Jump to content

[Επίσημο] Samsung Galaxy S III

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχω ένα θέμα με το mail... Έχω ένα mail yahoo και ένα gmail. Περνάω το gmail και λειτουργεί κανονικά. Βάζω username και pass για να περάσω και το λογαριασμό του yahoo και μου βγάζει λάθος συνθηματικό ή username, πράγμα το οποίο δεν ισχύει. Από τον browser κάνω login κανονικά. Το έχει συναντήσει κανείς;

• Απαντήσεις 15,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Έχω ένα θέμα με το mail... Έχω ένα mail yahoo και ένα gmail. Περνάω το gmail και λειτουργεί κανονικά. Βάζω username και pass για να περάσω και το λογαριασμό του yahoo και μου βγάζει λάθος συνθηματικό ή username, πράγμα το οποίο δεν ισχύει. Από τον browser κάνω login κανονικά. Το έχει συναντήσει κανείς;

Φίλε Κώστα γρήγορε (STi γαρ...)

Νομίζω το Yahoo Mail στα android παίζει σωστά μόνο με την dedicated εφαρμογή του. Δες εδώ... ;)

CostasP | Proud AlfaHolic | Alfas: Giulietta, Alfetta, 75, 146, 156, 147, (Abarth 500 time-out) πάλι 156, πάλι 147 και πλέον... Jeep Renegade :yawn: !

Current Toys: Apple MacBook Air 11 ('15), Asus Transformer Book T100, Samsung Galaxy Tab3 7.0", Apple TV2, iPad2 32GB WiFi, iPad Mini Retina 16GB WiFi, iPhone 6S 64GB, iPhone 7 Plus 128GB, iPhone XS 256 GB

Και γω με 975 έχω το ίδιο πρόβλημα που λύνεται με bt restart. Ενώ δείχνει συνδεδεμένο δεν είναι. Σα να κολλάει.

Φαίνεται τελικά ότι S3 και 975 δεν τα πάνε καλά μεταξύ τους... :(

Μήπως δεν έχεις pop3 πρόσβαση από τον yahoo λογαριασμό σου?

Νομίζω το Yahoo Mail στα android παίζει σωστά μόνο με την dedicated εφαρμογή του. Δες εδώ... ;)

Έτσι είναι και δεν ευθύνεται το android αλλα η yahoo η οποία προωθεί την εφαρμογη της για να βλέπεις τις διαφημίσεις και να εισπράττει χρήμα.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Καλησπέρα και σε αυτό το θέμα (έχω γυρίσει όλα τα GS1/2/Νοτε θέματα κατά καιρούς) χαίρομαι που βλέπω παλιούς καλούς συμφορουμήτες (Αλεξ aka Tyxerakas :D, Te_salat aka Κωστας ;)) αλλά και νεότερους (ευθυμάκο :happy:) όπως σίγουρα και άλλα παιδιά που ξεχνάω atm!

Μετά την εισαγωγή, να πω πως είναι ιδέα μου ή το GS3 είναι σχεδόν άριστο από τη μάνα του? Δεν βλέπω το λόγω να ασχοληθώ με custom παίζει τόσο όμορφα..:happy:

Έτσι είναι και δεν ευθύνεται το android αλλα η yahoo η οποία προωθεί την εφαρμογη της για να βλέπεις τις διαφημίσεις και να εισπράττει χρήμα.

Τι καραγκιόζηδες... Το είχα που το είχα για πέταμα, ας μείνει ανενεργό. Ευχαριστώ ρε παιδιά...

Μετά την εισαγωγή, να πω πως είναι ιδέα μου ή το GS3 είναι σχεδόν άριστο από τη μάνα του? Δεν βλέπω το λόγω να ασχοληθώ με custom παίζει τόσο όμορφα..:happy:

Η αλήθεια είναι οτι κι εγώ εκεί έχω καταλήξει (προς το παρόν τουλάχιστον). Με έναν launcher και 2-3 widgets είναι ότι πρέπει!!!

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων

Καλησπέρα και σε αυτό το θέμα (έχω γυρίσει όλα τα GS1/2/Νοτε θέματα κατά καιρούς) χαίρομαι που βλέπω παλιούς καλούς συμφορουμήτες (Αλεξ aka Tyxerakas :D, Te_salat aka Κωστας ;)) αλλά και νεότερους (ευθυμάκο :happy:) όπως σίγουρα και άλλα παιδιά που ξεχνάω atm!

Βρε καλώς τον!!! Πολύ χαίρομαι, αλήθεια :D!!!

Όχι δεν είναι ιδέα σου, πάρε τον χρόνο με την συσκευή και όταν έρθει η ώρα.. Πάντως, τώρα σε πριζωνω το ξέρω, ας πούμε δεν έχεις περιέργεια να δεις πως πάει η JB?? Εγώ από όταν πέρασα την πρώτη test Jelly Bean δεν κοίταξα καθόλου πίσω.. Πλέον είναι σταθερές με πολύ καλή μπαταρία και γενικά ελάχιστα bugs από όσα διαβάζω. Και λέω από όσα διαβάζω γιατί εγώ σε αυτά που κάνω καθημερινά είμαι super!!!

Πάλι καλώς μας βρήκες!!

Καλώς τον.:D Μόλις δοθεί επίσημα η Jelly Bean θα φανεί ακόμα περισσότερο πόσο τέλειο είναι.

Υπάρχουν βελτιώσεις στο smoothness, ταχύτητα browsing, διαχείρηση ram συν κάπου 60MB περισσότερες διαθέσιμης ram, βελτίωση στην κάμερα στο HDR και γενικά σε συνθήκες με χαμηλό φωτισμό, η θερμοκρασία εκτός απο games που δεν έχω δοκιμάσει δεν περνά ποτε τους 38c ότι και να κανεις.

Ενω κάπου τα είχα πάρει με την απόφαση της Samsung για 1gb ram, με τα τελευταία leaked JB firmwares, έπαψε να μ ενοχλεί.

Ναι μεν το multitasking σου δείχνει ότι γίνεται reload αν έχεις 2-3 tabs στον browser, αλλα δεν είναι ακριβώς έτσι. Δεν ξαναφορτωνει απο την αρχη αφου το reload γίνεται απίστευτα γρήγορα και δεν συμβαίνει αν απλα φύγεις απο τον browser για μια κλήση η ένα mail.

Το ότι δεν ξαναφορτωνει απο την αρχη φαίνεται απο το γεγονός ότι αν πχ γράφεις ένα post, δεν το χάνεις όπως γίνονταν στο iPad 2 πριν το iOS 5.1

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Παιδια μια μικρη βοηθεια καθως εχω ψαξει παντου στην συσκευη και δεν το εχω βρει. Πώς γινονται mute τα πλαινα αριστερα της εντασης ηχου ωστε οταν ανεβαζεις/κατεβαζεις την ενταση να μην ακουγεται αυτο το ενοχλητικο μπιπ-μπιπ?

Crazy? I was crazy once. They locked me in a room. A circular room and told me to find a corner. I lived there. I died there. Died? I died once. They put me in a deep dark whole, with worms. Worms? I hate worms, worms make me crazy. A worm tickled my nose. That drove me crazy. Crazy? I was crazy once...

Μαύρο review ... άκου δεν είδαν αλλαγές στην κάμερα, ούτε καν δοκίμασαν να πάρουν φώτο σε χαμηλό φωτισμό η με HDR on.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif

καλησπερα ! μετα απο πτωση του κινητου η οθονη εκανε ενα μεγαλο ραγισμα απο το home key μεχρι επανω ...θελω να ρωτησω αν υπαρχει δυνατοτητα να αλλαξω το μπροστινω μερος και να βαλω το pebble blue ? θα λυθει το προβλημα ? η οθονη παντως λειτουργει κανονικα και το ραγισμα φαινεται μονο οταν ειναι σε μαυρο φοντο ...η σβηστει ....θα λυθει το θεμα με ενα cover οπως λεω ποιο επανω η πρεπει να παω για αντικατασταση οθονης ? ξερει καποιος ποσο κοστιζει ?
Yπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Καλησπέρα παιδιά..

Το push του gmail δηλαδή σας δουλεύει κανονικά ?

Εμένα καθυστερούν πολύ να έρθουν τα mail.

Έχω καταφύγει σε λύσεις τύπου maildroid-k9 κλπ..

Καλώς τον κυβοχιά μας. Χρόνια και ζαμάνια:) Καταρχήν καλορίζικο το τηλεφωνάκι σου. Λοιπόν κάνε την χάρη στον εαυτό σου και δοκίμασε για λίγο έστω καιρό να φερθείς στο κινητό εντελώς αντίθετα από ότι έκανες με τον πρώτο γαλαξία. Μείνε official, καθαρός και γυαλιστερός και δες τις δυνατότητες του κινητού out of the box ώστε να καταλάβεις σε τι επίπεδο παίζει τώρα η samsung με τα θετικά και τα αρνητικά της πάντα. Προσωπικά είμαι με το τηλέφωνο ένα μήνα περίπου και δεν έχω πειράξει απολύτως τίποτα πέρα από το αναγκάιο root. |Το τηλέφωνό μου συμπεριφέρεται άψογα και δεν έχω νιώσει καμία στιγμή ότι θα ήθελα να το πειράξω. Ειδικά τώρα που περιμένουμε την jb θα το αφήσω έτσι ώστε να την τσιμπήσω official OTA από Γερμανία και να την δοκιμάσω και αυτήν χωρίς πειραματισμούς. Κάνε μια δοκιμή και θα δεις ότι προς το παρόν δεν χρειάζεσαι τίποτα για να απολαύσεις τις δυνατότητες του γαλαξία.

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Καλώς τον κυβοχιά μας. Χρόνια και ζαμάνια:) Καταρχήν καλορίζικο το τηλεφωνάκι σου. Λοιπόν κάνε την χάρη στον εαυτό σου και δοκίμασε για λίγο έστω καιρό να φερθείς στο κινητό εντελώς αντίθετα από ότι έκανες με τον πρώτο γαλαξία. Μείνε official, καθαρός και γυαλιστερός και δες τις δυνατότητες του κινητού out of the box ώστε να καταλάβεις σε τι επίπεδο παίζει τώρα η samsung με τα θετικά και τα αρνητικά της πάντα. Προσωπικά είμαι με το τηλέφωνο ένα μήνα περίπου και δεν έχω πειράξει απολύτως τίποτα πέρα από το αναγκάιο root. |Το τηλέφωνό μου συμπεριφέρεται άψογα και δεν έχω νιώσει καμία στιγμή ότι θα ήθελα να το πειράξω. Ειδικά τώρα που περιμένουμε την jb θα το αφήσω έτσι ώστε να την τσιμπήσω official OTA από Γερμανία και να την δοκιμάσω και αυτήν χωρίς πειραματισμούς. Κάνε μια δοκιμή και θα δεις ότι προς το παρόν δεν χρειάζεσαι τίποτα για να απολαύσεις τις δυνατότητες του γαλαξία.

μαζευομαστε παλι ε;;;;

καλως το κεντρι μας!!!

καλοριζικο και παιξε μαζι του οσο μπορεις δε καταλαβαινει τιποτα απολυτως μπακ απ τη στοκ ρομ και κανε του οτι θες!αλλα βασικα να το χαρεις!

καλησπερα ! μετα απο πτωση του κινητου η οθονη εκανε ενα μεγαλο ραγισμα απο το home key μεχρι επανω ...θελω να ρωτησω αν υπαρχει δυνατοτητα να αλλαξω το μπροστινω μερος και να βαλω το pebble blue ? θα λυθει το προβλημα ? η οθονη παντως λειτουργει κανονικα και το ραγισμα φαινεται μονο οταν ειναι σε μαυρο φοντο ...η σβηστει ....θα λυθει το θεμα με ενα cover οπως λεω ποιο επανω η πρεπει να παω για αντικατασταση οθονης ? ξερει καποιος ποσο κοστιζει ?
Yπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Μαύρο review ... άκου δεν είδαν αλλαγές στην κάμερα, ούτε καν δοκίμασαν να πάρουν φώτο σε χαμηλό φωτισμό η με HDR on.

Δεν τους παίρνει να πουν τίποτα γι αυτο. Θα θυμάσαι ότι στο πρώτο μεγάλο review τα είχαν βγάλει όλα τέλεια και η συσκευη που είχαν χρησιμοποιήσει για τις βραδινές φωτο ήταν με το καλο τσιπακι. Όμως οι δικές μου φωτογραφίες πριν και μετα αλλα λένε.:p

Καλησπέρα παιδιά..

Το push του gmail δηλαδή σας δουλεύει κανονικά ?

Εμένα καθυστερούν πολύ να έρθουν τα mail.

