orestis50 Δημ. August 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2012 Ετσι από περιέργεια έτρεξα το quadrant (που δεν είναι αξιόπιστο βέβαια). Το κινητό είναι ανοιχτό (χωρίς reboot) εδώ και 234 ώρες, με κανονική χρήση (λίγο πολύ τα πάντα) χωρίς κάποιο task killer. Το αποτέλεσματα είναι από 5500-5660. Υποθέτω ότι αν κάνω ένα rebbot μπορεί να πάει και λίγο πιο πάνω. Είμαι με stock rooted και 3-4 παγωμένες εφαρμογές. 234 ωρες και αντεχει ετσι?εγω με wi-fi ανοιχτο και 4-5 εφαρμογες ανοιχτες χτες το εφτασα στο 50% σε 1-2 ωρες.Αρα υπαρχει καποιο θεμα με το λογισμοκο του.Τι κανω τωρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thakisn Δημ. August 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2012 Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα και στην παρέα του S3! Μετά από χρόνια με iPhones, είπα να επιστρέψω στα Android (πρώην κάτοχος Desire!) Θα ήθελα τα φώτα σας γιατί δε μπορώ να βγάλω άκρη με το official firmwares. Έχω περασμένη τη wanam lite και ψάχνω να βρω ποιο official firmware είναι το σωστό για τη συσκευή μου, να το κατεβάσω και να το έχω σε περίπτωση ανάγκης! Τα στοιχεία που παίρνω πατώντας *#1234# είναι τα εξής: AP : I9300XXBLG8 CP : I9300XXLG8 CSC : I9300OJVALE9 Οποιαδήποτε βοήθεια είναι παραπάνω από ευπρόσδεκτη! Παράθεση Φιλικά, Θάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. August 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2012 234 ωρες και αντεχει ετσι?εγω με wi-fi ανοιχτο και 4-5 εφαρμογες ανοιχτες χτες το εφτασα στο 50% σε 1-2 ωρες.Αρα υπαρχει καποιο θεμα με το λογισμοκο του.Τι κανω τωρα? Μάλλον κατι δεν κατάλαβες καλα , δεν το εχει 234 ώρες χωρίς να το φορτίσει . Τoσο το εχει χωρίς να το κλειση τελείως το τηλεφωνο ή να του κάνει reboot . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. August 7, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2012 Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα και στην παρέα του S3! Μετά από χρόνια με iPhones, είπα να επιστρέψω στα Android (πρώην κάτοχος Desire!) Θα ήθελα τα φώτα σας γιατί δε μπορώ να βγάλω άκρη με το official firmwares. Έχω περασμένη τη wanam lite και ψάχνω να βρω ποιο official firmware είναι το σωστό για τη συσκευή μου, να το κατεβάσω και να το έχω σε περίπτωση ανάγκης! Τα στοιχεία που παίρνω πατώντας *#1234# είναι τα εξής: AP : I9300XXBLG8 CP : I9300XXLG8 CSC : I9300OJVALE9 Οποιαδήποτε βοήθεια είναι παραπάνω από ευπρόσδεκτη! Ποιο Firmaware είχες πριν βάλεις την WanamLite; Αυτά τα στοιχεία που μας δίνεις είναι από το Firmware που είναι βασισμένη η Wanam. Δεν είχες κοιτάξει πριν περάσεις Custom ROM ποιο ήταν το επίσημο Firmware που είχε το κινητό σου; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thakisn Δημ. August 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2012 Ποιο Firmaware είχες πριν βάλεις την WanamLite; Αυτά τα στοιχεία που μας δίνεις είναι από το Firmware που είναι βασισμένη η Wanam. Δεν είχες κοιτάξει πριν περάσεις Custom ROM ποιο ήταν το επίσημο Firmware που είχε το κινητό σου; Δυστυχώς δεν είχα κοιτάξει. Με το ΙΜΕΙ μπορώ να βγάλω άκρη? Υπάρχει κάποιο site να το τσεκάρω? Παράθεση Φιλικά, Θάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. August 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2012 Μάλλον κατι δεν κατάλαβες καλα , δεν το εχει 234 ώρες χωρίς να το φορτίσει . Τoσο το εχει χωρίς να το κλειση τελείως το τηλεφωνο ή να του κάνει reboot . Ακριβώς, γενικά το πόσο καλή δουλειά έχει γίνει σε ένα λειτουργικό φαίνεται από το πόσο καλά δουλεύει χωρίς επανεκκίνηση. Παλιά με πχ τα Νοκια προ symbian τα είχα ανοιχτά μήνες χωρίς να τα σβήσω και ποτέ δεν είχα σοβαρό πρόβλημα. Με τα S60 κάπου κάπου σκάλωναν λόγο μικρής μνήμης. Με το LG2X μετα τις ~100-150 ώρες σερνόταν, είτε με official, είτε με custom (CM7) rom. Αυτό δουλεύει σωστά μετά από ~10 μέρες από το τελευταίο reboot. Θεωρώ ότι είναι αρκετός χρόνος για να λέω ότι δεν έχει πρόβλημα memory leak κλπ. πολύ συνηθισμένο σε android. Προφανώς το έχω φορτίσει ενδιάμεσα (κάθε 24-36 ώρες μπαίνει στη πρίζα). Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. August 7, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2012 Δυστυχώς δεν είχα κοιτάξει. Με το ΙΜΕΙ μπορώ να βγάλω άκρη? Υπάρχει κάποιο site να το τσεκάρω? Δε νομίζω ότι μπορείς να το δεις από το IMEI αλλά ούτε και από κάπου αλλού. Το κινητό σου είναι Ελληνικό; Αν ναι τότε βάλε το επίσημο Ελληνικό Firmware σε περίπτωση που δεν ήταν Branded στην Vodafone ή στην Cosmote που σε αυτή την περίπτωση βάζεις τα αντίστοιχα Firmware. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. August 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2012 Δε νομίζω ότι μπορείς να το δεις από το IMEI αλλά ούτε και από κάπου αλλού. Το κινητό σου είναι Ελληνικό; Αν ναι τότε βάλε το επίσημο Ελληνικό Firmware σε περίπτωση που δεν ήταν Branded στην Vodafone ή στην Cosmote που σε αυτή την περίπτωση βάζεις τα αντίστοιχα Firmware. Αν πάρει τηλέφωνο στην samsung και δωσει το imei δεν θα του πουν για ποια χωρα προοριζόταν ? Ωστε να βάλει την επισημση αυτής της χώρας . Ή δεν γίνεται κατι τέτοιο ? Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannism Δημ. August 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2012 παιδιά υπάρχει τρόπος να βάλουμε κωδικό στα μηνύματα και στο whatsapp όπως ακριβώς γίνεται στο dropbox? δηλαδή να μην ανοίγουν αν δεν μπεί ο σωστός κωδικός! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thakisn Δημ. August 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2012 Αν πάρει τηλέφωνο στην samsung και δωσει το imei δεν θα του πουν για ποια χωρα προοριζόταν ? Ωστε να βάλει την επισημση αυτής της χώρας . Ή δεν γίνεται κατι τέτοιο ? Αυτο έχω στο μυαλό μου. Το κινητό το πήρα μεταχειρισμένο (2 ημερών) και σίγουρα δεν είναι branded. Απο το kaizer είναι αγορασμένο. Έχει κανείς εμπειρία απο το συγκεκριμένο κατάστημα? Αν τους τηλεφωνήσω θα με εξυπηρετήσουν ή αδικος κόπος? Παράθεση Φιλικά, Θάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. August 7, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2012 Από Kaizer μάλλον θα έχεις Ρουμανικό ή Βουλγαρικό όπως έχω διαβάσει από τα περισσότερα παιδιά που έχουν αγοράσει το SIII από εκεί. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. August 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2012 Αυτο έχω στο μυαλό μου. Το κινητό το πήρα μεταχειρισμένο (2 ημερών) και σίγουρα δεν είναι branded. Απο το kaizer είναι αγορασμένο. Έχει κανείς εμπειρία απο το συγκεκριμένο κατάστημα? Αν τους τηλεφωνήσω θα με εξυπηρετήσουν ή αδικος κόπος? Να τους τηλεφωνήσεις. Εξήγησε τους για ποιο λόγο ρωτάς και θα σου πουν. Κανονικα θα έπρεπε να στο πει αυτός που σου το πούλησε. Κιι εγω αντιμετωπισα στο Sii το ίδιο πρόβλημα. Ο πωλητής είχε περάσει την ελληνικη official αλλα η συσκευη μου ήταν Ισπανική όπως αποδείχθηκε απο το βιβλιαράκι που έγραφε made in Spain και είχε σαν πρώτη γλώσσα τα Ισπανικά. Τελικα πριν το πουλησω για να είμαι ένταξη με τον αγοραστή, πέρασα 2-3 rom μέχρι να βρω με ποια δέχεται αναβάθμιση μέσω Kies, που σημαινει ότι είναι η σωστη. Ευτυχώς ήταν η ευρωπαϊκή. Αν δεν βρεις άκρη απ αυτούς κανε το ίδιο. Δες τι γράφει το βιβλιαράκι και μετα δοκίμασε κάποια παλιότερα firmwares. Αν το βιβλιαράκι γράφει πχ made in German δοκίμασε μια παλιοτερη γερμανική για μη branded συσκευές και δες αν σου δίνει αναβάθμιση. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thakisn Δημ. August 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2012 Να τους τηλεφωνήσεις. Εξήγησε τους για ποιο λόγο ρωτάς και θα σου πουν. Κανονικα θα έπρεπε να στο πει αυτός που σου το πούλησε. Κιι εγω αντιμετωπισα στο Sii το ίδιο πρόβλημα. Ο πωλητής είχε περάσει την ελληνικη official αλλα η συσκευη μου ήταν Ισπανική όπως αποδείχθηκε απο το βιβλιαράκι που έγραφε made in Spain και είχε σαν πρώτη γλώσσα τα Ισπανικά. Τελικα πριν το πουλησω για να είμαι ένταξη με τον αγοραστή, πέρασα 2-3 rom μέχρι να βρω με ποια δέχεται αναβάθμιση μέσω Kies, που σημαινει ότι είναι η σωστη. Ευτυχώς ήταν η ευρωπαϊκή. Αν δεν βρεις άκρη απ αυτούς κανε το ίδιο. Δες τι γράφει το βιβλιαράκι και μετα δοκίμασε κάποια παλιότερα firmwares. Αν το βιβλιαράκι γράφει πχ made in German δοκίμασε μια παλιοτερη γερμανική για μη branded συσκευές και δες αν σου δίνει αναβάθμιση. Έχει 4 βιβλιαράκια. Νορβηγικά, Φιλανδικά, Δανικά και Σουηδικά. Οπότε συμπεραίνω πως πρέπει να ψάξω κάποια "βορειοευρωπαική" rom. Θα ξεκινήσω τις έρευνες και θα ενημερώσω για τα αποτελέσματα! Παράθεση Φιλικά, Θάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. August 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2012 Έχει 4 βιβλιαράκια. Νορβηγικά, Φιλανδικά, Δανικά και Σουηδικά. Οπότε συμπεραίνω πως πρέπει να ψάξω κάποια "βορειοευρωπαική" rom. Θα ξεκινήσω τις έρευνες και θα ενημερώσω για τα αποτελέσματα! Αυτές οι χωρες έχουν κοινο firmware και CSC αν δεν κάνω λάθος. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thakisn Δημ. August 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2012 Ισχύει. Nordic countries είναι το αποτέλεσμα που μου έδωσε το sammifirmware. Τώρα μένει να βρω ένα pc (έχω Mac και δε βλέπω να υπάρχει αντίστοιχο προγραμμα) και να φλασαρω για να δω τα αποτελέσματα. Και μια άλλη ερώτηση. Έχω το titanium backup pro αγορασμένο. Παίρνω backups μόνο τις εφαρμογές που έχω εγκαταστήσει μόνος μου. Όταν θελήσω να κάνω restore σε άλλη rom, να επιλέξω να κάνει restore μόνο apps ή apps+data? Θα μου δημιουργήσει conflicts η δεύτερη επιλογή? Το σκεπτικό είναι να αποφύγω να κάνω ξανά μανά log in στις εφαρμογές κτλ. Παράθεση Φιλικά, Θάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. August 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2012 (edited) Ισχύει. Nordic countries είναι το αποτέλεσμα που μου έδωσε το sammifirmware. Τώρα μένει να βρω ένα pc (έχω Mac και δε βλέπω να υπάρχει αντίστοιχο προγραμμα) και να φλασαρω για να δω τα αποτελέσματα. Και μια άλλη ερώτηση. Έχω το titanium backup pro αγορασμένο. Παίρνω backups μόνο τις εφαρμογές που έχω εγκαταστήσει μόνος μου. Όταν θελήσω να κάνω restore σε άλλη rom, να επιλέξω να κάνει restore μόνο apps ή apps+data? Θα μου δημιουργήσει conflicts η δεύτερη επιλογή? Το σκεπτικό είναι να αποφύγω να κάνω ξανά μανά log in στις εφαρμογές κτλ. Βαλε αυτην που ειναι η προτελευταια να δουμε αν θα σου δωσει το update. Nordic countries 2012 July 4.0.4 I9300XXBLFB I9300NEEBLF1 Με το Titanium θα παρεις backup τα παντα. Οταν φλασαρεις αλη ρομ θα κανεις restore εφαρμογες και τα data τους. Απο το συστημα θα επαναφερεις μονο οτι ειναι με πρασινα γραμματα και αφορουν δικες σου ρυθμισεις, λεξικα, σελιδοδεικτες κλπ. Με mac μπορεις μονο αν εχεις paralles με windows. @@JoeBar Πανω κατω ολοι οσοι ειχαμε HOX, αυτα διαπιστωνουμε. Στο θεμα της ποιοτητας αν και στην αρχη πιστευα οτι το μπλε ειναι το καλυτερο, οταν το ειδα απο κοντα αναθεώρησα την αποψη μου. Το Siii ειναι το καλυτερα απο τα εως τωρα galaxy σε σχεδιασμο. Αν το νικελ ηταν πραγματικο μεταλλο και το καπακι ματ, θα το εβαζα μεσα στα καλυτερα γενικως. Εχει αψογη συναρμολογιση και ποιοτικο home button με πολυ καλυτερη αισθηση απ αυτην του iphone 4. H υλοποιηση του ICS και γενικα του λειτουργικου ειναι χειροτερη απ αυτην που ειχαμε στο Sii. Οντως χρειαζονται επεμβασεις για να ελθει κοντα σ αυτο που θελουμε. Εχω δοκιμασει στην συσκευη μου καθαρο JB και ειδα πως μεταμορφωνεται. Για να πετυχω κοντινη συμπεριφορα εχω φλασαρει ICS ρομ γεματη tweaks που ομως δεν επιβαρυνουν την καταναλωση. Το αντιθετο θα ελεγα. Edited August 7, 2012 by Te_salat Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. August 7, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2012 (edited) Τελικα πριν το πουλησω για να είμαι ένταξη με τον αγοραστή, πέρασα 2-3 rom μέχρι να βρω με ποια δέχεται αναβάθμιση μέσω Kies, που σημαινει ότι είναι η σωστη. Ευτυχώς ήταν η ευρωπαϊκή. Ισχύει. Nordic countries είναι το αποτέλεσμα που μου έδωσε το sammifirmware. Τώρα μένει να βρω ένα pc (έχω Mac και δε βλέπω να υπάρχει αντίστοιχο προγραμμα) και να φλασαρω για να δω τα αποτελέσματα. Βαλε αυτην που ειναι η προτελευταια να δουμε αν θα σου δωσει το update. Nordic countries 2012 July 4.0.4 I9300XXBLFB I9300NEEBLF1 Έχω την εντύπωση πως οποιαδήποτε και αν περάσεις αν γυρίσεις το CSC σε αυτό που ταιριάζει στο Firmware θα σου κάνει την αναβάθμιση αφού θα το αναγνωρίσει ως επίσημο. Για παράδειγμα αν σε Ελληνικό κινητό περάσεις Αγγλικό Firmware και γυρίσεις το CSC ώστε να ταιριάζει με το Αγγλικό Fiwmware τότε θα πάρεις τις αναβαθμίσεις που προορίζονται για την Αγγλία. Δεν νομίζω πως το KIES κοιτάει το IMEI απλά πρέπει να ταιριάζουν τα PDA, PHONE και CSC ώστε να δει αν είναι επίσημο Firmware και να σου δώσει την αναβάθμιση που υπάρχει για το συγκεκριμένο Firmware. Edited August 7, 2012 by Superuser Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest bossgs3 Δημ. August 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2012 Το αγόρασα χτες. Όπως το άνοιξα έτσι το γύρισα. Μεγάλη απογοήτευση με ένα καμένο pixel στο κάτω μέρος της οθόνης. Φυσικά το επέστρεψα και αναμένω να μου πουν τι θα γίνει. Έχει τύχει και σε άλλους; Σε φίλο μου που του έτυχε το ίδιο ακριβώς πρόβλημα του το αντικατέστησαν άμεσα, σε γνωστό μαγαζί που πουλάει μόνο κινητά...[/quote Καλησπερα... και γω εχω μια μπλε γραμμη στο κεντρο τς οθονης δεξια....... αυτο εννοεις καμμενα πιξελ..?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. August 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2012 Έχω την εντύπωση πως οποιαδήποτε και αν περάσεις αν γυρίσεις το CSC σε αυτό που ταιριάζει στο Firmware θα σου κάνει την αναβάθμιση αφού θα το αναγνωρίσει ως επίσημο. Για παράδειγμα αν σε Ελληνικό κινητό περάσεις Αγγλικό Firmware και γυρίσεις το CSC ώστε να ταιριάζει με το Αγγλικό Fiwmware τότε θα πάρεις τις αναβαθμίσεις που προορίζονται για την Αγγλία. Δεν νομίζω πως το KIES κοιτάει το IMEI απλά πρέπει να ταιριάζουν τα PDA, PHONE και CSC ώστε να δει αν είναι επίσημο Firmware και να σου δώσει την αναβάθμιση που υπάρχει για το συγκεκριμένο Firmware. Πιθανόν να είναι κι έτσι. Δεν είμαι σίγουρος όμως. Θυμάμαι ότι στο Sii με την επίσημη ελληνικη rom, μου έβγαζε στο kies ότι δεν μπορει να αναβαθμιστεί η συσκευη μου. Επίσης έχω την εντύπωση ότι αρχείο efs γράφει σε ποια χώρα αντιστοιχεί το IMEI. Θα το τσεκάρω αν και έχω την εντύπωση μια μέρα που το άνοιξα, είδα κάπου να γράφει EGY στην δικη μου συσκευη που είναι η χώρα που το αγόρασα. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. August 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2012 Έχω την εντύπωση πως οποιαδήποτε και αν περάσεις αν γυρίσεις το CSC σε αυτό που ταιριάζει στο Firmware θα σου κάνει την αναβάθμιση αφού θα το αναγνωρίσει ως επίσημο. Για παράδειγμα αν σε Ελληνικό κινητό περάσεις Αγγλικό Firmware και γυρίσεις το CSC ώστε να ταιριάζει με το Αγγλικό Fiwmware τότε θα πάρεις τις αναβαθμίσεις που προορίζονται για την Αγγλία. Δεν νομίζω πως το KIES κοιτάει το IMEI απλά πρέπει να ταιριάζουν τα PDA, PHONE και CSC ώστε να δει αν είναι επίσημο Firmware και να σου δώσει την αναβάθμιση που υπάρχει για το συγκεκριμένο Firmware. Ετσι ειναι Νικο.Εφοσον βγαινει πλεον κοινη ρομ για ολες τις χωρες κι οχι οπως στο s που καθε μια ειχε τη δικη της,η διαφορα πλεον ειναι στο csc,λογικα με αλλαγη του για την χωρα που πρεπει θα κανει το kies να το αναγνωρισει Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. August 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2012 καλησπέρα. Από σήμερα και εγω ένας ευτύχης κάτοχος του S3 σε μπλε και η πρώτη ερώτηση είναι αν γίνεται με κάποια εφαρμογή να αυξήσουμε την φωτεινότητα της οθόνης. Κάποιος φίλος πριν από κάμποσα ποστ είχε πει ότι γίνεται.πρέπει να είναι rοοted?power user δεν ειμαι.το σεταρισμα το έκανα γρήγορα μιας και είχα και το S2.με την φωτεινότητα θέλω να με βοηθήσετε αν γίνετε. Όπως ξέρει κανένα προγράμματακι ας στείλει pm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. August 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2012 Ετσι ειναι Νικο.Εφοσον βγαινει πλεον κοινη ρομ για ολες τις χωρες κι οχι οπως στο s που καθε μια ειχε τη δικη της,η διαφορα πλεον ειναι στο csc,λογικα με αλλαγη του για την χωρα που πρεπει θα κανει το kies να το αναγνωρισει Αυτο είναι σίγουρο Παρη. Το ζήτημα είναι να υπάρχει το σωστο CSC στην rom. Και φυσικα να έχει κυκλοφορήσει το συγκεκριμένο firmware στις χωρες που ανήκει το CSC. Αν λοιπόν στις Σκαδιναβικες χωρες η τελευταία είναι BLG3 για παράδειγμα κι εσυ βάλεις LG8 που για την ώρα έχει δοθει μόνο σε Βρετανία και Γερμανια με CSC σκαδιναβικων χωρών δεν υπάρχει περίπτωση να πάρεις update. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. August 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2012 (edited) καλησπέρα. Από σήμερα και εγω ένας ευτύχης κάτοχος του S3 σε μπλε και η πρώτη ερώτηση είναι αν γίνεται με κάποια εφαρμογή να αυξήσουμε την φωτεινότητα της οθόνης. Κάποιος φίλος πριν από κάμποσα ποστ είχε πει ότι γίνεται.πρέπει να είναι rοοted?power user δεν ειμαι.το σεταρισμα το έκανα γρήγορα μιας και είχα και το S2.με την φωτεινότητα θέλω να με βοηθήσετε αν γίνετε. Όπως ξέρει κανένα προγράμματακι ας στείλει pmΠροσωπικη μου αποψη,μην πειραζεις την φωτεινοτητα με προγραμματακια και διαφορα μαγειρεματα.Δεν νομιζω να το εχει κανει για θεμα μεγαλυτερης αυτονομιας γιατι εχει δημιουργηθει σαλος σε αυτο το σημειο και θα το ειχε διορθωσει αμμεσα.Ισως στην πορεια δωσει μια μικρη βελτιωση.Το να κανεις την οθονη προβολεα γινεται ευκολα,το σιγουρο ειναι οτι μετα απο λιγο θα την παρεις στα χερια.Ολα εχουν τα ορια τους για την ασφαλη σωστη και μακροχρονια λειτουργια.Αν αυξησει η samsung την φωτεινοτητα μεσω update θα σημαινει οτι μεχρι εκει που θα την παει δεν θα υπαρξει προβλημα,αν δεν την αυξησει σημαινει οτι κατασκευαστικα ειναι στα ορια και δεν το διακινδυνευει για περαιτερω αυξηση.Στο δικο μου,παρ´ολο που με ενοχλει ειναι το μονο πραγμα που δεν θα του βαλω χερι.Και παλι σου ξαναλεω,ειναι προσωπικη μου αποψη. Αυτο είναι σίγουρο Παρη. Το ζήτημα είναι να υπάρχει το σωστο CSC στην rom. Και φυσικα να έχει κυκλοφορήσει το συγκεκριμένο firmware στις χωρες που ανήκει το CSC. Αν λοιπόν στις Σκαδιναβικες χωρες η τελευταία είναι BLG3 για παράδειγμα κι εσυ βάλεις LG8 που για την ώρα έχει δοθει μόνο σε Βρετανία και Γερμανια με CSC σκαδιναβικων χωρών δεν υπάρχει περίπτωση να πάρεις update.Εννοειται βρε Κωστα :) Αν θα του βαλει fw που δεν εχει κυκλοφορησει ακομη στην χωρα προορισμου της συσκευης,τι update να του δωσει?Θα πρεπει να βαλει καποιο παλιο εκεινης της περιοχης για να δει αν θα του δωσει update το kies πραγμα που θα σημαινει οτι ειχε τον καταλληλο συνδιασμο rom-csc Edited August 7, 2012 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gabroulis1970 Δημ. August 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2012 παιδια με ποιον τροπο βλεπω ποια καμερα φοραει το κινητο ; ξερω οτι με καποιον κωδικο βλεπεις αν εχεις την καλη καμερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kargeo Δημ. August 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2012 Έχει 4 βιβλιαράκια. Νορβηγικά, Φιλανδικά, Δανικά και Σουηδικά. Οπότε συμπεραίνω πως πρέπει να ψάξω κάποια "βορειοευρωπαική" rom. Θα ξεκινήσω τις έρευνες και θα ενημερώσω για τα αποτελέσματα! το δικο μου ειναι αγορασμενο απο mobile hellas. ηρθε σφραγισμενο με ελληνικο βιβλιαρακι!!!!!!!!!!!!!!!! παρολα αυτα μολισ το ανοιξα ειχε προεπιλογη γερμανικα καθωσ και καποιεσ γερμανικεσ εφαρμογες. (build, kaufDAnavigator,mytaxi) το θεμα ειναι οτι το ρουταρα και τωρα δεν ξερω τι ρομ νατου βαλω αν παει κατι στραβα ενα αλο θεμα ειναι οτι ρομ και να βαλω μολισ παει να ανειξει για πρωτη φορα το κινητο αναβει ενα προγραματακι και τισ κανει εγκατασταση. καμοια ιδεα τι να κανω Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts