maxhtec Δημ. September 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2012 παιδιά θέλω να επαναφέρω το κινητό όπως ήταν μόλις το αγόρασα,τι πρέπει να κάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. September 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2012 παιδιά θέλω να επαναφέρω το κινητό όπως ήταν μόλις το αγόρασα,τι πρέπει να κάνω? ποια ρομ φοραγε οταν το αγορασες? Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maxhtec Δημ. September 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2012 ποια ρομ φοραγε οταν το αγορασες? την Ελληνικη XXALF5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. September 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2012 (edited) την Ελληνικη XXALF5 Κατεβασε τη απο εδώ http://www.hotfile.com/dl/160778473/13305c9/I9300XXALF5_I9300EURALE3_EUR.zip.html και περασε τη μεσω pc odin.Αν θες παραπανω λεπτομερειες μεσω pm Επίσης μπορεις να διαβασεις τον οδηγο του Αλεκου http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4145272#post4145272 (1ο και 2ο Post) Edited September 10, 2012 by afilopou Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. September 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2012 Mα είσαι τόσο κακός και μας ξεσηκώνεις μεσημεριάτικα. Παλιο αλήτη!!!! Και μένα μου βγάζει σειρά προτεραιότητας Για πρωτη φορα,μου τοκανε κι εμενα αυτο.Λες να ειναι η JB; Γιατι το να παει σε μια απ τα ιδια,απο τη στιγμη που μεσα στη βδομαδα που λεει ο λογος,θα παει σε JB,τι νοημα εχει η σημερινη αναβαθμιση; Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. September 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2012 Εχτές το βραδάκι πέρασα την Dragon 1.7 ακούγοντας τόσα λόγια από μερικά παιδιά εδώ, λέω μιας και ήταν το τελευταιο leak να την δοκιμάσω. Επειδη βαριόμουνα να κάνω wipe δοκιμάζω να την περάσω κατευθείαν από επάνω. Το αποτέλεσμα ήταν πανωλεθρία δεν άνοιγε καν το κινητό και κολλούσε στο αρχικό σήμα... Αναγκαστικά λοιπών κάνω wipe, έλα που ομως μου έκανε πάλι τα ίδια....για να καταφέρω να την στήσω την πέρασα 3-4 φορές.Και αυτό γιατί υπάρχουν κάποιες επιλογές στο ινσταλ τις ρομ που αν τις διαλέξεις το κινητό σου κολλαει!! Γιατί υπάρχουν ένας θεός γνωρίζει... Αφού κατάφερα να την στήσω μετά από ώρα.Δεν μπορώ να πω οτι έμεινα απολυτά ικανοποιημενος με την ρομ, είχα και αρκετά FC που ποτέ δεν είχα με ομεγα.Είναι δυστυχως πρόχειρα φτιαγμένη. Ίσως γιατί δεν προλαβαίνει να ακολουθήσει τα πολλά leak και βιαζόταν να τις βγάλει για να είναι από τους πρώτους. το πρωί λοιπών κατεβάζω και περνάω την ομεγα από ΕΠΆΝΩ από την Dragon 1.7 και δουλεύει άψογα χωρίς ως τώρα ούτε ένα FC... Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. September 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2012 (edited) Για πρωτη φορα,μου τοκανε κι εμενα αυτο.Λες να ειναι η JB; Γιατι το να παει σε μια απ τα ιδια,απο τη στιγμη που μεσα στη βδομαδα που λεει ο λογος,θα παει σε JB,τι νοημα εχει η σημερινη αναβαθμιση; Μόλις τελείωσε η αναβάθμιση στο δικό μου (γερμανικό) Είναι 4.0.4 έκδοση XXLH1 :X Πρώτη παρατήρηση, το αργό redraw του TW έχει μειωθεί πολύ. Edited September 10, 2012 by Tsaglis Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. September 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2012 Μόλις τελείωσε η αναβάθμιση στο δικό μου (γερμανικό) Είναι 4.0.4 έκδοση XXLH1 :X Μα κι εμενα Γερμανικο ειναι,αλλα μου βγαζει οτι αν ειμαι και παπας με την αραδα μου θα παω.:p Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiriakos1963 Δημ. September 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2012 Εχτές το βραδάκι πέρασα την Dragon 1.7 ακούγοντας τόσα λόγια από μερικά παιδιά εδώ, λέω μιας και ήταν το τελευταιο leak να την δοκιμάσω. Επειδη βαριόμουνα να κάνω wipe δοκιμάζω να την περάσω κατευθείαν από επάνω. Το αποτέλεσμα ήταν πανωλεθρία δεν άνοιγε καν το κινητό και κολλούσε στο αρχικό σήμα... Αναγκαστικά λοιπών κάνω wipe, έλα που ομως μου έκανε πάλι τα ίδια....για να καταφέρω να την στήσω την πέρασα 3-4 φορές.Και αυτό γιατί υπάρχουν κάποιες επιλογές στο ινσταλ τις ρομ που αν τις διαλέξεις το κινητό σου κολλαει!! Γιατί υπάρχουν ένας θεός γνωρίζει... Αφού κατάφερα να την στήσω μετά από ώρα.Δεν μπορώ να πω οτι έμεινα απολυτά ικανοποιημενος με την ρομ, είχα και αρκετά FC που ποτέ δεν είχα με ομεγα.Είναι δυστυχως πρόχειρα φτιαγμένη. Ίσως γιατί δεν προλαβαίνει να ακολουθήσει τα πολλά leak και βιαζόταν να τις βγάλει για να είναι από τους πρώτους. το πρωί λοιπών κατεβάζω και περνάω την ομεγα από ΕΠΆΝΩ από την Dragon 1.7 και δουλεύει άψογα χωρίς ως τώρα ούτε ένα FC... Όντως είναι χάλια. Όλες οι άλλες όμως ήταν αρκετά καλές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. September 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2012 Όντως είναι χάλια. Όλες οι άλλες όμως ήταν αρκετά καλές. Δε γινεται να μην ειναι καλες (οντως ειναι καλες).Ειναι stock...:) Το stock (leak) firmware ειναι πολυ καλο. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetra1982 Δημ. September 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2012 Μόλις τελείωσε η αναβάθμιση στο δικό μου (γερμανικό) Είναι 4.0.4 έκδοση XXLH1 :X Πρώτη παρατήρηση, το αργό redraw του TW έχει μειωθεί πολύ. Nαι και εγω παρατήρησα πω απο το update και μετά δεν εχει κάνει reload το TW. ελπίζω να συνεχίζει με το JB Παράθεση Crazy? I was crazy once. They locked me in a room. A circular room and told me to find a corner. I lived there. I died there. Died? I died once. They put me in a deep dark whole, with worms. Worms? I hate worms, worms make me crazy. A worm tickled my nose. That drove me crazy. Crazy? I was crazy once... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. September 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2012 Ρε παιδια για branded cosmote θα την δωσουν την XXLH1??? Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. September 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2012 Ρε παιδια για branded cosmote θα την δωσουν την XXLH1??? Θα τη δώσουν...αλλά το θέμα είναι πότε! Κάνεις δε το γνωρίζει αυτό. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. September 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2012 Θα τη δώσουν...αλλά το θέμα είναι πότε! Κάνεις δε το γνωρίζει αυτό. Παντα τελευταια τα branded?? Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. September 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2012 Παντα τελευταια τα branded?? Για να μην ειμαι απολυτος, συνηθως ναι.Τα branded μοντελα παιρνουν τις αναβαθμισεις τελευταια.Αυτο γινεται γιατι πρωτα το official firmware πρεπει να βγει, να το παρει ο παροχος, να το τροποποιησει προσθετωντας τις δικες του (μπουρδες) εφαρμογες και στη συνεχεια να το δωσει στους πελατες. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. September 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2012 Ρε παιδια για branded cosmote θα την δωσουν την XXLH1??? Θα τη δώσουν...αλλά το θέμα είναι πότε! Κάνεις δε το γνωρίζει αυτό. Mπορεί και να μην τη δώσουν ποτέ. Ή να δώσουν κάποια άλλη με άλλο όνομα. Ta branded firmwares είναι διαφορετικά, και κανένας δεν τα προτιμάει, για τους λόγους που ανέφερε ο elthis παραπάνω, γι'αυτό και σου έλεγαν κάποιες σελίδες πίσω να μην πάρεις cosmote. Παρ'όλα αυτά μπορείς πάντα να αλλάξεις το firmware και να βάλεις όποιο θες εσύ. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. September 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2012 χρεαζεται το root??Η μπορω να κουμπωσω την original XXBLH1 με ενα odin??αφου εχω κρατησει την XXΒLFB την original δηλαδη για τυχον βλαβη και service??(εχω branded) Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. September 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2012 χρεαζεται το root??Η μπορω να κουμπωσω την original XXBLH1 με ενα odin??αφου εχω κρατησει την XXΒLFB την original δηλαδη για τυχον βλαβη και service??(εχω branded) Χρειαζεσαι μονο το pc odin για να περασεις οποιο firmware θελησεις.Δε χρειαζεται root. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. September 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2012 Χρειαζεσαι μονο το pc odin για να περασεις οποιο firmware θελησεις.Δε χρειαζεται root. και επανερχετε με τον ιδιο τροπο για service?Η μιδενιζοντας και τον counter?? Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. September 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2012 και επανερχετε με τον ιδιο τροπο για service?Η μιδενιζοντας και τον counter?? Θα περασεις παλι με pc odin το stock firmware που εχεις τωρα αν χρειαστει. Αν κανεις ομως root το νεο firmware που θα περασεις θα πρεπει να μηδενισεις counter πρωτα. Δεν ειναι τιποτα...Μη το σκεφτεσαι.ΑΝ χρειαστει, εδω ειμαστε. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. September 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2012 Σημερα,ειδα οτι οι τιμες στη Γερμανια,πεσανε ακομη. http://www.idealo.de/preisvergleich/OffersOfProduct/2754961_-galaxy-s3-samsung.html Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. September 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2012 Θα περασεις παλι με pc odin το stock firmware που εχεις τωρα αν χρειαστει. Αν κανεις ομως root το νεο firmware που θα περασεις θα πρεπει να μηδενισεις counter πρωτα. Δεν ειναι τιποτα...Μη το σκεφτεσαι.ΑΝ χρειαστει, εδω ειμαστε. οχι δεν θελω να κανω root δεν θελω να εχω παρετερω προσβαση στο κινητο αλλα να φυγουν οι βλακιες της cosmote και να παρω και την XXBLH1 που ειναι και η πιο προσφατη..........οποτε δεν θα μετρησει ο counter σωστα? Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. September 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2012 Εχει παρατηρησει κανεις σε full σκοταδι στο μαυρο φοντο να κανει τιποτα πιτσιλιες πιο σκουρες;;;εχω ενα screen protector πανω αλλα δεν πρεπει να ειναι απο αυτο.... Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. September 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2012 (edited) Εχει παρατηρησει κανεις σε full σκοταδι στο μαυρο φοντο να κανει τιποτα πιτσιλιες πιο σκουρες;;;εχω ενα screen protector πανω αλλα δεν πρεπει να ειναι απο αυτο.... Το παρατήρησα κι εγώ στο δικό μου τυχαία ένα βράδυ και ομολογώ ότι θορυβήθηκα. Είναι γνωστό θέμα των amoled οθονών και έχει συζητηθεί εκτενώς και στο xda (δεν θυμάμαι αν το συζητήσαμε κι εδώ). Σε άλλους υπάρχουν περισσότερες "πιτσιλιές" σε άλλους λιγότερες. Για να το παρατηρήσεις πρέπει να είσαι σε εντελώς σκοτεινό χώρο και να κοιτάξεις ένα τελείως μαύρο φόντο στην οθόνη. Κάποιοι στο xda απευθύθηκαν στο service και κάποιοι μάλιστα άλλαξαν συσκευή με τα ίδια αποτελέσματα. Είναι θέμα hardware πάντως και δεν νομίζω να διορθώνεται. Να πω την αλήθεια το παρατήρησα εντελώς τυχαία και δεν με έχει ενοχλήσει ως τώρα. Edited September 10, 2012 by red_herring Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. September 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2012 Το παρατήρησα κι εγώ στο δικό μου τυχαία ένα βράδυ και ομολογώ ότι θορυβήθηκα. Είναι γνωστό θέμα των amoled οθονών και έχει συζητηθεί εκτενώς και στο xda (δεν θυμάμαι αν το συζητήσαμε κι εδώ). Σε άλλους υπάρχουν περισσότερες "πιτσιλιές" σε άλλους λιγότερες. Για να το παρατηρήσεις πρέπει να είσαι σε εντελώς σκοτεινό χώρο και να κοιτάξεις ένα τελείως μαύρο φόντο στην οθόνη. Κάποιοι στο xda απευθύθηκαν στο service και κάποιοι μάλιστα άλλαξαν συσκευή με τα ίδια αποτελέσματα. Φιλε αυτο ακριβως κανω και εγω τωρα.....και παρατηρω αρκετες πιτσιλιες...... Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts