Jump to content

Samsung Galaxy Note II (N7100)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ελπιζω αυτο με το bt να εχει διορθωθει ή να μην εμφανιστεί στην Ελληνικη. Καλυτερα ας αργησει και λιγο.

τι έχει το bt;

• Απαντήσεις 17,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Υπάρχουν παράπονα για μικρή εμβέλεια

Ισως ειναι το μονο που με κραταει να παω στην κιτκατ.

Αλλα πραγματικα με 4..1.2 ARH19 και speedwiz kernel (PegasusQ governor) το κινητο πετάει και το καραευχαριετιεμαι.

Πραγματικα έχει τα παντα και δν μου παει οχι απλα να το δωσω αλλα ουτε ρομ να αλλαξω.Το εχω φερει εκει που θελω ακριβώς.

Aν τυχον αλλαξω θα παω στην dn3.

Οπως και να εχει ας μας πουν και αλλοι που αναβαθμισαν τι παιζει με το bt στην 4.4. Ολοι έχουν το ιδιο πρόβλημα?

Samsung Note Series Fan! :happy:

Samsung [Note 4] N910F in White!

Samsung [Note 2] N7100 in Blue

..Inspiration doesn't wait..

Την έχω εδώ και καμιά 15αρια μέρες την 4.4.2 τη γαλλική. Το τηλέφωνο πετάει, η μπαταρία είναι καλύτερη από ποτέ και το θέμα με τις κλήσεις που δεν σε άκουγε ο συνομιλητής ή δεν τον άκουγες κάποιες φορές εξαλείφθηκε πλήρως. Για μένα είναι η καλύτερη αναβάθμιση που έχω πάρει σε smartphone ως ώρας και πίστεψε με έχω αλλάξει πάρα πολλά τηλέφωνα. Έχω και το Note 3 το οποίο με την κιτ κατ έχασε πολύ στο θέμα της μπαταρίας. Σκέψου ότι σκέφτομαι να δώσω το 3 και να μείνω με το 2... Μπράβο στη Σάμυ για την σοβαρή ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ που μας έδωσε. Μετά το φιάσκο της 4.3 στο S3 την είχε φοβηθεί το μάτι μου. Στο Note 2 όμως έδωσε αυτό που έπρεπε. Όσοι δεν την έχετε βάλει χάνετε:)

καλησπερα

συμφωνω απολυτα μαζι σου φιλαρακο

οτι καλυτερο εδωσε η Σαμυ

Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του

Καλησπερα.Και εγώ με τη γαλλική. Το κινητό είναι το κάτι άλλο. Με το δόντι το μπλε κανένα πρόβλημα. Όντως καμιά σχέση με τα κολλήματα της 4.3.Πραγματικα το σκίζεις στη χρήση το τηλ. και σου μένει και μπαταρία για να βγεις και τη βολτίτσα σου.Με το όντιν σε ένα δεκάλεπτο ( βέβαια εμένα μου τύχε και μια χαζομάρα με τα Windows 8.1 και έμεινε στη μέση η πρώτη προσπαθεια, μέσω win xp όμως ήρθε και διορθωθηκε)έχετε πλέον την τέλεια συσκευή μαμά.

Καλησπέρα! Μήπως γνωρίζει κανεί γιατί δεν μπορώ να κάνω ρουτ στο τηλ. ; Τις τελευταιες ημερε πειραματιμομενος(αποτυχημενα)έβαλα αρκετε φορες την 4.4.2 την γαλλική και μετά το ρουταριζα, ενώ τώρα την ξαναπέρασα αλλά δεν μπορω να κάνω ρουτ. Κάνω την διαδικασία, γράφει pass sto odin, αλλα στο root checker basic μου λέει ότι δεν... Ευχαριστώ πολύ!

Καλησπέρα! Μήπως γνωρίζει κανεί γιατί δεν μπορώ να κάνω ρουτ στο τηλ. ; Τις τελευταιες ημερε πειραματιμομενος(αποτυχημενα)έβαλα αρκετε φορες την 4.4.2 την γαλλική και μετά το ρουταριζα, ενώ τώρα την ξαναπέρασα αλλά δεν μπορω να κάνω ρουτ. Κάνω την διαδικασία, γράφει pass sto odin, αλλα στο root checker basic μου λέει ότι δεν... Ευχαριστώ πολύ!

Κανε αυτό

Κανε αυτό

Ευχαριστώ για την απάντηση και την βοήθεια..., όμως έκανα ακριβώς ότι δειχνει το βιντεο και πάλί τίποτα. Πάντως ευχαριστω πολύ. Προφανως με τοσο που το σκάλισα χωρίς να ξέρω, κατι θα του έκανα...

Καλημέρα παιδιά

Αν βάνω τη Γαλλική τα χάνω όλα? Ή κανονικά διατηρώ τις εφαρμογές και τις ρυθμίσεις? Τελικά είναι καλύτερη ή όχι?

Δεν χάνεις τίποτα αλλά συνιστάται να κάνεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Και όπως έχουμε πει δεκάδες φορές είναι καλύτερη της 4.3.
Ι need a six month vacation, twice a year.

Δεν χρειάζεται να είσαι root γιατί είναι εργοστασιακή. Θα την βάλεις μέσω odin. Δες εδώ. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=354955
Ι need a six month vacation, twice a year.

Με την γαλλική 4,4,2 δεν αντιμετωπίζω πρόβλημα εμβέλειας στο bt.

Εγώ από την άλλη βλέπω μειωμένη εμβέλεια. Δεν με χαλάει πολύ όμως γιατί είναι πολύ καλύτερη από την 4.3. Δεν είναι θέμα reset γιατί έχω κάνει δύο.

Μένει πίσω το S3, δεν θα πάρει KitKat (4.4.x)

http://www.sammobile.com/2014/05/08/samsung-officially-confirms-no-kitkat-for-galaxy-s-iii-gt-i9300-and-galaxy-s-iii-mini/

Να δούμε εμάς σε ποια έκδοση θα μας σταματήσει

Αυτη ειναι μια εξαιρετικά εύστοχη ερώτηση και μια απορία που έχω έγω, δεδομένου ότι και το S III και το Note II κυκλοφόρησαν το 2012...

Samsung Galaxy Note Edge :love: & Samsung Galaxy Note II

http://voithostyrempora2.blogspot.com/2013/02/this-is-how-its-done.html : This is how it's done, γατάκια Ολλανδοί.

Αυτη ειναι μια εξαιρετικά εύστοχη ερώτηση και μια απορία που έχω έγω, δεδομένου ότι και το S III και το Note II κυκλοφόρησαν το 2012...

Οπως λεει η Σαμσ,το Νοτε 2,εχει 2Γιγα μνημη,ενω το αλλο,1.Αυτο τα χαλαει.

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

ετσι λεει η σαμμυ αν ηθελε μπορουσε

ετσι λεει η σαμμυ αν ηθελε μπορουσε

Απο τη στιγμη που οι εγγυησεις εληξαν,ολο και καποια κολπα θα κανουν οι τυποι του XDA,και θα του βαλουν τη δυνατοτητα να παρει την αναβαθμιση που σε καιει.So what;

Ετσι κι αλλοιως,ποσοι ειναι οι αρχικοι ιδιοκτητες που εχουν ακομη τα S3;Εγω πχ,που το πηρα,καλοκαιρι του 12,τωρα εχω αλλο.

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

Απο τη στιγμη που οι εγγυησεις εληξαν,ολο και καποια κολπα θα κανουν οι τυποι του XDA,και θα του βαλουν τη δυνατοτητα να παρει την αναβαθμιση που σε καιει.So what;

Ετσι κι αλλοιως,ποσοι ειναι οι αρχικοι ιδιοκτητες που εχουν ακομη τα S3;Εγω πχ,που το πηρα,καλοκαιρι του 12,τωρα εχω αλλο.

εμενα δεν με νοιαζει στο παλικαρι απο πανω απαντησα

Ναι,τη διαβασα την ειδηση. Το θεμα είναι αν θα παρει άλλο major update το Note II ...

Ούτε εμενα με πολυκαίει βεβαια, γιατί σε ένα εξαμηνο λήγει η εγγύησή του Note II μου ,οπότε θα φλασάρω άνετα.

Samsung Galaxy Note Edge :love: & Samsung Galaxy Note II

http://voithostyrempora2.blogspot.com/2013/02/this-is-how-its-done.html : This is how it's done, γατάκια Ολλανδοί.

Παιδιά καλημέρα,

Αν περάσω μέσω odin τη Γαλλική 4.4.2 υπάρχει κάποιο θέμα το ότι είναι Ελληνικό το note μου ? (Συγνώμη αν ακούγετε λίγο χαζή η ερώτηση αλλά δε σκαμπάζω και πολλά)

Και επίσης υπάρχει κάποιο link να κατεβάσω τη 4.4.2 εκτός του sammobile γιατί δεν έχω κάνει εγγραφή ?

Ευχαριστώ.

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Παιδιά καλημέρα,

Αν περάσω μέσω odin τη Γαλλική 4.4.2 υπάρχει κάποιο θέμα το ότι είναι Ελληνικό το note μου ? (Συγνώμη αν ακούγετε λίγο χαζή η ερώτηση αλλά δε σκαμπάζω και πολλά)

Και επίσης υπάρχει κάποιο link να κατεβάσω τη 4.4.2 εκτός του sammobile γιατί δεν έχω κάνει εγγραφή ?

Ευχαριστώ.

Η ερώτησή μου αφορά για το αν παίζει κάποιο ρόλο το csc του κινητού ή όχι.

Ευχαριστώ και πάλι.

Να ευχαριστήσω όλου τους φίλους που με βοήθησαν με τις οδηγίες τους, στο να βγαλω μιά άκρη στο πως φλασαρεις μια ρομ. Τελικά καταφερα και πέρασα την DN3v5 και ...απέκτησα ενα άλλο ,καινουργιο και καταπληκτικό τηλεφωνο.. Ευχαριστω πολυ!

Καλησπερα, μια βοηθεια. Απο εχθες κατι εγινε και δεν μπορω να βρω που αποθηκευει downloads. Ξεκιναει την ληψη κανονικα αλλά δε την εμφανιζει στη notification bar την ληψη ουτε στο φακελο downloads της συσκευης. Τι στο καλο ετσι ξαφνικα. Καμμιά ιδεα; Στοκ 4.3

Edit: το βρηκα ευτυχως. Ειχαν κολλησει οι "ληψεις". Εκανα εκαθαριση στην εφαρμογη και οκ. Μαλλον μετα απο λιωσιμο της συσκευης για ενα χρονο που το χω ισως ενα hard reset να απαιτειται

Edited by Manossef

καλησπερα παιδια, τελευταια μου κανει κολπα η φορτιση του κινητου. μπορει να το εχω ολη νυχτα και φτανει στο 63% φορτιση, ενω επισης καμια φορα δε φορτιζει καν. ειμαι με 4.3.καμια ιδεα?λετε να φταιει ο φορτιστης?

• The title was changed to Samsung Galaxy Note II (N7100)