ovelix5 Δημ. September 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2012 Πως μπορώ να έχω από το ημερολόγιο και ηχητική ειδοποίηση. Τώρα απλώς εμφανίζει στην οθόνη την υπενθύμιση αλλά πρέπει να είμαι από πάνω για να τη δω. Παίζει με κάποια άλλη εφαρμογή; Πρέπει να την έχεις ενεργοποιημένη οταν βαζεις τη σημειωση και καλο θα ήταν να αλλάξεις και τον "μαμα" ήχο με κάποιον ποιο "δυνατό" ;) Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkit Δημ. September 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2012 Παιδιά προσοχή γιατί κανένας απ τους τρόπους root δεν δούλεψε με την XXDLI1 εγω περασα το OTA με mobile odin και ειμαι ακομα rooted ,δεν αντιμετωπιζω καποιο προβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. September 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2012 http://wanamlite.com/forums/showthread.php?tid=5776 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. September 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2012 Ο adobe flash player θα σταματησει θα αντικατασταθει με κατι αλλο;; Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. September 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2012 Ο adobe flash player θα σταματησει θα αντικατασταθει με κατι αλλο;; HTML 5 Τον περνάς χειροκίνητα απ το γνωστό φορα ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiriakos1963 Δημ. September 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2012 HTML 5 Τον περνάς χειροκίνητα απ το γνωστό φορα ;) Καλησπέρα και εγώ που δεν κατάλαβα μια μικρή βοήθεια. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
N1GHTM4R3 Δημ. September 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2012 Πιο ειναι το γνωστο φορα? Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. September 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2012 Πιο ειναι το γνωστο φορα? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1771463 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. September 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2012 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1771463 Πρεπει να εισαι root;;; Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. September 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2012 Πρεπει να εισαι root;;; όχι, απλό apk είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. September 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2012 Στο ρουτερ υπάρχει ένας δικτυακός πριντερ, μπορώ να τυπώσω εκει απο το κινητό μου πχ ενα txt file και πως; Οταν παω να τυπώσω μου λεει οτι εκτύπωση μπορει να γινει μόνο σε printer της samsung Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. September 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2012 όχι, απλό apk είναι. Html ειναι κανει και update;; Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkit Δημ. September 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2012 Δεν ξέρω αν υπηρχε και στα προηγουμενα firmware ,αλλα με το τελευταιο jellybean leak αν με καλουν απο σταθερό μου εμφανίζει και απο ποια περιοχη με καλουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. September 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2012 να κανω μια ερωτηση ! εχει επιλογη το τηλ οταν ειναι αθορυβο να χτυπαει ο ηχος σε αριθμους της επιλογης μας ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. September 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2012 Δεν ξέρω αν υπηρχε και στα προηγουμενα firmware ,αλλα με το τελευταιο jellybean leak αν με καλουν απο σταθερό μου εμφανίζει και απο ποια περιοχη με καλουν Πως γίνεται αυτό? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. September 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2012 Δεν ξέρω αν υπηρχε και στα προηγουμενα firmware ,αλλα με το τελευταιο jellybean leak αν με καλουν απο σταθερό μου εμφανίζει και απο ποια περιοχη με καλουν Αυτό συμβαίνει και στην τελευταία ελληνική XXLH1 που φοράω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JZRAVAGER Δημ. September 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2012 Αυτό συμβαίνει και στην τελευταία ελληνική XXLH1 που φοράω... Πως σας το κάνει αυτό...πρέπει να είναι άγνωστο το νούμερο? εμένα με XXLH1 δεν κάνει τίποτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. September 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2012 Στο ρουτερ υπάρχει ένας δικτυακός πριντερ, μπορώ να τυπώσω εκει απο το κινητό μου πχ ενα txt file και πως; Οταν παω να τυπώσω μου λεει οτι εκτύπωση μπορει να γινει μόνο σε printer της samsung Κατεβασε το Printer share Είναι τέλειο για αυτή τη δουλειά Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. September 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2012 Θέλω να ρωτήσω κάτι. Λοιπόν.θέλω με κάποιο τρόπο και χωρίς να πατάω το κεντρικό κουμπί να βλέπω ποιες εφαρμογές τρέχουν και να πατάω εκκαθάριση.χωρίς όμως να βάλω κάποιον task killer. Χρησιμοποιώ apex.κάποια ιδέα? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg2310 Δημ. September 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2012 Παρατεταμενο πατημα οθονης-apex actions- recent apps...αυτο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. September 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2012 Θέλω να ρωτήσω κάτι. Λοιπόν.θέλω με κάποιο τρόπο και χωρίς να πατάω το κεντρικό κουμπί να βλέπω ποιες εφαρμογές τρέχουν και να πατάω εκκαθάριση.χωρίς όμως να βάλω κάποιον task killer. Χρησιμοποιώ apex.κάποια ιδέα? Πήγαινε στις ρυθμίσεις του apex > ρυθμίσεις συμπεριφοράς > κι εκεί επέλεξε χειρονομία πάνω να σου δείχνει τις εφαρμογές που τρέχουν. Έτσι το έχω για να μην ταλαιπωρώ το πλήκτρο. Και χειρονομία κάτω έβαλα να δείχνει τις ειδοποιήσεις για να μην ταλαιπωρώ τον αντίχειρα. ;-) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thalassi Δημ. September 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2012 Καλησπερα και απο μενα! Τελικα ανακαλυψα οτι σε συγκεκριμενα σημεια του σπιτιου λογω συγκεκριμενου φωτισμου, η εξυπνη διαμονη αφηνει ανοιχτο τον φωτισμο της οθονης ο οποιος δεν σβηνει. Το εχει παρατηρησει κανεις αλλος αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
N1GHTM4R3 Δημ. September 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2012 καλησπερα ομαδα!! μπορω να κανω ροοτ το σ3 ΑΛΛΑ να μην χαθει τιποτα απο τα δεδομενα του κινητου να δεχομε ΟΤΑ updates οταν και οποτε ειναι διαθεσιμα ? θελω το ροοτ και καποιες εφαρμογες και μονο ουτε για να αλλαξω ρομ ουτε κατι αλλο! ευχαριστω! Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. September 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2012 καλησπερα ομαδα!! μπορω να κανω ροοτ το σ3 ΑΛΛΑ να μην χαθει τιποτα απο τα δεδομενα του κινητου να δεχομε ΟΤΑ updates οταν και οποτε ειναι διαθεσιμα ? θελω το ροοτ και καποιες εφαρμογες και μονο ουτε για να αλλαξω ρομ ουτε κατι αλλο! ευχαριστω! Το να μη χασεις τα δεδομενα της συσκευης γινεται.Να δεχεσαι OTA οχι... Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. September 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2012 Το να μη χασεις τα δεδομενα της συσκευης γινεται.Να δεχεσαι OTA οχι... Έχω την εντύπωση οτι με root και stock rom μπορείς να δεχθείς OTA . Μπορεί να κάνω και λάθος ........ Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts