lsdpower78 Δημ. December 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2016 (edited) στο 4:45 βλεπεις οτι εχεις το twrp (αυτο ειναι το ρικοβερι) στο 2ο βιντεο ειναι η διαδικασια με την οποια φλασαρεις ΜΟΝΟ την ρομ (και τις gapps φυσικα). στο 1:30 θα επιλεξεις το ζιπ της cm13 που θα κατεβασεις απο δω https://download.cyanogenmod.org/?device=i9305 (δηλαδη αυτο: cm-13.0-20161204-NIGHTLY-i9305.zip (314.07 MB) ) Οκ και τις gapps απο που μπορώ να τις κατεβάσω και ποιές προτείνεις? Edited December 11, 2016 by lsdpower78 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2016 απο δω: http://opengapps.org/ νομιζω ARM πρεπει να επιλεξεις. επειτα 6.0. τελος επιλεγεις ποια εκδοση θες. ΠΑΝΤΑ χρησιμοποιω Pico. εδω οι διαφορες τους: https://github.com/opengapps/opengapps/wiki/Package-Comparison Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lsdpower78 Δημ. December 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2016 απο δω: http://opengapps.org/ νομιζω ARM πρεπει να επιλεξεις. επειτα 6.0. τελος επιλεγεις ποια εκδοση θες. ΠΑΝΤΑ χρησιμοποιω Pico. εδω οι διαφορες τους: https://github.com/opengapps/opengapps/wiki/Package-Comparison Οκ. Οπότε έτσι όπως είναι το κινητό μου δεν θα χρειαστεί καθόλου να χρησιμοποιήσω το Odin στην παρούσα φάση για να το κάνω απο CM12 σε CM13. Οπότε, αφού κατεβάσω τη rom και τα gapps απο τις διευθύνσεις που μου έστειλες, στο 1.30 απο αυτό το βίντεο ( ) flashαρω την καινουργια rom και τα gapps και είμαι οκ σωστα?? Και κατι τελευταίο.. To cm12 μου έβγαλε από μόνο να του κάνω update στο cm13, αλλά όταν το έκανα απο εκεί, το Playstore δεν μου δούλευε ΚΑΘΟΛΟΥ και μου εβγαζε συνέχεια το μνμ "Δυστυχώς η εφαρμογή Google Play σταμάτησε να λειτουργεί" . Δεν πιστεύω να έχει πάλι θέμα το Playstore αν το κάνω με αυτόν τον τρόπο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2016 Θα κάνεις ότι βλέπεις απ το 1.30 και μετά, απλά θα χρησιμοποιήσεις τα ζιπς της νέας ρομ+γαππς. Χωρίς οδιν κλπ Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lsdpower78 Δημ. December 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2016 Θα κάνεις ότι βλέπεις απ το 1.30 και μετά, απλά θα χρησιμοποιήσ Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Σ ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες. Το δοκιμάζω και ενημερώνω:D:D:D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2016 Με το καλό! Η πρώτη φορά είναι η 'δυσκολη' Μετά τυφλοσουρτις! Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lsdpower78 Δημ. December 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2016 Παιδιά καλησπέρα. Μόλις εγκατέστησα το CM 13 στο κινητό μου (S3 LTE). Πολλά πολλά ευχαριστώ στον χρήστη mol που χωρίς την βοήθειά του δεν θα τα κατάφερνα... Η προηγούμενη rom μου ήταν η CM12.1. Στην αρχή μου άρεσε καλύτερα η παλιότερη rom, αλλά στην πορεία και έχοντας εγκαταστήσει την CM13, μετέφερα κάποιες εφαρμογές (facebook, messenger, viber κτλ) στην εσωτερική μνήμη τηλεφώνου και το τηλέφωνο τρέχει καλύτερα!! Δεν ξέρω αν υπάρχει και κάποιο άλλο tipακι για ακόμη καλύτερες επιδόσεις...Αν γνωρίζει κάποιος ας μου πει.. Επίσης δεν μπορώ να βρώ στη CM13 πόση ελεύθερη ram έχω. Στις ρυθμίσεις δεν λέει κάτι σχετικό όπως στην CM12 πχ "Εφαρμογές που εκτελούνται" κτλ, αλλά δεν πειράζει. Ευχαριστώ και πάλι!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2016 Βάλε greenify για να κόβεις τις εφαρμογες που δε θες να τρέχουν από πίσω. Έπειτα αν θες παίζεις με xpοsed κλπ. Θέλει διάβασμα όμως μη γίνει κάτι στραβό. Σίγουρα θα υπάρχει επιλογή να δεις την ραμ. Κάπου στις ρυθμίσεις(ίσως εφαρμογες) θα ναι. Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lsdpower78 Δημ. December 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2016 Βάλε greenify για να κόβεις τις εφαρμογες που δε θες να τρέχουν από πίσω. Έπειτα αν θες παίζεις με xpοsed κλπ. Θέλει διάβασμα όμως μη γίνει κάτι στραβό. Σίγουρα θα υπάρχει επιλογή να δεις την ραμ. Κάπου στις ρυθμίσεις(ίσως εφαρμογες) θα ναι. Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Thanks για άλλη μια φορά!! Θα το δοκιμάσω και ενημερώνω!! :happy::happy::happy: ----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Thanks για άλλη μια φορά!! Θα το δοκιμάσω και ενημερώνω!! :happy::happy::happy: Πολύ καλή η εφαρμογή greenify αν και θέλει λιγάκι ψάξιμο. Κάτι τελευταίο. Καμία ιδέα για το πώς μπορώ να βάλω το το DT2W στο S3?? Κατέβασα μια εφαρμογή απο το store την knock knock (η κάπως έτσι) αλλά μου φαίνεται μούφα γιατί κρατάει την οθόνη του κινητού αναμμένη και η μπαταρία εξαντλείται αμέσως.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2016 Υποστηρίζει ο κερνελ το dt2w? Αν όχι, δε μπορείς να κάνεις κάτι. Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lsdpower78 Δημ. December 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2016 Υποστηρίζει ο κερνελ το dt2w? Αν όχι, δε μπορείς να κάνεις κάτι. Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Θα το τσεκάρω και θα δω, Thanks!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAZIEL1799 Δημ. December 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2016 Επίσης δεν μπορώ να βρώ στη CM13 πόση ελεύθερη ram έχω. Στις ρυθμίσεις δεν λέει κάτι σχετικό όπως στην CM12 πχ "Εφαρμογές που εκτελούνται" κτλ, αλλά δεν πειράζει. Πας ρυθμισεις -> μνημη Παράθεση :superman: SX1 RULES !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lsdpower78 Δημ. December 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2016 Πας ρυθμισεις -> μνημη Πήγα φίλε μου αλλά εκεί μου βγάζει και καλά μέσο όρο χρησιμοποίηση μνήμης για 3,6,12 ώρες κτλ. Εγώ θα ήθελα να μπορώ να δω την στιγμιαία χρήση μνήμης αν υπάρχει κάπου στις ρυθμίσεις.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achkap Δημ. December 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2016 Υποστηρίζει ο κερνελ το dt2w? Αν όχι, δε μπορείς να κάνεις κάτι. Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Κανένα kernel στο s3 δεν το υποστηρίζει. Ούτε καν στη cm14 που υποτίθεται το έχει και η ρομ μέσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lsdpower78 Δημ. December 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2016 Κανένα kernel στο s3 δεν το υποστηρίζει. Ούτε καν στη cm14 που υποτίθεται το έχει και η ρομ μέσα. :thanks::happy::happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lsdpower78 Δημ. December 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2016 Παιδιά καλησπέρα. Μια ερώτηση. Χθες πέρασα το CM 13 στο κινητό μου. Την κατέβασα από το επίσημο site της Cyanogenmod. Σήμερα μου έβγαλε μια ενημέρωση. Να την κανω η θα μου κολλησει; ρωταω γιατι πριν βαλω την Cm13 ειχα περασει την Cm 12.1 και οταν μου έβγαλε αντιστοιχη ενημέρωση την έκανα και κόλλησε το κινητό μου (δεν δούλευε το playstore, αργουσανε οι εφαρμογές κτλ!). Οπότε τώρα εδω την κανω την ενημέρωση ή να μην το διακινδυνευσω; Samsung S3 lte. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAZIEL1799 Δημ. December 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2016 Εγω προσωπικα δε τις κανω. Δεν υπαρχει λογος εφοσον δουλευει σωστα. Κανε μονο αν βγει stable γτ απο οτι ειδα για το 9305 εχει μονο nightly προς το παρον. Παράθεση :superman: SX1 RULES !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lsdpower78 Δημ. December 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2016 Εγω προσωπικα δε τις κανω. Δεν υπαρχει λογος εφοσον δουλευει σωστα. Κανε μονο αν βγει stable γτ απο οτι ειδα για το 9305 εχει μονο nightly προς το παρον. Thanks, αυτό θα κάνω.. μην το διακινδυνεύσω καλύτερα..:happy::happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lsdpower78 Δημ. December 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2016 στο 4:45 βλεπεις οτι εχεις το twrp (αυτο ειναι το ρικοβερι) στο 2ο βιντεο ειναι η διαδικασια με την οποια φλασαρεις ΜΟΝΟ την ρομ (και τις gapps φυσικα). στο 1:30 θα επιλεξεις το ζιπ της cm13 που θα κατεβασεις απο δω https://download.cyanogenmod.org/?device=i9305 (δηλαδη αυτο: cm-13.0-20161204-NIGHTLY-i9305.zip (314.07 MB) ) Την ίδια διαδικασία(οτι λέει στο videaki απο το 1.30 και μετά) ακολουθώ και αν θελήσω να βάλω άλλη rom πχ την CM14?? Φλασσάρω ΜΟΝΟ την rom και τα gapps και τέλος;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2016 Ακριβώς. Ίδια διαδικασία για κάθε custom rom, εκτός αν στο εκάστοτε θέμα της υπάρχουν διαφορετικές οδηγιες Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lsdpower78 Δημ. December 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2016 Ακριβώς. Ίδια διαδικασία για κάθε custom rom, εκτός αν στο εκάστοτε θέμα της υπάρχουν διαφορετικές οδηγιες Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk :up::up::up: Σ ευχαριστώ πολύ για άλλη μια φορά!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnwnymoMeLene Δημ. December 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2016 Έκανα ένα βιντεάκι με android nougat 7.1.1 (cyanogenmod14.1) στο εργαλειάκι μας revew....Καθόλου άσχημα μπορώ να πω...καλύτερα απ'π cm13...ντάξει ...για στοκ δεν θα το συζητήσω κάν xD Παράθεση Samsung Galaxy Gio -> Sony Xperia M -> Huawei P8 lite CyanogenMod7.1 CyanogenMod12.1+overclock to 1.7ghz Lug is-everywhere(Root,UBL) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAZIEL1799 Δημ. December 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2016 Εγω εβαλα cm14.1 σημερα και παρολο που ενεργοποιησα το root access απο τις ρυθμισεις για προχωρημενους και εκανα εγκατασταση μεσω recovery παλι δεν ρουταριστηκε. Ξερει κανεις τι παιζει? Παράθεση :superman: SX1 RULES !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lsdpower78 Δημ. December 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2016 Παιδιά καλησπέρα. Έχω το LTE και φοράω την CM13 (6.0.1). Αν κατεβάσω απο εδώ http://downloads.resurrectionremix.com/i9305/ την official εκδοση που λέει και τα αντίστοιχα gapps και τα flasάρω από το recovery (teamwin) θα τρέξουν κανονικά λέτε?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lsdpower78 Δημ. January 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2017 Καλημέρα και καλή χρονιά σε όλους. Έβαλα εδώ και 4 μέρες την παραπάνω rom και το τηλέφωνο πετάει... Την προτείνω ανεπιφύλακτα!! Cm 14.1 official!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts