JoeBar Δημ. September 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2012 Μα γιατί ασχολείστε με την stock εφαρμογή των sms...? Κατεβάστε μια από το market... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. September 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2012 Με ομεγα Jb γράφει κανονικά σε GSM Alphabet και χωρίς να ειναι κεφαλαία. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. September 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2012 Με ομεγα Jb γράφει κανονικά σε GSM Alphabet και χωρίς να ειναι κεφαλαία. Αν γραφει σε omega, γραφει παντου.Δεν εχει πειραχτει το apk των μυνηματων. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. September 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2012 Στη stock dli5 με gsm alphabet μονο κεφαλαια.Να επανελθω με κατι που εχει ερωτηθει παλι.Στα contacts η αναζητηση γινεται μονιμα με αγγλικο αλφαβητο (η δεξια στηλη).Το ελληνικο δεν παιζει ακομα και αν επιλεχθει γλωσσα τηλεφωνου ελληνικα.Θυμαμαι οτι στο s2 υπηρχε κανονικα το ελληνικο αλφαβητο και ακομα πιο παλια (με το s1 αν θυμαμαι καλα, με καποια μοντα εμφανιζε ελληνικο αλφαβητο).Στο s3 μονο αγγλικα παιζουν? Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. September 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2012 Με ομεγα Jb γράφει κανονικά σε GSM Alphabet και χωρίς να ειναι κεφαλαία. Εγραψα στον εαυτο μου ενα μηνυμα γυρισμενο σε gsm με μικρα γραμματα.(ειμαι με omega) Μου ηρθαν συμβολα...Παλι καλα που θυμωθουν τι με ηθελα...:p Αρα δε λειτουργει σε omega-gsm-μικρα γραμματα, οπως επισης και γενικα με το stock app της samsung. Με κεφαλαια ειναι οκ. Στη stock dli5 με gsm alphabet μονο κεφαλαια. +1... Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. September 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2012 (edited) Εννοεις ότι παρόλο που γραφεί δεν πάει σωστά... Αυτό δεν το ξέρω. Edited September 13, 2012 by arfi-gorgona Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. September 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2012 Δοκιμασα να γραψω με gsm alphabet ενα μηνυμα με ελληνικους χαρακτηρες (μικρα δεν παιζει με τιποτα να γραψεις) και στο ιδιο μηνυμα πηγα να εισαγω και καποιους αγγλικους.Με το που γυρισα γλωσσα εγινε της που*****ς.Το πληκτρολογιο τα επαιξε.Back παταγα και αυτο εγραφε αγγλικους χαρακτηρες.Με reboot συνηρθε. Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. September 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2012 Εννοεις ότι παρόλο που γραφεί δεν πάει σωστά... Αυτό δεν το ξέρω. http://img259.imageshack.us/img259/3075/screenshot2012091314183.png Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. September 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2012 Αφού ρε παιδια τα έχουμε πει πολλές φόρες . Σε stock sms ,δεν γίνεται 160 χαρακτήρες και μικρά γράμματα .Προς το παρόν τουλάχιστον ....... Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maden123456 Δημ. September 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2012 Παιδιά, να σας ρωτήσω.. Με σύνδεση με τηλεόραση τι παίζει? Δίνει καλώδιο? Βγάζει 1080p? Η ποιότητα? Παράθεση Close your eyes, look into the dream Winds of change, will winds of fortune bring... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ri3per Δημ. September 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2012 παιδια εγω να κανω μια ερωτηση, γινεται να εχω σημα 3g και να μην μου τρωει την καρτα το " δεδομενα κινητου " γιατι εχω ακουσει οτι ακομα και με 3g μπορεις να εχεις ιντερνετ αλλα ισως κανω κατι λαθος και μου τρωει την καρτα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. September 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2012 παιδια εγω να κανω μια ερωτηση, γινεται να εχω σημα 3g και να μην μου τρωει την καρτα το " δεδομενα κινητου " γιατι εχω ακουσει οτι ακομα και με 3g μπορεις να εχεις ιντερνετ αλλα ισως κανω κατι λαθος και μου τρωει την καρτα! Σήμα 3G μπορείς να έχεις και χωρίς δεδομένα, αλλά χωρίς δεδομένα δεν έχεις Internet :!: Παράθεση Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rospy7 Δημ. September 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2012 Για τσεκαρετε αυτο. http://www.youmobile.org/blogs/entry/Galaxy-S-III-I9305-LTE-Enabled-Coming-to-UK-with-Android-4-1-Jelly-Bean-Out-of-the-Box Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddiedimitris Δημ. September 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2012 Τελικα το πηρα. Θελω να περασω μηνυματα και επαφες απ το iphone στο S3.Ειδα γινεται με το easy phone sync αλλα το θεμα ειναι οτι ψαχνοντας το μου λεει δεν ειναι διαθεσιμο στη χωρα σας.Τι μπορω να κανω?Ειδικα τα μηνυματα με ενδιαφερει πολυ να τα μεταφερω στα εισερχομενα του galaxy Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. September 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2012 Αν είχε 4-5 μοντέλα και σχεδόν παρόμοια μεταξύ τους, τότε θα ήταν και αυτή καλύτερη.Τα μεταξωτα βρακια θελουν κι επιδεξιους κ@λους λενε!Αν δεν ειναι σε θεση να τα υποστηριξουν να μην τα πουλανε!! Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. September 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2012 Τελικα το πηρα. Θελω να περασω μηνυματα και επαφες απ το iphone στο S3.Ειδα γινεται με το easy phone sync αλλα το θεμα ειναι οτι ψαχνοντας το μου λεει δεν ειναι διαθεσιμο στη χωρα σας.Τι μπορω να κανω?Ειδικα τα μηνυματα με ενδιαφερει πολυ να τα μεταφερω στα εισερχομενα του galaxy Υπάρχουν διάφοροι τρόποι, με ένα γρήγορο ψάξιμο στο Google: http://www.youtube.com/watch?v=wmak3OyU4YI Παράθεση Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. September 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2012 (edited) Τα μεταξωτα βρακια θελουν κι επιδεξιους κ@λους λενε!Αν δεν ειναι σε θεση να τα υποστηριξουν να μην τα πουλανε!! Εχει καμια λογικη τωρα αυτο που λες :lol: Εγώ σου έχω ένα πιο καλό που ειναι και λογικότερο..αν δε σου αρεσει που αργούν μην τα αγοράζεις. Αυτό ειναι λογικότερο από το να ζητάτε να βγάλουν οι εταιριες ως δια μαγείας,αναβαθμίσεις σε 15 κινητά,στο ιδιο χρόνο που βγάζει μια εταιρία που εχει μονό 1.Μμ δεν γινετε έτσι παιδιά,δεν έχουν μαγικό ραβδάκι, χρειάζεται δουλεια για να βγουν... Edited September 13, 2012 by arfi-gorgona Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. September 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2012 (edited) Εχει καμια λογικη τωρα αυτο που λες :lol: Εγώ σου έχω ένα πιο καλό που ειναι και λογικότερο..αν δε σου αρεσει που αργούν μην τα αγοράζεις. Εχει και μεγαλη λογικη αλλα το προβλημα ειναι αλλου κι οχι σε μενα φυσικα,οτι λαλακια κανει η samsung τρεχετε και την ευλογειτε!!!Ελεος δηλαδη!!!Και φωτια να παρει,καποιοι θα πουνε οτι τετοιο φλαμπε δεν το κανει κανενα αλλο κινητο!!Ας προσγειωθουμε ρε παιδια κι ας απαιτησουμε.Με την σταση του να επικροτω τις στραβομαρες και τιε αδιαφοριες τις καθε εταιρειας κακο σε μας κανουμε,δεν μπορειτε να το κατσλαβετε? Edited September 13, 2012 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. September 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2012 Εχει καμια λογικη τωρα αυτο που λες :lol: Εγώ σου έχω ένα πιο καλό που ειναι και λογικότερο..αν δε σου αρεσει που αργούν μην τα αγοράζεις. Μα γιατι εισαι παντα υπερ της Samsung σε οτιδηποτε αναφερεται απο διαφορους χρηστες? Δε σημαινει οτι επειδη κατι δε μας καθεται κατι καλα, δε θα το αγορασουμε.Η συσκευη ειναι σουπερ, αλλα η Samsung, οπως και οι περισσοτερες εταιριες, παιζουν τα δικα τους παιχνιδια κυριως εις βαρος μας. Αν πχ ειναι αληθινο το αρθρο που postαρε ο φιλος πιο πισω και κυκλοφορησει στην Αγγλια αυτες τις μερες sgiii με JB out of box, ειναι fail!!!Πως να το κανουμε???Εμεις κατουρ%#ε αλλου δηλαδη που περνουμε μονο leaks??? Επισης θα κοστιζε παραπανω στη Samsung να προσθεσει αλλο 1GB ram οπως εκανε στο Αμερικανικο μοντελο???Απολυτως τιποτα σε σχεση με τα κερδη της!Κι ομως το εκανε για να κραταει καποιους στη τσιτα για το επομενο μοντελο... Η λογικη ''αν σου αρεσει'' δε νομιζω να ειναι η σωστη. υ.γ.:Για να το ξεκαθαρισω.Η συσκευη ειναι οτι καλυτερο κυκλοφορει, απλα τα fails ειναι fails. υ.γ.:Η διαχειρηση της μνημης ειναι μια χαρα ιδιως στις jb leaks, αλλα σιγουρα τα 2 gb θα βοηθουσαν παραπανω. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. September 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2012 (edited) Εχει και μεγαλη λογικη αλλα το προβλημα ειναι αλλου κι οχι σε μενα φυσικα,οτι λαλακια κανει η samsung τρεχετε και την ευλογειτε!!!Ελεος δηλαδη!!! Το έλεος ειναι όταν βλέπω να απαιτούνται παράλογα πράγματα.Και δεν μίλησα μόνο για samsung.Το να ζητάτε από τις εταιριες με 15 μοντέλα να έχουν την ίδια συχνότητα αναβαθμίσεων με μια που εχει ένα,ειναι παράλογο πέρα ως πέρα. Ρε σι φιλέ elthi που με είδες να λέω μονό για Samsung? Και άντε και κυκλοφορεί το LΤΕ με Jb (μια και μίλησες για αυτό..)και πες μια και μιλάτε και κρίνετε συνεχώς υποθετικά... ότι εμείς θα την πάρουμε και 10 μέρες αργότερα τι θα γίνει δηλαδή θα χαλάσει η συνταγή? Edited September 13, 2012 by arfi-gorgona Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. September 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2012 Το έλεος ειναι όταν βλέπω να απαιτούνται παράλογα πράγματα.Και δεν μίλησα μόνο για samsung.Το να ζητάτε από τις εταιριες με 15 μοντέλα να έχουν την ίδια συχνότητα αναβαθμίσεων με μια που εχει ένα,ειναι παράλογο πέρα ως πέρα. Ρε σι φιλέ elthi που με είδες να λέω μονό για Samsung?αν εσυ τα θεωρεις αυτα λογικα,τοτε no comment!! Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. September 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2012 Γράφεις φιλε μου κανονικά 160 χαρακτήρες ,κεφάλαια βεβαία ...όπως σε ολα τα android . Το ότι το έχεις εσύ στο μυαλό σου έτσι απλά,δεν σημάνει ότι ειναι και τόσο απλό να γίνει.Όταν διαλέγεις Samsung HTc Sony και λοιπές μάρκες που βγάζουν 10-15 κινητά.Ειναι αδύνατων να έχουν την ιδία υποστηρίξει με αυτήν που βγάζει ένα!! Λογική ειναι... Τώρα κακό η καλό αυτό ειναι.Αν πάρεις iphone έχεις δεδομένη την υποστήριξη σε αυτόν τον τομέα γιατί δεν εχει και άλλο κινητό, μόνο "ένα" εχει.Ε αν δεν υποστηρίξει και το ένα τι θα υποστηρίξει!!Οι άλλες που έχουν 15 πρέπει να υποστηρίζουν και τα 15,ε λογικό δεν ειναι να αργήσουν? Δεν ειπα να υποστηριξει κ τις 15 εκτος αν εβγαζε πιο λαιτ εκδοσεις για τα μικρα οπως κανει η sony.Αλλα για τα galaxy s που ειναι παντα μπροστα θα επρεπε να τα υποστηριζει καλυτερα......πχ σιγα μην ασχοληθει τωρα με το galaxy 1....... Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. September 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2012 (edited) αν εσυ τα θεωρεις αυτα λογικα,τοτε no comment!! Αν εσύ φίλε μου δεν τα θεωρείς λογικά... τότε σίγουρα no comment. scorpio πρέπει να καταλάβετε όλοι ότι οι αγοραστές και τον άλλων μοντέλων ζητάνε ότι και εμείς... Edited September 13, 2012 by arfi-gorgona Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. September 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2012 Αν εσύ φίλε μου δεν τα θεωρείς λογικά... τότε σίγουρα no comment. scorpio πρέπει να καταλάβετε όλοι ότι οι αγοραστές και τον άλλων μοντέλων ζητάνε ότι και εμείς... Δεν νομιζω καπιος με mini και 800 mhz να θελει smooth και jelly Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgioskio Δημ. September 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2012 Ρε παιδακια μια ερωτηση...Πηγα σημερα σε ενα καταστημα να δω το S3 και μου εκανε εντυπωση το εξης...Ενω τραβουσα βιντεο καταπληκτικα μολις πατουσα το κουμπι να το δω μου το σκοτεινιαζε με αποτελεσμα να μην ειναι τοσο ζωντανα τα χρωματα και να φαινεται χαλια το βιντεακι!Αυτο το ξαναλεω οτι γινοταν μολις πατουσα το play!Τοσο κατα τη διαρκεια της εγγραφης οσο και στην οθονη που βλεπεις το βιντεο και πριν πατησεις να το παιξει ηταν ολα καλα!Πειραξα ολες τις ρυθμισεις φωτεινοτητας βαζοντας τες στο φουλ,απενεργοποιησα οτι εξοικονομουσε ενεργεια αλλα παλι τα ιδια κατα τη διαρκεια που παιζοταν το βιντεο!Ξερει κανεις γιατι γινεται αυτο και αν ειναι καποιο προβλημα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts