Jump to content

[Επίσημο] Samsung Galaxy S III

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ηταν θέμα boot loader, καλο ειναι για να μην πεδευεσαι να έχεις κρατήσει ενα NAND backup απο την ics που έχεις τώρα και αν θελήσεις να περάσεις την δική σου rom καθαρή γυρνάς πρώτα με επαναφορα του backup και μετα φλασαρισμα με Odin.

συγνωμη αλλα δεν ξερω τι ειναι το NAND backup . αν μπορεις με δυο λογια να μου εξηγησης

• Απαντήσεις 15,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

συγνωμη αλλα δεν ξερω τι ειναι το NAND backup . αν μπορεις με δυο λογια να μου εξηγησης

Ειναι ενα είδος εγγραψιμου backup στην sd card μας, το οποίο όμως για να γίνει πρεπει να είσαι root.

Μόλις κανεις root, εγκαθίστανται αυτόματα στην συσκευη σου μια custom recovery. Μέσα σ αυτήν υπάρχει η επιλογη NAND backup.

Οταν κάνουμε επαναφορα το backup μας, αυτο γράφει ξανά τα πάντα δηλαδή τα αρχεία του συστήματος μαζι με τις εφαρμογές μας τις ρυθμίσεις μας κλπ.

Η συσκευη μας επανέρχεται δηλαδή, όπως ηταν την στιγμη που πήρες το backup.

Θα χρειαστεί να διαβάσεις λίγο. Το google θα σε βοηθήσει μαζι με τους οδηγούς που υπάρχουν εδω στο forum.

Αν όμως νομίζεις οτι θα μπλεξεις Αστο καλύτερα. Ειναι απλό το root αλλα πρεπει να έχεις κατανοήσει αυτο που κανεις.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Ειναι ενα είδος εγγραψιμου backup στην sd card μας, το οποίο όμως για να γίνει πρεπει να είσαι root.

Μόλις κανεις root, εγκαθίστανται αυτόματα στην συσκευη σου μια custom recovery. Μέσα σ αυτήν υπάρχει η επιλογη NAND backup.

Οταν κάνουμε επαναφορα το backup μας, αυτο γράφει ξανά τα πάντα δηλαδή τα αρχεία του συστήματος μαζι με τις εφαρμογές μας τις ρυθμίσεις μας κλπ.

Η συσκευη μας επανέρχεται δηλαδή, όπως ηταν την στιγμη που πήρες το backup.

Θα χρειαστεί να διαβάσεις λίγο. Το google θα σε βοηθήσει μαζι με τους οδηγούς που υπάρχουν εδω στο forum.

Αν όμως νομίζεις οτι θα μπλεξεις Αστο καλύτερα. Ειναι απλό το root αλλα πρεπει να έχεις κατανοήσει αυτο που κανεις.

αυτο εκανα διαβαζα λιγο τι ειναι. σε ευχαριστω πολυ.

μαλλον .εβαλα 5 mkv ταινιες η μια ειχε ηχο κανονικα η αλλες βουβα.μαλλον δεν παιζει dts .:confused:

Ο BSplayer παίζει dts αλλά όχι σε hw acceleration και για αυτό τον λόγο παίζει μια χαρά τα 720p αλλά ζορίζεται στα 1080p.

Για την ιστορία πάντως, υπάρχει θέμα με τα dts και τις άδειες χρήσης και για αυτό τον λόγο σε πολλούς players όπως ο mx player έχει αφαιρεθεί ο συγκεκριμένος codec.

Καλησπέρα, ξέρει κάποιος εάν μπορούμε να αλλάξουμε τη μορφή των αριθμών που πληκτρολογούμε για κλήση;

Για παράδειγμα, εάν πληκτρολογήσω τον αριθμό 2101234567, θα εμφανιστεί στην οθόνη 21 0123 4567, που όσο νά 'ναι μπερδεύει λίγο...

Ξέρω ότι αυτό αλλάζει με την αλλαγή της γλώσσας της συσκευής, αλλά μήπως υπάρχει καλύτερος τρόπος;

Καλησπέρα, ξέρει κάποιος εάν μπορούμε να αλλάξουμε τη μορφή των αριθμών που πληκτρολογούμε για κλήση;

Για παράδειγμα, εάν πληκτρολογήσω τον αριθμό 2101234567, θα εμφανιστεί στην οθόνη 21 0123 4567, που όσο νά 'ναι μπερδεύει λίγο...

Ξέρω ότι αυτό αλλάζει με την αλλαγή της γλώσσας της συσκευής, αλλά μήπως υπάρχει καλύτερος τρόπος;

νομιζω πως οχι . μετα την 4.0.4 εγιναν τα νουμερα ετσι.

καλημερα και καλοριζικο και για μενα.

εχει τον κωδικο i9300xxlh1 ξερει κανεις απο που ειναι? απο το πουλοφωνο το πηρα!

ολα καλα, μονο δυο πραγματα με προβληματιζουν και θελω την γνωμη σας, νομιζω πως ζεστενεται λιγο ειδικα οταν κανει χρηση της sd card και δεν εχει ισχυρο σημα wifi.

παρακαλω τη γνωμη σας οι ειδημωνες....

εχει τον κωδικο i9300xxlh1 ξερει κανεις απο που ειναι? απο το πουλοφωνο το πηρα!

ολα καλα, μονο δυο πραγματα με προβληματιζουν και θελω την γνωμη σας, νομιζω πως ζεστενεται λιγο ειδικα οταν κανει χρηση της sd card και δεν εχει ισχυρο σημα wifi.

εδω βλεπεις τα firmware

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=336584

το σημα του wifi ειναι δυνατο. για την καρτα επειδη δεν εχω sd δεν ξερω να σου πω.

εδω βλεπεις τα firmware

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=336584

το σημα του wifi ειναι δυνατο. για την καρτα επειδη δεν εχω sd δεν ξερω να σου πω.

ακυρο, ειναι xxblg8 και ειναι βρετανικο το βρηκα!

καλο ειναι αυτο ή κακο??

μαλλον .εβαλα 5 mkv ταινιες η μια ειχε ηχο κανονικα η αλλες βουβα.μαλλον δεν παιζει dts .:confused:

Ασε απο αυτο το κομματι εχω και εγω απογοητευτει και ειναι λιγο εώς πολυ απαραδεκτοι στην samsung . Ειχα πάρει την καρτουλα μου πηρα και τo καλωδιο HDTV , αλλα τζιφος η υποθεση .Βρηκα τελικα τοn BS player για να παιζει της ταινιες με ηχο αλλα σε ολα τα προγραμματα ειτε με ηχο ειτε χωρις ,το frame rate ηταν πολυ χαμηλο με αποτελεσμα να ψιλλοκολαει και να ζαλιζει τους πιο ευαισθητους.

1080p ηταν η ταινια

Παντως εγω σε 720p ματροσκες με dts ο bsplayer ειναι ο καλυτερος player μακραν,και οι υποτιτλοι καταβαινουν αυτοματα αν εχεις συνδεση με ιντερνετ.

Σε 1080p δεν εχω δοκιμασει και το θεωρω καπως υπερβολικο.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Χαιρετω.

Μου θυμιζει καποιος ΄παρακαλω πως βρισκουμε ποιος αισθητηρας υπαρχει στο τηλεφωνο,δηλαδη Samsung ή Sony;

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

Χαιρετω.

Μου θυμιζει καποιος ΄παρακαλω πως βρισκουμε ποιος αισθητηρας υπαρχει στο τηλεφωνο,δηλαδη Samsung ή Sony;

Δες εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=337652&page=3

Πατας *#34971539# και επιλεγεις να δεις μονο το πρωτο απο πανω-τιποτα αλλο δεν πειραζεις-

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Πατας *#34971539# και επιλεγεις να δεις μονο το πρωτο απο πανω-τιποτα αλλο δεν πειραζεις-

Νομίζω ότι τελικά δεν ισχύει. Τότε είχα τσεκάρει και υποτίθεται ότι είχα την καλή κάμερα(GDFE01). Με τις αναβαθμίσεις της Samsung (και μέσω odin την JB) μου βγάζει άλλη τώρα (GDFE06). Ενδιάμεσα βλέπω από τα exif ότι πέρασα και από το GDFE03

Αυτά τα νούμερα βγάζουν το software της κάμερας και όχι το hardware, για να είσαι σίγουρος πια έχεις πρέπει να το ανοίξεις (:X:cry:) και να δείς το module της κάμερας τι γράφει επάνω!

Edited by Tsaglis

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)

Νομίζω ότι τελικά δεν ισχύει. Τότε είχα τσεκάρει και υποτίθεται ότι είχα την καλή κάμερα(GDFE01). Με τις αναβαθμίσεις της Samsung (και μέσω odin την JB) μου βγάζει άλλη τώρα (GDFE06). Ενδιάμεσα βλέπω από τα exif ότι πέρασα και από το GDFE03

Αυτά τα νούμερα βγάζουν το software της κάμερας και όχι το hardware, για να είσαι σίγουρος πια έχεις πρέπει να το ανοίξεις (:X:cry:) και να δείς το module της κάμερας τι γράφει επάνω!

Λογικά έτσι είναι .Το συγκεκριμένο μενου σου δειχνη ποιο firmware φοράει η κάμερα και η samsung κατα περιόδους ειτε μεσω καινούργιων επίσημων firmware την αναβαθμίζει αλλα και πολλές φόρες δινει ξεχωριστή αναβαθμίσει μόνο για την κάμερα .

Πάντως δεν νομίζω οτι κάποιος θα προσέξει διαφορές μεταξύ υποτιθέμενης καλής και κακής καμερας ,και αν δεν ειχε αναφερθεί απο καποιους κανείς δεν θα το σχολίαζε .

Samsung galaxy s21+

Επειδη υπάρχουν αρκετοί νέοι κάτοχοι του Siii και θέλουν να πάρουν μια γεύση απο Jelly Bean, ανεβασα ενα βιντεακι.

Η συσκευη μου εχει την official Πολωνικη XXDLIB.

Την δουλεύω με Nova Launcher. Έχω αντικαταστήσει τον προβληματικό OEM dialer με τον EX Dialer (δωρεάν απο το market).

Έχω περάσει custom kernel τον Siyah αλλα για το βίντεο έβαλα τις ρυθμίσεις του στο default.

Ειμαι rooted και έχω αφαιρέσει η απενεργοποιησει αρκετές άχρηστες σε μένα εφαρμογές. Πιστεύω με αυτές τις αλλαγές συν τον EX Dialer η συσκευη ξεπερνά το προβλημα του αργού ανοίγματος dialer και επαφών και βελτιώνεται το multi tasking.

Δεν ειναι ποιοτικο το βίντεο γιατι το τράβηξα με το iPad 2 και το επεξεργαστηκα με το iMovie. Επίσης οι ταχύτητες στο browsing δεν ειναι ενδεικτικές γιατι η σύνδεση μου ηταν πολυ αργή 0.75mbps.

Στην αρχη θα δείτε ποσο smooth ειναι η συσκευη. Μετα ανοίγω καποιες εφαρμογές και λίγο browsing. Προς το τέλος κάνω ενα multi tasking test όπου φαίνεται οτι ο browser κανει refresh μόνο οταν έχουμε πολλα tab ανοικτά. Το Facebook κανει refresh πάντα πιθανώς να οφείλεται στην εφαρμογη.

Το Flipboard ανταποκρίνεται πολυ καλα στο multitasking. Το ίδιο και το angry birds που ειναι και το σημαντικότερο για να μην χάνουμε το παιχνίδι αν για κάποιο λόγο χρειαστεί να διακοψουμε για να κάνουμε κάτι αλλο.

http://m.youtube.com/#/watch?feature=youtube_gdata_player&v=EvCODuRoFUA&desktop_uri=%2Fwatch%3Fv%3DEvCODuRoFUA%26feature%3Dyoutube_gdata_player&gl=GR

Εδω ειναι ενα review του official JB στο Siii, με βίντεο και σχόλια απο το gsmarena

http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_s_iii_jelly_bean-review-823.php

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Φίλε αν κανεις τα ίδια πράγματα στο laptop σου και το πιάσεις στο κάτω μέρος θα δεις οτι ειναι πολυ πιο ζεστό.

Ειναι απόλυτα φυσιολογικο στα smartphones, οταν εχουν ξεπεράσει σε επεξεργαστικη ισχύ τα notebooks.

Δεν ειναι ποιοτικο το βίντεο γιατι το τράβηξα με το iPad 2 και το επεξεργαστηκα με το iMovie.

Αυτό τι είναι, καρφί για το ios; :lol::lol::lol:

Σε τελείως στοκ JB που είμαι, έχω την ίδια αίσθηση ταχύτητας με τoν NOVA. Σε TW μου φαίνεται κομματάκι πιο ομαλό.

Λατρεύω μερικά widget που υπάρχουν στον TW, όπως το weather/clock , το S-planer κλπ.

Με τον exdialer πλέον δεν υπάρχει κανένα lag σε οποιοδήποτε σημείο του κινητού, παρότι φορτωμένο με 150+ εφαρμογές.

Τα redraw του TW, έχουν εξαφανιστεί τελείως με την JB.

Αλέξανδρος,

Αυτό τι είναι, καρφί για το ios; :lol::lol::lol:

Σε τελείως στοκ JB που είμαι, έχω την ίδια αίσθηση ταχύτητας με τoν NOVA. Σε TW μου φαίνεται κομματάκι πιο ομαλό.

Λατρεύω μερικά widget που υπάρχουν στον TW, όπως το weather/clock , το S-planer κλπ.

Με τον exdialer πλέον δεν υπάρχει κανένα lag σε οποιοδήποτε σημείο του κινητού, παρότι φορτωμένο με 150+ εφαρμογές.

Τα redraw του TW, έχουν εξαφανιστεί τελείως με την JB.

Το έχω γράψει πολλές φορες οτι ο TW ειναι πολυ πιο smooth απο οποιονδήποτε αλλο launcher και κρατα λιγότερη μνήμη.

Όμως ο Nova ειναι παραμετροποιησιμος.

Το iPad 2 ειναι γνωστό οτι εχει κάμερα για κλάματα.

sorry παιδια, μπορει να σας ζαλισω λιγο...καθε αρχη και δυσκολη.....

στον τηλεφωνικο καταλογο δεξια εχω λατινικα γραμματα, μπορω να τα γυρισω σε ελληνικα?

μηπως δεν το χω καταφερει λογω τηλεφωνου εισαγωγης?

αν δεν γινεται, καμοια εφαρμογη?

thanxxx

sorry παιδια, μπορει να σας ζαλισω λιγο...καθε αρχη και δυσκολη.....

στον τηλεφωνικο καταλογο δεξια εχω λατινικα γραμματα, μπορω να τα γυρισω σε ελληνικα?

μηπως δεν το χω καταφερει λογω τηλεφωνου εισαγωγης?

αν δεν γινεται, καμοια εφαρμογη?

thanxxx

Το εχουν καταφέρει στην custom Ωμεγα rom. Δεν ξέρω όμως αν υπάρχει σαν tweak για να το περάσεις σε official rom.

Εναλλακτικά μπορείς να χρησιμοποιήσεις τον EX dialer απο το μάρκετ.

Μόλις κατέβασα τον exdialer για δοκιμή.

Σε ποιες ρυθμίσεις μπορώ να επιλέγω ποιο θα είναι το βασικό "τηλέφωνο";

Πχ σε αναπάντητη μου έβαλε αν θέλω να χρησιμοποιώ το stock ή τον exdialer....Αν διαλέξω τον exdialer μπορώ κάποια στιγμή να διαλέξω τον στοκ χωρίς να κάνω απεγκατάσταση τον exdialder;

:!:

Ευχαριστώ :)

Μόλις κατέβασα τον exdialer για δοκιμή.

Σε ποιες ρυθμίσεις μπορώ να επιλέγω ποιο θα είναι το βασικό "τηλέφωνο";

Πχ σε αναπάντητη μου έβαλε αν θέλω να χρησιμοποιώ το stock ή τον exdialer....Αν διαλέξω τον exdialer μπορώ κάποια στιγμή να διαλέξω τον στοκ χωρίς να κάνω απεγκατάσταση τον exdialder;

:!:

Ευχαριστώ :)

Ναι, αν πρόσεξες σου γράφει και τον τρόπο! (αν πατήσεις στο "Πάντα")

Αλέξανδρος,

Εγω πριν καλά καλά καταλαβω τι παιζει με τα firmware της καμερας τα πάτησα ολα ενα ενα αλλα ακομα δεν εχω καταλαβει τι μπορει να εχω κανει! Τι παιζει με τις άλλες επιλογές;