Jump to content

Samsung Galaxy Note II (N7100)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το bezel δεν έχει καμία σχέση με το αντίστοιχο του σ3. Εκείνο βγαίνει γρήγορα με το παραμικρό. Αυτό δείχνει πολύ πιο ανθεκτικό. Τουλάχιστον στις 2 πτώσεις που έφαγε μέχρι τώρα, δεν ένιωσε καθόλου.

Θυμίζει σ2. Δείχνει φτηνό αλλά ανθεκτικό

Gh174 G-500 768 GD-70 8210 Z-5 SL45 8310 515 T68 T68i 7650 P800 T600 gd-87 SL 55 GX20 3650 P900 GX30 410i 7610 V902 8020 K750i N73 N95 Kaiser II N95 8gb, N85 E55 E52 SGS SGS2 SGS3 NoteII Note3 Note4 SGS7e Note8 P20pro  P30pro Pixel6Pro VivoX60Pro Iphone14ProMax ...Keep on Spending!

• Απαντήσεις 17,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ευθυμη Πιο είναι αυτό που γρατσουνιεται απ το κουτάκι του?

Αυτό που μωβιζει από ντροπή στο φως.. Ποιος άλλο μωρέ το iκλεψια 5!

Το bezel όντως είναι αρκετά προσεγμένο κι αν το δείτε στο φως δείχνει σαν να έχει στρώσεις από nikel ή βαφή ή τι άλλο (δεν είμαι ειδικός, δεν ξέρω)

Παιδιά με το ηχείο του τι παίζει; Του note είναι σχετικά χαμηλό, δεν ακούγεται πολύ δυνατά. Στο note 2 το έχουν φτιάξει η είναι μια από τα ίδια;

Παιδιά με το ηχείο του τι παίζει; Του note είναι σχετικά χαμηλό, δεν ακούγεται πολύ δυνατά. Στο note 2 το έχουν φτιάξει η είναι μια από τα ίδια;

Ναι, το ηχειο του ειναι πολυ καλο, μπασο και με μεγαλυτερη ενταση.

Παιδια χθες το τηλεφωνο με αφησε αναυδο.

Φευγω με 10% απο το σπιτι κατα τις 21:00 (δεν εχει κανει ακομα την τριτη πληρη φορτιση - τις τηρω ευλαβικα ολα τα χρονια) και κλεινω επιτοπου WiFi-3G (μονο GSM ανοιχτο) και δεδομενα-συγχρονισμους.

Γυρισα σπιτι μου στις 05:00 το πρωι.

Στο ενδιαμεσο ειχα πραγματοποιησει και δεχτει 8 κλησεις διαρκειας 20 λεπτων συνολικα, ειχα πλοηγηθει με navigon για 15 λεπτα και ειχα ανταλλαξει 2 γραπτα μηνυματα.

Μετα απο ολα αυτα ειχα ακομα 7%. Φυσικα περιττο να πω πως δεν το εχω δει ποτε σε smartphone αυτο...

επειδη εχω σιγουρεψει κατα 99% πως 8α το παρω , εχουν μεινει κατι λεπτομερειες που δεν εχουν υπω8ει εδω μεσα η εγω δεν τις ειδα... λοιπον , 8α σας το πω στα noobika ... μπορω να κουμπωσω πανω στικακι? αν μπορω μεχρι τι χωτιτικοτητα μπορει να διαβασει ? δλδ μπορω να κουμπωσω πανω στο note τον σκληρο 1,5 τερα και να περασω μεσα οτι 8ελω? ε

επειδη εχω σιγουρεψει κατα 99% πως 8α το παρω , εχουν μεινει κατι λεπτομερειες που δεν εχουν υπω8ει εδω μεσα η εγω δεν τις ειδα... λοιπον , 8α σας το πω στα noobika ... μπορω να κουμπωσω πανω στικακι? αν μπορω μεχρι τι χωτιτικοτητα μπορει να διαβασει ? δλδ μπορω να κουμπωσω πανω στο note τον σκληρο 1,5 τερα και να περασω μεσα οτι 8ελω? ε

Μέσω του usb stick on the go μπορεί να διαβάσει από usb flash κι όχι από εξωτερικό σκληρό, το δοκίμασα ήδη και προφανώς δεν δίνει τόσο ρεύμα. Φλασακι 16gb που είναι το δικό μου μια χαρά το διαβάζει.. Στο ebay τα έχουν πολύ φθηνά αν δεις :)

Δεν ξέρω αν έχει υποστήριξη για ntfs από την μάνα του. Αλλά σίγουρα μόλις βγουν τα sources θα δούμε kernels που το υποστηρίζουν.

Gh174 G-500 768 GD-70 8210 Z-5 SL45 8310 515 T68 T68i 7650 P800 T600 gd-87 SL 55 GX20 3650 P900 GX30 410i 7610 V902 8020 K750i N73 N95 Kaiser II N95 8gb, N85 E55 E52 SGS SGS2 SGS3 NoteII Note3 Note4 SGS7e Note8 P20pro  P30pro Pixel6Pro VivoX60Pro Iphone14ProMax ...Keep on Spending!

Ισχυει οτι θα συνεχιστει η εκδοση Note? Υπαρχει δηλαδη και κατι καλυτερο απο το Note 2 ?? O.o
kTm Duke 690

Κατά την αναπαραγωγή βίντεο (η και γενικότερα σε οποιαδήποτε άλλη χρήση του τηλεφώνου) σας έχει προβληματίσει το πιο "μακρόστενο" της οθόνης;

Κατά την αναπαραγωγή βίντεο (η και γενικότερα σε οποιαδήποτε άλλη χρήση του τηλεφώνου) σας έχει προβληματίσει το πιο "μακρόστενο" της οθόνης;

Οχι, προσωπικα αν και καπως με "ξενισε" το νεο format τις πρωτες ωρες ερχομενος απο το 1, τωρα πλεον το προτιμω ξεκαθαρα...

Χαιρετώ την χαρούμενη παρέα σας :)

Λοιπόν, πρόκειται κι εγώ πολύ σύντομα να αποκτήσω το note 2, η χρήση που το προορίζω είναι κυρίως email, browsing, ανάγνωση e-books καθώς και αρκετά pdf, και που και που και καμία κλήση :happy: Τι λέτε, αξίζει να δώσω τόσα χρήματα..;

Με το μέγεθος δεν έχω πρόβλημα, πιστεύω θα το συνηθίσω :rolleyes:

Επίσης, θα ήθελα να μου πείτε εάν μποορεί να γίνει στα email ομαδοποίηση βάσει θέματος καθώς θα με εξυπηρετούσε αφάνταστα :rolleyes:

Ααα, και κάτι τελευταίο, αλήθεια πόση free ram έχει το μηχανάκι..;

απο περιέργεια καθώς είναι και η πρώτη συσκευή με 2gb ram...

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

υπαρχει καποιο link με class 10 sd card τουλαχιστον 32GB που να συνεργαζεται απροβληματιστα με το Note 2 ? Edited by TLG
Current mobile devices : iPhone 6s Plus,iPad Air 2,Nexus 6

υπαρχει καποιο link με class 10 sd card τουλαχιστον 32GB που να συνεργαζεται απροβληματιστα με το Note 2 ?

Την πρώτη πήρα εγώ.:D

http://www.expansys.com.gr/cameras/memory-cards/

Samsung Galaxy S9+,Samsung Galaxy Tab S3.

Την πρώτη πήρα εγώ.:D

http://www.expansys.com.gr/cameras/memory-cards/

Αυτήν πήρα και εγώ μαζί με το τηλέφωνο και είναι ταχύτατη!:)

Διαβάζω στο XDA στο (GENERAL) ρωτάνε αν θα ασχοληθεί κάποιος απ το CM TEAM με το GN2 ώστε να έχουμε κάποια AOSP,μεχρι κ donate για να πάρουνε σε κάποιον dev την συσκευή δώρο μπας κ ασχοληθεί με αυτήν... διαβάστε την απάντησή του (Entropy512) κ τα συμπεράσματα δικά σας-

Just an FYI:

I not only have no interest in purchasing a device, but if you gave me a free one and offered $2000, I would say no.

I have better things to do than waste countless hours of my time fighting another non-Nexus Exynos.

xplodwild may be more receptive to continuing with Exynos, but at least in the case of myself and codeworkx, we are done. Our current devices are going to be our last Exynos devices unless Samsung makes major changes.

No, porting CM10 won't be easy due to shared hardware with the S3. Have you noticed no Exynos device has M builds? Have you noticed that Exynos devices are almost always one of the last "flagship-class" devices to receive nightlies?

CM9 should never have been marked stable on Exynos devices - too many bugs remain and we lowered our standards for "stable" too much.

CM10 on Exynos is incredibly far from reaching M builds let alone a stable release and I don't think we have the manpower, motivation, or energy to take it to to the finish line, let alone the documentation needed to do so.

And what about CM11? The whole mess will just start all over again, if any maintainers are left on Exynos by then. Again, we'll be flailing against undocumented crap that didn't even quite work right with the Android version it was designed for, while those working on platforms that have proper documentation and reference source (OMAP and Qualcomm) will start moving ahead immediately. See JB on Qcoms - They took only a month or two to get ahead of where Exynos4 devices are NOW, 4-5 months after JB went live, and over half of the work those guys were doing was forward-merging CM customizations from CM9.

Edited by ampelift
giphy.gif

Διαβάζω στο XDA στο (GENERAL) ρωτάνε αν θα ασχοληθεί κάποιος απ το CM TEAM με το GN2 ώστε να έχουμε κάποια AOSP,μεχρι κ donate για να πάρουνε σε κάποιον dev την συσκευή δώρο μπας κ ασχοληθεί με αυτήν... διαβάστε την απάντησή του (Entropy512) κ τα συμπεράσματα δικά σας-

Χαρη ηταν αναμενομενο.Δεν μου κανει καμια εντυπωση

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Όλοι εσείς που πετυχαίνετε ακόμα και 8 ώρες screen time, έχετε την φωτεινότητα σε αυτόματο;

Χαρη ηταν αναμενομενο.Δεν μου κανει καμια εντυπωση

Αργύρη περιτο να σου πω πως ξενέρωσα πανηγυρικά:mad:

giphy.gif

Το απόγευμα μου έβγαλε μήνυμα στο κάτω μέρος της οθόνης για το yahoo news το πάτησα μπήκα στις ρυθμίσεις είδα δεν έχει Ελλάδα και το έκλεισα. όμως τώρα δεν το βρίσκω κάπου να το απενεργοποιήσω..

Αργύρη περιτο να σου πω πως ξενέρωσα πανηγυρικά:mad:

Έτσι και αλλιώς και να ξεκινούσαν cm10 στο note 2 θα έλειπαν πάρα πολά features απο το pen...Θα ήταν μεν stock look αλλά θα ήταν μισό το τηλέφωνο...Με τέτοια χάλια documentation που έχουν στην samsung για τον exynos, κάποια πολύ σοβαρά προβλήματα που είχαν και με την CM10 στο sgs3 (βλέπε memory leak και την ram να πέφτει στο 0 και το τηλέφωνο να σέρνεται κτλ..) τα έλυσαν μόνο αφού πήραν leak πηγαίο κώδικα για 4.1.1 στο εν λόγω κινητό...Κάτι που δεν ισχύει σε κανένα άλλο τηλέφωνο...Το καλό είναι οτι και η τελευταία επίσημη έκδοση JB στο sgs3 όπως και στο note 2 είναι πολύ καλές...Οπότε stock look το ξεχνάμε για το note 2 και βολεύται ο καθένας με apex, nova κτλ... ;)

Βρε παιδιά παίρνουμε το Νοτε για την οθοναρα του και το spen.Υπάρχει κανένας λόγος να αχρηστεύσουμε το πιο cool feature του Νοτε; Edited by nnik_1969

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Παιδιά εγώ την κάμερα τη βλέπω καλή, προερχόμενος από Note1.

Νυχτερινή λήψη χωρίς φλας...

http://db.tt/AXn3DAkJ

Παιδιά εγώ την κάμερα τη βλέπω καλή, προερχόμενος από Note1.

Νυχτερινή λήψη χωρίς φλας...

http://db.tt/AXn3DAkJ

Την κάμερα του και εγω την βλέπω πολύ καλή.

Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος με το θηριάκι.

Ο καλύτερος μου φίλος FLEX (9/4/2000 - 19/06/2010).

Θα σε θυμόμαστε για πάντα

• The title was changed to Samsung Galaxy Note II (N7100)