Έχω καταφύγει σε λύσεις τύπου maildroid-k9 κλπ..

Δουλεύει τέλεια, τις περισσότερες φορες οι ειδοποίησεις έρχονται πρώτα στο Siii και μετα στο iPad.

Που είσαι Παναγιώτη δεν σε διαβάζουμε συχνά. :)

Κάποιοι είχαν αναφέρει ότι τους κόστισε στην αντιπρόσωπεια 160€. Αν δεν σ ενοχλεί βάλε ένα screen protector.

Κάποιοι είχαν αναφέρει ότι τους κόστισε στην αντιπρόσωπεια 160€. Αν δεν σ ενοχλεί βάλε ένα screen protector.

αν βαλω screen protector δεν θα φαινεται το ραγισμα ?

Yπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

καλησπερα

εχω ενα φιλο στη κεφαλονια που ειναι developer της σαμυ και αλλων εταιριων(google)που ασχολειται και με επισκευες στειλε μου πμ να σου δωσω το τηλεφωνο του αν θες

Μην κολλάς στη ram

Caching-swap γίνεται όπως πρέπει.

Κολλάει το κινητό σου?

Μάλλον όχι :)

Βασικα μερικα κολληματα υπαρχουν στην αρχικη οθονη που+που.....και οταν ανοιγω τις επαφες μεχρι να τις φορτωσω.....και βλεπω οτι ειναι πολλες εφαρμογες τζαμπα ανοιχτες και τρωνε ραμ χωρις να τις εχω καν ανοιχτες και χωρις internet.

Κατα τα αλλα μια χαρα παει το κινητο,σφερα...

αν βαλω screen protector δεν θα φαινεται το ραγισμα ?

Φυσικά και θα φαίνεται...

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif

Λοιπόοον!

Όπως πιθανώς θα θυμάστε έλεγα και ξανάλεγα για την ποιότητα του ήχου στα βίντεο του Σ3.

Ότι ήταν επιεικώς απαράδεκτη, χωρίς μπάσα και με εκνευριστικότατα πρίμα.

Και δεν ήμουν μόνη μου, αρκετοί και σε ξένα φόρα δεν παρασύρθηκαν από τον ενθουσιασμό τους και το είδαν με πιο κριτική ματιά.

Λοιπόν, επιβεβαιώστε το και οι κάτοχοι φαίνεται στο JB να έχει λύθεί το πρόβλημα!

Κατεβάστε τα 2 αρχεία σε αυτή την σελίδα

Και ακούστε την διαφορά!

Το περίεργο είναι ότι αν διαβάσετε τα σχόλια ο κύριος Ασχετόπουλος που υπογράφει το review δεν παρατηρεί καμία διαφορά και υποστηρίζει ότι δεν έγινε καμία αλλαγή στον τομέα των βίντεο! :X

we didn't expect Samsung to try and repair something that was working just fine.

And we were right - there are no camera UI changes, nor are there improvements in the quality of the images or videos taken.

'Ημαρτον!

Ότι σε σκοτώνει, ΔΕΝ σε κάνει δυνατότερο...:cry:

Αγόρασα και εγώ σήμερα το s3. Απλά μέχρι τώρα καταπληκτικό εκτός της οθόνης που στο xperia s που ειχα πριν δεν παιζόταν. Τέσπα. Έχω θέμα με τις επαφές μου. Ενώ συνδέθηκα στο λογαριασμό μου gmail δεν εμφανίζονται οι επαφές μου αλλά υπάρχουν στο κινητό στην κατηγορία μη αντιστοιχισμένες. Τί π΄ρεπει να κάνω για να εμφανιστούν??
Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S

περιπου με ποσο free ram ειναι φυσιολογικο να τρεχει το κινητο??

κατι γινεται σε μενα κ τρψει πολυ μνημη

εχει πεσει κ κατω απο 100μβ χωρις να τρεχω καποιο βαρυ προγραμμα

Καλημέρα...

Έχει γίνει συνήθεια, σαν το πρωινό καφέ!

Νέο leak JB firmware, XXDLI4!!!

http://www.hotfile.com/dl/170962470/1410d6c/GT-I9300_I9300XXDLI4-OTA-I9300XXBLG8_BTU_296998263.zip.html

edit:Προσοχη!!!Ειναι update κι οχι full rom.

Edited by elthis

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA