Jump to content

[Επίσημο] Samsung Galaxy S III

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδια καλησπερα πως μπορουμε να καταλαβουμε αν το κινητο μας ειναι unlock ? εμενα π.χ. εχει csc i9300OXFBLH1 ap i9300OXXBLH1 και cp i9300XXLH1

Unlocked είναι. Αν δεν ήταν δε θα μπορούσες να το χρησιμοποιήσεις.

- Alex

• Απαντήσεις 15,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Κατάλαβα όπως και ειπώθηκε από το Κώστα παραπάνω δεν είναι στο ίδιο επίπεδο με την ics που εμένα με είχε βολέψει και μου άρεσε η φωτεινότητα του και θα μου κακοφανει αρκετά.

Ελπίζω σε σύντομο bugfix από Samsung.

Τουλάχιστον το WiFi είναι στο ίδιο επίπεδο έτσι?

Το WiFi είναι τέλειο.

Δείτε στην φωτογραφία. Το σπίτι μου είναι στην πίσω πλευρά της πολυκατοικίας στο ισόγειο. Μόλις φτάνω στο parking συνδέεται αμέσως. Μπορεί να έχει μια γραμμή αλλά η χρήση είναι ok. Το iPad συνδέεται όταν φτάσω κοντά στην εσωτερική πόρτα του διαμερίσματος μου.

http://img109.imageshack.us/img109/5995/photostrip201209252.jpg

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

χρειαζομαι την βοηθεια σας. εκανα factory reset για να περασω την πιο προσφατη εκδοση λογισμικου. και απο τοτε δεν δουλευει καλα το 3g internet.δεν φορτωνει καλα τις σελιδες,αλλες φορες χανεται το 3g ενω εχω σημα. εχω wind. στις ρυθμισεις εχει 3 επιλογες η 1η γραφει wind internet(gint.b-online.gr), η 2η wind wap( gwap.b-online.gr) , και η 3η ειναι για τα mms. αυτο απο μονο του εχει επιλεξει την 2η wap .εαν παω να επιλεξω για πχ την wind internet αυτο απο μονο του με γυρναει στο wap. τι να κανω?

Το WiFi είναι τέλειο.

Δείτε στην φωτογραφία. Το σπίτι μου είναι στην πίσω πλευρά της πολυκατοικίας στο ισόγειο. Μόλις φτάνω στο parking συνδέεται αμέσως. Μπορεί να έχει μια γραμμή αλλά η χρήση είναι ok. Το iPad συνδέεται όταν φτάσω κοντά στην εσωτερική πόρτα του διαμερίσματος μου.

http://img109.imageshack.us/img109/5995/photostrip201209252.jpg

Θα συμφωνήσω απόλυτα.Το wifi έχει βελτιωθεί αισθητά όπως και η εμβέλεια του!

Υ.γ.: Κώστα είσαι όλα τα λεφτά! κατατοπιστικότατος!

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Μπορεί κάποιος να μου πει η έκδοση τί προέλευσης είναι?? Ι9300ΧΧLH1
Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S

χρειαζομαι την βοηθεια σας. εκανα factory reset για να περασω την πιο προσφατη εκδοση λογισμικου. και απο τοτε δεν δουλευει καλα το 3g internet.δεν φορτωνει καλα τις σελιδες,αλλες φορες χανεται το 3g ενω εχω σημα. εχω wind. στις ρυθμισεις εχει 3 επιλογες η 1η γραφει wind internet(gint.b-online.gr), η 2η wind wap( gwap.b-online.gr) , και η 3η ειναι για τα mms. αυτο απο μονο του εχει επιλεξει την 2η wap .εαν παω να επιλεξω για πχ την wind internet αυτο απο μονο του με γυρναει στο wap. τι να κανω?

Πάτα εκει που λεει wind wap και εν συνεχεια με αριστερο πληκτρο επελεξε διαγραφη του APN.Νομιζω οτι και reboot να κανεις δεν στο ξανβγαζει σαν apn.Το κάνει και σε φιλο μου με wind

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Έχει κάποιο θέμα, η κάποια διαφορά η Πολωνική απο την επερχόμενη Γερμανική ROM εκτός απο τα κλασσικά προγραμματάκια που βάζουν οι Γερμανοί; Βαριέμαι σπίτι και λεω να περάσω την Πολωνική.

Πάτα εκει που λεει wind wap και εν συνεχεια με αριστερο πληκτρο επελεξε διαγραφη του APN.Νομιζω οτι και reboot να κανεις δεν στο ξανβγαζει σαν apn.Το κάνει και σε φιλο μου με wind

:( το εκανα αλλα τωρα δεν μπαινει καθολου στο internet!... τι κανω τωρα?

:( το εκανα αλλα τωρα δεν μπαινει καθολου στο internet!... τι κανω τωρα?

Σβησε και το apn για το Inernet και διαλεξε να φτιαξεις ενα νεο APN με τις πιο κατω ρυθμισεις

Όνομα

Wind Internet

APN

gint.b-online.gr

MCC

202

MNC

10

Τύπος APN

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Unlocked είναι. Αν δεν ήταν δε θα μπορούσες να το χρησιμοποιήσεις.

ευχαριστω, ειναι και unbranded να υποθεσω?

το παρήγγειλα και γω σήμερα απο το birdphone .έρχομαι απο ios και ειναι η πρωτη φορα μου σε android ...ελπιζω να μεινω ευχαριστημενος.
Γιαννης

το παρήγγειλα και γω σήμερα απο το birdphone .έρχομαι απο ios και ειναι η πρωτη φορα μου σε android ...ελπιζω να μεινω ευχαριστημενος.

Νομίζω ότι δεν γίνετε να Μην μείνες ευχαριστημένος η επιτυχία είναι δεδομένη.ΚΑΛΟΡΙΖΗΚΟ.

Έχει κάποιο θέμα, η κάποια διαφορά η Πολωνική απο την επερχόμενη Γερμανική ROM εκτός απο τα κλασσικά προγραμματάκια που βάζουν οι Γερμανοί; Βαριέμαι σπίτι και λεω να περάσω την Πολωνική.

Οχι δεν έχει διαφορά .

Γράψε στον dialer του τηλεφώνου *#1234# να δούμε τι γίνεται .

Αν και ειναι πρέπει να ειναι unbranded

Edited by m7ixalis

Samsung galaxy s21+

Έβαλα την Πολωνική και φυσικά το KIES μου λεει δεν υποστηρίζει updates. πατάω *#272*IMEI# αλλά δεν με πάει στην οθόνη επιλογής sales code. γιατί γίνεται αυτό;

Έβαλα την Πολωνική και φυσικά το KIES μου λεει δεν υποστηρίζει updates. πατάω *#272*IMEI# αλλά δεν με πάει στην οθόνη επιλογής sales code. γιατί γίνεται αυτό;

Το *#272*IMEI# δεν παιζει στην JB.Κατεβασε απο το market αυτο https://play.google.com/store/apps/details?id=com.manniakk.cscselector&feature=search_result#?t=W10.

H Nokia που κάποτε μεσουρανούσε άλλαζε τα μοντέλα σαν τα πουκάμισα.

Είναι διαφορετικές στρατηγικές, η μία (Samsung) θέλει πάντα να έχει το κορυφαίο (ή από τα κορυφαία) κινητό στην αγορά για να ανεβάσει το brand name της. H apple από την άλλη έχοντάς το ήδη πετύχει προσπαθεί να μεγιστοποιήσει τα κέρδη της.

Δεν είναι κάτι που δεν ξέρουμε ότι θα γίνει, στο SII πχ είχε βγεί έκδοση με καλύτερη οθόνη.

Στην πράξη δεν αντικαθιστά το SIII με κάποιο άλλο, άλλες εκδόσεις για άλλες αγορές βγάζει (LTE). Και ναι το LTE θέλει παραπάνω μνήμη για να δουλέψει σωστά και θέλει και περισσότερη ενέργεια. Θα αδειάζει σε λίγες ώρες μέσα, καμία σχέση με το 3G.

Εγώ δεν μετανιώνω στιγμή που το πήρα, θα προσπαθήσω να ευχαριστηθώ το κινητό μου όσο μπορώ, με καλύπτει κατά 90% και το υπόλοιπο 10% δεν έχει να κάνει με μνήμη. (Οθόνη στον ήλιο, redraw home screen)

Μα γι αυτο ρωτησα αν θα κυκλοφορησει στην Ελλαδα, γιατι αμα μπεις στη διαδικασια να χαλασεισ 600+ ευρω, θες τουλαχιστον να εχεις το πιο αναβαθμισμενο μοντελο,

η σαμσουνγκ τωρα που το καινουργιο iphone βγηκε κοντα με το s3, εχει τη δυνατοτητα να κερδισει πολυ χρονο, και να μην βιαστει να βγαλει το επομενο,

αυτο που λες με τα νοκια το εχω παθει αρκετες φορες και ηταν μεγαλη η πικρα,και με μοτορολα

Nokia 5110, Nokia 3210,Nokia 3310, Nokia 8310,Nokia , Sony Erricson W800i, Siemens SX1, Motorola Razor v3, Samsung U100, Samsung U600,iphone 3G(για 5χρονια!), Iphone 4, Samsung Galaxy s3

Μα γι αυτο ρωτησα αν θα κυκλοφορησει στην Ελλαδα, γιατι αμα μπεις στη διαδικασια να χαλασεισ 600+ ευρω, θες τουλαχιστον να εχεις το πιο αναβαθμισμενο μοντελο,

η σαμσουνγκ τωρα που το καινουργιο iphone βγηκε κοντα με το s3, εχει τη δυνατοτητα να κερδισει πολυ χρονο, και να μην βιαστει να βγαλει το επομενο,

αυτο που λες με τα νοκια το εχω παθει αρκετες φορες και ηταν μεγαλη η πικρα,και με μοτορολα

Δεν είναι 600+, είναι 500+. Εχει σημαντική διαφορά, γιατί και να έρθει το LTE στην Ελλάδα θα έχει ~80-100 Ευρώ πάνω. Και στην αρχή τουλάχιστον θα πωλείται μόνο από τις εταιρείες άρα +150 και βάλε.

Δυστυχώς ή ευτυχώς στην εποχή μας η εξέλιξη είναι διαρκής. Αγοράζω με βάση της ανάγκες μου και μετά δεν κοιτάω στο skroutz να δώ πόσο έπεσε γιατί θα στεναχωρηθώ. Το ίδιο για το 95% των ειδών ψηφιακής τεχνολογίας.

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)

Θα συμφωνήσω απόλυτα.Το wifi έχει βελτιωθεί αισθητά όπως και η εμβέλεια του!

Υ.γ.: Κώστα είσαι όλα τα λεφτά! κατατοπιστικότατος!

Χαχαχα :lol: Ηλία προσπαθώ να τεκμηριωνω αυτα που γράφω για να μην υπάρχουν αμφιβολίες.

Εδω είμαστε παρά πολλοί που προερχομαστε απο iOS. Ειδικα τον τελευταίο καιρό εχουν προστεθεί αρκετοί ακόμα θα έλεγα.

Το αν θα μείνεις ευχαριστημένος εξαρτάται απο σένα.

Η συσκευη κατα 90% κανει πολυ καλα αυτα που υπόσχεται.

Θα πρεπει λοιπόν να ανακαλύψεις πράγματα που δεν μπορούσες τόσο καιρό να κανεις και να τα αξιοποίησεις. Οχι να κολλησεις σε 2-3 που κανει καλύτερα το iOS και να πεις οτι δεν έμεινα ευχαριστημένος.

Εδω θα πρεπει να ξέρεις οτι υπάρχουν λύσεις για τα πάντα. Δεν σου αρέσει το πληκτρολόγιο της Samsung? υπάρχουν αλλα 10 στο market play για να βρεις ποιο σου ταιριάζει καλύτερα. Το ίδιο για browser, για dialer κλπ. Ολα αυτα εχουν την δυνατότητα κυρίας χρήσης όχι σαν το iPhone που βάζεις άλλο browser και μόλις κανεις tap σ ένα link σε παει υποχρεωτικά στον safari.

Θα τα μάθεις όλα αρκεί να έχεις υπομονή.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

γνωριζουμε πως απενεργοποιειτε η κινηση της εικονας στην αρχικη οθονη?

οσο γυρναω σελιδες στην αρχικη οθονη η εικονα που εχω δειχνει σα να μετακινητε .... μονο το δικο μου το κανει αυτο?

οσο γυρναω σελιδες στην αρχικη οθονη η εικονα που εχω δειχνει σα να μετακινητε .... μονο το δικο μου το κανει αυτο?

Με τον TW δεν μετακινείται. Αν έχεις βάλει άλλο launcher (πχ Nova, Go κλπ) ψάξε στις ρυθμίσεις του.

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)

Μπορεί κάποιος να μου πει η έκδοση τί προέλευσης είναι?? Ι9300ΧΧLH1

Δε φτάνει αυτό. Γράψε *#1234# και πες μας τι γράφει. Ή ακόμα καλύτερα σύνδεσέ το στο Kies και γράψε όλες τις λεπτομέρειες.

Ναι. Και μάλλον Βουλγαρικής προέλευσης. (Ή κάπου Βαλκάνια)

- Alex

Μια ερώτηση: έχω ένα Ρουμάνικο πλέον ξανά στην κατοχή μου και πάτησα για να δω για ενημερώσεις και μου ζήτησε να ορίζω την περιοχή και πάτησα Ελλάδα. Σωστά έπραξα ή έπρεπε να πατήσω Ρουμανία και τώρα θα είχα το ζελεδάκι να το ροκανίζω?

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Σκέφτομαι να αγοράσω καινούργιο smartphone και μέσα στις επιλογές μου είναι και το samsung galaxy s3.

Θέλω να κάνω δύο ερωτήσεις σε όσους έχετε ήδη αυτό το κινητό. Καταρχήν στο θέμα internet είναι γρήγορο ή αργεί να φορτώσει τις σελίδες? Υπάρχει διαφορά στην ταχύτητα ανάμεσα σε 3g και wifi? Και τέλος είδα στο youtube διάφορα βίντεο που έκαναν test στα video που τραβάει το samsung galaxy s3 και από ότι είδα ο ήχος ήταν χαμηλής ποιότητας. Επειδή δεν ξέρω αν τα βίντεο που είδα ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα ή ήταν ψεύτικα θα ήθελα εσείς που το έχετε να μου πείτε αν ισχύει το πρόβλημα με τον ήχο στην εγγραφή των video ή αν ήταν ένα πρόβλημα το οποίο υπήρχε και πλέον έχει λυθεί.

Μια ερώτηση: έχω ένα Ρουμάνικο πλέον ξανά στην κατοχή μου και πάτησα για να δω για ενημερώσεις και μου ζήτησε να ορίζω την περιοχή και πάτησα Ελλάδα. Σωστά έπραξα ή έπρεπε να πατήσω Ρουμανία και τώρα θα είχα το ζελεδάκι να το ροκανίζω?

Στην ενημερωση σε ρωτησε να επιλεξεις χωρα?!!

Πρωτη φορα το ακουω

Μηπως εννοεις στις ρυθμισεις κατα το στησιμο της συσκευης?

Οπως και να εχει θα πρεπει να λαβεις κανονικα την ενημερωση λογισμικου στην 4.1.1.

Δοκιμασε.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T