m4rvel Δημ. December 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2012 (edited) Παιδες μερικες ερωτησεις αν γνωριζει κανεις γιατι εψαξα αλλα δεν εβγαλα και τοσο ακρη. 1.Γιατι μενουν εφαρμογες background ειτε παταω το "πισω" ειτε το home button?Ποια η διαφορα?Τρωνε μπαταρια αυτες οι εφαρμογες και πρεπει συνεχεια να τις κλεινω?πατωντας το κεντρικο κουμπι πατημενο και μετα τον καδο?Δεν μπορω να τις κλεινω καποιος αλλιως πριν "μπουν" background ?Υποτιθεται οτι οταν πατας το "πισω" κλεινει η εφαρμογη παρολα αυτα εγω την βλεπω πισω συνεχεια.Υπαρχει καποιος τροπος να μπω σε αυτο το μενου χωρις να χρειαζεται να παταω το home button πατημενο?μεσω καποιου widget ισως η εφαρμογης? 2.Θελω 3 εφαρμογες αντικαταστασης των παρακατω απαραδεκτων οσον αφορα την ταχυτητα που ανοιγουν. Τηλεφωνο,μηνυματα(οχι τοσο),επαφες.Και θελω και ενα τροπο να γινουν και οι 3 προεπιλογες. btw δοκιμασα το go dialer,go sms pro, go contacts αλλα δεν βρηκα πως να μην εμφανιζεται ο ΑΡΧΙΚΟΣ DIALER..οταν κανω κληση πχ ολα τα δεδομενα πανε και στον αρχικο dialer + του οτι "παιρνει" τηλ μεσω αυτου παλι...Το ιδιο και στα μηνυματα.. 3.Καποιο καλο gps navigation (με φωνητικες οδηγιες) χωρις να εχω ΚΑΘΟΛΟΥ ανοιχτο το ιντερνετ(δεδομενα) παιζει?εστω και με πληρωμη? 4.Δεν μπορω να βρω toggle gps και toggle 3g (με ενα πατημα δλδ),ορισμενα που κατεβασα δεν λειτουργουν. 5.Στις ρυθμισεις->διαχειριστης εφαρμογων γιατι ειναι σε εκτελεση τοσες εφαρμογες ΕΝΩ ορισμενες ειναι κλειστες(και οισμενες αλλες δεν ξερω καν τι ειναι) και καταναλωνουν τοσο χωρο στην RAM? 6.Καποιο widget για κλειδωμα της οθονης?(με ενα πατημα) εχω το lock screen widget αλλα τελευται μου ψιλοκρασαρει καπως και αναβοσβηνει η οθονη πρωτου κλειδωσει ΚΑΙ αν υπαρχει καποιος τροπος για κλειδωμα της οθονης χωρις τη χρηση hardware πχ με double tap στην οθονη(οπως πχ στο ν9 :P) Να σημειωσω οτι τρεχω την εκδοση JB 4.1.2 και οτι θα προτιμουσα οι απαντησεις σας να μην αφορουν rootαρισμενο κινητο για την ωρα τουλαχιστον.Γτ δεν εχω χρονο και δεν το εχω ξανα κανει σε android κινητο. Ευχαριστω εκ των προτερων και συγνωμη αν σας κουρασα. Edited December 29, 2012 by m4rvel Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sinos13 Δημ. December 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2012 Παιδες μερικες ερωτησεις αν γνωριζει κανεις γιατι εψαξα αλλα δεν εβγαλα και τοσο ακρη. 1.Γιατι μενουν εφαρμογες background ειτε παταω το "πισω" ειτε το home button?Ποια η διαφορα?Τρωνε μπαταρια αυτες οι εφαρμογες και πρεπει συνεχεια να τις κλεινω?πατωντας το κεντρικο κουμπι πατημενο και μετα τον καδο?Δεν μπορω να τις κλεινω καποιος αλλιως πριν "μπουν" background ?Υποτιθεται οτι οταν πατας το "πισω" κλεινει η εφαρμογη παρολα αυτα εγω την βλεπω πισω συνεχεια.Υπαρχει καποιος τροπος να μπω σε αυτο το μενου χωρις να χρειαζεται να παταω το home button πατημενο?μεσω καποιου widget ισως η εφαρμογης? 2.Θελω 3 εφαρμογες αντικαταστασης των παρακατω απαραδεκτων οσον αφορα την ταχυτητα που ανοιγουν. Τηλεφωνο,μηνυματα(οχι τοσο),επαφες.Και θελω και ενα τροπο να γινουν και οι 3 προεπιλογες. btw δοκιμασα το go dialer,go sms pro, go contacts αλλα δεν βρηκα πως να μην εμφανιζεται ο ..οταν κανω κληση πχ ολα τα δεδομενα πανε και στον αρχικο dialer + του οτι "παιρνει" τηλ μεσω αυτου παλι...Το ιδιο και στα μηνυματα.. 3.Καποιο καλο gp s navigation (με φωνητικες οδηγιες) χωρις να εχω ΚΑΘΟΛΟΥ ανοιχτο το ιντερνετ(δεδομενα) παιζει?εστω και με πληρωμη? 4.Δεν μπορω να βρω toggle gps και toggle 3g (με ενα πατημα δλδ),ορισμενα που κατεβασα δεν λειτουργουν. 5.Στις ρυθμισεις->διαχειριστης εφαρμογων γιατι ειναι σε εκτελεση τοσες εφαρμογες ΕΝΩ ορισμενες ειναι κλειστες(και οισμενες αλλες δεν ξερω καν τι ειναι) και καταναλωνουν τοσο χωρο στην RAM? 6.Καποιο widget για κλειδωμα της οθονης?(με ενα πατημα) εχω το lock screen widget αλλα τελευται μου ψιλοκρασαρει καπως και αναβοσβηνει η οθονη πρωτου κλειδωσει ΚΑΙ αν υπαρχει καποιος τροπος για κλειδωμα της οθονης χωρις τη χρηση hardware πχ με double tap στην οθονη(οπως πχ στο ν9 :P) Να σημειωσω οτι τρεχω την εκδοση JB 4.1.2 και οτι θα προτιμουσα οι απαντησεις σας να μην αφορουν rootαρισμενο κινητο για την ωρα τουλαχιστον.Γτ δεν εχω χρονο και δεν το εχω ξανα κανει σε android κινητο. Ευχαριστω εκ των προτερων και συγνωμη αν σας κουρασα. Οι περισοτερες ερωτησεις εχουν απαντηθη πολες φορες. Επιγραματικα: 1.Ετσι δουλευει το android 2.χωρις ΑΡΧΙΚΟ DIALER δεν περνεις τηλεφωνο 3.igo ndrive navigon sygic dont panic 5. Ετσι δουλευει το android (σιγα σιγα θα μαθεις τι κανουν) 6.δοκιμασε το lock screen Παράθεση Samsung Galaxy SIII Dualboot android-x86-4.4.2 Samsung GT-N8010 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas_pro Δημ. December 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2012 Πολλες χωρες πηραν σημερα την 4.1.2, σχεδον ολα τα Βαλκανια. Εμεις γιατι οχι, δεν καταλαβα... Δοκιμασε με kies και οχι ota... Παράθεση Cell phone: iPhone Xs Max 256GB Tablet: iPad 2017 Gold 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. December 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2012 Παιδες μερικες ερωτησεις αν γνωριζει κανεις γιατι εψαξα αλλα δεν εβγαλα και τοσο ακρη. 1.Γιατι μενουν εφαρμογες background ειτε παταω το "πισω" ειτε το home button?Ποια η διαφορα?Τρωνε μπαταρια αυτες οι εφαρμογες και πρεπει συνεχεια να τις κλεινω?πατωντας το κεντρικο κουμπι πατημενο και μετα τον καδο?Δεν μπορω να τις κλεινω καποιος αλλιως πριν "μπουν" background ?Υποτιθεται οτι οταν πατας το "πισω" κλεινει η εφαρμογη παρολα αυτα εγω την βλεπω πισω συνεχεια.Υπαρχει καποιος τροπος να μπω σε αυτο το μενου χωρις να χρειαζεται να παταω το home button πατημενο?μεσω καποιου widget ισως η εφαρμογης? Ετσι λειτουργεί το android. Μην ανησυχείς. Αν θέλεις κταράς πατημένο το home και σου βγάζει την λίστα των εφαρμογών και με swipe κλείνουν οριστικά 2.Θελω 3 εφαρμογες αντικαταστασης των παρακατω απαραδεκτων οσον αφορα την ταχυτητα που ανοιγουν. Τηλεφωνο,μηνυματα(οχι τοσο),επαφες.Και θελω και ενα τροπο να γινουν και οι 3 προεπιλογες. btw δοκιμασα το go dialer,go sms pro, go contacts αλλα δεν βρηκα πως να μην εμφανιζεται ο ΑΡΧΙΚΟΣ DIALER..οταν κανω κληση πχ ολα τα δεδομενα πανε και στον αρχικο dialer + του οτι "παιρνει" τηλ μεσω αυτου παλι...Το ιδιο και στα μηνυματα. ex Dialer. κάνε ένα search έχουν γραφτεί πολλά. 3.Καποιο καλο gps navigation (με φωνητικες οδηγιες) χωρις να εχω ΚΑΘΟΛΟΥ ανοιχτο το ιντερνετ(δεδομενα) παιζει?εστω και με πληρωμη? Πολλά, υπάρχει ειδικό θέμα 4.Δεν μπορω να βρω toggle gps και toggle 3g (με ενα πατημα δλδ),ορισμενα που κατεβασα δεν λειτουργουν. Για GPS υπάρχει στο notification bar, αλλά και δεκάδες εφαρμογές στο market. Για 3G μόνο shortcut για τις ρυθμίσεις. Αλλά αν το θέμα είναι μόνο τα data υπάρχει στο notification bar 5.Στις ρυθμισεις->διαχειριστης εφαρμογων γιατι ειναι σε εκτελεση τοσες εφαρμογες ΕΝΩ ορισμενες ειναι κλειστες(και οισμενες αλλες δεν ξερω καν τι ειναι) και καταναλωνουν τοσο χωρο στην RAM? Ετσι λειτουργεί το android, μην σε απασχολεί. Οταν χρειαστεί μνήμη τις κλείνει μονο του 6.Καποιο widget για κλειδωμα της οθονης?(με ενα πατημα) εχω το lock screen widget αλλα τελευται μου ψιλοκρασαρει καπως και αναβοσβηνει η οθονη πρωτου κλειδωσει ΚΑΙ αν υπαρχει καποιος τροπος για κλειδωμα της οθονης χωρις τη χρηση hardware πχ με double tap στην οθονη(οπως πχ στο ν9 :P) Δεν γνωρίζω κάποιο, με βολεύει το φυσικό κουμπί περισσότερο:) Να σημειωσω οτι τρεχω την εκδοση JB 4.1.2 και οτι θα προτιμουσα οι απαντησεις σας να μην αφορουν rootαρισμενο κινητο για την ωρα τουλαχιστον.Γτ δεν εχω χρονο και δεν το εχω ξανα κανει σε android κινητο. Ευχαριστω εκ των προτερων και συγνωμη αν σας κουρασα. Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. December 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2012 btw δοκιμασα το go dialer,go sms pro, go contacts αλλα δεν βρηκα πως να μην εμφανιζεται ο ΑΡΧΙΚΟΣ DIALER..οταν κανω κληση πχ ολα τα δεδομενα πανε και στον αρχικο dialer + του οτι "παιρνει" τηλ μεσω αυτου παλι...Το ιδιο και στα μηνυματα.. Και εμενα μου εχει κανει εντύπωση αυτο. Δεν υπάρχει κανενας τροπος να δουλεψει μονος του ο ex dialer (οπως γραφω και παραπάνω ) χωρις να τρεχει απο κατω ο ενσωματωμενος . Στην ουσια αυτο που κερδίζεις με τον ex ειναι μονο η αμεση εμφάνιση του keyboard αφου στο τέλος την κληση την κανει ο ενσωματωμένος. Θυμαμαι παντως σε αλλες ρομ ( οχι για το s3) αυτο δεν υπήρχε. Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
robostavros Δημ. December 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2012 ρε παιδια ξερει κανένας πως μπορώ να πηγαίνω στην αρχή της σελίδας γενικά? Το double tap μου δουλεύει στις επαφές, αλλά σε fb, browsers και οτιδήποτε άλλο δεν πιάνει. Στο iphone πάταγες μια στην μπάρα και πήγαινε στην αρχή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. December 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2012 .Υπαρχει καποιος τροπος να μπω σε αυτο το μενου χωρις να χρειαζεται να παταω το home button πατημενο?μεσω καποιου widget ισως η εφαρμογης? 6.Καποιο widget για κλειδωμα της οθονης?(με ενα πατημα) εχω το lock screen widget αλλα τελευται μου ψιλοκρασαρει καπως και αναβοσβηνει η οθονη πρωτου κλειδωσει ΚΑΙ αν υπαρχει καποιος τροπος για κλειδωμα της οθονης χωρις τη χρηση hardware πχ με double tap στην οθονη(οπως πχ στο ν9 :P) . Για το home button δες το Home Button Shortcut και το Multitask Shortcut απο το play . Για το κλείδωμα/άνοιγμα οθόνης ο kernel του Siyah( v1.8.6) υποστηρίζει slide2wake . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknith Δημ. December 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2012 για 'ελληνικες συσκευες'μιλαει ο φιλος εσενα τι χωρα προελευσης ειναι?? δεν ξερω χωρα προελευσης.απο cosmote το πηρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. December 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2012 δεν ξερω χωρα προελευσης.απο cosmote το πηρα. Αν το πήρες απο cosmote Ελληνικό είναι φίλε μου . Ποια αναβάθμιση σου ήρθε ??? Μάλλον για την 4.1.1 μιλάς και οχι για την 4.1.2 . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandelisgreen13 Δημ. December 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2012 6.Καποιο widget για κλειδωμα της οθονης?(με ενα πατημα) εχω το lock screen widget αλλα τελευται μου ψιλοκρασαρει καπως και αναβοσβηνει η οθονη πρωτου κλειδωσει ΚΑΙ αν υπαρχει καποιος τροπος για κλειδωμα της οθονης χωρις τη χρηση hardware πχ με double tap στην οθονη(οπως πχ στο ν9 :P) https://play.google.com/store/apps/details?id=com.katecca.screenofflock&feature=order_history εγώ αυτό χρησιμοποιώ...κάνει καμία φορά κάτι κόλπα αλλά σε γενικές γραμμές λειτουργεί μια χαρά, το έχω βάλει και στα shortcuts της οθόνης κλειδώματος.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknith Δημ. December 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2012 Αν το πήρες απο cosmote Ελληνικό είναι φίλε μου . Ποια αναβάθμιση σου ήρθε ??? Μάλλον για την 4.1.1 μιλάς και οχι για την 4.1.2 . η 4.1.2 μου ηρθε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. December 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2012 η 4.1.2 μου ηρθε. Αρα το τηλέφωνο δεν ειναι Ελληνικό . Δηλαδή το αγόρασες απο cosmote και εινα άλλης χώρας ......παράξενα πραγματα . Μήπως βρε κουμπάρε είναι το I9305 lte Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STELIOS063 Δημ. December 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2012 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.katecca.screenofflock&feature=order_history εγώ αυτό χρησιμοποιώ...κάνει καμία φορά κάτι κόλπα αλλά σε γενικές γραμμές λειτουργεί μια χαρά, το έχω βάλει και στα shortcuts της οθόνης κλειδώματος.. ναι τα κανει αυτα το συγκεκριμενο wiget, και εγω το ειχα και τελικα το εβγαλα.κριμα γιατι βολευε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknith Δημ. December 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2012 Αρα το τηλέφωνο δεν ειναι Ελληνικό . Δηλαδή το αγόρασες απο cosmote και εινα άλλης χώρας ......παράξενα πραγματα . Μήπως βρε κουμπάρε είναι το I9305 lte δεν ξερω τι να σου πω.παντως ειναι το I9300 με 4.1.2 εδω και 3 μερες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m4rvel Δημ. December 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2012 Για το home button δες το Home Button Shortcut και το Multitask Shortcut απο το play . Για το κλείδωμα/άνοιγμα οθόνης ο kernel του Siyah( v1.8.6) υποστηρίζει slide2wake . Με root δλδ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. December 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2012 Με root δλδ? Για lock screen εγω εχω παρει αυτο https://play.google.com/store/apps/details?id=com.katecca.screenofflockdonate&feature=more_from_developer#?t=W251bGwsMSwxLDEwMiwiY29tLmthdGVjY2Euc2NyZWVub2ZmbG9ja2RvbmF0ZSJd ειναι πολυ καλο δεν μου εχει κολλησει ποτε!!! ;) ;) Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S10+ SM-G975F/DS / Galaxy S9+ ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. December 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2012 Με root δλδ? Ναι πρέπει να είσαι root ! Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. December 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2012 ναι τα κανει αυτα το συγκεκριμενο wiget, και εγω το ειχα και τελικα το εβγαλα.κριμα γιατι βολευε Τι σου εκανε ακριβως...; Σε ρωτω γιατι και εγω αυτο χρησιμοποιω και δεν εχω παρατηρησει κατι Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efialtis1971 Δημ. December 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2012 ρε παιδια η λειτουργια που οταν γραφουμε sms το βαζουμε στο αυτι μας και παιρνει τηλ. πως γινεται?ευχαριστω.(εχω το τηλ 2 μερες και πραγματικα ειναι κοσμημα ασε που κλειδωνει δοσρυφορους σε λιγοτερο απο λεπτο καμμια σχεση με το Desire S που ειχα !!!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pascal1281 Δημ. December 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2012 Παιδια σορρι για υο ασχετο αλλα με το φορουμ ειμαι ασχετος.Υπαρχει σημειο που μπορουμε να βαλουμε συσκευη για πωληση.σορρι και παλι .... Παράθεση HTC HD2 (best of the best) HTC EVO 3D SAMSUNG GALAXY S3/ S4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. December 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2012 ρε παιδια η λειτουργια που οταν γραφουμε sms το βαζουμε στο αυτι μας και παιρνει τηλ. πως γινεται?ευχαριστω.(εχω το τηλ 2 μερες και πραγματικα ειναι κοσμημα ασε που κλειδωνει δοσρυφορους σε λιγοτερο απο λεπτο καμμια σχεση με το Desire S που ειχα !!!) http://www.youtube.com/watch?v=yyTKD-x-TGU Παιδια σορρι για υο ασχετο αλλα με το φορουμ ειμαι ασχετος.Υπαρχει σημειο που μπορουμε να βαλουμε συσκευη για πωληση.σορρι και παλι .... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55736 Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teopanta1 Δημ. December 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2012 ενα προβλημα ενω προσπαθω να συνδεθω με kies μου λεει να απενεργοποιησω το εντοπισμος σφαλματων usb και ενω το εχω απενεργοποιημενο μου βγαζει παλι το ιδιο μυνημα στο kies , τι γινεται ? στης επιλογες προγραμματιστη δεν ειναι ο εντοπισμος σφαλματων ? Παράθεση Yπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaskef69 Δημ. December 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2012 Σωστά το κάνεις.Βγές και ξαναμπές στο kies πολλές φορές κολάει! Βαρύ και κακό πρόγραμμα.Αν δεν τα καταφέρεις.κάνε restart το pc. Παράθεση Φιλικά Βασίλης... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. December 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2012 ενα προβλημα ενω προσπαθω να συνδεθω με kies μου λεει να απενεργοποιησω το εντοπισμος σφαλματων usb και ενω το εχω απενεργοποιημενο μου βγαζει παλι το ιδιο μυνημα στο kies , τι γινεται ? στης επιλογες προγραμματιστη δεν ειναι ο εντοπισμος σφαλματων ? Το ίδιο μήνυμα σου βγάζει είτε τον έχεις ενεργοποιημένο είτε όχι ?? Κανε ενα reboot το τηλέφωνο και δοκίμασε πάλι . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannakiss Δημ. December 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2012 1) στο viber πως κάνουμε import τον τηλεφωνικό μας κατάλογο? 2) πως συγχρονίζονται οι επαφές με το gmail? πως επιλέγεις από που να συγχρονίσεις και τι ώστε να μη χαθεί τίποτα? 3) στο keys γίνεται full backup επαφών, μηνυμάτων και ημερολογίου? ευχαριστώ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts