass storage . Αν εισαι root δοκίμασε αυτο http://techsplurge.com/10486/enable-usb-mass-storage-mode-samsung-galaxy-s3/ Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sirgab Δημ. June 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2012 To s3 δυστυχώς δεν υποστηρίζει usb mass storage . Αν εισαι root δοκίμασε αυτο http://techsplurge.com/10486/enable-usb-mass-storage-mode-samsung-galaxy-s3/ Την κάρτα sd τη βλέπει τουλάχιστον? (όταν το συνδέσεις στον υπολογιστή) Παράθεση Nokia 6110 - 6310 - HTC 9100 - HTC Desire - S3 rooted - Note 3 rooted - 1+5t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. June 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2012 Την κάρτα sd τη βλέπει τουλάχιστον? (όταν το συνδέσεις στον υπολογιστή) Εμενα τα βλεπει κανονικα και τη μνημη της συσκευης και τη micro sd σαν hdd........''The USB mass storage device class, otherwise known as USB MSC or UMS, is a protocol that allows a Universal Serial Bus (USB) device to become accessible to a host computing device, to enable file transfers between the two. To the host device, the USB device appears similar to an external hard drive, enabling drag-and-drop file transfers.'' Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiots Δημ. June 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2012 Την κάρτα sd τη βλέπει τουλάχιστον? (όταν το συνδέσεις στον υπολογιστή) Δεν είμαι root.Δεν υπάρχει άλλος τρόπος,χωρίς να είσαι root? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. June 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2012 Δεν είμαι root.Δεν υπάρχει άλλος τρόπος,χωρίς να είσαι root? Συνεδεσε με υπολογιστή κι επέλεξε να το βλέπει σαν κάμερα.. Μετά μέσα στην κάμερα στον υπολογιστή βλέπει sd card & ext sd, εμένα δουλεύει κι έτσι το έχω και χωρίς root όταν ήμουν για κάνα..τεταρτακι :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. June 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2012 Συνεδεσε με υπολογιστή κι επέλεξε να το βλέπει σαν κάμερα.. Μετά μέσα στην κάμερα στον υπολογιστή βλέπει sd card & ext sd, εμένα δουλεύει κι έτσι το έχω και χωρίς root όταν ήμουν για κάνα..τεταρτακι :p Τελικά ρε συ Ευθύμη υποστηρίζει usb mass storage mode ? Γιατι απο οσο γνωρίζω δεν .... Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. June 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2012 Τελικά ρε συ Ευθύμη υποστηρίζει usb mass storage mode ? Γιατι απο οσο γνωρίζω δεν .... Κοίτα μπακαλιστικα όπως το κάνω υποστηρίζει.. Τώρα γιατί δεν γίνεται κανονικά όπως σε όλα τα μοντέλα της Samsung δεν το έχω καταλάβει ακόμα. Δηλαδή να συνδέεται και να έχεις επιλογή usb mass storage κι έτσι να βλέπεις κανονικά sd card & ext sd card.. Έχω και Mac και κάπου μπερδεύομαι αλλά δυστυχώς δεν το βλέπω να γίνεται εύκολα και απρόσκοπτα όπως σε s2 ή note.. Μάλλον κάποιο update θα καθαρίσει.. Υπομονή! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. June 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2012 Τελικά ρε συ Ευθύμη υποστηρίζει usb mass storage mode ? Γιατι απο οσο γνωρίζω δεν .... Κοίτα μπακαλιστικα όπως το κάνω υποστηρίζει.. Τώρα γιατί δεν γίνεται κανονικά όπως σε όλα τα μοντέλα της Samsung δεν το έχω καταλάβει ακόμα. Δηλαδή να συνδέεται και να έχεις επιλογή usb mass storage κι έτσι να βλέπεις κανονικά sd card & ext sd card.. Έχω και Mac και κάπου μπερδεύομαι αλλά δυστυχώς δεν το βλέπω να γίνεται εύκολα και απρόσκοπτα όπως σε s2 ή note.. Μάλλον κάποιο update θα καθαρίσει.. Υπομονή! Παιδια εμενα μου τα βλεπει κανονικα ειτε με camera mode,ειτε με media device mode σαν 2 ξεχωριστους δισκους. Χρησιμοποιω τα windows 8. Αυτο δεν ειναι το ζητουμενο στη τελικη να παιρνας οτι θες απο και προς pc.........το κανει μια χαρα.:p Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. June 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2012 Παιδια εμενα μου τα βλεπει κανονικα ειτε με camera mode,ειτε με media device mode σαν 2 ξεχωριστους δισκους. Χρησιμοποιω τα windows 8. Αυτο δεν ειναι το ζητουμενο στη τελικη να παιρνας οτι θες απο και προς pc.........το κανει μια χαρα.:p Ίσως έχει να κάνει με τα windows 8 γιατί σε 7 τζίφος δυστυχώς!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bandit400 Δημ. June 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2012 Έχω φάει κόλλημα και ήρθα για βοήθεια :D προσπαθώ να βάλω την εικόνα του background να είναι σε όλες της οθόνες. Και δεν μπορώ μου εμφανίζεται μονό στην home ολόκληρη και όταν αλλάζω οθόνη μου εμφανίζει ένα μαύρο κομμάτι που κάθε φορά που γυρίζω μεγαλώνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Devil_7 Δημ. June 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2012 Έχω φάει κόλλημα και ήρθα για βοήθεια :D προσπαθώ να βάλω την εικόνα του background να είναι σε όλες της οθόνες. Και δεν μπορώ μου εμφανίζεται μονό στην home ολόκληρη και όταν αλλάζω οθόνη μου εμφανίζει ένα μαύρο κομμάτι που κάθε φορά που γυρίζω μεγαλώνει Αμα βρεις λύση πες γιατί έχω φάει το ίδιο κόλλημα. Χρησιμοποιώ apex βέβαια. Στον stock launcher δεν δοκίμασα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. June 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2012 στον apex εχει επιλογη για να μη σκρολαρει το wallpaper... για τον tw δεν ξερω γιατι χρησιμοποιοω τον modαρισμενο απο xda που εχει απενεργοποιημενο το scroll Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bandit400 Δημ. June 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2012 Εγώ spb mobile 3d Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. June 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2012 Όπως έχουν πει και άλλοι, από την αρχή με το S3 παρατήρησα κάποια θεματάκια στο πως με ακούνε οι άλλοι. Αρκετοί μου είπαν ότι δεν με ακούνε καλά. Το τηλέφωνο δεν έχει κάποια θήκη που να επηρεάζει. Αρχικά απενεργοποίησα τη λειτουργία μείωσης θορύβου, χωρίς όμως ουσιαστικό αποτέλεσμα. Εκεί που είδα αποτέλεσμα είναι στη γωνία που κρατάω το τηλέφωνο ως προς το πρόσωπο. Αν ασυναίσθητα το κάτω τμήμα του τηλεφώνου απομακρυνθεί από το στόμα, ο συνομιλητής δεν με ακούει καθόλου καλά. Μόλις πλησιάσει, με ακούει άψογα. Έχετε παρατηρήσει κάτι σχετικό? Κοίτα μπακαλιστικα όπως το κάνω υποστηρίζει.. Τώρα γιατί δεν γίνεται κανονικά όπως σε όλα τα μοντέλα της Samsung δεν το έχω καταλάβει ακόμα. Δηλαδή να συνδέεται και να έχεις επιλογή usb mass storage κι έτσι να βλέπεις κανονικά sd card & ext sd card.. Έχω και Mac και κάπου μπερδεύομαι αλλά δυστυχώς δεν το βλέπω να γίνεται εύκολα και απρόσκοπτα όπως σε s2 ή note.. Μάλλον κάποιο update θα καθαρίσει.. Υπομονή! Ευθύμη στο Mac δεν θα το δεις ποτε σαν εξωτερικο δίσκο. Εγω βρήκα την λύση με το προγραμματακι android transfer. Βλέπω κανονικα τον εσωτερικο και εξωτερικο. Μεταφέρω αρχεία με drop. Μοναδικο μειονέκτημα ότι δεν μπορείς να προβαλεις τα αρχεία που είναι στην συσκευη σου αν δεν τα μεταφέρεις στον υπολογιστη. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts