red_herring Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 Σας ευχαριστω και παλι.Απλα σας ζαλιζω γιατι οταν καποτε πηρα το πρωτο s δεν ξερω λιγο τα κοληματα δεν ξερω και τι αλλο στους 3 μηνες το εδωσα αλλα τωρα πλεον δεν με παιρνει για τετοια και γι αυτο το ψαχνω τοσο.Ελπιζω να μην τη πατησω παλι οπως τοτε. Φίλε eddiedimitris αν τελικά επιλέξεις το S3 για το επόμενο τηλέφωνό σου μην περιμένεις σε καμία περίπτωση ότι είδες με τον πρώτο γαλαξία. Η samsung έχει βελτιώσει πολύ το επίπεδο της συσκευής out of the box. Για μένα η συσκευή λειτουργεί απροβλημάτιστα και κάποια πραγματάκια που μπορούν να διορθωθούν (lag του dialer και redraw του launcher) φαίνεται ότι τα δουλεύει στο επερχόμενο update σε jb. Η συσκευή θα στηριχτεί σίγουρα με επόμενα updates όπως σου είπε ο Ηλίας και επίσης θα προσθέσω ότι θα έχεις και τεράστια υποστήριξη από το xda (αν σε ενδιεφέρουν τα custom μονοπάτια). Ωστόσο, κάποια πραγματάκια όπως οι καθυστερήσεις της samsung και τα μπόλικα leaks δεν λείπουν και εδώ.. Σκέψου το καλά και κρίνε. Πάντως έρχεσαι από ένα τελείως διαφορετικό λειτουργικό και θα πρέπει να συνηθίσεις στην ιδέα ότι πολλά πράγματα θα σου φανούν παράξενα και διαφορετικά. Από τη μεριά μου, αν τελικά έρθεις στο s3, σου χρωστάω ένα θερμό καλοσώρισμα λόγω μιας παλιάς διένεξης που είχαμε ένα απόγευμα 2 χρόνια πριν με αφορμή το s1. Ήταν και η μοναδική αντιπαράθεση που είχα όσο καιρό είμαι στο myphone και αφού δίνεται τώρα η ευκαιρία μπορώ να το διορθώσω:) Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 Θα ήθελα να ρωτήσω και εγώ 2 πραγματάκια. Παλιότερα αναφέρθηκε εδώ μέσα πως όταν είναι αθόρυβο το κινητό δεν ακούγεται ο ήχος της κάμερας. Εμένα δεν μου το κάνει αυτό.Ακούγεται. Και 2) δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί αλλά έχετε παρατηρήσει ότι στο τέλος μιας κλήσης αργεί πολύ 3-5 δευτερα ώστε να τερματιστεί η κλήση?? Σας το κάνει εσάς? Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 Μετα τη παρουσιαση του νεου iphone σκεφτομαι αυριο να τσιμπησω το s3 μερικες ερωτησεις παιδια ετσι μη κανω κανα λαθος. 1)Τελικα κανει κοληματα;Διαφερει πολυ σε smoothness σε σχεση με το iphone?Κανει επανεκκινησεις; 2)Οι κλησεις με τον ηχο στο τερμα ακουγονται δυνατα; 3)Η ποιοτητα συνομιλιας ειναι καλη;Σε ακουνε και ακους καλα; 4)Με ενδιαφερει πολυ η ηχογραφηση συνομιλιας.Μου λειπει αυτο που ειχα παλια στα Νοκια.Θελω δηλαδη να ηχογραφει σωστα χωρις να ειναι η κληση στο μεγαφωνο,να μην ακουει μπιπ ο συνομιλητης,να ξεκιναει αυτοματα η ηχογραφηση και απλα στο τελος της κλησης να με ρωταει αν θελω να την αποθηκευσω.Υπαρχει κατι τετοιο;Ειναι πολυ σημαντικο για μενα. 5)Στις φωτο εχει επιλογη οπως στο iphone να σου βγαζει τον παγκοσμιο χαρτη και να σου δειχνει με pins τις τοποθεσιες που τραβηξες φωτο; 6)Υπαρχει προγραμμα οπως το icaught you που να ξεκλειδωνει με κωδικο η συσκευη και αν μπει λαθος κωδικος να βγαζει φωτο απ την μπροστινη καμερα και να τη στελνει μαζι με την τοποθεσια σε mail; 7)Τελικα ισχυει οτι οι συσκευ ες android θα υποστηριζονται γ ια 18 μηνες;Για παραδειγμα το s2 θα παρει jb?Το ρωταω για να ξερω αν του χρονου τετοιο καιρο θα υποστηριζεται ακομη το s3. 8)Αντικειμενικα περα απ την οθονη στην ηλιο ποια πιστευετε οτι ειναι τα αρνητικα του σημεια;;;;;;;; Οποιος μπορει ας μου απαντησει γιατι σκεφτομαι να τομτσιμπησω αυριο και ο στοχος ειναι να μπορεσω να τομκρατησω μια διετια δηλαδη να ειμαι σε ενα βαθμο καλυμενος οσον αφορα το λογισμικο και τις αναβαθμισεις. Υ.γ. Θα ερθει τελικα s3 με 2 γιγα μνημη;Αξιζει να το περιμενω;Ειναι λιγα τα 1γιγα τελικα η ειναι οκ; Ευχαριστω πολυ! 4)Υπαρχει στο play store το call recorder πρασινο ακουστικο σε κοκκινο φοντο κανει πολυ καλη δουλεια αυτο χρησιμοποιω εγω. Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddiedimitris Δημ. September 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2012 Φίλε eddiedimitris αν τελικά επιλέξεις το S3 για το επόμενο τηλέφωνό σου μην περιμένεις σε καμία περίπτωση ότι είδες με τον πρώτο γαλαξία. Η samsung έχει βελτιώσει πολύ το επίπεδο της συσκευής out of the box. Για μένα η συσκευή λειτουργεί απροβλημάτιστα και κάποια πραγματάκια που μπορούν να διορθωθούν (lag του dialer και redraw του launcher) φαίνεται ότι τα δουλεύει στο επερχόμενο update σε jb. Η συσκευή θα στηριχτεί σίγουρα με επόμενα updates όπως σου είπε ο Ηλίας και επίσης θα προσθέσω ότι θα έχεις και τεράστια υποστήριξη από το xda (αν σε ενδιεφέρουν τα custom μονοπάτια). Ωστόσο, κάποια πραγματάκια όπως οι καθυστερήσεις της samsung και τα μπόλικα leaks δεν λείπουν και εδώ.. Σκέψου το καλά και κρίνε. Πάντως έρχεσαι από ένα τελείως διαφορετικό λειτουργικό και θα πρέπει να συνηθίσεις στην ιδέα ότι πολλά πράγματα θα σου φανούν παράξενα και διαφορετικά. Από τη μεριά μου, αν τελικά έρθεις στο s3, σου χρωστάω ένα θερμό καλοσώρισμα λόγω μιας παλιάς διένεξης που είχαμε ένα απόγευμα 2 χρόνια πριν με αφορμή το s1. Ήταν και η μοναδική αντιπαράθεση που είχα όσο καιρό είμαι στο myphone και αφού δίνεται τώρα η ευκαιρία μπορώ να το διορθώσω:)Καταρχας σε ευχαριστω για τη βοηθεια. Οσον αφορα το συμβαν ειλικρινα δεν θυμαμαι καν.Νταξει μωρε παιδια ειμαστε αν δεν πουμε και καμμια χαζομαρα δεν γινεται. ;) Σημερα μαλλον θα το τιμησω.Ελπιζω να αντεξω κανα 2 χρονακια μαζι του οπως εκανα και με το 4 γιατι δεν με βλεπω να εχω φραγκα για αλλαγη ενδιαμεσα.Βεβαια το 4 θα το δωσω στη συζυγο δεν το πουλαω μη με πιασει καμμια χαζομαρα και ξαναψαχνομαι για μηλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. September 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2012 Να δουμε ποτε θα γινει καλυτερη στο θεμα του update η Samsung......βλεπουμε την apple κανει μια ανακοινωση και υποστιριζει ολες τις συσκευες της για ios 6 ακομα και το 3gs....... Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. September 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2012 Να δουμε ποτε θα γινει καλυτερη στο θεμα του update η Samsung......βλεπουμε την apple κανει μια ανακοινωση και υποστιριζει ολες τις συσκευες της για ios 6 ακομα και το 3gs....... Αν είχε 4-5 μοντέλα και σχεδόν παρόμοια μεταξύ τους, τότε θα ήταν και αυτή καλύτερη. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. September 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2012 Αν είχε 4-5 μοντέλα και σχεδόν παρόμοια μεταξύ τους, τότε θα ήταν και αυτή καλύτερη. Δεν τα υποστιριζει οπως και να το κανουμε και οτι και να πουμε τουλαχιστον αυτα που εχουν πουλησει παρα πολυ (galaxy).Να μην δικιολογουμε ειναι πισω σαυτον τον τομεα.....ενταξει διαφορετικη πλατφορμα αλλα οχι και ετσι..... Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. September 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2012 Στο πλαισιο πατρας εχουν το red. Προσωπικα δεν μου αρεσε. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. September 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2012 (edited) Δεν τα υποστιριζει οπως και να το κανουμε και οτι και να πουμε τουλαχιστον αυτα που εχουν πουλησει παρα πολυ (galaxy).Να μην δικιολογουμε ειναι πισω σαυτον τον τομεα.....ενταξει διαφορετικη πλατφορμα αλλα οχι και ετσι..... Το ότι το έχεις εσύ στο μυαλό σου έτσι απλά,δεν σημάνει ότι ειναι και τόσο απλό να γίνει.Όταν διαλέγεις Samsung HTc Sony και λοιπές μάρκες που βγάζουν 10-15 κινητά.Ειναι αδύνατων να έχουν την ιδία υποστηρίξει με αυτήν που βγάζει ένα!! Λογική ειναι... Τώρα κακό η καλό αυτό ειναι.Αν πάρεις iphone έχεις δεδομένη την υποστήριξη σε αυτόν τον τομέα γιατί δεν εχει και άλλο κινητό, μόνο "ένα" εχει.Ε αν δεν υποστηρίξει και το ένα τι θα υποστηρίξει!!Οι άλλες που έχουν 15 πρέπει να υποστηρίζουν και τα 15,ε λογικό δεν ειναι να αργήσουν? Edited September 13, 2012 by arfi-gorgona Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest maklovinsam Δημ. September 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2012 καλησπερα φιλοι μου,μολις το παραγγειλα κ γω,βρε παιδια καπου στο ιντερνετ διαβασα για προβλημα σε πισω καπακι,ισχυει οντως?γιατι αγχωθηκα κ ειδη το εχω παραγγειλει,καλο σας μεσημερι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peugeot__106 Δημ. September 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2012 Μια ερώτηση...(ειμαι λίγο άσχετος).Θέλω να αγοράσω το κινητο αλλά δεν έχω καταλάβει κάτι.Γιατι κάποιος να το πάρει ελληνικής αντιπροσωπείας αφου έχει περίπου 80 ευρω παραπάνω?Ποια είναι τα πλεονεκτήματα?Συγκεκριμένα το βρήκα στο open365.gr 529 ευρω ενώ ελληνικής έχει 601 ευρω...Ισχύει κάτι για max 70 χαρακτήρες στα sms σε αυτά που δεν είναι ελληνικής αντιπροσωπείας ή στην τελική έχουν κατι λιγοτερο απο αυτα της ελληνικής? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. September 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2012 καλησπερα φιλοι μου,μολις το παραγγειλα κ γω,βρε παιδια καπου στο ιντερνετ διαβασα για προβλημα σε πισω καπακι,ισχυει οντως?γιατι αγχωθηκα κ ειδη το εχω παραγγειλει,καλο σας μεσημερι. Το πρόβλημα το έχουν στο μυαλό αυτοί που γραφούν τις βλακείες αυτές... Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest maklovinsam Δημ. September 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2012 (edited) αγχωθηκα παντωσ ειδα καποιεσ φωτογραφιες με ραγισμενο γυρω γυρω απο την καμερα.μακαρι να μην εχω προβλημα. Το πρόβλημα το έχουν στο μυαλό αυτοί που γραφούν τις βλακείες αυτές... παντωσ ειδα καποιες φωτο με ραγισμενο γυρω απο την καμερα,μακαρι να μην εχω προβλημα Edited September 13, 2012 by maklovinsam Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. September 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2012 καλησπερα φιλοι μου,μολις το παραγγειλα κ γω,βρε παιδια καπου στο ιντερνετ διαβασα για προβλημα σε πισω καπακι,ισχυει οντως?γιατι αγχωθηκα κ ειδη το εχω παραγγειλει,καλο σας μεσημερι. Τι πρόβλημα ?? Πρώτη φορά το ακούω ... αν εννοείς για γρατζουνιες θέλει λίγη προσοχή, αυτό μόνο Μια ερώτηση...(ειμαι λίγο άσχετος).Θέλω να αγοράσω το κινητο αλλά δεν έχω καταλάβει κάτι.Γιατι κάποιος να το πάρει ελληνικής αντιπροσωπείας αφου έχει περίπου 80 ευρω παραπάνω?Ποια είναι τα πλεονεκτήματα?Συγκεκριμένα το βρήκα στο open365.gr 529 ευρω ενώ ελληνικής έχει 601 ευρω...Ισχύει κάτι για max 70 χαρακτήρες στα sms σε αυτά που δεν είναι ελληνικής αντιπροσωπείας ή στην τελική έχουν κατι λιγοτερο απο αυτα της ελληνικής? Καμια διαφορα δεν εχουν !! ισα ισα που τις περισσότερες φορες τα ελληνικά παίρνουν τελευταια τις αναβαθμίσεις . Πρόσεξε μονο να μην ειναι branded και να προριζεται για ευωπαικη χωρά και εισαι εντάξει Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest maklovinsam Δημ. September 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2012 Τι πρόβλημα ?? Πρώτη φορά το ακούω ... αν εννοείς για γρατζουνιες θέλει λίγη προσοχή, αυτό μόνο Καμια διαφορα δεν εχουν !! ισα ισα που τις περισσότερες φορες τα ελληνικά παίρνουν τελευταια τις αναβαθμίσεις . Πρόσεξε μονο να μην ειναι branded και να προριζεται για ευωπαικη χωρά και εισαι εντάξει λενε οτι στο πισω καπακι οτι ραγιζει γυρω γυρω απο την καμερα,κ παραγγειλα κ την incipio feather case. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peugeot__106 Δημ. September 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2012 Καμια διαφορα δεν εχουν !! ισα ισα που τις περισσότερες φορες τα ελληνικά παίρνουν τελευταια τις αναβαθμίσεις . Πρόσεξε μονο να μην ειναι branded και να προριζεται για ευωπαικη χωρά και εισαι εντάξει Αρα ουτε για sms με 70 χαρακτήρες να φοβάμαι? Ευχαριστώ για την άμμεση απάντηση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. September 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2012 λενε οτι στο πισω καπακι οτι ραγιζει γυρω γυρω απο την καμερα,κ παραγγειλα κ την incipio feather case. Έχεις κάποιο λινκ για να διαβάσουμε και να δούμε . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. September 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2012 Αρα ουτε για sms με 70 χαρακτήρες να φοβάμαι? Ευχαριστώ για την άμμεση απάντηση! Πάλι οι ιδιες συζητησεις.Ξεχασε το "ελληνικης αντιπροσωπειας".Να στο πω απλα.Πηγαινεις μεχρι τη Γερμανια και αγοραζεις το κινητο και εχεις γερμανικη αποδειξη.Αντιμετωπιζεις προβλημα και το πηγαινεις στο service.Οφείλουν να στο φτιάξουν χωρις χρεωση?Βεβαιοτατα γιατι η εγγυηση που εχεις ειναι ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΗ. Τα περι ελληνικων κινητων που γραφονται ειναι μπαρουφες.Αρκει το κινητο σου να ειναι για κυκλοφορια στην ευρωπαικη ενωση. Για το θεμα των sms.Δεν εχει καμια σχεση απο που θα παρεις το κινητο (Ελλαδα,Γερμανια,Ζιμπαμπουε), αν πας να γραψεις sms με ελληνικους χαρακτηρες αυτοι αυτοματα θα περιοριστουν σε 70 με τη stock εφαρμογη.Αν δεν κανω λαθος καποιες τριτες εφαρμογες για sms (τις οποιες μπορεις να βρεις στο market) ακομα και με ελληνικους χαρακτηρες μπορεις να γραψεις 160 Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. September 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2012 παντωσ ειδα καποιες φωτο με ραγισμενο γυρω απο την καμερα,μακαρι να μην εχω προβλημα Το πως του φερεται αυτός που το είχε ομως,δεν φαίνεται στις φώτο...για αυτό μην ακους την βλακεία του καθενός.Μια χαρά ειναι το κινητό.. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. September 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2012 Αρα ουτε για sms με 70 χαρακτήρες να φοβάμαι? Ευχαριστώ για την άμμεση απάντηση! Γράφεις φιλε μου κανονικά 160 χαρακτήρες ,κεφάλαια βεβαία ...όπως σε ολα τα android . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. September 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2012 (edited) Γράφεις φιλε μου κανονικά 160 χαρακτήρες ,κεφάλαια βεβαία ...όπως σε ολα τα android . Με stock sms εφαρμογη?Εισαι σιγουρος? Δεν νομιζω http://dl.dropbox.com/u/14913717/Screenshot_2012-09-13-13-39-37.png Edited September 13, 2012 by afilopou Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oug Δημ. September 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2012 Το πίσω καπάκι original κάνει 10 ευρώ οπότε κανένα άγχος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. September 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2012 Με stock sms εφαρμογη?Εισαι σιγουρος? Δεν νομιζω http://dl.dropbox.com/u/14913717/Screenshot_2012-09-13-13-39-37.png μηνύματα-ρυθμίσεις-λειτουργία εισαγωγής καi Αλφάβητο gsm Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. September 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2012 Γράφεις φιλε μου κανονικά 160 χαρακτήρες ,κεφάλαια βεβαία ...όπως σε ολα τα android . Με stock sms εφαρμογη?Εισαι σιγουρος? Δεν νομιζω http://db.tt/OvgpQQbi Νομίζω πως αν στις ρυθμίσεις έχεις Input mode-> GSM Alphabet και γράψεις με κεφαλαία πηγαίνει σαν 1 μήνυμα, αλλιώς αν έχεις unicode ή automatic σε αφήνει μέχρι 70. Εάν δε, έχεις GSM Alphabet και γράψεις με μικρά πάνω από 70 το στέλνει σαν 2. Μια δοκιμή θα μας πείσει μιας και εγώ δεν είμαι 100% σίγουρος :p Παράθεση Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. September 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2012 μηνύματα-ρυθμίσεις-λειτουργία εισαγωγής καi Αλφάβητο gsm Εχεις δίκιο.Το gsm alphabet ειχε παλια θεμα και εστελνε αλαμπουρνεζικα, οποτε το ειχα στο automatic.Thank you :) Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts