alextrela Δημ. August 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2012 Τελικα μετα απο καιρο που ημουν αναμεσα σ αυτο και το hox, με κερδισε ο γαλαξιας! Με το που γυρισω απο διακοπες, τελος αυγουστου ενα 32ρι ασπρακι θα γινει δικο μου! :) Γνωμη μου να περιμενεις τα μοντελα του Σεπτεμβρη-Οκτωβρη(nexus- Sony μοντελα κ.α) η να περιμενεις τη 4.1 μην εχει εκει τιποτα θεματα-συνηθες φαινομενο- με τις αναβαθμισεις των κατασκευαστων:p Καθε λιγο και λιγακι προκυπτουν θεματακια που αθροιζονται και κανουν τη συσκευη λιγοτερο λειτουργικη.( Στην θεση σου αυτο θα εκανα,αλλα εσυ αποφασιζεις βεβαια:p Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. August 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2012 Καλησπέρα σε όλους,να ρωτήσω κάτι και'γω! Είμαι στην επιφάνεια εργασίας κανονικά. Αν πατήσω το βελάκι της έντασης του ήχου ανεβοκατεβαίνει ή ένταση. Η ερώτηση είναι η εξής:Έχω μια φοβία ότι μπορεί να πατηθεί κατά λάθος και να μπει αθόρυβο χωρίς να το καταλάβω.Ή και πολύ σιγανό και να μην το ακούω... Υπάρχει κάπου επιλογή ώστε να μπορώ να χρησιμοποιώ το πλήκτρο μόνο για την αυξομείωση της έντασης όταν μιλάω και μόνο;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. August 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2012 Δυσκολο να υπαρχει τετοια λειτουργια ακομα κ σαν εφαρμογη..Δεν ειμαι κ βεβαιος ομως..Κατι αλλο,η φωτογραφικη στις νυχτερινες ληψεις με το λεντ πως τα παει ειναι καθολου καλυτερες απο το s2,μιας κ νυν κατοχος του 2 μεχρι την Πεμπτη κ απο Πεμπτη του 3...:D Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. August 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2012 Μπορεις να κατεβασεις και δοκιμασεις την εφαρμογη WidgetLocker Lockscreen παιζει θυμαμαι εγω τη χρησιμοποησα και απενεργοπιηθηκε η λειτουργια volume button βεβαια σε αλλο κινητο στο S3 δεν το δοκιμασα ποτε. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. August 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2012 Γνωμη μου να περιμενεις τα μοντελα του Σεπτεμβρη-Οκτωβρη(nexus- Sony μοντελα κ.α) η να περιμενεις τη 4.1 μην εχει εκει τιποτα θεματα-συνηθες φαινομενο- με τις αναβαθμισεις των κατασκευαστων:p Καθε λιγο και λιγακι προκυπτουν θεματακια που αθροιζονται και κανουν τη συσκευη λιγοτερο λειτουργικη.( Στην θεση σου αυτο θα εκανα,αλλα εσυ αποφασιζεις βεβαια:p Εγω διαφωνώ. Μέχρι τον Οκτώβρη θα δούμε το Note 2 που ανήκει σε άλλη κατηγορία, θα ανακοινωθεί το νέο Nexus που θα κυκλοφορήσει αρχές Δεκέμβρη και ως συνήθως θα υπολοίπεται σε hardware και specs, συν ότι 3-4 μήνες μετα την κυκλοφορία του η τιμη του πέφτει κατακόρυφα. Με εξαίρεση το nexus one, τα 2 επόμενα δεν ήταν κάτι ιδιαίτερο. Αξίζουν να τα αγορασεις μεταχειρισμένα η να περιμένεις λιγους μήνες να τα πάρεις σχεδον σε μισή τιμη. Είναι σφάλμα να αγοράσει κάποιος καινούργιο nexus δίνοντας 650€. Για Sony δεν το συζητάω καν. Καλές συσκευές αλλα μια ζωη ακόμα και όταν ήταν με την Ericsson ήταν εκτός τόπου και χρόνου σε ότι αφορα τις εξελίξεις. Συμπεριλαμβανομένης και της εποχής που μεσουρανουσε η ΝΟΚΙΑ με το Symbian. Η υλοποίηση τους πάντα πάσχει σε κάτι με οποίο λειτουργικο και να ασχολήθηκαν. Δεν είναι εμπορικά και δεν ασχολείται μαζι τους σχεδον κανεις developer. Κάνουν μόνο για όσους θελουν μια ομορφη συσκευη και αγοράζουν νέο κινητο μόλις πάψει να λειτουργεί αυτο που έχουν. Η μονη αξιόλογη πρόταση μέχρι τα επόμενα htc και Samsung, θα έλθει απο την apple για όσους μπορούν να αντέξουν τους περιορισμούς του iOS. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. August 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2012 Εγω διαφωνώ. Μέχρι τον Οκτώβρη θα δούμε το Note 2 που ανήκει σε άλλη κατηγορία, θα ανακοινωθεί το νέο Nexus που θα κυκλοφορήσει αρχές Δεκέμβρη και ως συνήθως θα υπολοίπεται σε hardware και specs, συν ότι 3-4 μήνες μετα την κυκλοφορία του η τιμη του πέφτει κατακόρυφα. Με εξαίρεση το nexus one, τα 2 επόμενα δεν ήταν κάτι ιδιαίτερο. Αξίζουν να τα αγορασεις μεταχειρισμένα η να περιμένεις λιγους μήνες να τα πάρεις σχεδον σε μισή τιμη. Είναι σφάλμα να αγοράσει κάποιος καινούργιο nexus δίνοντας 650€. Για Sony δεν το συζητάω καν. Καλές συσκευές αλλα μια ζωη ακόμα και όταν ήταν με την Ericsson ήταν εκτός τόπου και χρόνου σε ότι αφορα τις εξελίξεις. Συμπεριλαμβανομένης και της εποχής που μεσουρανουσε η ΝΟΚΙΑ με το Symbian. Η υλοποίηση τους πάντα πάσχει σε κάτι με οποίο λειτουργικο και να ασχολήθηκαν. Δεν είναι εμπορικά και δεν ασχολείται μαζι τους σχεδον κανεις developer. Κάνουν μόνο για όσους θελουν μια ομορφη συσκευη και αγοράζουν νέο κινητο μόλις πάψει να λειτουργεί αυτο που έχουν. Η μονη αξιόλογη πρόταση μέχρι τα επόμενα htc και Samsung, θα έλθει απο την apple για όσους μπορούν να αντέξουν τους περιορισμούς του iOS. Αυτο που θελω να πω ειναι οτι θα υπαρχουν περισσοτερες επιλογες σε συσκευες με χαρακτηριστικα στο S3/One X που και τα 2 συγκεκριμενα τα εχουν τα θεματακια τους (μην αρχιζω να τα αριθμο ενα-ενα και για τα 2 και ειναι αρκετα πλεον) θα μου πεις τελεια κινητα δεν υπαρχουν αλλα βεβαια καλο ειναι να υπαρχουν επιλογες,και καπου το ενα εχει το πανω χερι καπου το αλλο,πχ για τα Sony που ανεφερες εχουν καλυτερη καμερα-ευκρινεια σε εξωτερικους χωρους σε σχεση με τα 2 τετραπυρινα συν την πρακτικοτητα του hdmi και camera button. Aς μην επεκταθουμε περαιτερω σημασια ειναι να υπαρχουν πολλες επιλογες και το φθινοπωρο θα εχουμε σιγουρα:) Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margaritagr Δημ. August 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2012 Μπα δε νομιζω να περιμενω τοσο! Και δε θα υπαρχει και λογος γι αυτο μαλλον...νομιζω οτι σ αυτη την κατηγορια δυσκολα θα βγει καλυτερο android μεσα στο '12 και το note σαν μεγεθος δεν... Οσο για τα sony, επειδη καηκα με το arc δε προκειται να τη ξαναπατησω! Καθε μερα μου σπαει τα νευρα αυτο το κινητο..κολλαει, αναββει η οθονη μονη της...ο,τι να ναι γενικα. Μεχρι που το ριξε η μαμα μου κατω, εκανε σημαδια στην οθονη και εδεσε το γλυκο! Απ οσες συσκευες ειδα μεχρι σημερα ο γαλαξιας ηταν ο καλυτερος.. Το ειδα σε μαγαζια, σε γνωστους, με ερωτησεις προς κατοχους του φορουμ... Ειναι ο,τι καλυτερο κυκλοφορει αυτη τη στιγμη σε θεμα ταχυτητας και σ αυτο θα δωσω βαση. Το μονο που θα μπορουσε να το κοντραρει θα ταν Το μηλο, αλλα μ οσα διαρρεουν, δε νομιζω να το διαλεγα. Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. August 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2012 Γνωμη μου να περιμενεις τα μοντελα του Σεπτεμβρη-Οκτωβρη(nexus- Sony μοντελα κ.α) η να περιμενεις τη 4.1 μην εχει εκει τιποτα θεματα-συνηθες φαινομενο- με τις αναβαθμισεις των κατασκευαστων:p Καθε λιγο και λιγακι προκυπτουν θεματακια που αθροιζονται και κανουν τη συσκευη λιγοτερο λειτουργικη.( Στην θεση σου αυτο θα εκανα,αλλα εσυ αποφασιζεις βεβαια:p Και εγώ θα διαφωνίσω με τη σειρά μου. Δυστυχώς κατά τη γνώμη μου, με τους ρυθμούς της εξέλιξης της τεχνολογίας αυτή τη στιγμή, δεν υπάρχει περιθώριο επαρκούς αναμονής για αγορά, αντιθέτως υπάρχει πληθώρα συσκευών για περιορισμένο όμως χρονικό διάστημα. Φυσικά κάθε είδος χρήστη έχει ένα συγκεκριμένο target group συσκευών οι οποίες όμως μέσα σε ένα εξάμηνο θα θεωρούνται ξεπερασμένες. Αν περιμένεις τον Οκτώβρη γιατί να μην περιμένεις μέχρι τα Χριστούγεννα που θα σκάσει το καινούριο της htc. Αν περιμένεις τα Χριστούγεννα, ε κάνεις μια υπομονή ως το Μάρτη που θα ανακοινωθεί ο νέος γαλαξίας. Προφανώς δεν βγάζει πουθενά...Όλο αυτό το παιχνίδι με τις αναβαθμίσεις λειτουργικού, τα μικροπροβληματάκια αλλά και την βοήθεια από τους developers οι εταιρίες το γνωρίζουν και το διαχειρίζονται πάρα πολύ καλά. Η άποψή μου είναι ότι ένας power user όταν αποφασίσει να αλλάξει συσκευή, ενημερώνεται και τσεκάρει τις συσκευές που θα κυκλοφορήσουν στο επόμενο 2μηνο και όταν κατασταλάξει και κυκλοφορήσει η συσκευή που τον ενδιαφέρει την αγοράζει μετά από το πολύ ένα μήνα από την κυκλοφορία της. Και αν τα οικονομικά δεν το επιτρέπουν, το λογικότερο είναι η αλλλαγή συσκευής να γίνεται ανά 2 γενιές. Δεν είναι λίγοι εξάλλου, αυτοί οι χρήστες που περιμένουν την επόμενη γενιά, ώστε να αγοράσουν την προηγούμενη σε χαμηλότερη τιμή (αν δεν ενδιαφέρονται να έχουν στην τσέπη τους την τελευταία λέξη της τεχνολογίας) και τους βρίσκω πολύ σωστούς. Συγγνώμη για το off-topic, αλλά το συσκεκριμένο θέμα με έχει απασχολήσει αρκετά. Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. August 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2012 Μπα δε νομιζω να περιμενω τοσο! Και δε θα υπαρχει και λογος γι αυτο μαλλον...νομιζω οτι σ αυτη την κατηγορια δυσκολα θα βγει καλυτερο android μεσα στο '12 και το note σαν μεγεθος δεν... Οσο για τα sony, επειδη καηκα με το arc δε προκειται να τη ξαναπατησω! Καθε μερα μου σπαει τα νευρα αυτο το κινητο..κολλαει, αναββει η οθονη μονη της...ο,τι να ναι γενικα. Μεχρι που το ριξε η μαμα μου κατω, εκανε σημαδια στην οθονη και εδεσε το γλυκο! Απ οσες συσκευες ειδα μεχρι σημερα ο γαλαξιας ηταν ο καλυτερος.. Το ειδα σε μαγαζια, σε γνωστους, με ερωτησεις προς κατοχους του φορουμ... Ειναι ο,τι καλυτερο κυκλοφορει αυτη τη στιγμη σε θεμα ταχυτητας και σ αυτο θα δωσω βαση. Το μονο που θα μπορουσε να το κοντραρει θα ταν Το μηλο, αλλα μ οσα διαρρεουν, δε νομιζω να το διαλεγα. Εφοσον αυτο που δινεις βαση ειναι η ταχυτητα και αποκρισης μιας συσκευης τοτε το S3 ειναι το ιδανικο και εφοσον δεν αλλαζεις καθε λιγους μηνες κινητο θα σου κρατησει και 1,5-2 χρονια ανετα,συμφωνο για τα Sony το βασικο τους θεμα ειναι η κακη υλοποιησης κυριως του λογισμικου-ευχομαι να αλλαξουν με τα νεα μοντελα-το arc βεβαια θα παραμεινει το ωραιοτερο κινητο που περασε απο τα χερια μου-οι καμπυλες του και ο τροπος που καθεται στο χερι ηταν μοναδικος:p Καλη αγορα λοιπον:) Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos0101 Δημ. August 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2012 να ρωτησω κατι επειδη σκεφτομαι να το αγορασω. εχει καθολου lag το κινητο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. August 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2012 Σήμερα ειμαι ετοιμος για αγορά. Το βρήκα σε ελληνικό διαδικτυακό κατάστημα αλλά μου είπαν πώς είναι παραεισαγωγη από Αγγλία. Θα έχω καποιο πρόβλημα σε θέματα εγγύησης και υποστήριξης; Να το τολμήσω ; Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. August 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2012 Εφοσον δεν αγοραζεις ελληνικης αντιπροσωπιας προτιμησε καθαρα απο εξωτερικο(amazon,ebay,expansys) οπου θα εχεις 2 χρονια κανονικα εγγυηση απευθειας απο Samsung της χωρας που το πηρες μη μπλεκεις με παραεισαγωγες γενικοτερα ειναι μπλεξιμο δεν θα σε καλυψει η εδω αντιπροσωπια στανταρ,ενω θα σε καλυψει αν ειναι καθαρα απο εξωτερικο η συσκευασια. Ειναι παρανομο να σου πει οχι και σε τελικη το πας στη Samsung της χωρας που το πηρες διαμεσου πχ amazon αν το παρεις απο εκει πχ. Μονο προσεξε απο Αγγλια η Samsung παρεχει 1 χρονο εγγυηση σε ολες τις υπολοιπες κανονικα 2. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. August 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2012 να ρωτησω κατι επειδη σκεφτομαι να το αγορασω. εχει καθολου lag το κινητο? Οχι, είναι πολύ γρήγορο παντού. Αν είχες πριν οποιοδήποτε android θα καταλάβεις την διαφορά αμέσως. Τα μόνο "θέματα" που έχει είναι (α) μερικές φορές όταν από κάποια εφαρμογή γυρνάς στην αρχική οθόνη αργεί (1 sec) να εμφανιστεί το widget του καιρού και (β) αργεί ελάχιστα να εμφανίσει το dialer/επαφές, σαν να φορτώνει το πρόγραμμα (και να μην το έχει στη μνήμη) Το δεύτερο είναι θέμα του ICS ελπίζουμε με JB να βελτιωθεί, το πρώτο είναι πρόβλημα του launcher (TW) και πιθανότατα θα βελτιωθεί και αυτό σύντομα. Κανένα όμως από τα δύο δεν είναι σοβαρό πρόβλημα, απλά αναφέρονται γιατί θεωρητικά δεν θα έπρεπε να υφίστανται. Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos0101 Δημ. August 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2012 σευχαριστω για την απαντηση. να ρωτησω κατι αλλο. το αγορασε κανεις απο την wind?. σκεφτομαι να το παρω απο εκει επειδη εχω επιδοτηση. το κουτι ειναι τυλιγμενο με ζελατινα? η εχει μονο αυτοκολητο?. ρωταω μην την πατησω και μου δωσουν καμια μουφα.(ειναι πολλα τα λεφτα!). . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. August 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2012 Οχι δεν ειναι με ζελατινα ειναι σφραγισμενο στο κουτι του με το αυτοκολλητο ασφαλειας. Αυτο να τσεκαρεις πολυ καλα. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. August 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2012 Εφοσον δεν αγοραζεις ελληνικης αντιπροσωπιας προτιμησε καθαρα απο εξωτερικο(amazon,ebay,expansys) οπου θα εχεις 2 χρονια κανονικα εγγυηση απευθειας απο Samsung της χωρας που το πηρες μη μπλεκεις με παραεισαγωγες γενικοτερα ειναι μπλεξιμο δεν θα σε καλυψει η εδω αντιπροσωπια στανταρ,ενω θα σε καλυψει αν ειναι καθαρα απο εξωτερικο η συσκευασια. Ειναι παρανομο να σου πει οχι και σε τελικη το πας στη Samsung της χωρας που το πηρες διαμεσου πχ amazon αν το παρεις απο εκει πχ. Μονο προσεξε απο Αγγλια η Samsung παρεχει 1 χρονο εγγυηση σε ολες τις υπολοιπες κανονικα 2. Μια χαρά 2 χρόνια είναι η Αγγλική εγγύηση, ας μην παραπληροφορούμε.... :(. Κανένα απολύτως πρόβλημα δεν υπάρχει με την αγγλική εγγύηση. Γενικά με ευρωπαϊκή συσκευή είσαι καλυμμένος. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. August 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2012 Και σε εμένα είπε πως δεν θα εχω πρόβλημα εγγύησης αλλά είπα να ρωτήσω και εδω μπας και με δουλεύει Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. August 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2012 Και σε εμένα είπε πως δεν θα εχω πρόβλημα εγγύησης αλλά είπα να ρωτήσω και εδω μπας και με δουλεύει Το βασικό θέμα που πρέπει να ρωτήσεις είναι, αν το τηλέφωνο είναι branded σε κάποιο δίκτυο. Εκεί έχεις πρόβλημα με την εγγύηση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos0101 Δημ. August 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2012 (edited) Το βασικό θέμα που πρέπει να ρωτήσεις είναι, αν το τηλέφωνο είναι branded σε κάποιο δίκτυο. Εκεί έχεις πρόβλημα με την εγγύηση... να ρωτησω τι εννοεις " branded σε καποιο δικτυο"?. Edited August 6, 2012 by nikos0101 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. August 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2012 να ρωτησω τι εννοεις " branded σε καποιο δικτυο"?. branded είναι όταν το τηλέφωνο είναι κάποιου παρόχου, π.χ. vodafone, και του έχουν βάλει τα brand logos π.χ. το σήμα της vodafone όταν ανοίγει, καθώς και εφαρμογές ή themes του παρόχου. Eπίσης πολλές φορές τα branded είναι και locked, κλειδωμένα δηλαδή στη συγκεκριμένη κάρτα sim, μόνο από τη vodafone. Καλύτερα θα είναι να πάρεις sim free. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos0101 Δημ. August 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2012 ξερετε αν το galaxy s3 της wind ειναι branded? γιατι σκεφτομαι να το παρω απο εκει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. August 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2012 ξερετε αν το galaxy s3 της wind ειναι branded? γιατι σκεφτομαι να το παρω απο εκει. Aπ'οσο ξέρω όχι. Αλλά μπορείς να ρωτήσεις να σου πουν Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos0101 Δημ. August 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2012 οποιος εχει παρει το galaxy s3 απο wind ας μου πει αν ειναι branded η οχι. ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clio1400 Δημ. August 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2012 οποιος εχει παρει το galaxy s3 απο wind ας μου πει αν ειναι branded η οχι. ευχαριστω. Το έχω πάρει απο Wind και δεν είναι branded. Δεν είχε ζελατίνα το κουτί αλλά είχε ταινία ασφαλείας. Φιλικά Παράθεση Samsung Galaxy S7 Edge 32GB Titanium Silver Φιλικά, Σταύρος :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos0101 Δημ. August 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2012 σευχαριστω φιλε. αρα το παιρνω απο wind Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts