Jump to content

[Επίσημο] Samsung Galaxy S III

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ρε παιδια μια ερωτηση:

εχει κολλησει το S3 μου στις κλησεις και βγαζει 2 αναπαντητες χωρις να υπαρχουν!δηλαδη απλα διπλα απο το σηματακι του τηλεφωνου (κλησεων) εχει το 2.οταν το κινητο κλειδωνει δεν βγαζει καποια ειδοποιηση για αναπαντητες!εχει κανεις καμια ιδεα?:blink:

• Απαντήσεις 15,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καταφερε κανεις να βαλει την dli4?Μου εχει σπασει τα νευρα απο το πρωι με το ota file.Δεν γινεται install με τιποτα

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Καταφερε κανεις να βαλει την dli4?Μου εχει σπασει τα νευρα απο το πρωι με το ota file.Δεν γινεται install με τιποτα

Αν είσαι root και θέλεις στοκ ρομ πέρνα αυτήν κανονικά με CWM - http://wanamlite.com/forums/showthread.php?tid=5997

giphy.gif

Αν είσαι root και θέλεις στοκ ρομ πέρνα αυτήν κανονικά με CWM - http://wanamlite.com/forums/showthread.php?tid=5997

Ευχαριστω αλλα αυτη ειναι η dli3.Η 4 γιατι δεν κανει install?

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Ευχαριστω αλλα αυτη ειναι η dli3.Η 4 γιατι δεν κανει install?

Οπ σορρυ βρε τώρα το είδα :O εδω εισαι - http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1868004

giphy.gif

Όχι δεν λύθηκε το πρόβλημα αυτό και ούτε πρόκειται. Από reboot ανοίγουν γρηγορότερα γιατί είναι από τις εφαρμογές που ενεργοποιούνται με το startup.

Αν όμως περάσει κανα μισαωρο χωρίς να τις ανοίξεις, θα υπάρξει καθυστέρηση.

Εγώ βέβαια έχω πολλές επαφές συγχρονισμένες και με FB μισές στα αγγλικά και μισές στα ελληνικά οπότε αργούν περισσότερο.

Edit

Βελτίωση είδα τώρα που έκανα το εξής:

Συμαζεψα τις επαφές με συγχωνευση που ήταν σκόρπιες άλλου το Facebook άλλου το τηλέφωνο και άλλου το mail.

Δοκιμαζω τώρα κάτι άλλο για ακόμα μεγαλύτερη βελτίωση. Εκανα εξαγωγή στην κάρτα μου ολες τις επαφες και μετά εισαγωγή στην μνήμη του τηλεφώνου. Θέλω να δω αν καταργήσω τον συγχρονισμό με Gmail πως θα πάει.

Ρε Κωστα,μιλαμε μου εκανε τα νευρα τσαταλια!!!εχω και πολλες επαφες,πανω απο 600 και οι περισσοτερες εχουν μεσα απο 2-4 νουμερα + αρκετες διευθυνσεις και e-mail,οποτε καταλαβαινεις.Καιγομουν να ξαναπαρω και καθομουν και περιμενα ποτε θα του την δωσει να ανοιξει!!Eβαλα τον exdialer αλλα εχει θεμα κι αυτος με τις αναπαντητες γμτ Edited by truckman

Οπ σορρυ βρε τώρα το είδα :O εδω εισαι - http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1868004

Αναγκαστικα εκει θα παω.Ξερεις τωρα με εχει πιασει το ****το...γιατι δεν κανει install το OTA :mad:

Με το WIFI υπάρχει κάποιο πρόβλημα? Όταν το κινητό μπαινει σε sleep mode δεν κλείνει παρόλο που το έχω ενεργοποιήσει.
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif

καλησπερα παιδια.εγω δεν βλεπω κατι ιδιαιτερο στην φωτεινοτητα.στο αυτοματο την εχω και δεν με εχει δυσκολεψει ποτε...

Ρε παιδιά η stock εφαρμογη για mail, δεν υποστηρίζει push; Να εγκαταστήσω κάποια άλλη από το market;
Αντώνης.

Ρε παιδιά η stock εφαρμογη για mail, δεν υποστηρίζει push; Να εγκαταστήσω κάποια άλλη από το market;

Δυστυχώς μόνο αν έχεις τον συγχρονισμό ενεργοποιημένο.

Εγώ έβαλα το maildroid και ηρέμησα. :O

New leak firmware!!!DLI5 is out!!!

http://www.hotfile.com/dl/171140359/9a579f9/GT-I9300_I9300XXDLI5-OTA-I9300XXBLG8_BTU_297701247.zip.html

Προσοχή, είναι OTA update κι όχι full ROM.

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

New leak firmware!!!DLI5 is out!!!

http://www.hotfile.com/dl/171140359/9a579f9/GT-I9300_I9300XXDLI5-OTA-I9300XXBLG8_BTU_297701247.zip.html

Προσοχή, είναι OTA update κι όχι full ROM.

Καλημερα,πιστευω με τοσες δοκιμαστικες εκδοσεις με την 4.1 ειμαστε κοντα και στην επισημη*παρουσιασει παιζει και μεσα στην εβδομαδα οταν στην αλλη οχθη του Ειρηνικου κανουν τα αποκαλυπτηρια του νεου μηλου.:p

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Δυστυχώς μόνο αν έχεις τον συγχρονισμό ενεργοποιημένο.

Εγώ έβαλα το maildroid και ηρέμησα. :O

Έχω ενεργοποιημένο το συγχρονισμό στην στοκ εφαρμογή για τα mail,αλλά μετά οι μονές επιλογές που έχει είναι ανά πόσο χρόνο να συγχρονίζει. Δε βλέπω επιλογή για push mail. Είναι δυνατόν να αφαιρέσανε κάτι τόσο στοιχειώδες;

Αντώνης.

Έχω ενεργοποιημένο το συγχρονισμό στην στοκ εφαρμογή για τα mail,αλλά μετά οι μονές επιλογές που έχει είναι ανά πόσο χρόνο να συγχρονίζει. Δε βλέπω επιλογή για push mail. Είναι δυνατόν να αφαιρέσανε κάτι τόσο στοιχειώδες;

Υποστηριζει κανονικα φιλε μου τουλαχιστον σε εμενα,καποια στιγμη ενω ολα λειτουργουσαν νορμαλ δεν το εκανε καθολου, αλλα μαλλον επειδη ειχα βαλει καποια εφαρμογη,εκανα επαναφορα και ολα λειτουργουν ρολοι.

Και δεν κανεις τιποτα στις ρυθμισεις παρα μονο τον συγχρονισμο ενεργοποιημενο.

Και από κάτω στα διαστήματα τί έχεις επιλέξει; Ποτέ;

Δεν εχω επιλεψει τιποτα στις ρυθμισεις του mail ολα γινονται αυτοματα απο την αρχη που εστησα το κινητο,παρα μονο για ενα διαστημα δεν το εκανε και μη ξεροντας το λογο,εκανα επαναφορα και εστρωσε.

Στην μαμισια εφαρμογη ''gmail''αυτα που σου λεω οχι στην εφαρμογη ''email''που μου ειναι αχρηστη στην ουσια και δεν τη χρησιμοποιω.

Α για τη gmail μιλάς.... οκ τότε. Το ζήτημά μου είναι ότι έχω 3 mail: gmail, yahoo κι ένα εταιρικό pop. Πάντοτε στα προηγούμενα galaxy, με τη στοκ mail εφαρμογή ήμουν οκ και με push. Τι σκατά το χάλασαν;
Αντώνης.

Παιδιά έχω θέμα με το viber. Με ακούνε κανονικά και δεν ακούω κανέναν. Δοκίμασα απεγκατάσταση-εγκατάσταση, αλλά δεν άλλαξε κάτι. Καμιά ιδέα;

EDIT: Το πρόβλημα τελικά είναι στην ένταση ήχου. Αν τη χαμηλώσεις τελείως, κάνει mute. :confused:

Edited by KostasSTi

Α για τη gmail μιλάς.... οκ τότε. Το ζήτημά μου είναι ότι έχω 3 mail: gmail, yahoo κι ένα εταιρικό pop. Πάντοτε στα προηγούμενα galaxy, με τη στοκ mail εφαρμογή ήμουν οκ και με push. Τι σκατά το χάλασαν;

Χρησιμοποιησε τοτε μια αλλη εφαρμογη απο το play store.

Λογικα θα βρεις που να σε καλυπτει.

Καλημερα,πιστευω με τοσες δοκιμαστικες εκδοσεις με την 4.1 ειμαστε κοντα και στην επισημη*παρουσιασει παιζει και μεσα στην εβδομαδα οταν στην αλλη οχθη του Ειρηνικου κανουν τα αποκαλυπτηρια του νεου μηλου.:p

Ποιο νέο; Μια σειρά εικονιδίων προσθέσανε. Κάτι σε "the new apple row" σα να λέμε... :p Κάτι ήξερα και πήρα S3...

Ποιο νέο; Μια σειρά εικονιδίων προσθέσανε. Κάτι σε "the new apple row" σα να λέμε... :p Κάτι ήξερα και πήρα S3...

Πιπερι στο στομα μην λεμε τετοιες κουβεντες θα αναστηθουν και οι νεκροι........ξερεις τωρα.

Και γενικοτερα το μηλο το τιμας οπως βλεπω:p

Πιπερι στο στομα μην λεμε τετοιες κουβεντες θα αναστηθουν και οι νεκροι........ξερεις τωρα.

Και γενικοτερα το μηλο το τιμας οπως βλεπω:p

Ααα ναι, χρόνια τώρα (since 1996). Απλά είμαι αντικειμενικός με την τσέπη μου :p